Bună seara, aș vrea să îmi cumpăr niste adidași de pe un site de care nu am mai auzit și nu știu dacă este legit https://www.nkromania01.com/ E de încredere?
Nu știu cum se procedează în această situație, dar cu siguranța mai sunt persoane care vând pe vinted. Acum ceva timp am comandat ceva de pe aliexpress, a ajuns produsul... Dar s- a dovedit...? (mai mult)
Am dat comanda la un album pe kpop.ro vineri si pe siteul lor zice ca comanda vine in 1- 2 zile lucratoare dar nu a venit nici acum.tin minte ca produsul era in stoc insa acum arata ca e doar la comanda...? (mai mult)
De unde pot sa-mi i-au costum de baie intreg si cu partea de jos tip boxer din Bucuresti si nu online xD si daca se poate nu mai mult de 150 lei
Daca imi dau comanda de un iqos, o sa imi ceara buletinu?
Buna seara, am si eu niste nelamuriri legate de shoppingul de pe site- urile asiatice, ca de exemplu www.aliexpress.com Doresc sa fac o comanda de 100- 150 de euro continand vreo 50 produse (chestii...? (mai mult)
Stie cineva ce papuci, firma ceva are tzanca in video-ul asta https://www.facebook.com/tzanca.printzu/videos/1438467609564282/
Bună! Aș dori recomandări de magazine unde aș putea să-mi achiziționez rochii și fuste (pentru toate anotimpurile și de toate felurile)
Pot comanda acest tricou de undeva din Romania? https://www.redbubble.com/people/julieemerson/works/30258582- dji- logo- merchandise?cat_context=u- tees&grid_pos=1&p=t- shirt&rbs=ed319402- 5189- 4807-...? (mai mult)
Cineva din România care a comandat online brothers bond bourbon?
Daca am dat o comanda la easy box cu plata ramburs(la easy box) si comanda a ajuns, dar nu o mai vreau, ce fac? Las pachetul sa fie luat inapoi? Imi vor cere bani pe transport?
Inca o intrebare referitoare la comenzile de pe Amazon. La livrare se cere un buletin sau ceva pentru a arata ca esti cumparatorul?
A cumpărat cineva de pe https://www.dvsshoesromania.com/?
Salutare TPU! Am gasit un volan de gaming(mai exact un g923 cu schimbator) cam pe la 1450 de lei pe amazon, dar nu stiu cum se procedeaza cu comanda si cum se iau banii de pe card. Se iau dupa ce primesc...? (mai mult)
Buna, a comandat cineva de pe Vivantis? Vreau să cumpăr o brățară de la Guess și nu știu dacă sunt originale produsele. Mi se par cam mici prețurile pentru unele produse.Multumesc!
Bună, știe cineva un site de încredere pentru a cumpăra parfumuri care sa fie originale și sa nu fie clone sau altceva, Întreb pentru ca am un prieten ce și- a luat o teapa și vreau sa fiu sigur...? (mai mult)
Salut! Acum două săptămâni am dat comanda de o pereche de adidași pe internet unde se făcea doar plata online, fara ramburs la colet, încă nu mi- a venit coletul și cei de la care am dat comanda...? (mai mult)
Vreau să îmi iau și eu niste perechi de papuci noi, însă nu mă pot decide pe care să ii aleg. Ar fi Air Jordan 1 mid Pink Wash/White/Violet Frist sau Air Jordan 1 mid Sail/Blue Grey/White/Diffused...? (mai mult)
Am dat o comandă pe pink panda și acum vreau să o anulez, cum pot să fac asta?
Salut, am o problema urgentă, am comandat de pe shein extensii și in aplicație de pe shein la urmărire colet îmi arată ca coletul a fost livrat cu succes dar eu nu l- am primit, îmi puteți spune...? (mai mult)
Am făcut o comanda într- o aplicație...cand am dat confirmarea comenzii m- a dat pe harta la adresa mea ..am dat confirm și mi- a cerut sa completez codul postal, numele, nr telefon..am completat,...? (mai mult)
Cum pot sa schimb numărul de telefon gresit dacă deja am plasat comanda?
Ce părere aveți de site-ul Flip.ro? Merită să cumperi telefoane de aici? Sau mai bine iei nou din magazin?
Am o nedumerire, m- am logat pe aliexpress cu contul de gmail, insa cand am dat sa ma loghez cu gmail, a trebuit sa imi introduc parola de la gmail si am primit pe mail (" Am observat o nouă conectare...? (mai mult)
Hei! Astăzi pun deja a doua întrebare despre aplicația Vinted. Avand în vedere faptul ca eu pot sa expediez doar prin Easy Box, trebuie sa picam de comun acord și cu cel care cumpără? Mă refer...? (mai mult)
Bună! Dacă vreau sa vând ceva pe Vinted, pot sa depun acel colet la Easy Box? Din câte știu mai demult Vinted nu expedia prin Easy Box.
