Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Este site-ul e-telecomanda.ro de încredere? Am văzut ca sunt telecomenzi ieftine iar în descrierea produselor scrie ca s la fel ca cele originale.
Imi explica si mie cineva de ce adidas are 2 sigle?
Un Link cu o pătură care se încălzește de la o baterie externa?
Are cineva idee daca se gasesc lavete din microfibra in Auchan / Carrefour? Imi trebuie pentru sters ochelarii
Cine a folosit sau încercat testat parfumul Lost Cherry de la Tom Ford? Nu am avut deocamdată posibilitatea sa îl testez așa ca vreau păreri despre el, cum se simte, persistenta etc
Am dat comanda la un hanorac pe site- ul ro.factcool.com și am văzut că multă lume spune că e scam si că au primit hainele in punga și au calitate foarte proasta. Acum vreau sa anuleze comanda și...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau o tigara electronica si am nevoie de ajutor. Nu stiu nimic despre ele, as vrea una de aia la care nu trebuie schimbata rezistenta sau siguranta, nu stiu exact, exista? Va rog...? (mai mult)
Salut, am dat comanda de Black Friday de iarna de o pereche de casti HyperX Cloud Alpha de pe Altex. Am platit cu cardul, iar comanda a fost incarcata la curier miercurea asta, insa azi dimineata la...? (mai mult)
Hei, TPU.Am 2 cartele Orange si pe ambele am niste euro pe fiecare.Stiti ca exista magazine de accesorii Orange si as vrea sa cumpar ceva cu 12 euro.Dar problema este ca pe am 4 euro pe unul si 8 euro ...? (mai mult)
Unde pot găsi o șapcă asemănătoare cu aceasta, pe care să scrie "România"? (Am nevoie de un site online) https://ibb.co/DDZqvyj
de unde as putea comanda cartea "Harry Potter si Camera Secretelor"? (Ma refer la prima editie, nu cea noua de la Arthur, cea de la Egmont, as vrea ceva sub 50 de lei).
Mi- am luat o pereche de adidași, 38 îmi era mare, îmi ieșea din picior, și m- am întors și i- am schimbat cu 37. Aceștia mă țin în degetul mare de la picior. Nu mă mai pot întoarce iar...? (mai mult)
Cum anulez o comanda pe sportisimo?
TPU ce sa aleg Samsung galaxy a9 sau Huawei mate 10 pro? Vreau si argumente care e mai bun si de ce.
Salutare. Ce i-mi recomandati sa ii fac cadou nevestei unui prieten de ziua ei de nastere?
Unde găsesc bluza ca aceasta? Dar sa nu se plătească cu cardul! https://www.mynystyle.com/products/pink-off-shoulder-lace-up-front-ribbed-crop-top
Am auzit de curand ca nu orice pereche de ochelari te protejeaza cu adevarat de soare, daca e adevarat, as vrea sa- mi recomandati niste site- uri de unde imi pot lua ochelari de soare asa cum trebuie...? (mai mult)
Po cumpăra de la Decathlon in rate?
Ce parere aveti de site-ul footshop are produse originale?
Salut, as vrea sa imi cumpar o tigara electronica si am nevoie de ajutor pentru ca nu ma pricep. Am un buget de 300 lei. As avea nevoie de o tigara electronica la care sa nu se arda siguranta aceea, ...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa fac o comanda din Japonia pentru o tableta grafica, dar cat de mult este taxa vamala si cum se calculeaza? Multumesc.
Care este cel mai bun laptop de Gaming pe care mi-l pot achizitiona dintr-un buget de 2300 lei?
Buna TPU as dori un link de unde sa imi pot comanda un petic cu simbolul "anarchie" sa il cos pe o geaca da sa nu fie mic! Dau funda! 1
Se mai gasesc plicuri cu colectia aia de dinozauri la Carrefour? S-a terminat prmotia aia? Ma tot innebuneste fratemiu sa ii iau si lui.????
Cat pot cere pe un pc cu urmatoarele specificatii: CPU: I5-2300 Memorie: 8Gb DDR3 Placa Video: GTX 750 TI 2Gb HDD: 500Gb
Salut, un site cu fake-uri dar sa fie calitate nu conteaza pretul 300-400 dar nici 100 de lei.
Cum sau de unde pot cumpara Stillhouse?
Au pinata in Jumbo?
Recomandați-mi vreun outlet bun din București unde pot sa găsesc haine bune și ieftine. Mulțumesc.
Îmi puteți da vă rog un link cu un site din România unde să cumpăr niște hanorace mișto? De preferat în stil galaxy dar nu contează asta
Salut, am vazut de curand un clip in care un tip folosea ceva asemanator cu un smoke grenade (in tine in mana), spun asemanator deoarece, granadele de tip smoke din cate stiu eu, provoaca arsuri...? (mai mult)
Am un colet care vine din Singapore. Mai multe site- uri de tracking imi arata ca a intrat in tara pe data de 2 februarie, si nici azi, 16 februarie, numarul de urmarire nu figureaza in baza...? (mai mult)
Samsung galaxy S8 sau Samsung galaxy A9? Și de ce? Multumesc
://www.footshop.eu/ro/incaltaminte-pentru-el/24091-adidas-xplr-white-tint-core-black-ftw-white.html vreau sa iau acesti adidasi, ce parere aveti de ei sunt rezistenti?
Https://www.romanianaesthetics.ro/produs/hanorac-negru-im-here-to-make-muscles/ Parere?
Ola! Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara pantofi Nike la preturi cat de cat decente? Adica nu 4 milioane sau peste
Daca sediile Fan Courier sunt deschise si sambata, de ce se livreaza colete doar in orasele in care se afla acestea?
Știe cineva de unde se poate cumpăra soluție de lentile de contact...adică acolo unde se țin ele dupa ce le dai jos. Se găsesc la farmacii sau numai la cabinete oftalmologice?
Salut, cum pot anula o comanda pe sneakerstudio.ro, am cautat peste tot pe site și nu am găsit o varianta pentru anularea comenzii
Hei TPU, cu banii de pe cartela Orange pot achizitiona orice produs sau doar cele de pe site-ul lor?
A mai cumparat cineva cu cardul online de la bershka, e de incredere? Am auzit ca la un site de asta cuiva i-a luat 2500euro de pe card( nu stiu sigur daca era bershka).
Pudra evera unde o pot comanda pe ce site?
De unde pot cumpara aroma/tutun pentru narghilea in sectorul 5?
Cum știi pe Ali express dacă livrarea este gratuită sau nu?
Vreau sa stiu daca site-ul Cell.ro este un site legit, adica daca imi da produse bune.
Caut un trening frumos bărbătesc cambrat, sa vina mai așezat (mulat )pe corp. Pentru un baiat de 22 de ani cu statura normala.Cine îmi poate recomanda un magazin în București?
Bacau! Salut știe cineva unde pot gasi tigari cu arome? Gen Corsar sau Richmond. Tigari cu arome de cireșe sau cafea, nu ma refer la cele cu capsulă mentolata in filtru...
as vrea un link de unde pot comanda vimax volum original si sa fie transport prin posta!
Cine stie un site unde sunt haine de firma (gucci, chanel, Levis etc) gen dragonul rosul doar ca online replici ale firmelor mersi frumos
Site-uri cu triouri de genul? Adica simple dar si sun stil estetic/oversized https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0655502002.html https://imgur.com/a/08r0job
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?