Tocmai am comandat un Cub Rubik de pe eMag si as vrea sa stiu daca se livreaza si in weekend!
Imi spuneti va rog frumos siteuri de pe care pot comanda haine si papuci de firma care livreaza din Romania? (De ex Thrasher, vans, nike etc) multumesc
Neata tuturor! :) Am o mica "problema". Sper sa gasesc persoane care se ocupa cu handmade- ul. Fac o geanta din hartie si as vrea sa- i atasez un lanț pentru pus pe umar. Am cautat peste tot pe net,...? (mai mult)
As avea și eu o mică întrebare. Unde pot găsi în Brașov un rucsac bun sau dacă îmi puteți sugera o anumită marcă. Eu folosesc rucsacul în fiecare zi, cel mai mult pe la facultate,...? (mai mult)
Salut, sunt sanse sa-mi iau teapa cu niste papuci de pe StockX?
Daca comand ceva din alta tara, pot sa platesc cu ron?
Vreau sa fac cumpărături pe Aliexpress însă nu pot pune numele satului în slotul necesar deoarece conține ă și ș Aliexpress nu permite asemenea denumiri, dacă voi scrie numele satului cu litere...? (mai mult)
Magazinul Gucci din Bucuresti are o gama larga de curele pentru barbati? Sunt din Gorj si as vrea sa merg pana acolo sa ma interesez si nu as vrea sa merg degeaba cum s-ar zice.
Buna TPU vreau sa stiu daca la noi in tara in Romania este de vanzare Sirop De Artar si daca da unde sa caut? Americanii il mananca cu clatite si imi face pofta cand vad la tv cum curge.
Aș vrea să știu de unde pot cumpăra în România terry hooded scarf, adică un fel de eșarfă cu glugă pentru bărbați. Mulțumesc anticipat!
Salut, vreau sa fac si eu comanda la o pereche de papuci ADIDAS ADISSAGE M (Cautati pe internet)si vreau o parere despre ei sa stiu daca îi cumpar sau nu?
Vreau și eu să știu de unde pot cumpăra eșarfă, glugă, fular sau ce este ca în poza următoare: https://www.instagram.com/p/BuQ_DQWn789/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6djq7p6ges3f ...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi comand o pereche de nike-uri de pe epantofi si as vrea sa stiu daca pot avea incredere in magazinul online si daca pot deschide coletul livrat de GLS la destinatie.
A comandat cineva de pe site- ul www.balzarez.com? Sunt replici Off- White, Bape, North Face si Supreme la preturi foarte bune, dar pare putin cam dubios chiar daca scrie ca poti verifica coletul si...? (mai mult)
Urgent, vreau sa dau comanda de pe Site-ul Bershka, dar imi arata sa completez cu BI/CI si imi spune 'Campul BI/CI nu este valid'. Am incercat cu seria si numarul buletinului dar nu merge. Ajutor...
Stie cineva vreun site bun de unde pot cumpara așa ceva. https://youtu.be/dVnj4ph7P4I
Ce adidasi recomandati pana in 200 de lei? Sa fie rezistenti la ploaie si pe negru. Multumesc!
Buna TPU. Vreau sa- mi cumpar o consola portabila cu joc pokemon pe ea si nu stiu de unde sa cumpar. Vreau sa fie ceva ieftin ~150- 200 lei. Ma puteti ajuta cu niste linkuri? Poate fi si din strainatate.Consola...? (mai mult)
stie cineva unde pot gasi tricouri din game of thrones in Craiova?
Salut, exista un magazin in Bucuresti de unde pot cumpara margele hama si plansete? Nu online pentru ca toate siteurile pe care le gaseam costa 20 de lei transportul, dar daca stiti vreun site cu transport...? (mai mult)
Cum calculezz pretul transportului de pe Amazon? Vreau sa imi fac un pc de buget de pe amazon, dar de fiecare data cand adaug o componenta in cos, pretul transportului creste, asa ca nu stiu cat sa ...? (mai mult)
Stiti niste siteuri de papuci nike/jordan romanesti? In afara de footshop si snkind
Careva care aduce adidas de firma originali la un preț bun?
Am găsit GTA V PS4 in Carrefour la 99 de lei. Pot găsi jocul mai ieftin de atât, sau a fost cândva mai ieftin?
