Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut,fiind vara se mai pot gasi geci in Tommy Hilfiger/Massimo Dutti din Palas Iasi?
Unde pot sa gasesc pantofi (pentru costum) cu talpa groasa? Multumesc!
Un site unde pot comanda yezzy-uri?
Ce inseamna "In transport - Plecat din Tranzit Bucuresti" atunci cand folosesc tracking number- ul? Astept un colet din Coreea de Sud care va fi livrat prin Posta Romana. Sunt putin ingrijorata pentru...? (mai mult)
Imi puteti recomanda site-uri pentru tenisi Supra,Jordani, etc? As vrea site-uri care sa vanda originali si din Romania.
Am 1.73 si 95 kg. Ce marime mi-ar trebui pentru un AntiSocialSocialClub tee?
Cat costa un transport de la GUCCI de pe site-ul oficial?(vreau sa cumpar un inel) FARA GLUME PROASTE SAU SA IMI SPUNETI CA NU O SA IL CUMPAR! MERCI
Hei! Spuneti-mi un site de unde pot cumpara haine de marca pentu barbati la un pret un pic mai scazut!
Un LINK de unde pot comanda mingea Select cu care o sa se joace meciurile din LIGA1?
Poate sa imi spuna cineva un site cu haine de marca pentru barbati si cu un pret un pic mai scazut
Am publicat un anunț pe internet despre o consola ( nu contează asta ) Recent m- a sunat cineva și a spus ca vrea sa cumpere consola, dar a spus ca îmi trimite adresa și ca vrea verificare....? (mai mult)
Am un prieten in Canada si vreau sa imi trimita niste doze de Monster Energy de acolo deoarece fac colectie. Stie cineva cum poate sa imi trimita din Canada. Ce modalitati sunt? DAU FUNDA! ...? (mai mult)
De unde pot sa iau tetrametil acetil hidro naftalin?
Salut,am dat o comanda pe Aliexpress dar codul postal l-am scris prost. Undeva am vazut codul postal nu conteaza si ca e livrata comanda in orasul/satul pe care l-ai introdus.
unde se pot umfla baloane cu heliu in Bucuresti? Multumesc
De curand am gasit un inel si sunt curios daca stiti cumva cum se numesc pietrele pe care le are si daca e aur sau argint. Ma gandeam sa il dau la amanet dar sa am idee cam ce ar fi :D. Astea- ...? (mai mult)
Cum anulez o comanda de pe Sephora? Este urgent! Multumesc
Am gasit pe Okazii.ro o pereche de tenisi Converse.Sunt ieftini si marimea mea, doar ca au un singur defect...Trebuie să- ti predea papucii personal in Bucuresti.Eu locuiesc foarte departe ...? (mai mult)
Salut, am comandat o bicicleta de pe eMag, o am de 2 zile. Astăzi când m- am plimbat prin pădure s- a îndoit pedala stânga, in schimb ea nu are nici o problema, nu este nimic rupt sau stricată,...? (mai mult)
Tocmai mi-am dat comandă de o husă pentru un S8 Plus de pe Aliexpress. Unde îmi vor livra coletul? La mine acasă sau prin poștă?
Hei,TPU.Aș vrea o pereche de tenisi Converse sau Vans. Știți unde pot găsi una din astea doua marci, doar ca ieftine( sub 100 lei)și mărimea 36?(îs mică la picior n-am ce face...)
Exista vreo cale sa transfer banii din paysafe in paypal? Nu vreau ca acel comision sa fie prea mare.
Buna ziua Am mers la doctor pana la urma si inca mai am lucrari de facut insa pana acum sunt multumit de felul in care si- a facut treaba. Ideea sta in felul urmator : as vrea sa ii cumpar un cadou insa...? (mai mult)
Buna TPU.Am facut o comanda pe Aliexpress dar am scris gresit adresa la State/Province/County am scris comuna unde stau eu dar cred ca trebuia sa scriu judetul nu comuna... Oare comenzile vor ajunge la...? (mai mult)
Daca vreau sa ridic un colet de la un sediu de curierat, ce acte trebuie sa am la mine?
Salut bai bosilor! Voiam sa va intreb cat ar costa transportul pe siteul stock x pana in Romania, mai precis Bucuresti deoarece vreau sa-mi iau un tricou kaws x uniqlo?
