Ce mărime la trening ar trebui sa îmi iau la 75 de kg și 1.71 înălțime?
Salut, am o boxa jbl flip 4 și când a venit am încercat-o puțin și i-am dat drumul. Iar acum tine maxim 2 ore in loc de 10. Ce sa fac?
Idei de cadouri smart si utile pentru iubit? Fara stupiditati siropoase please.
Stie cineva vreun magazin online de țesături en-gros?
Salut,cineva din Brasov? Am castigat cateva pachete 1+1 la pall mall si am intrebat la benzinaria de la coresi de unde pot sa le iau si m-au trimis in craiter, stie cineva mai exact unde? Multumesc
Aveți idee unde pot găsii adidași care se fac role! Nu din aceia cu rotila! Gen se fac role! Dacă nu știți la ce ma refer va pot da mesaj cu poza!
Salut, am niste adidasi ADIDAS TUBULAR SHADOW BLACK, i-am cumparat de pe SPORTSELECT daca sunt fabricati in China sunt fake-uri sau aolo se fabrica acesti adidasi?
Pentru cei care au returnat produse de la eMAG si a trebuit sa vina curierul acasă in cate zile vine si cat dureaza pana cand ti se vireaza banii in cont? Cand vine curierul si ii dam pachetul trebuie...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna ca un produs e resigilat? Adica produsul a mai fost folosit de altcineva?
Se apropie ziua de naștere a mamei mele si isi doreste foarte mult un trening, dar nu din acela foarte sport, ceva casual.Problema e ca este putin mai plinuta, in jur de 80 kg si nu prea ...? (mai mult)
Salut, stie cineva un site de unde pot cumpara adidasi si haine replici, gen supreme, balenciaga, dau funda!
Coletele trimise de PostNL ajung la posta vamala sau de cartier?
De pe ce site-uri vă cumpărați teniși Converse?
Buna, recent am comandat online de pe site- ul CEL.RO un telefon Samsung galaxy s9, cutia telefonului avea sigiliul original taiat si peste aplicat un alt sigiliu fals, de asemenea nu a venit invelit...? (mai mult)
A mai comandat cineva încălțăminte de pe benaza.ro? Imi puteți spune daca este un site de încredere si daca sunt Ok?
Mi- au venit vineri niste haine de la h&m si sunt nemulțumită de vreo 3 produse pe care as vrea sa le returnez. A mai returnat cineva haine și dacă daca cat a durat tot procesul de expediere...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda un tutun asemanator cu cel din tigarile PallMall Negru? Din 80 de grame de tutun cate tigari imi pot rula?
A mai comandat cineva haine barbatesti de pe siteul HERA? Am vazut ca au anumite articole si chiar as fi interesat, si as dori cateva sfaturi, daca a mai comandat cineva de pe acest site... ...? (mai mult)
Unde pot găsi caiete cu pagini parfumate în București?
Ce magazine de tip Dedeman cunoasteti? Adica sa cumpar bai, etc.
Ce părere aveți de epantofi.ro? Au încaltaminte originala? Am citit câteva review- uri precum ca nu îți trimite mărimea potrivită la încaltaminte, ba este mărime mică ba mare. Cum as putea ...? (mai mult)
Un site de vanzari auto din Japonia poate sa imi spuna si mie? Vreau doar sa ma uit, dau funda!
Cat înseamnă 16, 79€ in lei?
îmi puteți spune site uri cu haine outlet ieftine? Dau funda
As dori sa cumpar un Playstation 4 si vreau sa il achizitionez de pe gamerland. Ce parere aveti de acel site, este unul de incredere? Multumesc anticipat!
Hey TPU! Vreau să comand o carte de pe Emag. Atungi când mi se aduce coletul eu trebuie să fiu neapărat cel ce îl ridică? Sau poate şi cineva din familia mea de exemplu să- l ridice? Mulțumesc...? (mai mult)
Cum se poate sa fie la tricouri xxl si la Cluj pe tricouri sau unde am mai luat sa fie tot asa si la comanda sa fie M aceeeasi marime?
Puteti sa imi spuneti magazine din Bucuresti in care pot sa gasesc Converse originali?
Daca vreau sa comand ceva de pe olx cum procedez? Adică trebuie sa ii spun celui de la care comand adresa mea?
stiti site-uri de haine urban? Ma refer la hanorace/bluze cu imprimeuri, imagini, text, cum sunt alea de pe cropp.com. Ms!
Vreau sa comand căști de pe joom, pana la 25 roni/100 mdl, insa tot ce gasesc e pentru muzică bass sau rap, dar eu am nevoie de căști pentru muzică metal... Din pacate nu gasesc nicaieri caști...? (mai mult)
Salut. Am vrut să îmi comand o pereche de bermude. Doar ca nu sunt scrise S M L XL. Sunt 32, 34, 36... puteti sa imi explicați cum e sau daca imi dati un link la un tabel sau ceva. Eu port ...? (mai mult)
Vreau parerile voastre despre Wish! Ma intereseaza parerile celor care au cumparat. Sunt interesat de calitatea ceasurilor in special ( Materiale, daca sunt macar rezistente ), am vazut...? (mai mult)
Unde gasesc adidasi jordan intr-un mall din Bucuresti?
Ce inseamna Expeditia a plecat din hub-ul fan courier Arad spre hub-ul de destinatie
Salut. Cu cât se cumpără aurul de 18k?
Bună seara...astazi am primit un mesaj de la Urgent Cargus ca o sa primesc un colet intre orele x si y....am asteptat toata ziua dupa care sa vad ca primesc ca, coletul a fost "avizat" imi puteti spune...? (mai mult)
Acesti adidasi sunt de barbat sau femei? Oare sunt originali? http://superadidasi.ro/index.php?route=product/product&product_id=371
Stie cineva un magazin de magie in Suceava unde as putea sa imi iau carti de joc gen Bicycle Standard, Bicycle Mini etc?
Stie cineva un magazin de magie in Botosani unde as putea sa imi iau carti de joc gen Bicycle Standard, Bicycle Mini etc?
Nu stiti un site sau un magazin din care pot cumpăra jocul creștin Cutia cu întrebări?
Din ce magazin pot cumpăra arginina în mall ul din Baia Mare?
Salut.Am o intrebare despre Aliexpress. Daca un produs este cumparat de un prieten de al meu si la " shipping information" este numele meu + adresa, este o problema la vama, cand aduc dovada electronica...? (mai mult)
Daca vreau sa cumpar un telefon de la Altex, indicat ar fi sa il comand online sau direct din magazin? Sau nu are importanta
A mai comandat cineva de pe http://www.220volt.ro? Sunt de incredere? Trimit produse noi sau mai trimit si resigilate ocazional. Am de gand sa comand ceva de acolo si nu vreau sa ma trezesc ca ...? (mai mult)
Cate carduri cadou/vouchere poti folosi la o singura comanda pe eMAG?
am 12 ani si as vrea sa fac o comanda pe Amazon, din ce am citit termeni si conditile am oberservat ca la Emag trebuie sa ai minim 16 ani si sa prezinti un act de identitate. Daca pun comanda...? (mai mult)
Am plasat o comandă pe Zaful. Aveți idee cum ajunge comanda? Livrare la domiciliu, il ridic de la ospiciu sau ajunge la posta vamala?
Salut, acum recent mi-am dat o comanda pe marketonline, e safe site-ul? Am auzit pe forum-uri ca trimite produse defecte si nu raspund la telefon si numai acum am vazut, voi ce parere aveti?
Hainele comandate de pe eMAG se pot returna in showroom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!