Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.A dat careva comanda de pe aliexpress in Anglia? Si in cat timp a venit comanda?
stie cineva unde pot cumpara carti Yu- Gi- Oh in Bucuresti? Majoritatea pachetelor de la gamestop sunt epuizate dar caut in special acest produs http://gamesstop.ro/shop/yu- gi- oh- legendary-...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar un telefon de la altex dar se pare ca nu il au in magazine si e exclusiv online. Vreau sa il iau in rate si sa platesc cand vine acasa? Cum as putea sa fac asta? Sa il iau in rate....? (mai mult)
Salutare. Știe cineva un magazin de unde pot cumpăra încălțăminte Nike Adidas replica 1:1, calitate superioara. În dragonul rosu și Europa calitatea lasă de dorit... Sunt foarte multe persoane...? (mai mult)
Dacă am comandat un telefon de la eMAG prin curier și îl returnez în showroom, primesc banii în mana pe loc?
Cei care nu au card bancar cum pot cumpara de pe wish sau aliexpres? Cum pot plati de fapt?
O trotinetă bună pentru trick-uri până in 350 lei? Multumesc
Cum anulez o comanda de pe sephora? Incerc de câteva ore și nu reușesc! Va rog
Buna, TPU! De unde pot cumpara telefoane IEFTINE? Să fie si bune cat de cat.
Buna,ce magazine online vand Ray-Ban originali?
Hey! A comandat cineva de pe ivet, cum sunt hainele?
Este de încredere Wish, acea platformă care vinde accesorii? Daca comanzi ceva, îți vine exact ce scrie și arată acolo, nu îți vine cu un Nr mai mic de ex la o bluză? Împărtășiți experiențele...? (mai mult)
Saluuuut! As vrea un site de unde pot cumpara fuste, nu siteuri gen h&m deoarece vreau sa ajungă repede comanda.
Help! Am pierdut un cercel de aur. Problema este ca au o imensă valoare emoțională. Dacă mă duc la o bijuterie imi poate da comanda de o copie a cercelului care mi-a ramas?
Ofer fundă, unde găsesc pantaloni de soldat american la fel ca ăștia dar la fel https://youtu.be/1qc5bAgZ0uY nicio diferență să nu fie! Link va rog, deci repet nicio diferență pantaloni...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi faina de orez in Suceava? La ce tip de magazin/supermarket etc.
O femeie de 155 cm inaltime la marimea hainelor S-XS e bine? Sau XS e cea mai indicata decat S?
Unde găsesc un magazin adidas în Craiova?
Am în plan sa plasez o comanda de aproximativ 700 lei pe site- ul sportisimo, însa pentru ăștia care ați mai comandat de la ei vreau sa știu ce experienta ați avut cu ei. Serioși, neserioși...? (mai mult)
Am o întrebare. Știți unde as putea să găsesc rucsacul fetiței Oyku din serialul "Fetița mea"?
Vi se pare o idee buna sa cumperi o pereche de ochelari de soare de calitate,precum Ray-Ban, la un pret intre 450-500 lei?
EBay e de încredere? Adică îți sosesc pachete? Întreb fiindcă nu am mai comandat niciodată de pe ebay.
Am facut o comanda de jocuri pe eMAG cu produse vandute de Ventum? Sunt seriosi? Ei zic ca mi- au confirmat comanda si o trimit maine, insa pe eMAG nu apare modifical nimic, apare tot comanda plasata.Sunt...? (mai mult)
Un site bun și serios pentru laptop-uri second hand? Mulțumesc anticipat! DAU FUNDĂ!
Salut, se gasesc figurine funko pop in bacau?
Buna, are cineva converse de aici? Deci eu port mărimea 38 și am fost in hervis pentru a- mi cumpăra dar nu mai aveau așa ca am probat un 37, 5 și îmi era cam mare, cred ca 37 ar fi bun. Deci...? (mai mult)
Ce site-uri cu parfumuri originale (si preturi ok) imi recomandati? Mersi frumos.
