Buna TPU. Am cumpărat o pereche de Yezzy v350 de pe sosukicks.ro și vreau sa știu dacă a mai cumpărat cineva și sunt 100% autentici. Au fost 1750 lei pe site. Ma puteți ajuta va rog dacă a mai ...? (mai mult)
Bună ziua! Am făcut o comanda pe shein și nu am ridicat comanda deoarece nu eram în tara, dar banii mi s-au luat din cont. Îmi vreau bani înapoi. Cum sa procedez? Sau cui sa ma adresez?
Hei, stiți un site unde face papusi gen barbie dar dupa un stil anume gen personalizata dupa propria persoana?
Buna! Am vrut s- ă cumpar o pereche de adidasi din piele dar aveam 42, 5 iar mie 43 imi vin bine iar vanzatorea insista s- ăi cumpar deoarece se vor lasa Am facut bine că? Nu i- am cumparat? Iar...? (mai mult)
Bună ziua, aş vrea sa ştiu unde aṣ găsi un loc unde se vinde carne de pui de țară in Oraşul Arad, dau fundă.
Salut, dacă am luat ceva de pe olx și a fost cu verificare și nu am mai verificat am, deschis acasă. mai pot sa fac retur?
Salut, am comandat de pe Emag un Smart TV si am anulat comanda (din greseala) insa deja e la curier si va veni acasa, daca il ridic imi va arata in aplicatie ca am ridicat produsul? Voi avea garantie?...? (mai mult)
Salut, TPU! Am si eu o intrebare, stie cineva un site legit de unde as putea cumpara af1 fresh?
Salut,vreau sa îmi iau o pereche de blugi de pe zalando, ce mărime corespunde cu 32x30?
In ce perioada a lunii sunt cele mai mari reduceri ca vreau sa-mi iau niste jordani si nu stiu cand au pretul cel mai mic
Știe cineva in cât timp vine o comandă de pe Leroy Merlin?
Buna! Cand aleg sa platesc cu cardul la EasyBox, pe istoricul de tranzacții pe card, apare EasyBox sau numele site-ului de unde am comandat?
Cum se da o comanda cu chas pe Shein?
Intrebare pentru cei care au experienta cu easybox. Nu am mai comandat niciodata cu livrare la easybox si vreau sa comand ceva de pe un site de bijuterii. Daca vreau sa fac comanda imi cere datele gen ...? (mai mult)
Buna seara, am comandat un colet de la o persoana fizica si nu sunt multumit de ce am primit. As vrea sa returnez coletul. Ce fac in cazul in care persoana nu imi raspunde si nu am datele ei?
Salut TPU! Am facut o comanda la eMAG pe care am platit- o cu cardul si pentru ca nu vreau sa astept o luna dupa livrarea lor, vreau sa o anulez si sa imi primesc banii, dar pe aplicatie sau site nu...? (mai mult)
Salut! A cumparat cineva de pe www.just- trend.ro? Stiu ca sunt fake- uri dar voiam sa intreb daca e diferenta observabila ca nu este produs original, iar tabelul de marimi este ok? Ar trebui sa cumpar...? (mai mult)
Comanda de pe amazon.de de PC Hello, as vrea sa imi iau piesele pentru un pc de pe amazon.de pentru ca overall am mai multe variante de alegere si ies mai ieftin la majoritatea chestiilor. Suma ar...? (mai mult)
Trebuie sa primesc un colet de la fan courier. Pot redirectiona coletul sa se duca la un locker ci nu la adresa la care trebuia livrat? De asemenea, pot trimite la ORICE ALT LOCKER? (de ex. sa trimit ...? (mai mult)
Salut, sunt minor, pot sa-mi cumpar vape din magazin sau de pe eMAG?
Sunt minor si mi-am comandat niste vape-uri depe eMAG, ele vor ajunge maine, vreau sa stiu daca imi va cere curierul buletinul meu sau sa semnez ceva, va rog frumos sa imi spuneti.
Există vreo modalitate de a comanda de la selgros, astfel încât produsele comandate să vină de ex prin curier sau sa fie aduse la domiciliu? Nu exista selgros pe glovo sau alte platforme de delivery...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda si as vrea sa vina la easybox, stiti cumva daca pot sa ridic comanda dupa o zi sau doua dupa ce o pune curierul acolo? Multumesc.
