Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Îmi puteți recomanda un site (de preferat să fie siguri din punct de vedere online) de unde aș putea să îmi iau un portofel din piele? Aș prefera să fie serioși și să aibă și prețuri...? (mai mult)
Bună, îmi dați si mie idei de parfumuri pentru sport si pentru serile in care se iese in club, restaurante etc?
Salut. Aceste firme lucrează și sâmbătă : Fan Courier/Same Day Courier?
Ce supermarket frecventati cel mai mult? Sunt singurul care crede ca la Lidl sunt cele mai avantajoase oferte si preturi si cele mai diversificate si interesante produse? Au multe produse interesante ...? (mai mult)
De ce sunt lasate sa existe magazine de incaltaminte fake de exemplu Nike, Adidas, Puma dar replici nu originale? Am luat si eu teapa de cateva ori..sunt mai ieftini cica la oferta dar mai slabi calitativ...? (mai mult)
Cat vine 8 € in lei?
Cargus livreaza sambata?
Cat mai costa un meniu Big Mac la MC?
Salut,daca cumpar ceva de pe Amazon cat costa transportul?
A cumpărat cineva de pe Travandi.ro? Sunt serioși, produsele sunt ok? Mulțumesc.
Daca cumpar ceva de pe olx sunt obligat sa platesc si sa accept produsul sau il pot returna?
De pe ce site îmi recomandați o husă personalizată calitativă? Am avut câteva, dar ba s- au spart după câteva săptămâni, ori s- au decolorat etc. și îmi doresc ceva care să merite...? (mai mult)
Salut mi am cumparat un corector de postura spowerts(pe eMAG cel de 105 lei) si a venit fara manual. Am luat marimea s(cel mai mic posibil la acest produs) si zicea ca este marimea maxima a taliei de 98,...? (mai mult)
Top Sport.Ro este legit? Sau este fake?
A cumparat cineva de la hanksome.ro? Vreau sa imi iau bratara chakra dar nu stiu cat de reale sunt pietrele. Sau daca stiti in Constanta un magazin care vinde asa ceva.
Am o intrebare marimea 42 1/2 la niste adidasi inseamna 42.5?
Salut. Mi- am dat comanda de niște haine de pe hm și după comanda am modificat numărul de la setări ca cel vechi nu mai era bun. Acum nu știu de pe ce nr o suna curierul. Cel vechi sau cel nou...? (mai mult)
Recent am gasit o oferta foarte buna la un telefon pe compari.ro, siteul se numeste HotPhone, dar erau mult mai multe siteuri cu preturi mult mai mici decat la eMAG sau alte magazine mari de incredere,...? (mai mult)
Vreau și eu un televizor bun 4k până în 1.500 de lei
Am niste intrebari, vreau sa imi deschid casuta postala la posta dar sunt putin confuz. Toate produsele pe care o sa le comand din UE imi ajung in casuta postala? Diferenta dintre casuta nominala...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara medaliile (nu originale) folosite in perioada nazista de germani?
Recomandați un site de cumpărături on-line, altul decât eMAG, teamdeals. Mulțumesc.
Cum cumpar un laptop?
Salut, am facut o comanda pe ebay venita din UK prin Royal Mail, problema e ca expeditorul nu a dat un awb track id ceva, i- am si cerut dar n- a raspuns, ca sa aflu pe unde e, eu de unde pot afla...? (mai mult)
Salutare, am mare nevoie de ajutorm cine știe de unde pot lua acești pantaloni? Un site sau magazin ceva online. Multumesc, dau funda mareee https://imgur.com/0ZEVPHG
Care monitor ar merita mai tare sa îl cumpar? https://www.pcgarage.ro/monitoare- led/samsung/gaming- lc24f390fhu- curbat- 24- inch- 4ms- black- freesync/ https://www.pcgarage.ro/monitoare- led/lg/gaming-...? (mai mult)
Stie cineva, daca am facut cateva comenzi pe Amazon si dupa ceva timp a fost blocat contul, comenzile vor fi in continuare livrate? A mai patit cineva asa ceva? Merci.
Un site de unde pot sa-mi cumpar yeezy originali?
Vreau sa-mi cumpar un rucsac pentru scoala care sa fie dotat cu un compatiment dedicat laptopului. De preferat sa fie sub 150 de lei XD
De unde pot cumpara jordani ieftini? Site sau magazin din Iasi, DAU FUNDA!
Stiti un site de pe care pot sa imi cumpar o curea de barbati culoarea visinie? (ceva replica gucci, louis vuitton etc). Pe olx nu am gasit niciuna visinie
Unde in Chisinau as putea gasi un loc in care singur sa-mi printez maioul si sa fie prețul optim?
Niste siteuri din Germania unde se vand lucruri SH cum e Olx sau Ocazii? Multumesc!
Am comandat de pe un site unde tricou și nu sunt mulțumit. Cum fac sa îl returnez?
Unde pot găsi și eu să cumpar încărcător original S10+? ( Nu contează prețul, atâta timp cât e original ). Găsesc doar că nu e în stoc.
De aproape 3 luni nu am mai facut cumpărături din Selgros. Cumva legitimația mea a expirat sau mi-au anulat-o? Că așa am auzit.
Daca am facut comanda de o boxa portabila (41 de lei) de pe Joom si vine prin DHL mai trebuie sa platesc ceva?
Aveti idee de ceva site cu fake-uri? Sau din ce bazar din Turcia se aprovizioneaza toate "buticurile" de pe Facebook?
Dau funda! Salut TPU puteti sa-mi recomandati o boxa portabila cu bass extrem pana 100 lei?
Este site-ul modivo legit? https://modivo.ro/? gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw36DpBRAYEiwAmVVDMBAEPVAmcbYjG0dtH8FX_L94CL0MqV_rd8gQppEmTj6z0gr0QDF_vxoCJJYQAvD_BwE
Am si eu o intrebare A comandat cineva ceva prin curier de la vapori.ro? Dacă da, atunci când vine curierul cere buletinul sau ceva? Intreb pentru ca am 16 spp 17 ani.
Salut, are cineva idee cat as plati pe luna daca as face 24 de rate la un telefon(a10), cu card Raifessen Bank?
Salut, stie cineva cam cât ar veni un produs de 650 de lei cumpărat în 12 rate(Raifessen Bank) de la eMAG? Dar in 6 rate? Vă rog dacă poate să mă ajute cineva.
Stiti un site de tip Sinsay sau cum ar fi magazinele Pepco si Jumbo? Lucruri ieftine. Nu vreau neaparat haine ma intereseaza mai mult lucruri de papetărie (agende, carnetele, suporturi, dosare...? (mai mult)
Ce cadou îi pot lua celei mai bune prietene de ziua ei?
Doresc sa imi cumpar o drona dji spark si am gasit o oferta buna pe un site chinezesc, mai exact bangood, la 500$. Problema este ca scrie (Official Refurbished Unit) adica a fost reparata de dji.Este...? (mai mult)
Cat ar costa transportul prin curier ( apr. 20kg ) din Vaslui pana in Pitesti intr-o comuna? Si cu ce curier?
Stiti cumva o bicicleta de oras ( "oraș" ce oras ca in Romanica sunt gropi la fiecare metru) care sa reziste gropilor Românicai la 1000 de lei? Vreau una cu frane pe disc si ceva la reducere la pretul...? (mai mult)
Are cineva idee de ce Golden Braul si Ciucasul iti lasa un gust amar in gura dupa ce le bei si au in general un gust mult mai nasol decat celelalte beri? Stiu ca sunt cele mai ieftine beri de pe piata...? (mai mult)
De unde pot cumpara bandane de par pentru bărbați, cu model simplu, preferabil online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!