Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am dat o comanda pe usmart, dar vreau sa o anulez si nu stiu cum! Va rog sa ma ajutati rapid!
Cum pot anula o comandă Avon?
Daca comand ceva de pe olx de exemplu o componenta pentru pc si e stricata cand o montez, o pot returna?
recent mi- am achizionat doua ceasuri : casio sport in cutie de foarte buna calitate, nr. de serie cod de bara la catarama avand mecanism japonez si carticica la un pret de 129 ron dar si ...? (mai mult)
Îmi puteți spune de unde pot lua bilete pentru Untold 2019?
Salut, cum pot trackui unei comenzi vandute pe Ebay prin Royal Mail International Economy? Am contactat vanzatorul si n-a zis nimic, DAU FUNDA.
Daca anulezi o comanda de pe wish îți trimite bani direct pe card?
Salut, știți cumva cine are livrarea mai ieftină, food panda sau take away? În plus, care credeți că oferă servicii mai bune și merge și plata cash?
am comandat din afara UE si mi s-a spus ca trebuie sa fac o declaratie de conformitate altfel produsul nu va pleca, este o minciuna sau este reala chestia asta?
Am făcut o comandă pe un magazin online mai puțin cunoscut (mare prostie, nu o să mai fac). Am plătit cu cardul. Trece ceva timp, primesc mail: *furnizorul are întârzieri*. Mai trece...? (mai mult)
Lidl,Kaufland sau Megaimage? Ce gasesti la unul si nu gasesti la celelalte?
De unde pot lua un suport de telefon pentru bicicleta in Galati cartierul micro 19?
Este bun acest monitor ca pret-calitate? https://m.emag.ro/monitor-gaming-led-ips-lg-21-5-full-hd-freesync-negru-22mk430h-22mk430h-b/pd/D4CTQFBBM/
Salut.Vreau sa imi comand un telefon de pe siteul "TelefonulTău".Ce ziceți? Ați mai comandat de pe acest site? Sunt ceva probleme cu siteul? Mersi, telefonul costă foarte mult (One plus 7 pro) și...? (mai mult)
A comandat cineva de pe acest site de amanet? https://www.amanetonline.com/index.php E de incredere?
Salut.Stie cineva un magazin in Suceava de unde sa-mi cumpar un microfon spion? Multumesc.
Stie cineva la ce fel de magazin pot compara o clemă de fixare pentru o trotinetă urbană?
Unde pot găsi și eu un magazin dedicat pieselor și sculelor pentru biciclete în Brașov?
mă puteți ajuta în privința unei bluze? Poate suna cam ciudat dar ador bluzele de genul si habar nu am unde gasesc și aș vreau sa stiu cum sa scriu pe google, ca să îmi dea acel rezultat...? (mai mult)
Mi-am făcut recent un BUILD de PC. Este bun? Este compatibila placa de baza cu celelalte componente? https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3864910/
Ce îi pot lua mamei mele de ziua ei face 40 de ani!?
Penyboard vs Skateboard? Si de ce?
Vreau să-mi achiziționez o narghilea de 55 de cm puteți, sa-mi spune-ți dacă se poate folosi cu doua furtunuri? Este la fel?
Stiti cumva vreun magazin din Sectorul 4 unde pot gasi pixuri invizibile care se vad doar la lumina uv? Preferabil zona Eroii-Piata Sudului, dar e bine si oriunde altundeva in Sectorul 4. Dau funda
Vreau să returnez un produs comandat de pe eMAG, mai precis o plasmă. Plata a fost făcută prin ramburs.Banii îi primesc prin poștă? În cât timp se face restituirea banilor? Nu vreau...? (mai mult)
Spuneti-mi un site romanesc de unde pot cumpara huse de telefon relativ ieftin
Îs punctuali băieții de la dpd firma de curierat?
Este bun acest monitor pentru gaming? Cati herți are? http://www.emag.ro/monitor-led-samsung-24-curved-full-hd-d-sub-hdmi-negru-lc24f390fh-lc24f390fhuxen/pd/DV74V3BBM/
Îs serioși băieții de la Emag cu livrare?
Am comandat de la eMAG vineri la ora 7 dimineață. Când îmi vine? Pe site scrie luni.Va rog răspundeți!
Salut, stie cineva cat costa transportul unei placi video din Oradea pana in Constanta?
Mi- am cumpărat un inel dintr- un magazin. Cum aflu dacă este argint? Vânzătoarea mi- a zis că e argint și pe el e marcat mic "925 tosh" dar este mult mai argintiu decât alte obiecte din argint ...? (mai mult)
Recent voiam sa îmi cumpăr de pe eMag Procesorul AMD Ryzen 5 1600X 3. 6GHz căci era 650 de lei iar pe PC GARAGE 1100. Acum procesorul de la Emag s- a scumpit iar alte site- uri de încredere...? (mai mult)
Acum 4 zile, mai precis luni am comandat o plasmă cu ecran curbat de 138 de cm, a ajuns miercuri, dar problema este că am luat- o prea mare, adică eu am camera de 4×4 și plasma este...? (mai mult)
Buna, buna! Poate întrebarea mea o să dubioasă. Am un manechin cu păr 100% natural și aș vrea să îl vând, dar pe Olx nu am interesați. Pentru pasionații de coafuri și tunsori. Nu dorește...? (mai mult)
Salutare, cu banii de pe MyPasafeCard poti achizitiona doar jocuri sau existe magazine din care poti cumpara si alte lucruri spre exemplu, haine, gageturi?
Salut, ce parere aveti de siteul Vexio? Sau ForIT? Ati cumparat vreodata de pe unul din ele? Ati fost multumiti de site? As vrea sa cumpar ceva de pe unul din ele pentru ca am vazut pretul mai mic....? (mai mult)
Cei care au piercing- uri nazale sau care au cunostinta de cauza, m- ati putea lamuri putin? As dori sa imi fac un piercing nazal si am vazut multe de acest gen: https://ibb.co/DbRWGkj Nu ar ...? (mai mult)
De unde sa îmi iau de pe internet încălțăminte sport originala ieftina? Originali nu replici.
As dori sa stiu si eu de unde as putea sa achizitionez ulei din arbore de ceai sau tea tree oil.
De unde cumpăr niște porumb de fiert, cum au bisnitarii pe la târguri de-l vând cu 5 lei fiert?
Ceas eco-drive sau kinetic? Care este mai bun? Avantaje, dezavantaje.
Care este calitatea produselor de pe wish? Sunt sanse sa iei teapa? Recomandati cumparaturile de le wish?
Buna, stiu ca nu are treaba cu aceasta categorie, dar cum se confirma o comanda de pe Wish? Multumesc
Buna, am gasit o pereche de airpods gratis de pe acest site trebuie sa platesc doar livrarea 8$, credeti ca Este teapa? la un pret de 59$ dar ei le dau gratis. Site: https://www.blvkdiamond.com/products/diamond-...? (mai mult)
Ce magazine sunt in Retail Park Campina?
Este legit site-ul www.miloroshop.com? Vand fake-uri sau originale?
Stiti cumva un site de unde pot comanda haine excentrice?
Pot pune bani pe paypal fara sa folosesc card sau cont bancar? Fara prea multe taxe? Multumesc
Daca comand ceva din China,de pe ebay si scrie free shipping, mai platesc vreo taxa sau ceva de genul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!