A luat cineva de la Emag în rate? Cum se procedează concret și cum plătești acele rate? Primești pe mail un contract sau cum? Mă gândesc că nu dai banii și gata, lună de lună, nu? Și...? (mai mult)
Hei, TPUași, MP4 sau MP3 - urile au caracteristica de a fi conectate la boxă?! Adică știam că aceste device- uri merg cu căști, din acelea cu fir, dar mă gândeam dacă nu cumva există și...? (mai mult)
Hei, TPUași, între aceste 2 modele pe care mi- l recomandați mai bine? https://www.emag.ro/telefon- mobil- ihunt- s22- plus- dual- sim- 16gb- 2gb- ram- 4g- red- 00001825/pd/DVKMW9MBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android ...? (mai mult)
Salutare. Magazinul de cartier care mi- a luat garantie in bani pentru pet- urile reciclabile acum nu mai vrea sa i- mi restituie banii, doar un bon cu care sa le fac tot lor vânzare. Intrebare : cui...? (mai mult)
Bună știți în Brăila vreun magazin de geluri lămpi pentru unghii? În afară de China
Salut, am o intrebare, cine a mai comandat de pe aliexpress, ajunge la posta sau ajunge la adresa de exemplu cu fan courier?
Aveti idee de unde pot cumpara genti originale en gross?
Buna seara. Unde se poate cumpara in Romania Dr Pepper?
Bună! Am dat comanda de pe un site (biagfo.top) este din afara României, daduseram comanda de niște adidasi de baschet.Am plătit cu cardul.Acestia mi- au trimis un email cu numărul de umarire, după...? (mai mult)
Buna, am o problema cu o comanda facuta pe saitul Quickmobile.ro, de obicei nu au fost probleme, dar de data aceasta dupa confirmarea ca, comanda pentru un smartphone a fost procesata ..nu am mai primit...? (mai mult)
Am dat o comandă pe Altex pe 27 martie și nici acum nu am primit mail de confirmare. Mai primesc comanda? Sau cât trebuie să mai aștept? Vă rog, care ați mai comandat de pe Altex și știți cum...? (mai mult)
Cum pot vedea in lei preturile produselor pe Schein? Mulțumesc frumos.
Bună ziua! Am nevoie de o parere în legătura cu o problemă. Am dat o comandă pe site- ul NALA, iar când am vrut sa plătesc online cu cardul am întampinat o problemă cu plata, mentionez că am...? (mai mult)
Pe VIVANTIS parfumurile sunt originale?
Salut. Găsesc lapte condensat la capsule pentru cafea in magazinele Lidl, penny sau Profi?
Heeei! Am dat o comandă pe shein care trebuie să ajungă în Seseña (Spania) și când caut statusul comenzii îmi apare asta : https://prnt.sc/aSw4YgKgEGVi Când credeți ca mi ar ajunge?
Unde pot găsi mentă uscata sa cumpar? Din aceea plantă
Bunaaa! A mai comandat cineva de pe site ul Etel.ro? Vreau sa-mi cumpar un telefon și sunt suspicios.
Poate cineva cu experienta in comandatul bunurilor din afara uniunii europene, mai exact din Asia, sa-mi explice procedura completa de la codul eori pana la taxe vamale etc?
Nu știu dacă o pot numi problemă însă..., doresc să comand pentru prima dată de pe temu. Am auzit atât recenzii negative, cât și pozitive. Unii au avut probleme cu coletele, la alții nu au...? (mai mult)
Am cumpărat de pe etsy, un produs livrat electronic. Mai exact un conținut de carte de colorat pentru amazon kdp. Dar, când am întrebat dimensiunile pe vânzător astfel încât să reușesc să ...? (mai mult)
Buna ziua! Am făcut o comanda pe temu și telefonul mi- a fost un service și nu am putut răspunde la apel sau la mail când îmi vine comanda și acum cică mi- a fost returnata.Cum as putea sa îmi...? (mai mult)
Buna,voiam sa intreb daca de exemplu imi fac o comanda pe un site din asta gen taz, glovo etc cand imi aduce comanda as putea plati in euro? Intreb pentru ca am cautat si nu scrie nicaieri.
Ce este mai exact etsy? Este un magazin online? Ce fel de lucruri sunt? Noi sau secound? Poți să cumperi sau să și vinzi? De unde vin produsele? Am observat că există inclusiv lucruri care se...? (mai mult)
Stie cineva cum funcționează ratele fara dobânda pe eMAG? Am dat sa cumpar cu 4 rate dar cand dau comanda scrie ca trebuie sa achit 2500 lei, chiar daca ratele pe luna sunt 400, ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Să iau inelele de la Pandora, deoarece am văzut pe site ul lor din America ca cică S ar decolora și se rup (îți lasă ceva verde pe deget).Se merită să le iau?
Salutare. Care e diferența dintre aplicatiile Lidl si Lidl Plus? Ce au plus, minus? Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!