Aș vrea să comand de pe CEL.ro. Dacă ați mai comandat, este totul în regulă cu acel site? Aș vrea să cumpăr un telefon refurbished, așa că sunt curioasă dacă va fi ok, pentru...? (mai mult)
As vrea sa stiu unde gasesc un magazin de magie in Cluj-Napoca? Cel mai mult ma intereseaza carti de joc Bicycle, Tally Ho etc.
Pocophone F1 sau Redmi Note 7?
Voi cand comandati de la eMAG si alegeti ridicare de la posta primiti produsele doar in cutia lor originala cu eticheta de livrare lipita peste sau primiti produsele in cutia lor originala si acea cutie...? (mai mult)
Vreau și eu siteuri de haine nepopulare cum ar fi : cropp, sinsay, house brand, nu vreau sa-mi dați Berska și Zara.
Am pus o comandă pe Fashion Nova și au trecut deja 20 de zile, am încercat sa caut cu numărul de track, dar nu apare nicio informație. Nu stiu ce sa fac, este prima data când comand.
Cei de la pc garage fac reduceri si vara gen Summer Sale?
Nu stiti ce model sunt adidasi din reclama asta: https://youtu.be/P-8Kld5dpz4 Mutumesc
As vrea sa imi comand o pereche de adidasi de pe asphaltgold. As dori mai multe detalii daca a mai comandat cineva de pe acest site. In cat timp ajunge comanda in Romania, daca este de incredere...? (mai mult)
Voi ce credeti, este ok sa cumpăr telefon și căști ( Samsung Galaxy S10+ și Galaxy Buds ) de pe OLX? De 4- 5 ani de zile cumpăr doar de pe Emag și sunt totusi tentat de preturile de pe ...? (mai mult)
Nu stiti ce model de Adidas sunt adidasi din reclama la Originals.ro cu "cabina de proba la tine acasa"? Cautati pe Youtube reclama va rog. Sunt niste adidas verzi cu dungi albe, ii caut de...? (mai mult)
Aveți idee de vreun site cu încălțăminte Vans care livrează la domiciliu într-un timp scurt?
știe cineva un site unde pot găsi treninguri că acesta: https://m.imgur.com/a/kWnJDT0..
Salut,imi puteti spune ce curieri livreaza sambata?
Imi recomanda cineva un site de unde poti sa imi achizitionez adidasi la un pret accesibil?
Are cineva un voucher de 15lei la foodpanda? Mulțumeesc!
Salut, as dori si eu un link de unde pot cumpăra un suport de telefon pentru bicla, dar sa fie din acela pentru cadru, nu pentru ghidon. Multumesc
Bună ziua, am făcut o comanda pe EMAG online, am pus- o sa o livreze la oficiul poștal, dar acum mi- am dat seama că nu mai am nevoie de acel produs, Comanda a fost livrata pe 22 aprilie la of....? (mai mult)
Ce s- a intamplat cu olx, ca acum cand incerc sa pun un anunt la vanzare imi apare ca trebuie neaparat sa platesc 2 euro sa nu stiu ce, numai este gratuit? Voiam sa adaug anuntul in categoria it, pc,...? (mai mult)
Cum as putea trimite un cartuș de țigări în Anglia?
Bună TPU! A comandat cineva produse de pe pagina de Facebook "încălțăminte fashion"? Sunt fake? Mulțumesc!
Salut, vreau niste informatii despre eBay, cum se plateste, cat costa transportul etc info importante.
Poate cineva să îmi recomande vreun site asemanator cu joom? Și nu orice site asemanator, vreau plătesc cumpărăturile prin quiwi, din pacate nu toate magazinele online au aceasta optiune,...? (mai mult)
Daca am facut o comanda la Altex si vreau sa o anulez cum pot proceda?
Scaun ergonomic. Salut TPU! As dori sa imi iau un scaun ergonomic deoarece stau foarte mult si lucrez la calculator/birou. M- am saturat de scunele obisnuite deoarece am inceput sa am dureri de spate dar...? (mai mult)
Salutare TPU, aș vrea sa achiziționez un detector de metale, dar am un buget cam mic de 110 lei. Poate fac 200 dar totuși de unde aș putea lua unul? Nu vreau chestii ca astea:https://www.famtastic.ro/Outdoor-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?