Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
De ce pe toate pungile de lapte scrie ca este recomandat sa se consume in maxim 3 zile de la deschiderea ambalajului?
am o întrebare:Tocmai am terminat clasa a6 a şi părinții mei ar vrea să îmi cumpere un cadou.Ar trebui să mă încadrez în 500 de ron.Ce ar trebui să-mi iau?
Dau funda! Salut TPU! Duminica trecuta, am fost la Kaufland si am vazut ca este o trambulina si am vrut sa o cumpar, dar nu aveam suficienti bani la mine. Si n- am mai ajuns sa o cumpar, stiti cumva...? (mai mult)
Stiti un cod de reducere de la food panda? Va implor ajutati-ma
Unde pot gasi haine ieftine si frumoase in afara de acele site-uri din strainatate(ali expres etc)?
Nu pot adăuga paysafecard ca metodă de plată pe Google Play, ma puteti ajuta Pls?
Ce părere aveți despre produsele de la teleshopping? Ați cumpărat ceva vreodată de la TV? Ce ați luat mai exact? (Știți voi, top shop, telestar, media shop etc) Sunteți mulțumiți de produsele...? (mai mult)
Daca cumpar de pe amazon.de in afara de costurile normale de transport (3€/colet si 6€/kg parca) mai platesc si altceva? Vama ceva?
Am dat ieri o comanda pe bershka și imediat mi s- a confirmat. Știe cineva in câte zile o sa- mi ajungă coletul? Având in vedere ca au trecut aproape 24h și încă nu a ieșit din...? (mai mult)
Hello! Stie cineva unde gasesc parfumul lu’ Zavo in Baneasa?
Are cineva o consola de volum noua la Philips Spa 2600/00. Pe Emag nu am gasit...
Vreau si eu idei in legatura cu un cadou pentru un prieten de 18 ani. Funda pentru cel mai bun
Buna, îmi place mult de o fata, ea are banchetul luna asta..as vrea sa merg sa o vad si as vrea sa-i iau un cadou. Aveti ceva idei? Nu sunt prea inspirat
Cat de bune sunt produsele de la farmasi Dr. C. Tuna?
De ce o pereche de pantaloni scurti costa ca si o pereche de pantaloni lungi? Dimpotriva, ar trebui sa coste un pic mai ieftin din cauza ca se foloseste mai putin material.
cat mai este pretul unui schimb de butelie de aragaz la magazin? Am butelie cu guler ..Multumesc o zi placuta va doresc.
Salut, vreau sa stiu de unde pot sa-mi cumpar lichid ca sa-mi reincarc bricheta. Vreau sa cumpar fizic
Salutare, Caut si eu un portofel (de barbati) SLIM in care sa încapă buletinul si talonul mașinii. Ma poate ajuta cineva?
Stiti unde pot sa gasesc sclipici pentru corp si fata pentru festivaluri? Vreau atat siteuri cat si magazine unde pot sa le gasesc. Multumesc!
Din greseala am dat comanda la componente in valoare de 3000 lei!?!? 1 Nu stiam ca din prima se trimite comanda cand dau livrare si mi- am pus si adresa si nu am pus contul mygarage. Va rog ajutor! Cum...? (mai mult)
Recomandari de site-uri de unde pot sa imi comand carti si sa poti plati cand vine pachetul acasa? Sa nu fie nici mai scumpe cartile decat pe alte site-uri. Stiti voi.
Hei, TPU! Azi a fost ultima ora cu o doamna profesor incredibila, de engleza. Dansa pleaca in maternitate, ne- a fost profesoara doar un an. Mie chiar imi pare rau ca pleaca, pot zice ca ea m- a facut...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara cu paysafe?
Cele mai bune site-uri de haine? Fără footshop sau de genul asta ca e scump. Sa fie mai ieftin.
Buna, de pe ce site pot sa cumpăr un costum de baie? Modele actuale, dau funda!
Buna, de unde pot sa îmi cumpăr un costum de baie genul cum sunt pe zaful, de pe zaful nu pot sa comand pentru ca îmi trebuie in cel puțin o săptămâna, va rog lăsați-mi link, dau funda!
Cam de cate sticle de vodka, santal si whiskey este nevoie pentru un majorat de 23 de persoane?
Vreau sa comand ceva de pe un site dar acesta nu livrează in Romania. Stie cineva vreo compania care sa imi ia coletul dintr-o tara eligibila si de acolo mi-l trimit ei in Romania?
Puteți să-mi dați o părere despre Wish.com, sunt de încredere, au produse bune și cum funcționează transportul lor la noi în țară? Mulțumesc anticipat!
Vreau sa cumpar un ceas dar nu stiu de la ce firma. Ce firme de ceasuri bune stiti? Dar nu foarte scumpe pana in 150- 250 lei. Ma gandeam la Daniel Klain sau Curren dar voi ce alte firme mai...? (mai mult)
Salut am facut o comanda pe ebay prin ce va veni curier sau posta? Standard Int'l Postage ce inseamna?
Pe ce site găsesc rulote de inchiriat? PS: să fie un preț / nu vreau cu confirmarea prețului prin e-mail.
De ce is chestii asa scumpe la KFC? Vor sa faca profit urias si servind putin la oameni, ma refer ca au crescut preturile si meniurile lor nu contin mari sau multe chestii..Inseamna ca KFC sunt foarte...? (mai mult)
Buna ziua! Are cineva idee de unde as putea cumpara batiste pentru sacou si cravate en gros?
As vrea sa stiu unde mai pot gasi bandane de genul asta in Romania si daca exista magazine fizice unde se gasesc. https://www.militarysurplus.ro/product-rum-4557-Bandana-Neagra.html
As dori sa cumpar un xbox one de la eMAG in rate, cum fac sa am acel card si trebuie sa platesc ceva pentru el in fiecare luna(card) sau eu doar imi iau in rate fara sa dau altceva pentru card? Vreau ...? (mai mult)
Mi-am cumparat odata un pachet de tigari Sobranie Slim care avea filtru negru... stie cineva cum se numesc?
De unde as putea sa cumpar si eu online, un lantisor din aur? M- ar interesa un site, de unde le- as putea cumpara cat mai ieftine. Sau daca nu, recomandati- mi un loc din Bucuresti, de ...? (mai mult)
Salut, exista aer conditionat portabil cam de 30-40 cm înălțime?
Avand marimea la tricou, plover cu gluga (L) manusile tot talia L ramane?
Salut,a mai cumparat cineva de pe aliexpress, cum decurge transportul? Vine acasa prin posta sau trebuie sa ma prezint la oficiu?
sunt si eu in Dublin si as vrea sa stiu daca imi cumpăr un telefon pot face garatie extra adică dacă sparg telefon sau daca il pierd? Dau funda
A facut cineva retur pentru o comanda online la LC Waikiki? Stiti cumva daca se pot returna produsele si- n magazin fizic daca le- am comandat din magazinul online? Pe site- ul lor nu scrie nimic de magazinul...? (mai mult)
O comandat cineva de la quickmobile? sunt ok? Evident fiecare firma mai are si clienti nemultumiti dar sa nu fie tepe constante.
Salutari TPU, Am vazut acum ceva timp, nu mai stiu unde, niste "magneti pentru perete". Nu stiu exact daca acesta este termenul dar acei "magneti" se lipau efectiv de perete. Sunt curios daca aveti...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar o goarna cu aer comprimat (un airhorn) in Brasov?
Salut, Daca am card de salariat Visa Electron de la Transilvania, pot aplica pentru o rata online la un magazin, aici fiind precizat Star Card?
As vrea sa imi iau cateva produse de pe acest site: https://dehaine.ro/, ati mai comandat de pe acest site? Este de incredere? Cum sunt produsele? DAU FUNDA!
Fac foarte multe achizitii online si am auzit recent de aplicatia bonusway. Ce parere aveti despre aceasta aplicatie? Este securizata sau as putea avea probleme de genul sa se retraga bani de ...? (mai mult)
Salut, stiti de unde sa iau stiki pad, dar nu online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!