De unde pot sa- mi iau tricouri levis sau adidasi dar gen sa le comand si sa platesc curierul, nu cu cardul? Ca am stat mult si la final imi cere aia de la card, dar n- am card..si trebuia sa existe ...? (mai mult)
Unde găsesc și eu maiouri pentru sala dar din bumbac? Am alergie la plastic, nu toate tipurile dar nu vreau sa mai risc.
Puteti sa- mi spuneti va rog niste magazine on- line unde as putea gasi balerini sau sandale marimea 42? Am cautat pe bonprix si kalapod dar nu prea am gasit. Sa nu fie nici exagerat de scumpe....? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca site- ul www.sportsthobe.com este sigur si pot comanda fara probleme de le el? Daca ati comandat sau cunoasteti pe cineva care a comandat de aici, daca nu, va rog sa nu va...? (mai mult)
Buna, unde pot găsi încălțăminte converse și vans in Timișoara? De preferat in Iulius Mall
Buna,ce parere aveti de site-ul Answear? As vrea sa cumpar o pereche de ochelari de soare Ray-Ban si as vrea sa stiu daca vand produse originale.
acum ceva timp am luat o pereche de adidasi de fotbal pentru sala si nu mai gasesc modelul, este de la adidas ca si culoare putin auriu - maro si pe limba apare un cod CP9149 (nu stiu daca...? (mai mult)
Buna, si-a comandat cineva de pe lustre-mag.ro? Daca da, ati fost multumiti?
Știți vreun cod de reducere mai mare de 10% pe footshop a unui influencer? Vreau sa-mi iau ceva și eu îl știu doar pe al tequilei
Stie cineva de unde pot sa-mi cumpar haine originale din Romania? Cum ar fi:Guess, calvin klein, etc.
cum plătești si cum îți vine comanda de pe Zaful? Va rog foarte frumos sa ma ajutați ca până acum nu am mai facut nici o comnada de pe site-uri
Site-ul joom este de incredere? Adica scrie ca livrarea va avea loc in 15-45 de zile.(si totusi sunt reduceri foarte mari)
Salut, a facut cineva comanda de adidasi pana acum de pe site-ul foot district? Sunt curios cat costa livrarea pana in Romania.
stie careva daca in Romania exista un loc de unde pot cumpara haine arabesti pentru barbati? Ca am gasit doar haine arabesti pentru femei.
Stie cineva cand o sa puna marimea 34, 5 la acesti papuci https://answear.ro/1528306-reebok-classic-pantofi.html
Imi puteti spune cum ii pot contacta pe cei de la Garage Store in afara de mail si Facebook pentru ca nu raspund si nu stiu mi se intampla cu comanda.
Buna, zilele trecute am realizat o comanda pe Garage Store, iar in email- ul de confirmare la sectiunea stoc imi aparea "in curs de achizitie". Imi poate spune cineva ce inseamna asta si cam in cate ...? (mai mult)
Mi- am comandat ceva de pe aliexpress si acolo unde îmi arata tracking- ul îmi scrie "shipment cancelled". Ce înseamnă? Ca s- a anulat comanda? L- am comandat in martie dar îmi arata ca e ...? (mai mult)
Cum fac o comanda pe Funboard Romania?
Salut. Pentru cine se pricepe la încălțăminte, haine, merită prețul? https://www.gootoc.com/produse/nike- air270- negru- tricou- cadou- 1076 200 lei fix cu tot cu transport. Ciudat e că...? (mai mult)
Buna, am anulat o comanda pe okazii plata fiind facuta cu cardul, m- am inteles amiabil cu vanzatorul iar el a acceptat anularea comenzii, nu apucase sa o trimita oricum, insa nu inteleg un lucru, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi comand niste adidasi de pe nike.com/ro, știți cumva daca se aplica taxe vamale?
E de incredere site-ul CoolSmile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati