Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am și eu o întrebare. Dacă comanda de pe Wish niște chestii în câte zile îmi va veni coletul? Ajutor va rog!
Vreau si eu un site de un pot comanda adidasi nike pana in 300 lei? Multumesc
Salutare. Unde as putea gasi si eu pantaloni ca acestia? Ii are Abi si imi plac prea mult https://www.instagram.com/p/BqkwqR7HvvL/
Salut, unde pot sa găsesc planta de aia carnivora care poate sa fumeze?
Ce parere aveti despre site-ul eyerim?
Am câteva haine, cărți, accesorii de care nu mai am nevoie și aș vrea să le vând. Știți vreo modalitate de a face asta?
Salut, stie cineva de ce nu onorează comenzile firma DD Tuning? Am comenzi de luni bune. E firma fantoma?
Imi puteti recomanda un sistem de boxe pana in 150 lei? As prefera ceva cu bass bun.
Salut tuturor! Deci vreau sa dau o comanda de pe aplicatia Joom si am niste intrebari. Asta este prima comanda pe care vreau sa o dau si de asta am nevoie de ajutor. Chestia e ca eu sunt de la sat si acolo...? (mai mult)
Am facut o comanda de pe Libraria Delfin online si vreau sa o anulez dar nu stiu cum. Va rog mult
De unde pot cumpara googleplay giftcard? Am auzit ca la Cec Bank la aparat ar fi asa ceva. Este adevarat?
M-am uitat pe AWB la Urgent Cargus si ieri la ora 18:44 a plecat de la sediul din Constanța si imi zice ca ii in tranzit. Va ajunge azi?
In ce mall/magazin din Bucuresti as putea sa gasesc adidas tubular marimea 42 sau 41 nu deadstock?
Ce părere aveți despre bicicletele de la dechatlon, despre service, accesorii biciclete, respectarea garantiei, etc. Maine as vrea sa merg în Decathlon sa îmi cumpar bicicleta, asta la recomandarea...? (mai mult)
Daca maine cand trebuie sa vina curierul de la Cargus eu nu sunt acasa pot sa- i spun ca nu sunt acasa si sa vina ziua urmatoare sau imi va trimite inapoi coletul? Va accepta oare sa vina ziua urmatoare?...? (mai mult)
Isi cumpara cineva benzi de albire a dintilor de pe site- ul Alibaba sau AliExpress? Daca da, imi puteti da un link de la niste benzi la pret bun si cu cost al transportului redus? Mi- e lene sa compar...? (mai mult)
As vrea sa știu cam ce tip de haine mi s- ar potrivi. Eu am 1.66 inaltime si o greutate cam..nefavorabila mie. Dar asta este. Am 46 de kg... as vrea sa stiu cum m- as putea imbraca ca sa arata ...? (mai mult)
Salut, vreau sa vand pe eMAG, ce comision au in prezent? In anii trecuti era de 20%, sper ca nu a crescut. Cate sunt avantajele si dezavantajele cu emagmarket?
Vreau si eu numele la toate tigarile si cat de tari sau slabe sunt!
Care este diferența între o saltea futon și o saltea karup (comfort natural)? Știți vreun magazin/site de unde pot cumpăra un futon, în afară de vivre?
Știe cineva cât este transportul pe Libris?
Hello! Aș vrea să cumpăr un casetofon mic, portabil și am găsit ceva pe eMag dar recenziile nu erau favorabile deloc. Vreau și niște casete cu muzică mai veche, cum ar fi Michael Bolton, Chris...? (mai mult)
Se vand binocluri mai slabe si in magazine, din astea unde se vand de toate gen accesorii, chinezarii stiti la ce ma refer "bazar"? (Stiu ca daca vrei ceva de calitate superioara, alea se vand din magazine...? (mai mult)
Hei... știe cineva cum se numește cămașa sau de unde se poate cumpăra o cămașa ca aceasta pe care o poartă tipul din videoclip, cel care dă detalii despre obiceiurile papei? mă interesează ...? (mai mult)
Cum pot beneficia de programul rabla(electrocasnice) pentru a achizitiona un frigider nou arctic?
Hey! A mai comandat cineva de pe siteul asta: https://www.motocard.com/? Voiam sa-mi cumpar niste lucruri la reducere si nu pot plati cu ramburs. Multumesc anticipat!
Salut,de unde pot cumpara cei mai picanti ardei iuti?
Unde pot gasi reduceri bune pentru haine/pantofi barbati? De preferat magazin real dar e ok si online, daca stiti site uri? multumesc
Bună, unde găsesc adidașii albi FILA disruptors în București? Toate fetele îi au și nu știu de unde îi cumpără ???? https://dsw.scene7.com/is/image/DSWShoes/417337_125_ss_01?$pdp-image$
Bunaaa! Si-a comandat cineva de pe Sizeer? Papucii sunt originali?
Atunci cand îți cumperi bicicleta nouă direct din magazin ( intersport), primești la ea și cheie pentru pedale, sa, etc? Sau trebuie cumpărate separat? Mulțumesc!
Vreau sa returnez un produs pe care l- am comandat de la Emag. Am completat deja formulare de pe pagina lor si am impachetat coletul. Ideea e ca nu stiu ce trebuie sa scriu pe colet. Ma gandesc ca trebuie...? (mai mult)
Stie cineva cat costa gramul de aur 14k in Turcia?
Vreau sa imi iau un telefon nou cu abonament prin buy back. Vreau sa dau vechi- ul meu telefon celor de la Orange, tel. Este Iphone 7, 32 GB, Black, totul merge perfect doar ca ecranul ...? (mai mult)
La o comandă pe Emag mi-a apărut ca si data estimată 1 iunie adică sâmbătă. Întrebarea mea este: Emag face măcar livrări sâmbăta? Are sens să aștept
De unde as putea sa cumpar o pereche de papuci faini pana in 250 lei? As prefera niste bascheti inalti.
Vreau sa fiu reprezentant avon, imi puteti da niste sfaturi va rog? Multumesc!
Cunoaste cineva magazine pentru reparat ecran Apple watch seria 2 pentru un pret bun?
Hello! Dețin două lănțișoare (aur și argint) care s-au rupt și aș dori să le vând. Aveți idee de locuri sigure în Constanța unde le acceptă?
Cum se numește acel site chinezesc de unde se pot comanda lucruri foarte ieftine?
Bună, TPU. Aș dori sa intreb daca este posibil sa cumpăr niste produse dintr- un magazin Flanco din orașul meu si sa le ridic dintr- o filială Flanco din București? Intreb asta deoarece părinții...? (mai mult)
Care dintre aceste doua firme e mai calitativa la adidasi? Pret calitate ma refer, Nike sau Adidas? Ca nu vreau sa cumpar si sa ma trezesc ca peste 3 zile s au rupt. multumesc :)
Salutare, mi-ați putea da niște site-uri de unde pot cumpăra romane ÎN franceză? Să fie site-uri românești.
Am un ghiozdan de la adidas, si dupa prima spălare s-au dezlipit unele parti din logo. Cum as putea sa il dezlipesc pe tot?
Pot sa primesc bani de la altcineva pe Skrill daca eu nu depozitez?
Salut, vreau să cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress dar vreau să stiu unde plătesc taxa la poștă?
Magazinul Vagabond Studio este si in Park Lake?
Salut, doresc să cumpar un telefon de 200 dolari de pe Aliexpress va trebui să plătesc o taxă?
Salut, de unde as putea cumpara tutun de calitate in Brasov sau un site 100% sigur!?
Va rog da-timi si mie un site in care pot cumpara iPhon copie in România! Funda=)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati