Salut Tpu.Am si eu o intrebare.Sambata la ora 17 am dat comanda pe altex.Am primit email de confirmare cu produsul comandat etc.Mai jos scria ca aceasta comanda va fi livrata la 24 de ore de la confirmarea...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o pereche de vans slip on de pe net doar ca sunt mai latuta in picior si nu stiu daca imi vor incapea. Ma puteti ajuta sa imi spuneti daca sunt largi sau daca voi sunteti lati si v ...? (mai mult)
Vreau sa intreb: Ce parfum sa-mi cumpar care sa nu treaca peste 60-70 lei si sa fie bun, din experienta voastra (parfum de dama, am 14 ani)
Ma intereseaza si pe mine niste site uri cu haine de calitate, de preferat din Ro. Haine gen cum se gasesc pe Lux Noire, Fashion Nova. Dau funda pentru cele mai multe si care au si haine...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi lanțuri din acelea pentru pantaloni? Nu de pe net :)
De unde îmi pot cumpăra un câine Yorkshire în Constanța? La un preț până în 12.000 lei.
In ce magazine gasesc tapet sa lipesc pe perete, in afara de Dedeman?
E original? https://www.sportvision.ro/tricouri/307089-crewneck-t-shirt?gci=9905c3f44efc80c6f7d6cc7392df3b6da07cf4c1&utm_source=glami.ro&utm_medium=cpc&utm_campaign=Glami.ro
Stie cineva cand incepe Jumbo sa bage rechizite scolare? Cel mai apropiat jumbo este la 2 ore si nu vreau sa bat drumul de pomana iar la mine in oras sunt lucruri de proasta calitate si scumpe.
Imi puteti spune cum se numesc pantofii cu talpa groasa pentru barbati? (pantofi pentru costum)
Huawei P30 Lite sau Samsung A50. Dati- mi va rog argumente si diferente. Chiar imi e imposibil sa aleg. Pentru pret, cu 100 de lei mai putin, da, A50, dar nu asta este problema, ci calitatea camerei,...? (mai mult)
Buna,am o întrebare. Cum se procedează cu plata pe Aliexpress (cred ca am scris corect)? Care e faza cu poșta de vama? Am auzit ca se plătește o taxa la ridicarea colegului?
Prin ce firma livrează h&m persoanelor fizice?
Pentru cei care ati mai cumpărat de pe okian, care este diferența dintre tipărită și Hardback
Urgent Am cumparat azi un tricou din Bershka si mi- a placut asa mult incat nici nu l am mai verificat, l- am luat direct, am plecat si fara bon. cand am ajuns acasa am observat ca e murdar si putin...? (mai mult)
Am un card de la Decathlon si nu stiu cum sa- l folosesc. Mi- l tot cere atunci cand cumpar ceva. Am vazut ca pot sa primesc ceva excursii sau ceva de genu la nu stiu cate puncte stranse. Cum vad cate ...? (mai mult)
am si eu o problema:Vreau sa imi adaug cardul de debit pe google play si cand adaug nr cardului imi zice forma de plata invalida cum as putea rezolva asta?
Zumiez livreaza si in Romania? si daca da, merge si ramburs sau neaparat plata cu cardul?
Ce parere aveti despre agendele de pe Aliexpress (cine a comandat)? Arata ca in poze? Sunt de calitate? Puteti sa-mi recomandati un furnizor bun?
Daca comand prin AliExpress, imi verifica coletul la vama?
Vreau sa- mi cumpar vansii astia https://www.footshop.eu/ro/incaltaminte- pentru- el/43951- vans- sk8- hi- reissue- uc- made- for- the- makers- black.html#/28- marime- 8_5 si am auzit de la...? (mai mult)
știe cineva un site de unde pot lua o perucă ca părul lui sasuke? un site unde pot plăti cash?
