Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Mi-am luat un PC de gaming de pe cel.ro luni seara si inca nu mi-a venit ( dupa o spatamana ). A mai comandat cineva pc de la ei si cat a durat?
Imi puteti zice parfum de barbati care rezista mult si se simte miros tare si dupa ce ma parfumez?
A comandat cineva de pe eunavmaps(.)net? Sunt de incredere?
Am o intrebare doar pentru cunoscători. Am făcut cateva comenzi pe AliExpress si au întârziat putin. Din acest motiv am cerut banii înapoi desi erau în tranzit produsele. Mi s- au dat...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau un geamantan troler. Pentru doua persoane, cam cat de mare ar trebui sa fie? Cati cm?
Buna,caut un mtb (nou) sa fie pana in 1100 lei (și din străinătate dacă e)...sa fie hardtail (sau full suspension, dar cam imposibil in banii ăștia). Recomandări?
Stie cineva niste site-uri bune unde imi pot lua un auto?
Salut, site-ul natino.ro au parfumuri originale? Vreau sa cumpar un parfum dar nu știu dacă e original. Am văzut acelasi parfum pe alte site-uri și are pretul dublu fata de natino
Am dat azi o comanda si mi s- a mentionat ca va ajunge in 24- 48 h lucratoare. Problema e ca maine in jurul ore 10 am putina treaba si nu pot fi acasa, ce se intampla daca nu ridic comanda de la curier?...? (mai mult)
Daca o sa comand ceva de pe internet, un vape pen si nu am 18 ani o sa am voie sa il platesc si asa? De exemplu la fan curier
Salut, se gasesc figurine funko pop in magazinele din Romania? Daca da unde?
Știe cineva dacă există posibilitatea să găsesc un produs într-un magazin fizic deși pe site spune ca produsul nu mai e pe stoc?
Daca cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress taxele vamale le platesc odata ce cumpar telefonul?
fac volei si mi- as dori sa imi cumpar o pereche de adidasi de la Nike mai exact LeBron 15 si nu prea ii mai gasesc prin Romania si as vrea sa imi dati niste site- uri de pe care as putea sa...? (mai mult)
Am un voucher Rabla electrocasnice pentru o masina de spalat A++, dar eu as vrea sa cumpar una A+++. Exista vreo sansa sa pot sa iau una cu A+++ cu voucherul meu si sa dau vreo diferenta?
De ce nu pot anula o comanda de pe wish?
Salut, este ziua mamei mele in curând, iar eu ma aflu in Germania, stie cineva vreun magazin gen Emag ce accepta ca metoda de plată sofortuberweisung sau paypal? Vreau să-i fac o surpriză.
Am nevoie de ajutor! Am avut o tableta, azi am gasit- o sparta si vai de capul ei pe dulap(unde am lasat- o) cred ca s- a umflat pana a crapat si rupt in 2. Daca o duc inapoi la media galaxy. Ce o sa...? (mai mult)
Puteți să-mi recomandați niste site-uri cu rochii cu spatele lung pentru adolescente? Dacă se poate să fie pe negru și drăguțe! Vă rog! Dau funda
Mi-am luat adidasi noi si ma bat in parti, sa-i pastrez sau sa-i returnez? Multumesc
Cum îmi pot da seama daca niste adidași de la Nike sunt fake sau nu?
Știe cineva vreun magazin din care pot sa imi cumpar "hoop earrings" din aur/argint? Multumesc anticipat.
Parfumurile de pe elefant.ro sunt originale sau false? Mi se par foarte mari diferențele dintre preturile lor și cele de magazin.
Salut, a cumpărat cineva de Wish vreodata? Sunt de încredere?
Daca am cumparat online 2 perechi de pantaloni de la H&M iar una nu imi vine, pot sa o returnez si la un magazin H&M sau doar sa o trimit inapoi?
