Când se baga mărimi noi pe footshop?
Salut, ati mai comandat vreodata de pe Elefant? A venit repede? Livreaza si in weekend? Dau funda. Mersi!
Site-ul https://www.gangstagroup.ro este legit?
Ce parere aveti de brandul Molo Sport? Doresc sa plasez o comanda cu plata ramburs si nu ma pot decide daca au haine originale sau nu.
Știți niște site-uri unde se găsesc haine cu Avengers End Game?
A comandat cineva bijuterii din argint de pe aliexpress? Sunt pe bune 100% argint?
Stiti ceva magazine care in Bucuresti cu haine ca ale celor de la Vagabond sau Reflectss?
De unde pot un cumpara un fire tv stick? Ca de pe amazon.de nu ma lasa. Multumesc mult!
Știe cineva in cat timp apare din nou pe stoc un produs de pe h&m, daca mai apare? Mulțumesc mult.
Bună seara. Știe cineva de unde pot cumpăra en gross haine de firma pentru un magazin?
Stie cineva unde gasesc un portofel cu sigla de la Apple pe el? Daca da lasati-mi un link de la site.
Salut TPU,știe cineva un site de unde poți lua haine de firmă,fie ele fake, la prețuri mici?
Am o intrebare pentru cei care au facut comenzi eMAG, azi am facut o comanda pentru un mp4 player si vreau sa stiu in cate zile apare la mine in oras. Si mai am o intrebare, comanda vine direct la...? (mai mult)
La cat se deschide Jumbo Voluntari si Berceni?
Mă poate ajuta cineva cu sfaturi despre ce cadou pot cumpăra patronului nostru ( este din Elveția)? As dori o listă mă lunga cu cadouri din care sa pot selecta. Menționez că este mai in vârstă...? (mai mult)
Știe cineva unde pot să găsesc șamponul Head&Shoulders Clinically Proven Solutions în România? Este un șampon anti- mătreață foarte bun și câteva magazine din oraș le- au avut în stoc...? (mai mult)
Știe cineva de unde se poate cumpara homar deja preparat in Brasov? Locație exactă? Un pret, dacă se cunoaște?
stie cineva de unde pot gasi o "bratara" ca cea al lui Freddie Mercury, ca cea din concertul de pe Wembley, 85’, live AID.
Ieri(1 aprilie) am fost sa- mi iau niste adidasi noi, cand i- am probat prima oara erau comozi dar acum observ ca sunt prea mici si ating cu degetul de la picior varful si doare si e foarte deranjant. ...? (mai mult)
de unde pot cumpara haine fake (gucci, philipp plein, armani, etc) in afara de OLX? Dau funda
Imi poate spune cineva daca e ok siteul Glami? Ca vreau sa-mi comand niste adidasi si nu stiu daca sunt originali.
Salut As dori sa stiu de unde as putea sa imi cumpar haine atat noi cat si SH din Bucuresti, sunt baiat, 21 de ani, inaltime 1.95 m. Cateva variante la indemana ar fi mall, targ Vitan Duminica si ...? (mai mult)
Am o problema cu siteurile de cumparaturi online + ca nici in zona mea nu prea gasesc ce am nevoie. Vreau sa cumpar niste articole sportive NBA ale echipei de baschet Chicago Bulls si chiar nu...? (mai mult)
Vreau sa achizitionez un ceas de pe watch4u.com,nu stiu daca e de incredere site-ul,daca are produse autentice, imi poate raspunde cineva care a mai cumparat de pe acest site?
Vreau sa stiu daca site-ul acesta este de incredere. http://ro.abags.cn/index.php?page=1
Salut TPU, am si eu o problema, vrau sa imi cumpar un mod, the dreamer acel mod mecanic si vreau sa il cumpar de pe site- ul oficial al producatorului www.timesvape.com dar pe mine m- a dovedit site- ...? (mai mult)
Salut, daca comand de pe eMAG, platesc cu cardul nu? O vecina si-a luat telefon si nu am inteles daca l-a cumparat cu cardul sau cash direct la curier. Funda.
Daca am dat cancel la o comanda pe care am pus-o tot astăzi pe AliExpress in cate zile voi primi banii pe card?
Bună, am si eu o dilema. Site-ul adidasshopromania.net este în regula?
Vreau și eu un site de unde pot avea o gama larga de tatuaje temporare. Mulțumesc!
A comandat cineva de pe Gotica? Calitatea e ok? (Imprimeul sa nu dispara dupa prima spalare)
Credeti ca am sanse sa vand un pickup rusesc Akords cu doar 50 lei? Nu are boxe.
Mai este la altex Hunedoara, mp4 player? Vreau sa cumpar pentru mama mea, ca cel vechi s-a stricat. Multumesc anticipat.
Cam în cât timp ajung produsele de pe joom?
Ce parere aveti de site-ul shoes-sport.eu. E de încredere?
Am vazut ca pe siteul Joom este o categorie de produse cu 0.10 Ron..as vrea sa aflu mai multe despre aceasta metoda.
A comandat cineva de pe Joom? Sunt de incredere? Am inteles ca plata se face si prin Paypal(este un card Paypal?) si cica iau taxe la vama si se pune TVA, este adevarat?
A mai comandat cineva de pe Wish? Se mai plătesc ceva taxe vamale, sunt scumpe taxele?
URGENT! Am dat o comanda acum cateva minute de pe Emag mai apoi am sesizat că adresa era pusă alta (pusa automat din cont). Cum pot modifica comanda? M- am interesat si mi se zicea ca sun la nu stiu ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe airforceromania? Este ok?
Vreau sa stiu daca ati folosit StockX si cam cat costa sa aduc o pereche de adidasi in Romania si ce parere aveti despre platforma?
Ce parere aveti de garantiile de la Emag...se pot duce in service sau...Adica daca iau un telefon online si se strica in garantie vin sa-l ia si sa-l repare?
Salut, unde pot gasi un magazin de haine second hand de firma (gen adidas, nike) la preturi decente (sub 50 de lei o bluza de exemplu) in Bucuresti? Preferabil in dristor 2 multumesc anticipat dau...? (mai mult)
intrebarea mea este legata de altex, ideea este ca recent mi s- a stricat xbox- ul meu ce l- am cumparat de pe altex cu garantie, garantia am pierdut- o. Pot sa obtin garantia de pe contul...? (mai mult)
Unde găsesc converse originale all star in București?
Cand ajunge coletul daca la urgent cargus scrie asta,, 28.03.2019 00:22 Expediere in tranzit"
Stie cineva un site de unde pot cumpara haine playboy simple, nu colectii si sa livreze si in Romania? CAUT URGENT DAU FUNDA+++
Salut, doresc sa imi cumpar un calculator pe piese online, dar eu nu detin un card de credit nici parintii mei.Este vreo metoda sa dau comanda si sa platesc cand vine la usa? Comand piesele de pe eMAG...? (mai mult)
Eu am comandat un colet de la aliexpres si mi-am pus un nikname in loc de numele adevarat.Se poate sa mai ridic coletul chiar daca numele nu e bun si am toate dovezile posibile ca is eu?
Salut,careva se ocupa cu basketul la nivel inalt? Sau priveste NBA sa am cu cine vorbi? =] Vreau sa imi iau incaltaminte Jordan dar nu ma pot decide intre XXX sau XXXII
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!