Sunt curioasă, când comanzi ceva pe H&M, de unde se expediază coletele? Dintr- un magazin sau dintr- un depozit? Şi din ce țară vin, de unde sunt cei care le expediază? Din România sau din altă...? (mai mult)
Vreau niste magazine online de îmbrăcăminte și încălțăminte gen Molo, Garage Store, footshop.
Stie cineva daca pe siteul OutletMania sunt adidasii originali sau daca macar sunt buni? Au airmax 270 si nike cortez la 150 lei si nu cred ca sunt originali sau e teapa.
Salut, as vrea să- mi spuneți dacă știți cum se numește un joc sau o jucărie. Este formata dintr- o bila cu țepi din fier țepi mici și mari și o cușcă tot din fier cu gratii care nu sunt...? (mai mult)
Salut TPU,stie cineva de unde sa cumpar niste betisoare parfumate din acelea care ard, dar nu din alea care costa 6 sau 7 lei un set acelea miroase ingrozitor,
Oare stie cineva ceva despre ceasurile,, Forsining"? Sunt de calitate sau se reflecat faptul ca sunt facute in China?
am luat un monitor HP elitedisplay e221c de 1920x1080 60 hz si are slot vga și dvi dar am conectat la unitate și monitor vga și cand aprind monitorul biosul nu gaseste vga și da no signal...? (mai mult)
Salut TPU,de unde se pot cumpara ochelarii clout goggles originali, dau funda!
Vreau sa anulez o comanda la h&m, am facut-o din greseala gen am luat o marime mai mare, am platit cu cardul. Cum o anulez sau daca stiti e mailul la care pot sa trimit anularea?
A comandat cineva ceva vreodata de pe http://www.airforceromania.net/? Daca da, as avea nevoie de un feedback, va rog frumos. Multumesc! O seara frumoasa :)
Buna TPU am cumparat o sticla de pepsi la 0, 5 si am castigat sub capac tot o sticla de pepsi la 0, 5. Am intrebat din acel magazin daca de acorda astfel de premii si au spus nu si nici nu au idee ...? (mai mult)
ce parere aveti despre acest site https://m- ro.gearbest.com, m- am uitat de un mod pe el si am gasit si mi se pare ca au preturi foarte mici si ma intreb daca e site sigur, nu vreau sa ma...? (mai mult)
Pot ridica un colet de la posta fără aviz?
Care este cel mai bun parfum original(dulce )pentru varsta de 15 ani? Eu sincer sa fiu ma gandeam la un VERSACE EROS dar nu stiu daca este potrivit. REPEDE VA ROGGG!
Salut, am auzit ca una dintre metodele de a identifica un parfum fake este sa agiți sticla si daca bulele nu dispar in 10 secunde este fake. Intrrbarea mea este : Trebuie ca bulele sa stea 10 secunde...? (mai mult)
Stiti cumva daca site-ul www.blackhawknet.com are produse originale? Sau daca este sigur?
Cum anulez o comanda de la garage store? Au ceva telefon?
Bună seara! Am dat o comandă de un parfum și câteva cărți pe elefant.ro și as vrea sa o anulez pentru ca m- am răzgândit cu privire la parfum:))) Am primit email ca deja comanda a fost făcută...? (mai mult)
Vreau sa cumpar doua bilete la cinema pentru saptamana viitoare pentru cineva (ca un cadou). Pot face acest lucru sau trebuie doar atunci pe loc?
Salut, am o nelămurire:https://www.haine- mag.ro/produse/trening- nike- barbatesc- strong- negrurosu- tricou- cadou- 1185, acest trening se potrivește pentru mine? Are mărimea S, L și XL, eu am...? (mai mult)
Unde în Bucureşti pot găsi adidaşi negri tip soseta, lungi de damă? Funda :)
mi- am cumpărat un ceas, avea folie pe ecran, îl fixam si tot se oprea când puneam mâna pe ecran (de vreo 5 ori așa ) am luat folia jos și l- am fixat iarăși, l- am pus exact la fix...? (mai mult)
Am o intrebare, majoritatea procesoarelor am inteles ca vin la cutie cu un cooler inclus. Eu vreau sa iau un amd ryzen 3 1200g de 3.1 ghz box si nu stiu daca are cooler ca sa comand cooler pentru...? (mai mult)
Trebuie sa returnez niște papuci și nu înțeleg asta. "Vă rugăm să nu trimiteți coletul cu ramburs, deoarece nu- l vom putea primi. Vă recomandăm să expediați coletul ca trimitere recomandată...? (mai mult)
De unde pot cumpăra tricou negru cu "f***"?
