Care stie niste magazine online de adidasi care sunt originali? Dau funda
Salutare, vineri seara am comandat ceva, de pe CatMobile si livreaza cu urgent cargus (asa scrie la ei pe site ), este deja luni, ora 14:30, nu am primit mesaj de la curier, pe awb imi arata ca ...? (mai mult)
A comandat cineva produse la www.ibarber.ro? Sunt de incredere?
Recomandari căști stilish, cu jack 3.5, cu pret in jur 100 lei?
Puteti sa- mi dat link de la niste tricouri de fete guess mai scurte? Poate v- ati luat ceva si v- a placut. Eu caut de genul scurte pana in zona buricului sau mai lungi, nu atat de lungi cat sa fie bagate...? (mai mult)
Buna! A mai cumpărat cineva gadget-uri de pe site-ul gsm-one? (http://www.gsm-one.ro/) Am văzut că sunt prețuri foarte bune la telefoane, însă nu am mai cumpărat de acolo până acum.
Buna, as avea o intrebare. Ce parere aveti despre site-ul mangashop.ro? Ati comandat de aici? Este de incredere?
Unde gasesti Nike AirMax 720 la cel mai bun pret?
Vreau sa imi dau comanda de ceva pe H&M si cand am vrut sa finalizez comanda site- ul se incarca foarte greu si dupa ce am vrut sa finalizez comanda imi da eroare (adica spune ca pagina nu a...? (mai mult)
Un site din Romania de unde pot cumpara procesoare cu socket 775? (Fara Olx, okazii etc) Am placa de baza veche si nu planuiesc sa o schimb momentan. Multumesc anticipat.
Găsesc să cumpăr pungi resigilabile pentru lichide (călătoriile cu avionul) in Carrefour? Dacă da, la ce raion?
Am făcut o comanda pe WISH dar nu am scris numele meu complet, codul postal gresit si adresa nu are apartament si etaj. Imi mai vine comanda? Daca vine, o pot revendica de la posta?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara briose englezesti(english muffins) in Romania? Am cautat in multe locuri si nu gasesc, si reteta pentru ele e destul de complicata. Multumesc!
Bună, am un card de bonuri. Cu el pot plăti dor strict produse alimentare? Adică dacă merg intr- un Supermarket Lidl, Kaufland sau Auchan, nu pot să cumpăr obiecte de birotică de exemplu agende...? (mai mult)
Unde pot găsi in Galați cagule?
Ce Bicicleta îmi puteți recomanda pana în 1800 lei?
Vreau sa-mi cumpar o pereche de adodasi de pe adidas.co.uk dar nu reusesc sa pun comanda pe Romania(pot decat pe uk). Ma poate ajuta cineva?
Am primit acest mesaj de la Orange:"Salut! Comanda ta... din magazinul online Orange va fi livrata azi." Înseamnă că este livrata de cei de la Orange către curier azi și eventual o vor primi luni ...? (mai mult)
Ghiozdanul aceste este fake sau original? https://www.footshop.eu/ro/rucsacuri/43472-vans-old-skool-iii-backpack-black.html#/220-volum-22_litri
Bună ziua, as vrea sa achizitionez niște perdele de pe eMAG, dar nu sunt sigur dacă masurile sunt lungime pe lățime sau lățime pe lungime, sunt ceva de genu 140×225 cm, poate cineva să- mi...? (mai mult)
Dau funda! Salut TPU! Mi-am luat o placa video de pe olx si baiatul ala a pus-o astazi la posta.Cand va ajunge coletul eu fiind in Piatra-Neamt si el in Berbesti judetul Valcea?
Aseara pe la ora 20:00 am comandat ceva de pe footshop. Cand primesc comanda? Oare nu primesc pentru ca am dat vineri atât de târziu? Si ma mai suna pentru confirmare? Si cam cand imi...? (mai mult)
De unde pot cumpăra Rogaine real în România?
vreau sa comand de pe JOOM, comenzile ajung la posta sau la posta vamala? Si inca o intrebare. Stie cineva unde este posta vamala de pe langa judetul Calarasi?
Urgent:de unde pot cumpăra scrunchie- uri care sa vina acasă și pe care le pot plăti cu plata la livrare, adică nu folosind cardul? Am găsit multe site- uri pe care exista dar se poate face plata...? (mai mult)
Îmi puteți enumera niște site-uri de încredere pentru încălțăminte?
