Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa cumpar un pc de gaming foarte bun pentru jocuri si pentru sistem! Sa coste intre 2000-5000. Dau funda cel care da cel mai bun pc!
Bună TPU, Îmi puteți spune și mie vă rog niște magazine în București de unde pot să- mi achiziționez obiecte cu Justin Bieber? ( Fără jigniri, dacă nu vă place Justin Bieber nu vreau să-...? (mai mult)
Știți site-uri de pe care pot comanda adidași sau teniși mai ieftini? Mulțumesc
Https://www.facebook.com/472242482832732/posts/2152812558109041/?app=fbl Parere? Sa fie fake? Vad ca tipul raspunde..si da comenzi.
Vreau sa comand ceva de pe Emag si e prima data cand comand ceva online. Ideea e ca vreau sa stiu cand imi vine comanda, dau banii, semnez si imi mai cere buletin ceva?
Stie cineva daca este vreun magazin japonez/chinez/ coreean in Timisoara de unde poti sa cumperi alimente?
Hey! Îmi spune cineva unde se află Starbucks Galați?
De curand am vrut sa imi cumpar o noua pereche de adidasi/tenisi.Intr- unul din magazinele vizitate, mi- a atras atentia o pereche de adidasi cu spuma NRGY, si ma intrebam:care este durata de viata...? (mai mult)
Buna,unde gasesc si eu un magazin de cadouri personalizate in Timisoara?
Am dat o comanda pe booklet și trebuie confirmata telefonic. Intrebarea e ca nu stiu numărul....sau mă sună ei?
Am auzit de aplicatia aliexpress, si am vazut si haine de firma, o fi originale? Ce credeti?
Ma puteti ajuta cu ceva? Ce inseamna marime unica? :)
Are cineva aparat ca acesta de masaj cu infrarosu? https://medlifekonig-austral.webnode.ro/products/perna-de-masaj-shiatsu-cu-infrarosu/ E bun de ceva? Isi face treaba? Are efect?
Buna, ati auzit de siteul blackhawknet.com? Vrea sa aflu daca a comandat cineva de acolo si daca sunt originali!
Cosmeticele de pe aliexpress sunt fake?
Salut, daca comand ceva din alta tara de la (Marshmello) trebuie sa platesc la posta/curier in lei sau in dolari?
Mi-am cumpărat o tigara electronica sa o inlocuiesc cu celelalte normale, dar nu găsesc niciunde pe internet lichid cu nicotina, va rog frumos ajutați-mă dați-mi un site ceva.
Este cineva din Suceava? Stiti unde as putea gasi lapte condensat simplu la cutie metalica/ lapte condensat caramelizat? Multumesc.
Îmi puteți recomanda un aparat foto bun? Să nu fie foarte mare, deoarece am nevoie pentru călătorii, să fie ușor de manevrat, dar totuși, să fie profesonial, să facă poze frumoase....? (mai mult)
Https://www.amazon.co.uk/dp/B07G6YKZ7S/ref=twister_B07G6Z6TDR ce material e asta? Bumbac amestecat la cald Cotton Blend Warm Top? Nu inteleg ce are pe langa bumbacul ala.
Un link de la un lichid pentru tigarea electronica gata facut decat sa il bag in ea la un pret mai accesibil?? Nu sunt pretentios la arome
Daca am cumparat un produs din magazinul flanco si nu sunt multumit de el pot face retur?
Am nevoie și eu de ceva informații despre Amazon UK, e de încredere? Exista riscul de ați lua așa numita "țeapa"? Doresc cât mai multe informații atât despre transport, plata, retur...? (mai mult)
In ce local din Atrium Mall [Arad]se poate sta la Narghilea?
