Ce aparat foto ați alege 200D sau 800D? Mă refer doar la body, fără obiectiv. Multumesc anticipat
Buna, buna! Peste o luna se apropie ziua verisoarei mele si am inteles ca isi doreste o paleta de la Huda Beauty obssesions si am intrat pe site- ul celor de la Sephora si scria pe site ca este indisponibil...? (mai mult)
Azi am cumpărat niște acuarele din lidl, iar sora mea mi-a luat aceleași acuarele. Credeți ca îl pot returna sau măcar sa-mi dea alt produs fără bon?
A incercat cineva trafaletul ala de la Paint Racer? Ca de obicei astia de la teleshopping vand numai porcarii. Insa as avea nevoie sa zugravesc o camera,si asta pare "perfect",dar, oare e asa?!
Site-ul nikebt.com este adevarat, adidasii sunt originali, livrează în România?
Pe footshop poți plăti ramburs?
Ce credeti despre fashiondays, am auzit ca majoritatea lucrurilor sunt fake acolo
Tabletă buna până în 500 lei?
Vreau sa- mi iau o geaca de pe pull&bear si nu sunt sigur daca o sa fie buna de mine. In orașul meu nu exista magazine Pull&bear si de aceea nu am avut contact cu produsele lor. Vreau sa...? (mai mult)
Stiti cumva când se baga marfa pe Footshop?
Salut. Știți cumva cum se numește site-ul acela de unde puteai sa comanzi 2 mărimi prin curier le primeai acasa si pastrai marimea care ti se potrivea?
Ceva magazine prin Timisoara unde pot cumpara peruci normale sau pentru carnaval, stiti pe undeva?
Cine a mai dat pana acum comanda de pe Sinsay? V-a venit comanda?
Ce alte site-uri gen DHgate stiti?
Ce parere aveti de wish?
As avea nevoie de ajutor deoarece vreau sa imi cumpar un tricou dar nu stiu cat inseamna marimile XS, YS, YM, YL, YXL. Imi puteti spune de cati ani sunt aceste numere? p.s: am 12 ani
Am comandat in 12 de pe eMAG ceva si nu a venit. Zice ca comanda e la curier dar ala nu mai vine si eu am nevoie de produsu ala, nu am timp sa il astept. Oare sa mai comand o data?(au trecut 4 zile) app,...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva daca la Vapers-One chestia cu punctele bonus care pot fi convertite intr-un voucher se aplica si atunci cand esti in magazinul propriu-zis?
mi-am comandat trei hane de pe wish si, vreau sa va spun ca m-am mutat de la adresa, daca bate la usa si nu raspunde nimeni, unde pot sa imi recuperez comenzile?
Cate mall-uri sunt in Craiova si care este cel mai mare?
Stie cineva de unde mi- as putea cumpara un trening compus din pantaloni si bluza cu fermoar, GALBEN? Galbenul acela frumos, deschis sau chiar si neon. Nu neaparat adidas, de la orice firma sau...? (mai mult)
În cât timp se face o livrare de către "E-BODA" de la dată respectivă de când s-a plasat comanda?
De pe ce site-uri pot comanda cardigane cu franjuri (cu mânecă lunga) cum sunt modele acestea? https://bellostore.ro/reduceri/cardigan-cu-prindere-sus-si-franjuri-bellostore.html?search=cardigan
Ajutor TPU! Va rog a comandat cineva de pe site- ul bellostore? https://bellostore.ro Am dat o comanda (plata ramburs) acum 2 saptamani si nu a venit nici până acum. Ce se intampla? De ce nu vine? Vreau...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda cateva siteuri de unde as putea cumpăra rochii de seara?
Dau funda. Am auzit o reducere la aliexpress. Reducerea merge la produsele mai scumpe de 16 lei si ai reducere 14lei. Daca costa mai mult tot ai 14 lei reducere?
Salutare. Îmi recomandați, vă rog, un magazin de unde pot cumpăra o unitate PC, în rate? Am încercat la Cel.ro dar au doar 8 rate, maxim. Mă interesează, 24-36 de rate. Mulțumesc frumos!