Am comandat de pe cel.ro niste casti miercuri. M- am uitat pe programul celor de la Fan Courier pentru sarbatoarea de Sf. Maria si scria clar ca, comenzile de miercuri vor fi livrate vineri. Ei...? (mai mult)
DAICHMANN vinde FAKE-URI? Am găsit o pereche de Fila la 250 de lei. Nu ma pricep imi spuneti daca sunt originali. Multumesc
Știe cineva un magazin de bijuterii in Cluj unde as putea sa găsesc brățări bărbătești simple din argint sub 100 de lei? Mulțumesc!
Stiti de unde pot sa cumpăr din Romania un set cu mai multe scrunchies (adică un set macar cu 15 scrunchies.)? As vrea sa cumpăr de pe un site daca stiti (dar sa fie site românesc și sa ...? (mai mult)
O părere despre site-ul top4football? Este sigur sau vând produse fake?
Stiti vreun site cu adidasi de pe care se poate plati cu bitcoin?
Peste 5 zile pe 20 august e ziua mea, de obicei fac cam 1000- 1200 lei dar tot timpul nu stiu ce sa fac cu ei iar pana ma gandesc eu vine mama si ii ia sa plateasca banca, dandu- mi inapoi in asa zise...? (mai mult)
A mai anulat cineva vreo comandă la wish și a primit banii înapoi?
Site-ul 220Volt este de incredere? Ca nu sunt asa de sigur...
Salutare, am cumparat niste blugi skinny negri si sunt cam incomozi si parca cam rigizi/tari la picioare. In talie sunt buni. Sunt marimea 34, adica L. Compozitie: 94 % Bumbac, 5 % Poliester, 1 % ...? (mai mult)
Daca imi iau un Samsung Note 10 Plus la abonament de la Orange, m- am logat pe site- ul lor si pretul la abonament scrie asa : - PRET CU ABONAMENT 945 EURO Dau sa vad cat sa platesc la ...? (mai mult)
As avea in plan sa comand un bas si niste accesorii de pe Thomann. Daca aleg ramburs la livrare trebuie sa platesc in euro pentru ca pe site arata ca preturile in ron sunt afisate orientativ si ca adevaratele...? (mai mult)
Bună, voi ce aparat foto ați alege Canon Eos 800D sau 77D? Am văzut că caracteristicile sunt destul de asemanatoare. Nu vreau alte recomandări.
Știe cineva pe cineva care face bandane in Timișoara? Handmade sau de cumpărat de la magazin. Mulțumesc
am cumparat un blender...mai exact acest blender: https://altex.ro/blender- myria- my4047- 1- 5l- 1000w- 2- trepte- viteza- negru- argintiu/cpd/MIXMY4047/ l- am luat pentru a face un shaker...? (mai mult)
Salutare, pe 07.08 am dat comanda de un pc de pe cel.ro, problema este ca nici acum nu a ajuns, am dat adresa corecta si nr de telefon dupa care am si primit mesaj ca curierul a plecat de la Bucuresti,...? (mai mult)
Mi am adaugat 10 carti in cos pe elefant.ro si acum imi apare 0. Le pot gasi cumva inapoi?
Vreau sa cumpar incaltaminte nike,adidas, puma etc. dar replici.Si nu stiu de pe ce site-uri sa cumpar.Cine imi da cel mai bun site ii
Știe cineva pe cineva care face Vandame in Timișoara? Handmade sau de cumpărat de la magazin. Mulțumesc
Ce părere aveți de aparatul Power Air Fryer(friteuza cu aer cald)Chiar gătești și mănânci mai sănătos fără pic de ulei așa cum arată în reclama? Și am mai văzut că este și Delimano Air...? (mai mult)
Am facut o comanda de pe epantofi.ro(nu stiu ce site e asta dar este foarte dubios) la niste adidasi puma... Cand le- am primit a fost totul ok, adica nu sunt fake sau ceva. made in vietnam, ...? (mai mult)
Salut Mi a venit azi o comanda de la garage store, mai exact 2 tricouri, unul vans si celalalt adidas. Cel de la vans e mic si as vrea sa l returnez sau sa il schimb cu o marime mai mare. Cum pot face...? (mai mult)
Salutate! As dori sa fac o comanda de pe site-ul PandyToys.ro A mai facut cineva comanda de acolo? Sunt de incredere?
am o intrebare importanta.Ati cumparat vreodata ceva de pe aplicatia Wish? Ca nu stiu daca e de incredere sau nu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?