Ce alegeti cel mai des: haine mai scumpe dar calitative si fiabile sau haine ieftine purtabile 1 sezon maxim 2?
Hey! Aproximativ in câte zile îmi vine coletul in Cluj dacă comand de pe Fashion Days?
Intrebare pentru femei si nu numai: Cand mergeti la cumparaturi, ce achizitionati mai des: Articole vestimentare mai scumpe, calitative si fiabile sau cele ieftine si purtabile 1 sezon - max 2?
Salut TPU, am și eu o întrebare, a mai comandat cineva ceva de pe site- ul DacoSport(DacoSport.ro)? Daca da, cum sunt produsele lor? Pun aceasta întrebare deoarece as vrea sa comand un trening de ...? (mai mult)
Un sketchbook bun pana in 40 lei? Nu imi trimiteti linkuri de la site-uri ca alea le stiu si eu, trimiteți-mi linkuri de la sketchbook.
Caut sketchbook pana in 40 de lei cu o foaie destul de groasa cu 80-100 file de pe un site din Romania!
A cumparat cineva haine de pe Anasofia? Produsele sunt ca cele din poza, durata de transport este aceea spusa de ei? Sau este vrajeala?
Cineva care a cumparat de pe Eminem.com? A venit prin posta sau curier, pe langa 19% TVA ati mai platit si alte taxe?
De unde pot cumpara carti de Tarot in Bucuresti? As dori un magazin de unde le pot lua, nu vreau sa comand on-line.
Salut, doresc sa achizionez un telefon in rate de la Flanco, dacă mă duc direct in magazin si aleg produsul in rate trebuie sa mai aștept cateva zile sau procedura se face pe loc?
Vreau un răspuns sigur la următoarea întrebare : pe Joom, se plătește ramburs? Vreau să îi iau ceva frumos mamei dar nu am card! Iar PayPal. Ei bine, habar n- am ce- i aia. As vrea ...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca livreaza curierul DPD maine?
vreau sa- mi iau o bicicleta. Nu vreau una profesionista si scumpa, vreau o bicicleta cu care sa ma plimb, pana în 700 de lei. Daca puteti sa- mi spuneti marci bunicele care sa se încadreze...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Pot aduce la cinema suc/produse care nu sunt cumparate de acolo? Ma contrazic cu un prieten. Multumesc
Caut un sketchbok pana in 40 lei bun!
Știe cineva vreun site unde poți comanda hanorace, tricouri, treninguri,veste, bluze personalizate de tine.Sa nu fie cu comanda minimă.
Salutari, stiti cumva un site unde se gasesc tricouri de calitate cu mesaje pe ele, dar la un pret accesibil? Mesaje de genul "F@ck dă world" sau alte chestii funny, cat mai ingenioase.
Vreau sa cumpar ceva de pe wish, vanzatorul are 88% Feedback pozitiv, este vreo sansa sa iau teapa?
Stie cineva daca cei de la LIDL ofera Alcool minorilor? Este vorba despre un grup de copii de 13 ani de la mine din bloc care au spus ca isi serbeaza ziua acasa cu alcool de la LIDL/Penny. Li se ofera ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un corset/lenjerie modelatoare. Stie cineva vreun site bun de unde as putea lua?
Salut, stiti vreun site din Romania de unde pot cumpara haine cat mai vintage gen GAP, hilfiger, champion, etc pentru barbati?
Un site unde am optiunea sa comand un combinizon de latex cu fermoar intre picioare asa cum au actritele in filmele xxx, pentru o femeie la comanda (pentru o talie in particular) stiti?
am si eu o o intrebare. Azi 28 aprilie 2019 altexul sau flanco sunt inchise?
Pe data de 22 Februarie am facut o coamnda pe AliExpres, am comandat o husa de telefon. am urmarit comanda si scrie ca a ajuns la destinatie ciudat este ca eu nu am primit nimic. Stiti cumva ...? (mai mult)
Bună! A trimis cineva un plic cu bule internațional în UE și în afară ( SUA)? Dar nu scrisori. De exemplu un tricou. Am de trimis haine internațional ( nu depășesc 1 kg) și caut cea mai ieftină...? (mai mult)
Daca am dat comanda pe eMAG si am comandat ceva ce nu mai imi trebuie, cum pot anula comanda? Sau sa scot produsul ala din ea? Ca am luat mai multe.