Cam cati bani iau la fabio la amanet pe acest pc? E folosit de aproape 2 ani nu are zgarieturi, l- am ingrijit foarte bine doar ca vreau sa iau un sistem desktop si sa fac ceva pe el, aveti...? (mai mult)
De unde pot cumpara haine de copii noi engross? Dar preturi accesibile! multuu
A comandat cineva de pe site ul vansoldschoolromania.ro? Este legit? In cat timp a venit comanda si cat a costat transportul?
Salut, vrea tata sa îmi cumpere un atv și el e în alta tara, are card de BT, cere cardul BT CAND MI-L LIVREAZĂ sau doar datele de comanda pe formular, adică datele mele?
Imi poate spune cineva de unde pot cumpara un fire tv stick 4k, generatia a doua( cu Alexa)? Pe amazon.de nu merge, incercati si voi. Daca se poate sa fie de pe un site amazon din Europa( nu vreau ...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare. Am făcut o comanda pentru o husa de telefon, am plătit prin metoda card onlinie BT de la cel și plata a fost aprobată. Mi- a trimis parola pe SMS am introdus pe site...? (mai mult)
Stie cineva site uri românești cu haine gen vagabond studio?
Salut, am auzit ca nu poti plati cu cardul online daca e "card de firma", de exemplu sa cumpar un joc pe consola sau ceva de pe eMAG.Dar am vazut ca poti cumpara de la magazin, etc.Este adevarat?
Salut, îmi puteți spune cam ce sistem de gaming ar fi mai bun, să meargă jocurile fara lag și cu care as putea face live- uri (cu diverse jocuri) dar fără sa am lag, dar sa nu fie un preț foarte...? (mai mult)
Unde pot face o machetă de camion personalizată?
Tenesii converse de pe fashion Day sunt originali?
Intentionez sa cumpar o pereche de adidas superstar : https://www.fashiondays.ro/p/tenisi- albi- din- piele- superstar- barbati- adidas- originals- p107077- 2/ Mi- am masurat talpa si am 26.6...? (mai mult)
A comandat cineva un produs de pe Joom? Cum vin de obicei produsele? Prin curier, sau la posta? Pentru ca vad ca, transportul este gratuit pentru o comanda de cateva sute de lei.
Am primit acest parfum cadou, iar persoana ce l-a cumparat nu mai stie de unde. Imi place foarte mult si nu stiu de unde il pot cumpara, aveti idee? https://imgur.com/a/JnJ4Zjn
Deci, mi- am dat comanda de o pereche de papuci de pe net. Și la papucii respectivi nu scria dacă sunt de bărbați sau de femei. Și mi- am dat comanda de mărimea 40.5 dar e mărimea de bărbați ...? (mai mult)
Vreau să comand un produs din SUA si e specificat la livrare"Free shipping". Vreau sa stiu, chiar daca nu platesc costul de livrare, s- ar putea sa platesc ceva la poștă cand ridic...? (mai mult)
am o intrebare legata de vanzarea de produse din cataloage gen oriflame, avon, etc. vreau sa stiu daca tu esti obligat in vreun fel sau altul sa faci comenzi?
Daca as comanda ceva de pe amazon 1.Cat ar dura sa imi aduca coletul? 2.La livrare voi plati in RON sau in alta bacnota? 3.Curierul va vorbi romana sau engleza? 4.Cat de sigur e sa cumperi...? (mai mult)
Stie cineva daca cei de la dealzz mai au reduceri tot anul? Am observat ca au desfiintat magazinul online si acum au un site de noutati si reduceri de la alte magazine.
A luat cineva panouri solare de la eMAG?
Am o întrebare, de unde se pot cumpăra produse supreme originale pentru România? Si de asemenea am mai găsit un link pe TPU spre un outlet cu preturi prea bune ca să fie adevărat din SUA, se numește...? (mai mult)
Acum 2 zile am comandat de la eMAG un mp4 player si azi mi- a venit comanda dar problema este ca nu am primit garantia de la el si pe site- ul celor de la eMAG scrie ca are 24 luni de garantie si...? (mai mult)
Vreau sa fac prima cumparatura pe joom, ați auzit vreodata de copacul Bonsai? Ei bine eu vreau să cumpăr niște semințe dar nu stiu daca asemenea plante cresc și in România, știe cineva daca cresc...? (mai mult)
Aveti idee sa imi explicati si mie de ce la Emag aceleasi produse au preturi diferite?
as dori să stiu daca site-ul www.itmar.ro este sigur deoarece mi s-a stricat pc recent si... Decat să il repar mai bine iau altul si de aceea intreb deoarece nu vreau să iau scam.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti