Prin ce curier livreaza Sinsay?
Bună, Altex pune factura în colet?
Daca trimit o comanda pe myprotein.ro pe o adresa dintr-o comună, aceasta va fi livrata cu extrataxă sau va fi perceputa aceeasi suma indiferent de locul de livrare?
Sambata am comandat ceva de pe net, cam pe cand ar trebui sa ajunga coletul? Mentionez ca vine prin Urgent Cargus. Funda
O sa fie reduceri online de Paşte pe site-urile epantofi, h&m, deichmann, fashion days si hervis sports? Multumesc
Mă poate ajuta cineva, cu modele de ținute pentru botez? Mulțumesc!
In aproximativ câte zile vine o comanda de pe copio?
E buna bicicleta asta? Nu vreau sa o folosesc pentru nimic avansat. https://m.emag.ro/bicicleta- mtb- 27- 5- omega- legion- hidraulic- disk- black- orange- 3801927512570/pd/DJRF9LBBM/?ref=fam#Negru/Portocaliu ...? (mai mult)
Salut, vreau sa depun o comanda pe site- ul german airsoft24. Comanda ar fi de 980 euro iar pe site scrie free shipping la 150+ euro cu firma DHL. Intrebarea este daca va trebui sa platesc in plus taxe...? (mai mult)
Salut, stie cineva o florarie online ce livreaza si in strainate in afara de magnolia? Vreau sa fac o supriza si as vrea sa trimit niste flori si un cadou, insa cei de la magnolia au cateva tipuri de...? (mai mult)
Https://sagear.com/shop/buy- 1- get- 4- faceshields- fb5/?gclid=Cj0KCQjwhuvlBRCeARIsAM720Hosth9kkoC_Zo2txC0H3sptBcCHYY0cxCwX1e1e6fB2drC6wlpxaHsaAgRIEALw_wcB aveti idee daca siteul este fake sau nu? As ...? (mai mult)
Salutare. Ajutati- ma va rog cu niste siteuri străine din alta tara, în care daca comand, sa pot plăti ramburs, când ajunge curierul plătesc. Siteuri pentru tuning auto. Sa pot gasi la orice...? (mai mult)
Unde gasesc haine boho chic? Imi puteti lasa link -uri, va rog? As prefera sa fie site-uri din Romania.
Bună,stie cineva un site din România in care se pot cumpăra obiecte si haine cu Billie Eilish?
Hello people! Am mare nevoie urgenta de voi! In cateva zile va trebui sa merg la o nunta. Cum eu nu sunt in tara, voi avea maxim 3 zile la dispozitie sa- mi gasesc rochiile perfecte ( de zi si de seara...? (mai mult)
Salut fraților, vreau și eu niste site-uri cu hanorace forță pentru băieți până în 100 lei, dau funda.
Stie cineva un magazin de ceasuri in Targoviste?
Am si eu nevoie de ajutorul vostru, va rog frumos! Caut de 2 zile jucaria Cookie Monster din Sesame Street, dar gasesc doar de 25 cm, daca stiti vreun site, sau magazine prin tara care pot...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe AliExpress si nu mi-au venit pana acum. Mai sunt 12 zile, dacă se termina alea 12 zile produsul nu va mai veni?
Pentru cei cei locuiesc in Arad, am si eu nevoie de ajutor! Stiu ca poate parea amuzant dar ..nu gasesc oua ALBE! Nici in Kaufland, nici in Penny, nici la Carrefour si nici la Lidl nu sunt!...? (mai mult)
Stie cineva ce trebuie sa fac daca am o garantie pe care vreau sa o folosesc pentru un produs defectuos comandat online? Trebuie sa trimit produsul inapoi expeditorului si sa platesc eu taxe...? (mai mult)
am o întrebare. Nu știți de unde îmi pot achiziționa niște accesorii pentru praștie (tuburi,elastice, cadre, bile etc.)?
A cumparat cineva papuci de pe site-ul: papucinikeromania.com http://www.papucinikeromania.com
Erau niste geci de iarna (da stiu vine vara nu conteaza.)foarte mari si groase se vedeau ca erau imblanite si aveau un material pentru ploaie asemanatoare cu gecile alea de la nike parca lungi cu gluga....? (mai mult)
Unde gasesc si eu niste haine xxxxxl de dorit lenjerie? Sunt femeie
am și eu o întrebare care este cel mai bun magazin în care pot găsi o pereche de adidași buni și rezistenți, rog seriozitate. P.S. dau fundă
Stie cineva unde pot gasi articole personalizate game of thrones un Bucuresti?