Salut.Vreau sa comand niste periferice de Extreme Gaming de pe Amazon, comand pentru ca in Romania nu exista momentan acele periferice si vreau sa stiu daca toate produsele sunt 100% reale si sigilate....? (mai mult)
Conteaza daca cumpar de pe eMAG? Adica n- am mai comandat de pe eMAG Vreau sa cumpar 1x SSD 2x16gb memorie usb Sincer as cumpara mai bine de pe pc garage dar asa economisesc mai multi...? (mai mult)
Hei! De unde pot cumpăra lănțișoare din aur 100% cu numele personalizat in forma de semnul infinit ceva in genul asta? https://www.bijuteriigravate.ro/product/939/lantisor- cu- nume- si- infinit.html ...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un un vaporesso luxe de pe smok Ania.ro dar nu știu singur dacă vine cu acumulatori mă puteți ajuta?
Nu stiti, mai sunt acesti adidasi pe stock in magazine? https://www.hervis.ro/store/Incaltaminte/Adidasi-Alergare/Running/Reebok/Sublite-XT-Cushion-2-0-MT/p/COLOR-2225262
O lavaliera buna in maxim 400 de lei?
Știe careva care este din Pitești daca duminica este deschis magazinele de covoare, perdele din bazar(Ceair)? Mulțumesc!
Buna, ce curier transporta colete mai mari de 50kg? (Romania)
Am dat comanda de niste adidasi. Cum fac la livrare? Adica ma suna si eu ies in strada si asta e? Trebuie semnat ceva? cu buletinul sau fara?
am si eu o intrebare. Am gasit niste carti duel masters in casa intr- o stare foarte buna, m- am interesat pe internet despre simbolul ce reprezinta raritatea cartilor, detin aproximativ...? (mai mult)
De unde pot cumpara " verde de Paris "?
Salutare. Aveți idee ce cadou i-aș putea cumpăra unei prietene Vreau să fie ceva simbolic, și nu extrem de scump maxim 70 lei Fundă
Daca vreau sa trimit ceva prin curier cum fac cu bani. Dupa ce dau coletul la curier(ce este in colet se vinde) ajunge la destinatar si plateste coletul. Banii cum imi vin mie? Vine curierul...? (mai mult)
Salut, TPU sunt plecat in afara si muncesc, respectiv in Anglia si prietena mea este in Romania as vrea sa o pot surprinde cu un cadou deoarece nu pot sa fiu acolo pentru ea de ziua indragostitilor as...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi pantaloni de genul asta? https://www.stylrplus.com/collections/man-pants/products/mr-color-pants Sau daca acest site este de incredere?
Cureaua de la Asus ZenWatch 2 merge la ZenWatch 1?
Am o intrebare, pentru husa asta imi trebuie o folie speciala sau pot folosi orice tip de folie? https://catmobile.ro/huse- samsung- galaxy- j6- plus/husa- samsung- galaxy- j6- plus- gkk- 360- full- ...? (mai mult)
Hei TPU, am gasit niste site- uri online de shopping:joom, aliexpress si wish.Am intrat pe wish si zicea sa imi selectez ceva din produsele pe care mi le- a aratat pe gratis.Adica produsele de pe aceste...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat :) se merită să imi cumpăr o cameră video gopro 7 black de pe olx? Ce ar trebui să verific la ea ca- să aflu dacă are ceva? www.olx.ro/oferta/gopro- hero- 7- black- camera-...? (mai mult)
Hello! As vrea sa comand produse de pe Vegis și Nourish biomarket însă nu știu dacă într- adevăr sunt bio așa cum zic ei, sunt serioși, au produse bune, de calitate? Sunteți incantati de produsele...? (mai mult)
A facut cineva comandă de pe siteul mediagames.ro daca da spuneti-mi daca sunt seriosi sau nu?
Vreau sa fac o comanda pe EBAY, este un site sigur? Ati intampinat probleme cu acest site? Ce parere aveti despre acest site? Daca este comanda mai mica de 10 euro este vreo posibilitate...? (mai mult)
Unde aș putea găsi în Baia Mare ață shamballa pentru brățări și mărgele cu litere?
Un magazin de incredere pentru telefoane la abonament?
La Auchan da imbracaminte si lucruri electrice pe bonuri? Sau doar mancare?
știți cumva un site de unde pot comanda telefoane și să îmi vina prin posta fara a introduce un card și vreau ceva la super preț adică ieftin, în afara de eMag, Cora etc...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?