Am dat in urma cu cateva luni o comanda pe Aliexpres si a sosit acum cateva zile numai unul din cele doua produse comandate. A trecut timpul limita de trimis comanda, dar nu am primit produsul. Ce pot...? (mai mult)
Este bine daca platesc in rate un produs de pe eMag? Mi s- a atras atenția câteva suspiciuni in legătură cu prețul produsului. Adică voi plăti putin mai mult față de prețul afișat. Nici nu stiu...? (mai mult)
Cine a mai cumparat de pe Wish? Daca cumpar ceva de pe wish de unde ridic coletul? (vreau mai multe informatii)
Buna TPU.Am facut o comanda pe Aliexpress dar am scris gresit adresa gen la County am scris comuna unde stau eu dar trebuia judetul, vanzatorul mi- a trimis comanda si nu mai pot sa o anulez... nu stiu...? (mai mult)
Niste sfaturi pentru alegerea unor casti? Headphones nu earphones, normal. Nu mi-am mai luat niciodata si nu prea am idee la ce trebuie sa fiu atenta. Multumesc.
Am comandat si eu niste adidasi Air Jordan 1 Low (cei rosii) si nu aveau pe masura 40 (eu port 39- 40) si am luat modelul de copii, este vreo diferenta dintre cei de copii si adulti? (Bineinteles...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cel.ro? E un site de încredere, merita sa cumperi de la ei. Multi spun ca au primit produse de defecte si ca au probleme cu garanția voi ce parere aveti?
Cam în cât timp ajunge o tableta comandata de pe quick mobile.ro(Am comandat prin FAN curier)?
Cu ce firma de curierat livreaza calculator-ieftin.ro? Funda
Cum ar trebui sa îmi aleg rechizite pentru clasa a 6 a mai simple și ce rechizite am nevoie?
Am o intrebare legata de amazon.de, as dori sa- mi iau un laptop si am dat peste mai multe modele care au un pret foarte mic in comparatie cu ale marketplace- uri si nu stiu daca e teapa sau...? (mai mult)
A cumparat cineva ceva de la Prozis vreodata? Produsele sunt bune?
Buna, am comandat ceva online, insa am gresit localitatea de expediere fara sa imi dau seama.Am sunat la site- ul de pe care am comandat, insa a fost prea tarziu deoarece comanda a fost preluata de Fan...? (mai mult)
Cei care ati comandat de la CEL.ro Stiti ce ar trebui sa scriu la aici: https://imgur.com/a/NESdjZq
Vreau sa stiu daca cei de la Emag verifica ce este in coletul tau. Vreau sa imi comand o tigara electronica chiar daca am aproape 17 ani si vreau sa stiu daca o sa verifice ce este in colet si la cine ...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi- a intarziat o comanda de pe Amazon UK? Am dat- o pe 20 iunie. "Was expected by Tuesday, 25 June We're sorry your parcel is late. Please contact Amazon for the next steps." Este...? (mai mult)
A returnat cineva produse de pe bon prix? V-ati primit banii înapoi? Si daca da, cât a durat?
Buna,am comandat de pe Vogue Fashion, am cerut sa returnez produsul si mi s-a spus ca dupa ce trimit produsul mi se vor trimite banii in 14 zile dupa ce vor primi produsul.Ma puteti ajuta?
Ma ajuta cineva cu un site cu lucruri second hand din Germania?
Stie cineva un site in care sa gasesc tricouri Ralph Lauren pentru copii/bebelusi?
Dau coroană! Salut TPU! Vreau sa comand ceva de pe footshop, iar intrebarea mea este: când îmi vor aduce comanda (peste cât timp)? PS: In Romania
Azi de dimineata mama m- a vazut ca ma uit pe tumblr si m- a trimis sa cumpar cate ceva.M- am dus cu trotineta mea roz la magazinul de la colt si am cumparat: rosii, castraveti, doua role ...? (mai mult)
Unde as putea sa găsesc Kurtos Kolacs(colac secuiesc că la mare, știți voi) in orașul Galați?
Unde gasesc pe internet agende ieftin (maxim 50 lei), dar bune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.