Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Prepara pe undeva souvlaki langa Tecuci? Sau daca în Galați unde în afara de spartan?
Salutare! Stie cineva ceva despre calitatea hainelor de la gorilla wear? Am vazut o reclama la mine in sala si mi- a atras atentia, vad ca multi de la mister olympia poarta hainele lor. https://www.gorillawear.ro/...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi asemenea incarcator daca stie cineva? El face niste miscari atunci cand este bagat in priza mai dubioase :D https://imgur.com/a/eJS3Dii
Cum se folosesc "select coupons " de pe aliexpress, se folosesc la reducere sau poti cumpara cu ei? Ajutoor!
Vreau sa fac o comanda de curier si imi apare sa completez doar detaliile mele (ale expeditorului), unde se completeaza si detaliile destinatarului? Mentionez ca pe Fan Courier e treaba asta....? (mai mult)
Cand is mai ieftini papucii de vara?(acum iarna sau la vara?)
Salut, de ceva timp tot caut sa imi iau si eu un ps4(pro sau slim) care sa aiba ceva jocuri mai noi pe el. Daca vindeti sau stiti pe cineva care vinde spuneti-mi si mie va rog.
Ati comandat careva ceva de pe http://www.blackhawknet.com? Este sigur site-ul?
Stie cineva vreun magazin fizic care vinde cutite/bicege de la marci de calitate (ex: spyderco, benchmade, ontario) in Bucuresti sau Constanta? Multumesc!
Am 17 ani dar lucrez cu contract, pot sa cumpăr în rate direct pe cardul de salariu?
Poti sa cumperi o stea? Gen cu acte si toate cele.
As dori sa achizitione un untilaj agricol cu care as putea face toate lucrarile agricole cum ar fi aratura, discuitul, si o remorca cu care pot transporta diferite lucruri, nu vreau sa fie prea mari...? (mai mult)
Salut. Stie cineva de unde mai pot cumpara un Samsung Galaxy A3 2017 DUAL SIM in Romania? Sau macar in afara.
Salut, vreau sa cumpar lantisor de argint, stie cineva magazin ieftin in Bucuresti? Mai de mult stiam ca si Manastirea Cernica vindea argint(lantisoare, cruciulite)a mai fost cineva la manastire de...? (mai mult)
Cam ce card bancar de debit ai putea face si folosi avand mai putin de 18 ani? Pentru cumpărături in magazine, mall uri, online, etc.
FUNDA! Știe cineva unde pot să iau aceasta geanta: https://www.google.com/search?q=Geanta+ Vintage+ Unisex+ ...+ Se+ preteaza+ persoanelor+ cu+ o+ viata+ activa, + datorita+ dimensiunilor+ sale+ confortabile.+...? (mai mult)
Salutare, A mai comanda cineva cadouri personalizate de teecado.ro? Am vazut niste produse foarte tari acolo si vreau niste pareri.
Știe cineva de unde aș putea lua un skateboard bun pentru începători între 50-150 lei? (sunt din Focșani)
stiti vreun magazin/site de haine, incaltaminte, etc. Care sa aiba produse originale si cu pret corect? Ca tot caut si vad ca la unii sunt mai scumpe, la altii mai ieftine, si nu stiu daca...? (mai mult)
..Recent am comandat ceva de pe eMAG, folosind livrarea in aceeasi zi platita suplimentar.Ea ar fi trebuit livrata astazi intre orele 17- 19...Insa am asteptat curierul degeaba.Pe site- ul celor...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste magazine de incaltatimte la moda dar la preturi ok?
Salutare. Știe cineva un site din România unde se vând produse gen inele, lanțuri sau brățări cu temă vikingă? Ceva de genul www.ageoldaccessories.com/collections/all? Am mai pus întrebarea,...? (mai mult)
Ce carte îmi puteți recomanda pentru vârsta de 11-13 ani?
cine a comandat de pe siteul ZALANDO? As vrea sa stiu daca chiar iti aduce comanda sau daca lucrurile sunt originale cum am văzut gen tenesi armani 200 euro, 100 euro, depinde, as vrea ...? (mai mult)
Cum se trimite in colet prin curier? Puțin mai detaliat vă rog. Nu am mai trimis până acum.