Buna știe cineva unde as putea face un lănțișor de aur personalizat
Salut cati ani trebuie sa ao sa iti cumperi un ultrasunet de caini n-am 18 ani imi.pot comanda pe net? Pls
Ce parere aveti despre Huawei P30 Lite? Este disponibil la Altex pentru 1.400 de lei, merita? Daca nu, ce alt telefon mi- ati putea recomanda cam in acelasi pret? (ma uit dupa unul care sa aiba o camera...? (mai mult)
De curand am achizitionat un telefon de la Telekom, iar cu acesta, am primit cadou si un Voucher Blue Air in valoare de 100€, iar eu doresc sa il vand. Acum intrebarea mea este : Cum as putea...? (mai mult)
Am pus prima mea comanda pe aliexpress si am confirmat in secțiunea "shipped", iar acum produsele imi apar in secțiunea "to be reviewed", se poate sa fi confirmat comanda ca si cum as fi primit-...? (mai mult)
Am pus prima mea comanda pe aliexpress acum 5 zile, iar de pe net am aflat ca trebuie sa confirm comanda in secțiunea "shipped", am confirmat iar acum in secțiunea "shipped" nu imi mai apare...? (mai mult)
cum pot anula o comanda de pe cel.ro? Am intrat in contul meu (pe cel.ro)si e afisat mesajul "comanda a fost plasata". Inca nu a fost preluata comanda. Am sunat si nu raspunde nimeni :(
Fetelor,stie cineva vreo aplicatie de vandut haine/pantofi proprii,etc(in afara de remixshop,olx, la jumate)... gen cum a fost Shedd, care a fost cumparat de Olx?
A cumparat cineva de pe tattooit? cum sunt husele? cat costa transportul? funda
Am nevoie de sfatul vostru. Vreau să cumpăr un telefon de pe OLX. Un telefon care in China, acolo unde este produs este ieftin (1200 lei) dar care ajunge in România după multe taxe etc. la 1600 lei....? (mai mult)
Dacă mi- aș comanda un ceas de pe site- ul fossil, s- ar livra în România? Prețul ceasului este de 150 de dolari. Eu ar trebui să plătesc în lei sau în dolari? N- am făcut așa ceva...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar un telefon la abonament. Care ar fi cea mai buna alegere pana in 1500 de lei?
Aș dori să comanda de pe site Wish, dar nu stiu cum să realizez comanda. 1.Imi puteti spune cum pot efectua comanda pas cu pas? 2. Se plătește doar cu cardul? Sau se poate si ramburs la...? (mai mult)
Hei! Am observat ca la pantalonii pentru barbati, pe site- ul celor de la H&M, pe langa marimea, de exemplu, 48, exista si marimea 48L si 48S. La ce se refera L si S? La lungime cumva: lung, scurt?...? (mai mult)
Știe cineva siteuri de pe care pot comanda cărți noi ieftine? Sau coduri de reduceri pentru cărți?
Buna, buna! Îmi poate recomanda și mie cineva câteva site uri cu rochii(pentru banchet mă interesează) înafara de Nimpha și DivaCharm. Nu sunt genul care sa poarte rochii, deci ideal ar fi să...? (mai mult)
Pot să- mi fac card de credit ( pentru cumpărături în rate) dacă nu muncesc și nici n o să muncesc? Adică sunt la facultatea de medicină, n aș putea să muncesc nici dacă aș vrea dar primesc...? (mai mult)
Pot sa cumpar chestii online daca am 14 ani?
Salutare, intrebarea mea este : Ce parere aveti despre Outletul Online " airforceromania.net " este legit sau nu?
E o diferență între vânzătorii de pe AliExpress/ Ebay și Amazon? Sau sunt aceeași?
Sunt telefoanele iHunt demne de cumparat? Sau prețul mic spune multe despre fiabilitatea lor și durata de viață.
Imi puteti zice ce model sunt acesti adidasi, NIKE-uri, https://imgur.com/Ka6tszO am cautat pe net dar nu gasesc, as vrea sa fie la fel, si culoarea si modelul (numele modelului)
Este ok/bine sa cumpar un birou de la ikea? Adica am vazut pe internet oameni care spun sa nu cumperi de la ikea etc As vrea sa cumpar un birou de la ei si nu stiu daca sa il cumpar sau nu, sper...? (mai mult)
Buna, vreau sa va intreb ceva, pe 29 iulie am dat o comanda la H&M si in ziua aia mi- a venit pe email confirmearea comenzii, a doua zii confirmarea transportului, iar pe 2 august mi- a venit, nu...? (mai mult)
Am card de la BT Visa Electronic (debit) pe care primesc pensia. Mă încadrez să cumpăr in rate fără dobândă de la eMag? Am văzut că au 6 sau 12 rate fără dobândă la Bamca Transilvania dar...? (mai mult)
Heei! Am plasat o comanda de cărți pe internet și din grabă, la adresa de livrare, la unul dintre prenume am inversat două litere. Credeți că o să am vreo surpriza neplăcută din cauza asta? ...? (mai mult)
Cine a cumparat geluri de dus de la AVON, acestea vin sigilate? Adica daca deschizi capacul gasesti un sigiliu acolo sau doar il deschizi si curge din el? Multumesc
As dori sa stiu daca cineva de aici a cumparat ceva de pe site-ul ShipGratis.ro. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.