Am cumpărat o baterie externa de la un butic din oraș, însă aceasta nu încarca conform așteptărilor mele. Întrebarea este dacă aceasta se poate sau nu returna, există ceva lege care confirma...? (mai mult)
Linkuri cu acest gen de cutii va rog foarte mult https://www.genios.ro/product/cutia-inteligenta-joc-iq/
Pot cumpara de la farmacie doar un plic de tantum rosa in loc sa iau pachet? Multumesc frumos.
Cum pot anula o Returnare de la eMag?
Salut, am comandat de pe eMAG acu 3 zile ceva.Mi- a aparut pe eMAG ca a ajuns la curier si zicea ca ieri trebuia sa ajunga dar eu nu am primit nici mesaj nici apel nici pe yahoo nimic de la curier. Oare...? (mai mult)
M- am hotarat sa imi iau o tigara electronica si as avea cateva intrebari. 1) Ce parere aveti de Aramax Power 5000 m 2) Am citit ca cica ar fi bine sa incarci bateria la un adaptor de 1A. Eu am...? (mai mult)
Am o intrebare/lamuriri despre Aliexpress. La comenzile mai mici de 10 Euro, se platesc cumva taxe si daca cumva stiti, ajunge la Oficiul Postal (apropiat adresei din buletin) sau la Posta Vamala...? (mai mult)
In vara voi merge la o nunta, la niște prieteni si as vrea sa-mi cumpăr o rochie scurta dar deosebita. Ce magazine din București imi recomandați? Sau siteuri online
Exista o ciuperca care se numeste Fusicoccum amygdali. Mai multe informarii despre ea se gaseste aici https://www.botanistii.ro/blog/ciupercile- trunchiului- si- ramurilor- tratamente- si- informatii/...? (mai mult)
Salut, acum aproape doua săptămâni, mai exact pe 5 martie, am comandat de la Telekom un telefon (Samsung galaxy J4 Plus) cu abonament, dar inca nu ajuns. Cam cat durează în general livrările ...? (mai mult)
Salutare! Am o mica nelamurire... Imi doresc o jacheta si o pereche de pantaloni de pe h&m, doar ca in acest moment marimea mea este epuizata in magazinele din Romania.In Anglia am observat ca marimea...? (mai mult)
Site-ul dc-shop.ro este de incredere?
In cazul in care mi se cere pe un site numele de pe card si numele meu nu a incaput complet pe card (lipseste ultima litera din cel de- al doilea prenume), trec numele complet sau exact numele...? (mai mult)
Stie cineva vreun site de incredere care sa livreze carti international? Locuiesc in Franta si vreau niste carti in romana
Salut, imi puteți spune cât costa o jacketa pentru bărbați de la northville? Eu nu reușesc să gasesc
Buna TPU...am făcut câteva comenzi AliExpress și am dat adresa de unde tocmai trebuie să mă mut.Cum să fac să primesc avizele poștale la adresa unde urmează să mă mut? Să mă duc la oficiul...? (mai mult)
Hey aș vrea sa imi comand ceva de pe site-ul Victoria's secret. Metoda de plata e cu cardul? Fundița
Salut la toți, știți cumva daca pe site ul asta pot plati in lei? https://www.aporro.com vreau sa comand un lanț de pe acest site si vreau sa vina acasă
Hei. Dacă fac o comanda pe AliExpress în jur de 100 de lei, plătesc ceva la vama?
unde pot gasi lipici textil, la ce fel de magazine se gaseste?
Vreau sa intreb daca pot sa fac comanda de pe eMag la varsta si sa iau produsul din showroom. (am varsta de 13 ani)
poate cineva sa imi recomande un scaun de birou/gaming foarte bun pentru ore indelungate, cam de 600 de lei +/- 50 lei.
Unde pot sa gasesc acest lant original? Nu pe Olx. https://www.olx.ro/oferta/lantisor-emporio-armani-original-pentru-barbati-IDbU4kn.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!