Hei! Știe cineva un site dn românia de unde pot cumpara barcuțe din acelea în sticlă. Multumesc.
Imi puteti recomanda un ulei bun pentru masaj?
Buna, am nevoie de o recomandare. In curand vreau sa imi cumpar o chitara electrica, dar nu stiu de pe ce site. As vrea sa va intreb, Fly Music, Muziker.ro sau Kytary aduc produse originale? Vreau...? (mai mult)
Cum aflu daca un produs este original? Vreo aplicatie ceva?
Cei care ati mai avut experiente PC Garage, spuneti- mi prin ce firma de curierat isi livreaza ei produsele. Sunt serios, neseriosi, isi livreaza comenzile la timp. Si nu inteleg de ce la PC Garage...? (mai mult)
Da am cumparat o sticla de Jack Daniel's si nu are biluta aceea care opreste bautura sa curga repede din sticla, inseamna ca este contrafacuta?
Hei eram foarte curios daca stie cineva de unde pot cumpara hash brown congelate pentru a le preoara acasa. Multumesc mult :)
Cum functioneaza Schimb produs + diferenta pe OLX? Cum trebuie procedat si ce se intampla
Am comandat niste casti de pe Altex, si trebuia sa vina coletul ieri, aparent nu a venit, intrebarea mea e, curierii livreaza si azi, pe 24? sau sunt liberi?
Ați comandat vreodată de pe "nikebt.com?" E legit? Sunt de calitate produsele?
Cate zile durează livrarea unei comenzi pe care am luat-o in rate de la media galaxy? Dau funda
Pls cine ma poate ajuta? Vreau sa fac cumparaturi de pe net si nu stiu care e faza cu plata... eu nu am card deocamdată si vr sa stiu cum se procedeaza cu plata fara card, ce trebuie sa fac? Si cum ...? (mai mult)
De curand m- am gandit sa imi achizitionez un telefon in rate de pe altex, sau eMAG. Dar nu stiu care ar fi pasii care trebuiesc facuti si ce criterii trebuie sa indeplinesc sau de ce trebuie...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi cumpar o pereche de blugi de pe Levis, nu stiu exact cat inseamna preturile lor, deci. Cat inseamna $149? Sunt Blugii aia cu care toată lumea își pune poze. Și de unde as...? (mai mult)
Am câteva comenzi anulate pe Aliexpress. Vânzătorii îmi zic ca mi-au returnat banii, însă am verificat și nu mi-a întrat niciun ban. Ce pot face?
Buna, dacă am comandat ceva între timp și m- am răzgândit pot refuza acel colet? Intre timp am găsit ce aveam nevoie iar acea comanda greșită a rămas în curs de livrare.Pot să refuz sau trebuie...? (mai mult)
Salut Aveți idee de unde pot cumpăra așa ceva din România https://www.ageoldaccessories.com/collections/all?
Salut, a comandat cineva de pe AliExpress? Știți cum este cu transportul acela gratuit "china post registered air mail"? As vrea sa știu mai multe detalii, de unde trebuie ridicat când ajunge in ...? (mai mult)
Scuzati- mi categoria daca am ales- o gresit, dar vreau sa va intreb daca ati mai cumparat tricouri de pe www.garibald.ro si daca nu ati luat teapa. Nu de alta, dar mi se pare dubios faptul...? (mai mult)
Am făcut recent o comandă pe AliExpress. Stie cineva cum functioneaza transportul dupa ce ajunge in tara? Mi le livreaza postastul daca sunt produse ce costa foarte putin sau ajung la posta...? (mai mult)
Buna,as vrea sa trimit un colet printr-un serviciu de curierat,de exemplu Fan Courier, cine imi poate oferi mai multe detalii?
Îmi puteți spune câteva păreri despre CEL.ro, dă țeapă?
daca comand ceva de pe ebay comanda va veni acasa sau pot alege sa se livreze si la posta ca eu sa merg sa o ridic?
Salut. Știe cineva dacă la sediul fancurier în momentul când ridici produsul trebuie neaparat buletinul sau ei cer doar seria Awb a produsului?
Imi poate spune cineva de ce este asa scump un Briceag Victorinox? Are ceva extra mega wow, sau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!