Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Ați dat vreodată o comanda la Altex pe site? In cat timp vine un colet?
Am gasit o aplicatie de cumparaturi pe nume, JOOM, cei care au mai cumparat de pe aceasta aplicatie este sigura? Are chiar livrare gratuita?
Bună TPU, vreau să fac o comandă de adidași de pe Ebay. Vânzătorul e din China, în cât timp ajunge comanda? Când ajunge aici la poștă, ăia de la poștă te contactează? Ofer fundă!❤
Am comandat de pe Aliexpress ceva si mi-a venit aviz de la posta in care mi se cere sa duc o copie a comenzii. Cum trebuie sa arate si unde o gasesc?
Cineva care a cumparat de pe site-ul www.miloroshop.com? Dacă da vreau sa stiu parerea voastra, dacă sunt originale sau dacă arata ca in poza
Am 17 ani. Vreau sa stiu daca pot sa fac un card unde sa imi depozitez economiile obtinute lunar.
Unde pot găsi haine cambrate, mai mulate pe corp pentru un baiat de 22 ani? Imi plac hainele mai așezate pe corp, nu cele largi și în majoritatea mallurilor se găsesc doar dimensiuni standard, ...? (mai mult)
Unde pot găsi o pereche de pantaloni militari dar de jandarmi model vechi pe albastru tip mozaic? Am căutat peste tot pe internet și nu am găsit.
Salut, as dori sa imi dati cateva idei pentru a putea face un cadou unei fete cu ocazia implinirii unui an in firma de call center in germana.
De unde pot cumpara tricouri/hoodieuri thrasher/assc/ftp in lei? Exista asemenea siteuri care livreaza originale sau singura solutie ar fi sa imi comand de pe siteul original? Si inca o mica curiozitate,...? (mai mult)
Cat de repede ajunge o comanda de pe site ul ""libris""?
Dacă am comandat 2 produse iar pe unul îl voi primi într-o zi iar pe celalalt în 2 zile, plătesc de 2 ori transportul?
stie cineva unde pot gasi produsul acesta https://www.woolworths.com.au/shop/productdetails/715111/puregg- simply- egg- whites sau unul similar? Am auzit ca este foarte bun pentru cei ce vor...? (mai mult)
Stie cineva daca de pe aliexpress se poate plati si direct cu cash fara card?
Vreau sa cumpar hoverboard de pe wish, o fi bun?
A comandat cineva de pe site-ul videnov? E un site care are in mare parte mobila pentru casa. Las un link atasat mai jos cu site-ul. Daca da, as vrea sa stiu daca a fost ok. https://videnov.bg/ro
Mi- ați putea recomanda un site de unde as putea sa dau comanda de haine. Dar nu unul din care dau comanda de ceva și primesc altceva. As vrea un site pe care voi l- ați mai folosit și îl considerați...? (mai mult)
As vrea sa dau comanda de câteva cărți de pe internet. Ce site îmi recomandați pentru a da comanda?
Salutare, am si eu de facut o comanda pe acest site https://www.dvbmarket.com/ si nu pot deoarece imi cere Codul de TVA, stiti voi care ar fi acest cod?
Hey, de unde as putea sa imi comand blugi..am 1.50? Dau dunda.
Buna seara, stiti cumva de unde pot lua produse de unghii in rate?
Buna seara, stie cineva daca este vreo problema daca am facut o cerere de retur la altex si eu am trimis curier in ziua in care am primit coletul iar ei mi- au aprobat cererea de retur abia dupa 1 saptamana...? (mai mult)
Are cineva idee cam cat ar costa niste lentile anti-reflex pentru ochelarii de vedere?
As dori sa comand o chitara online. Ce parere aveti de site-ul mcmusic.ro? Este de incredere? Multumesc anticipat.
Păreri pentru site ul de încălțăminte dEpurtat?