Bună ziua! Îmi puteți recomanda o cușcă bună și sigură pentru un hamster pitic sirian? O cușcă în care nu sunt șanse să își fractureze lăbuțele mai ales. Mulțumesc anticipat!
Stiti cumva un magazin online unde se vand cutite, manusi, sau chestii de genu pentru auto-aparare? sunt multe dar sincer Nu par asa de sigure:)
Bună ziua. Știți cumva vreun site care să livreze în toată România sau măcar în județul Bacău tricouri metal&rock nu doar cu trupele extra cunoscutele precum slipknot, korn, etc?
Salut! Dacă știți niște site- uri de pe deepweeb, de preferat pentru shop, unde pot face comenzi. Sau grupuri de telegram știe cineva unde au încercat să facă comenzi cineva și chiar a...? (mai mult)
Buna TPU, stie careva de unde aș putea să- mi comand un album de la un artist din Statele Unite, cum ar fi Taylor Swift, The Weeknd, Lana Del Rey, Dua Lipa? Google îmi dă fake- uri sau doar CD-...? (mai mult)
Salut. Voiam sa cumpar de pe istyle un iPhone 15. Am selectat in 24 rate de la ING, dar cand dau sa platesc imi pune suma intreaga. Nu stiu cum se procedeaza. Ma puteti ajuta cu un tutorial sau explicatii...? (mai mult)
Unde pot licita și cumpăra colete returnate la amazon? ( Amazon return pallets )
Bună! In cât timp v-au ajuns comenzile pe h&m?
Salut. Vream să vă întreb, ce părere aveți de tenișii Converse și mai exact dacă ați achiziționat vreodată online, de pe converse.ro? Eu voiam să dau o comandă, dar a băgat teama în mine...? (mai mult)
Oare sunt diferente de pret intre supermarketurile mari si cele mici? De exemplu Cora vs Mega, Carrefour vs Carrefour express. Vreau sa iau faina, nuci, condimente si altele. Ma pregatesc pentru...? (mai mult)
Buna, recent am cumpărat de la cineva din România (după Vinted) iar vânzătorul nu a expediat comanda, am așteptat o săptămâna, degeaba, acum am văzut ca am primit rambursați banii din care...? (mai mult)
Bună! Am efectuat o comandă din China și am primit acest AWB AM300373867CN am verificat pe site- ul 17Track și apare ca mi- a fost livrat la codul poștal unde locuiesc, însă la mine nu a ajuns!...? (mai mult)
Este legal sa ti se ceara cnpul de la buletin daca doresti sa cumperi ceva online din Romania?
Bună ziua! Aș vrea să-mi iau un e-book reader. Aș vrea să știu unde pot găsi unul mai ieftin și dacă pot să-mi pun PDF-urile mele pe el.
Voi mancati sosuri din astea din magazine de genul: sos burger, sos barbecue, maioneza cu usturoi, tartar, samourai, tzatzichi, pesto, ketchup etc etc etc? Or fi bune, sanatoase? Eu m- am obisnuit...? (mai mult)
Buna ziua am comandat o pereche de blugi dar din păcate îmi sunt mici cum pot sa ii returez
Ceau! A comandat cineva de pe Temu perioada asta? Intreb ca gen am plasat si eu o comanda recent si mno, vreau sa stiu cam cat ar dura. Fara conspiratii si aiureli gen "am auzit un var de a auzit de la...? (mai mult)
Salut! Am comandat niste haine de pe Shein dar marimile sunt prea mari si as vrea sa fac retur. Am facut cererea aceea de pe site, intrebarea mea este, trebuie sa chem eu personal un curier, sau o sa...? (mai mult)
Ati auzit de acest site? Sunt pasionat de radioamatorism si de mult timp imi doream sa pot sa ascult frecvente si mai multe posibilitati si recent am gasit acest site www.sdrstore.eu care vinde produsele...? (mai mult)
Heyy! Dar despre site- ul asta ce părere aveți? Mi se pare ciudat să fie Converse la acest pret... https://www.converseromaniaonlineshops.com/products/adida%C8%99i- fete- converse- chuck- taylor- all-...? (mai mult)
Buna, Ce idei de cadouri pentru barbati imi sugerati? Multumesc!
Hei, bună! Recent am descoperit o aplicație care are tot felul de haine de la branduri diferite si la prima comanda ai reducere de 50%. Intrebarea mea este, acele produse de pe site sunt originale? ...? (mai mult)
Buna! Am găsit niște jordani pe sizeer care sunt de la copii dar au mărimi pana la 40. Știe cineva dacă coincid cu mărimile de la adulti sau sunt mai mici?
Bună, am pus o comanda pe Shein și de pe data de 25 îmi arată "delivered to local carrier"ceea ce ar trebui să fie in Ro, nu? Am și nr awb dar la fan pe site îmi arată ca awb u a fost întegistrat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!