Salutare fratilor! Pe site- ul Airaoft6 este la vanzare luneta semi- automata Dragunov. Dar este varianta stoc, fara sine pentru atasare de luneta si nici luneta originala nu au. Stiti cumva de unde pot...? (mai mult)
Bună, pe site- ul eMAG scrie "Produsele comandate sunt rezervate in Showroom pentru 72 de ore de la primirea e- mail- ului de livrare. Dupa expirarea celor 72 de ore, este posibil ca pretul sa sufere...? (mai mult)
acești yeezy sunt fake? https://www.wish.com/share/9806eqxvyu
Daca pe Pc Garage nu mai au un produs in stoc si as dori sa achizitionez produsul respectiv pot vorbi cu cei de la Pc Garage? Daca nu, imi puteti recomanda un alt site de unde sa imi cumpar produsul respectiv...? (mai mult)
Hei guys, vreau sa va intreb in legatura cu taxele vamale, cum se calculeaza TVA- ul si taxele vamale pentru un produs depasit de 150$? Mi- ar fi de mare ajutor deoarece vreau sa cumpar cuiva un produs...? (mai mult)
Hey! As dori si eu niste site- uri unde pot gasi lucruri kawaii, in special decoratiuni sau haine. As vrea ca site- urile sa fie din Romania sau sa poti comanda online si sa- ti vina in tara. Prin lucruri...? (mai mult)
Cât de bun este site-ul CEL.ro de telefoane si alte chestii legate de tehnologie?
Doresc sa achizitionez un produs de pe Amazon UK. Am vazut ca accepta cardul meu care este in lei (Maestro). Care este exact procedura dupa ce introduc adresa si datele cardului cardului? Imi retrage...? (mai mult)
Am nevoie de un pc de gaming, vreau să știu niște site-uri Românești care livrează și în Republica Moldova. Sau să fie niște exemple ieftine pe site-uri Moldovenești.
Cei de la EMAG.ro livrează și în Republica Moldova? Și trebuie să achit cu cardul sau la poștă?
Salutpu. - Exista targuri in Ploiesti sau in alte orase aproape de Bucuresti la maxim 50 km de Bucuresti, targ precum targul VITAN din Bucuresti, adica cu de toate in fiecare weekend, nu ma refer la...? (mai mult)
A cumparat cineva incaltaminte de pe site-ul Outlet Mania? Sunt seriosi? Trimit si acel cadou de care vorbesc ca il trimit la fiecare comanda de adidasi de la ei?
Cum ajung coletele asa repede de la magazinele online din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara pana in Galati in doar o zi aproximativ? Deseori am dat comanda la ora 13:00, 14:00 si a doua zi dimineata ...? (mai mult)
Ce monitor de gaming recomandati sub 600 ron, pe care sa il conectez la laptop ca astfel sa fac display-ul laptopului sa fie ca un ecran secundar. Pareri? Sfaturi?
Ce magazin(de oricare fel) va place cel mai mult și îl frecventați? Și de asemenea: Care-i produsul vostru preferat?(oricare tip de produs) Spuneti marca/firma
Dacă un produs de la eMAG este disponibil în showroom- ul din orașul meu, pot să mă duc direct să- l cumpăr de acolo direct, fără să mai dau comandă? Sau se poate cumpăra doar pe bază de...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un rucsac rezistent pana in 100 lei?
Bună, vreau comand un telefon ori de pe eMAG, ori de pe pcgarage, dar nu știu care dintre aceste site-uri este mai bun. Am văzut că multă lume se plânge de eMAG, e mai ok pcgarage?
Ce parfum este asemănător cu Lady milion?
Am vrut să fac o comanda de pe H&M! Am pus toate datele si dupa am iesit fortat de pe aplicatie. Cand am intrat peste câteva ore coșul de cumpărături era gol. Oare s- a făcut comanda? TIN...? (mai mult)
Curierul care livreaza comanda stie ce este in colet?
De unde se cumpara marfa pentru un magazin? De unde isi procura magazinele produsele? Gen sucuri si chestii de genul.
Salut, am comandat o pereche de ochelari de soare Ray- Ban, pentru ca am nevoie de ochelari de soare si nu mai voiam sa cumpar perechi la 30 de lei care sa se zgarie in cateva zile. Ochelarii au fost ...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Cluj. Ce cantine exista cat mai aproape de centru/Casa Matei? Si daca puteti sa imi spuneti si preturile. Mersi!
Salutare natiune! Am si eu o intrebare. A cumparat cineva produse de pe site- ul " ALIBABA.COM"? Vreau sa- mi cumpar un laptop nou si am vazut un model de laptop care costa in jur de 2200 RON la ei pe ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!