Ma puteti ajuta cu niste site-uri (poate sa fie si outlet) unde se vand haine adidas, nike, champion etc. originale? Multumesc!
Ce parere aveti de acest site https://karla. fashion/. Vreau sa-mi iau o rochie si as vrea sa aflu si alte pareri. Multumesc
Dacă a comandat cineva prin DPD. Trebuie sa suni tu ca sa îți ridici coletul sau te suna ei?
Sper sa gasesc si eu un constantean pe aici care sa stie unde gasesc si eu o patiserie care sa faca cozonaci buni?! :)) Nu porcarii ca alea din comert, dar nici ca aia de pe olx de vand ca la "mama...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu un suport de televizor de perete ce se poate regla sus și jos, stânga și dreapta, în față și în spate? Dacă se poate cumpăra de pe eMag ar fi minunat.
Vreau să îmi comand aceasta pereche de adidasi https://www.bravosport.ro/pantofi- sport- barbati/13112502- adidasi- sport- nike- air- max- 1- pentru- barbati.html Eu port in general 43. Dar am citit...? (mai mult)
Taxa aia de ramburs o plateste destinatarul sau eu cand vine inapoi cu banii? Am platit curierului acum cand a venit sa ia pachetul 16 lei.Fan courier. https://imgur.com/a/Fq60L1o
Recent am comandat ceva de pe net, si va urma sa fie livrat cat de curand prin curier. Problema este ca nu pot ajunge in locatia unde va urma sa fie livrat coletul. Poate cineva sa plateasca...? (mai mult)
Buna TPU. Daca am un colet din China, Aliexpress, in valoare de 12.09$ + 1.39$ transport, ce taxe am de platit la posta? Cat trebuie sa platesc? Daca poate sa imi spuna cineva aproximativ.
Stie cineva daca paginile de pe Facebook care vand adidasi sunt ok? Am vazut vapormaxuri la 200lei si arata aproape de cei originali.
Vreau sa achizitionez de pe pc garage un produs in valoare de 4000lei cu card online BRD Finance. Mi- au cerut datele in timpul comenzii deoarece necesită card online. Comanda va fi plasată la sediu? ...? (mai mult)
Cum pot cumpara online haine de la New Yorker? Am intrat pe site ul lor si nu gasesc niciunde sa adaug in cosul de cumparaturi. Multumesc
Salut. Am comandat ceva de pe aliexpress, iar coletul imi este acum in Timisoara Posta 4. Problema este ca, am doua prenume, iar pe site l- am trecut doar pe primul. Intrebarea mea este urmatoarea: ...? (mai mult)
Hey, de unde pot lua tricou de la trupa vama cu designe-ul de pe albumul 2012?
Buna, as avea si eu o intrebare, care este cel mai bun magazin de cumparaturi dintre: Carrefour, Kaufland, Cora, Lidl si Auchan?
Salut, ce telefon imi recomandați între Xiaomi Redmi Note 5 pro sau Xiaomi Redmi Note 6 pro?
Stie cineva cand s-a deschis magazinul Skechers in România? Orice alte informații despre aceasta firma mi ar fi foarte folositoare( pe Wikipedia nu sunt atat de multe)
Azi am pus o comanda pe zipey, dupa ce am plasat comanda si banii au fost retrasi siteul lor nu mai merge deloc, imi da ca pagina nu exista. Ce pot sa fac sa-mi recuperez banii?
Sport Vision (https://www.sportvision.ro) este de încredere? Ce știți despre el?
Un site bun de unde pot lua lentile de contact ieftine? Sa nu fie mai mult de 100 de lei.
Imi poate spune cineva cum sunt castile https://www.quickmobile.ro/entertainment/casti- audio/qcy- casti- wireless- t1- negru- 202025 Sau imi poate recomanda cineva o pereche de casti ca astea( cu toc...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati site-uri de pe care pot sa imi comand haine/pantofi online gen Pull&Bear, Footshop (de oreferabil din Romania) (cat mai multe. Multumesc!)
Am nişte comenzi făcute pe AliExpress de mai bine de 2 luni. Întrebarea este dacă mai am şansa să ajungă. Niciodată nu mi s- a întâmplat să vină atât de greu, într- o lună maxim ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!