Sunt in Căutare de o pereche de teneși Vans la un preț mai mic...sugestii de site-uri? Mulțumesc anticipat
Site uri cu încălțăminte(de incredere) de dama sport și casual,dar sa nu fie preturi exagerate, iar calitate cât de cat
Ştie cineva care este limita cumpărăturilor pe AliExpress pe zi? Am reuşit să comand 15 chestii, după care nu am mai putut. Am bani pe card, nu este problemă asta. Mulțumesc, ofer...? (mai mult)
Ce părere aveți despre parfumurile D&p și ce persistenta au, cam cate ore rezista? Îmi puteti recomanda niște coduri?
Cat durează să primesc un colet prin posta romana ( este un telefon) din Prahova pana în Dorohoi, județul Botoșani, menționez că azi este vineri și coletul este pus de marti dimineața, sunt...? (mai mult)
Dacă comand de pe GearBest trebui să plătesc ceva la vamă? Îmi aduce coletul acasă sau îl lasă la poștă? Cât durează livrarea comenzii? Este riscul ca coletul să se piardă?
Am trimis un pachet prin fan curier direct de la sediu, se poate sa ridice altcineva rambursul? Cu buletinul meu și factura
De unde as putea sa cumpar adidasi Jordan, din Rm.Valcea? Va rog sa-mi raspundeti cati mai multi! DAU FUNDA
Spuneti- mi si mie va rog, cine cunoaste, unde gasesc geci negre din piele naturala de calitate in mall- urile din Bucuresti/magazine. Bugetul se opreste la 1500 lei. Mentionez de asemenea ...? (mai mult)
Ce inseamna disponibil la comanda in magazin?(In Dedeman)
Ce inseamna "in stoc furnizor"?
Marti am dat o comanda pe Altex de un laptop, si ieri a ajuns in Teleorman (unde stau si eu). Inca nu am primit mesaj ca se va livra azi. Aveti idee daca pot primi produsul pana luni? Multumesc! ...? (mai mult)
Unde pot gasi undeva in Romania ceai de vanilie(simplu) de la Twinings? Nu gasesc absolut nicăieri
Am dat ceva comanda de pe internet acu 2 săptămâni. Și de abia acum mi- au dat mesaj după 15 zile ca o sa vina astăzi. Nici nu mai vreau produsul respectiv. L- am luat din alt magazin....? (mai mult)
Daca pe 7 ianuarie am dat comanda de un produs pe eMAG, iar a doua zi, pe 8, l-am ridicat din showroom, pot sa il returnez azi 7 februarie si sa imi dea banii inapoi?
Pe 8 ianuarie am cumparat un cooler de la eMAG si nu sunt multumit de el. Maine suntem in 7, pot sa ma duc sa il returnez sa imi dea banii inapoi? Am inteles ca se poate in 30 de zile. Este...? (mai mult)
Salutare TPU, Stie cineva o aplicatie gen Samsung Pay sau Google Pay disponibila in Romania? Am auzit de BT Pay dar nu am card de la BT, am de la alta banca.
Buna, as vrea sa stiu ce e un card visa si pe ce teritorii se poate folosi.
Hey, cam cat ar costa sa iti faci box braids in România (adica in lei)? Si care stie, pls spuneti mi si ce experienta e
Ieri am dat o comanda pe Altex si azi am primit prin sms AWB- ul si instiintarea ca, comanda mea a fost incarcata de curier si este in curs de livrare ASTAZI. Vad ca nu s- a livrat. Aveti idee ...? (mai mult)
Salut,știe cineva un site din Uk din care pot cumpara un pc de gaming la mana a doua?
Am gresit adresa de facturare, am băgat cod tot numai numărul de casa n-am scris, o sa primesc coletul wish? Ajutor
Vreau sa fac mancare japoneza ex. Sushi. Stie cineva un magazin cu specific japonez de unde pot sa iau covoras de bambus, orez de sushi, etc
Salut TPU, Pot sa primesc un colet cu ramburs prin Posta Romna expediat din Romania daca am sub 18 ani? Am mai exact 17 ani. Este trimis de o alta persoana fizica
A comandat cineva de pe site-ul #perfectstore și dacă da ce părere aveți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?