Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am de primit o scrisoare din Olanda, am scris codul postal corect, satul, comuna, dar am mai trecut si cel mai apropiat oras jos. E vreo sansa sa mai primesc scrisoarea? Multumesc frumos.
Cât durează transportul din București la Dorohoi, prin posta?
Bună TPU, vreau să dau comandă de blugi(jeans) slim și nu știu dacă o să fie mărimea potrivită, a mai cumpărat cineva? P.S sunt de pe site-uri din România de exemplu kedoo...
Daca atunci cand faci o comanda pe eMAG, selectezi ridicare din showroom, poti prelua produsul oricand sau este obligatoriu chiar in ziua pe care o arata pe site (ex.: maine de la 13:00)?
Pe AliExpress îmi spune să confirm comanda în termen de nu ştiu câte zile (scrie acolo), dar dacă n-o primesc cum procedez?
Bună TPU, am dat comandă de pe Ebay și a fost free shipping când o să iau pachetul o să trebuiască să achit ceva la poștă?
Aş dori să aud nişte păreri despre site-ul AliExpress.
a comandat cineva pana acum de pe site-ul alibaba? Cum este cu vama si cu taxele? Îmi puteți da cateva detalii?
Bunaaaa... Sunt noua pe aici... In fine. Am nevoie de ajutor. Stie careva un site din Romania cu Haine Bts, care se poate plati prin posta sau curier... Dau funda
Am plasat o comandă, produsele fiind pe stoc, comanda finalizată cu succes, înregistrată, apoi în curs de procesare. Când mă trezesc cu cu un mesaj, că unul din produsele comandate nu mai ...? (mai mult)
Siteuri unde as putea găsi adidași originali la un preț accesibil pls?
Imi puteti spune unde gasesc magazine in Bucuresti in care sa gasesc incaltaminte de la Calvin Klein, Tommy, Guess etc?
Hey TPU! Am nevoie de nişte păreri. Ce flori să cumpăr de 8 Martie pentru colegele mele de clasă?
Vreau sa imi achizitionez un iPhone 7 128gb Gold. Am vazut ca cele mai bune preturi (1.950 lei) sunt pe PcMadd. Totodata am vazut multe recenzii proaste in legatura cu marfa de la acest magazin,...? (mai mult)
Salut, se poate lua laptop in rate de la telekom?
De unde as putea cumpara jacheta pe care o poarta Selly in ultima melodie Story a celor de la 5GANG? Dau funda
stie cineva unde pot gasi niste Adidasi tip rick owens pana in 5 milioane? Nu fake-uri, knock-offuri sau macar acel stil pe care rick owens il are.
Este vreo problemă dacă refuz un colet? Adică dacă îi spun curierului că nu- l mai vreau? Mi- am comandat nişte haine, apoi am observat că am mai găsit ceva care îmi place şi am comandat din...? (mai mult)
Pentru cei din București. Unde găsesc polysterin tăiat in forma de inima?
Salu TPU, de ce pe site-ul oficial de la adidas nu se gasesc modelele de yeezy boost?
In ce magazin pot gasi jocul Speed Stacks in Galați?
De ce nu mai pot accesa site-ul icashback.ro? Probabil când au auzit că Kovesi preia funcția de Procuror-Sef European, și-au strâns bagajele și pleacă în Brazilia cu Dragnea. :-)
Dacă deschid dispută pe AliExpress, fiindcă nu mi- a ajuns un produs sau nu este conform descrierii, făcând poze şi arătându- i vânzătorului, aş avea şansa să- mi trimită banii sau alt...? (mai mult)
Unde se mai pot găsi beyblade-uri (ce magazine sau ce site-uri)? Dau fundă! P.S. eMAG nu se ia în calcul...au scos tot de pe stoc
Am o problema. Am comandat ceva de pe AliExpress de peste 10 dolari, ceea ce n- am mai facut pana acum. Coletul a ajuns in alt oficiu poștal fata de cum ajungeau celelalte produse comandate(de...? (mai mult)
Se gasesc ghift carduri (carduri cadou) pentru roblox? Daca da, unde?
de unde pot cumpara un inel flexor? Nu vreau sa dau comanda, vreau sa il cumpar de la un magazin. Puteti sa imi spuneti un magazin care vinde produse de acest tip care sa fie din Galati?
Chiar nu știe nimeni un site (care să accepte plăți în ron) de unde se pot cumpăra doujinshi? :)
Salut, am o intrebare, cand comand ceva de pe un site din alta tara si cand vine curierul cu coletul pot plati in lei sau in banii lor?
Ce sa ii cumpăr iubitului meu de 1 Martie, urgentttt! Funda❤️❤️
Știți de pe ce site pot comanda cu încredere un aparat de piercing? Sau dacă pot să îl i-au de la spital de la maternitate unde ți se fac găuri în urechi. Mulțumesc Dau funda
Am cumparat un card de 15 euro de google play de la un tonomat selfpay, iar cand incerc sa bag codul in contul meu de google play imi scrie "Code country does not match your account country.", dar nu...? (mai mult)
Discounturile de la AliExpress se pot aduna? Ma refer la cupoanele pe care le cumperi cu bănuți din aplicatie
Buna, a comandat cineva de pe www.gancho.ro? am vazut ca au preturi destul de mici si scrie ca produsele sunt noi si originale.
A dat cineva comanda de vreo pereche de adidasi de pe http://sneakerbox.ro/? Stiti daca sunt de incredere, iar produsele originale?
De unde pot cumpara o placa video de gaming noua in Buzau? Ce magazine ar fi in afara de a o comanda online?
Magazine cu pijamale Galați?
Salut, exista un magazin de unde pot cumpara margele hama si plansete? Nu online pentru ca toate siteurile pe care le gaseam costa 20 de lei transportul.
De unde îmi pot cumpăra ghete ORO(bărbați)? De preferabil aș comanda de pe internet
As vrea și eu un site cu adidași ieftini, adidași de sport! Mulțumesc anticipat!
Știe cineva daca site-ul Airforceromania.net vinde produse originale? Toate sunt reduse si nu stiu ce sa cred! Ajutor!
Merge sa porti ceas cu trening?
Ma poate ajuta cineva cu niste site-uri cu incaltaminte si haine(replici) mai ieftine din america?
Multe persoane isi iau haine de pe Pull&Bear, si dupa cum stiti ca acolo se plateste cu cardul. AS vrea sa stiu ce care ati platit cu cardul daca ati patit ceva de genul...? (mai mult)
Salut. Stiti cum le zice la fetele alea care vand prin malluri sau mega image la o măsuță imbracate intr- o anumita costumatie? Gen te pune sa gusti din produsele de pe măsuță? Cum le zice exact?...? (mai mult)
Ma intereseaza sa- mi achizitionez o pereche de docs(doctor martens) JADON, as vrea sa stiu daca siteul ASOS este de incredere pentru asa ceva? Am inteles ca livreaza in Romania. Pe siteul...? (mai mult)
Stiti cumva daca foodpanda livreaza mcdonalds in Oradea la str. Primariei? Mi-e foarte foame si nu am ce sa-mi fac acasa
Am făcut o comandă pe aliexpress și a ajuns la gară. Tipa de acolo a zis că îmi trebuie desfasuratorul cu produsele ce mi-au venit și ce nu. Știți unde intru să găsesc chestia asta?
A cumpărat cineva vreodată de pe timberland-romania.eu? Sunt de încredere?
Este site-ul e-telecomanda.ro de încredere? Am văzut ca sunt telecomenzi ieftine iar în descrierea produselor scrie ca s la fel ca cele originale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.