Am și eu o întrebare : Dacă vrei să returnezi ceva cumpărat prin ramburs și nu ai card de credit, banii o să fie primiți atunci când returnezi produsul?
Dacă starea comenzii Altex e: plata in așteptare, atunci va fi livrata sau nu?
Salut,curierii lucreaza si luni si marti dupa Paste?
Sper ca am ales categoria buna! Salut! Am comandat de la eMag un televizor saptamana trecuta. Toate bune si frumoase pana cand imi ajunge. Ieri, m- a sunat domnul de la Sameday sa- mi zica ca vine ...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe acest site: https://iponcomp.ro/shop? Vreau sa cumpar piese pentru pc si ma intreb daca onoreaza garantia in caz de ceva.
Vreau sa imi pun contul de paypal pe tipeestream si cand dau save la email imi spune ca contul meu paypal nu suporta currency EUR. CE POT SA FAC?
Foodpanda livreaza si in Ilfov?
Stie cineva la ce lant de magazine (Kaufland, carrefour, etc) mai pot gasi Biscuitii Casei de la Alka? Am gasit din aia micuti rotunzi, la punga, dar caut din aia cu crema (biscuiti de ...? (mai mult)
Un site cu haine unde pot plati cu paypal?
Când dau comanda de pe internet curierul vede ce am comandat?
Salut. Cine imi spune si mie de unde pot cumpara o harta cu codurile postale ale Germaniei
Cine a cumparat de pe site- ul aliexpress. com? Comanda vine direct la domiciliu? Mai trebuie cumva o taxa de transport? si cat ar costa transportul pentru un colet usor 60de grame( niste ventilatoare ...? (mai mult)
Unde se mai pot gasi haine de calitate? Am fost la magazine si nu am vazut chiar mare lucru si nici materialele nu erau foarte bune. Doar unele dintre ele sunt bune. De ce se gasesc atat de greu haine...? (mai mult)
AJUTOR! Este cat se poate de urgent! Am dat o comanda ieri pe elefant si trebuie sa ajunga maine, miercuri dar am inversat 2 numere la numărul de telefon. Si asa mi- l lasa la depozit care e departe...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am vandut un produs pe OLX. Am comandat tot, curier, Urgent Cargus am platit livrarea si plicu in care sa imi vina banii. Doar ca de vineri (de cand a ajuns coletul la destinatar) ...? (mai mult)
Stiti niste site-uri de prin SUA care vand pc-uri gata facute de ei? Gen cum este Digital Storm
Stie cineva dacă pe site-ul ygselect se plătește cu cardul si daca se ia bani la transport? Va rog!
Dacă vreau să comand o pereche de papuci cu mărimea de 26.5 cm iar talpa mea are 25.5-26 cm, imi va veni bine pe picior? (Gen sa nu imi fie mici)
Unde pot înscrie coduri Vogue 2019?
In ce magazine din AFI gasesc rucsacuri potrivite pentru liceu pana in 150 de lei? Cam in stilul asta, sa nu fie de piele: https://www.pullandbear.com/ro/femei/accesorii/genţi/coloured- fabric- backpack-...? (mai mult)
Pe Amazon se plateste in moneda nationala sau in moneda indicata in dreptul produsului? De ex., un produs costa pe amazon.com 20 €, eu voi plati in lei sau euro?
Sunt multe produse fake pe eBay? Ma refer in special la haine si incaltaminte
Am comandat ceva de pe net iar acel produs este livrat prin Urgent Cargus. Se aplica costuri pentru distanta. In email- ul de la firma de la care am cumparat produsul scrie 125 lei produsul + 15 lei Urgent...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare, am comandat de pe o aplicație Anume "WISH' " niște haine, poate să-mi zică cineva în câte zile îmi ajunge coletul acasă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!