Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Imi poate spune cineva de ce este asa scump un Briceag Victorinox? Are ceva extra mega wow, sau?
De unde pot sa cumpar antigen A, B si antigen pentru Rh D? Cei din laboratoarele de analize de unde le iau? Vreau in cantitati mici.
Buna, vreau sa mi cumpăr o pereche de Nike air force 1 albi de pe site ul "arman sport". Sunt reduși de la 319 lei la 254. Îmi puteți spune dacă site ul are produse originale sau fake.
Salut, exista site-uri sau magazine sau alte chestii de genul unde pot plati cu creditul de pe telefon?
Dacă îmi iau un telefon de pe eMAG pot sa îmi fac abonament? Credit, net? Acum am router și net de la digi dar in stânga sus apare telekom.
De mult tot stâng bani pentru o camera. Ideea e că nu stiu pe care sa o iau. Nu stiu daca sa iau un DSLR sau un Mirrorless, stiu ca Mirrorless e mai mult pentru începători iar DSLR ...? (mai mult)
Doresc să cumpăr un produs de pe Usmart. Cum se comandă, și dacă putem avea încredere în ei! Mulțumesc.
Salut, Am o intrebare simpla si grea in acelasi timp. Cum fac sa gasesc alt,, Comerciant,, de,, tricouri,, La un pret bun si cu livrare in aceeasi zi daca se poate :D
Cine a auzit de noul magazin din China, care da cadouri doar pentru inregistrare? https://rr.lovevova.com/NDY0NjE5OA==
Hello. Dacă anulez o comanda pe aliexpress imediat ce am plasat-o, primesc toți banii înapoi sau doar o parte din ei?
Buna, am si eu o intrebare legata de UPS in Romania. Vreau sa dau comanda din afara de la ceva si am inteles ca acea firma livreaza doar cu UPS, si nu am nicio problema cu asta. Singurul lucru...? (mai mult)
Stie careva un site de unde pot cumpara cartele Vodafone fara euro?
Buna, a mai comandat cineva haine de pe shipgratis.ro? Vreau sa imi cumpar o pereche de colanti pe acest site, problema este ca nu stiu daca sunt seriosi, adica sa imi dea teapa in caz ca nu imi este...? (mai mult)
Dacă am facut o comandă pe site-ul H&M dar nu am băgat gmail cel bun, o sa mai primesc comanda?
Îmi pot face un card visa, iar după 2 luni sa îl închid? Cat trebuie să plătesc ca sa il fac si cat trebuie să plătesc ca sa il închid?
Salut TPU! Pe ce site as putea face o personalizare de tricou dama cu poza mea (doresc sa atasez cu catelul meu) si sa o imprime 3D, genul asta de model : https://tspot.ro/tricouri- copii/3203- westie-...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr un vape dar nu știu care e mai bun, as avea de ales între - vaporesso revenge cu atomizor NRG 5ml - iJoy Diamond PD270 - vaporesso revenger x cu atomizor NRG 5 ml - vaporesso...? (mai mult)
Salut TPU Acum 3 zile am comandat niște jocuri pentru ps4 de la eMAG nu am mai comandat de la ei până acum si in optiunea urmarește comanda îmi spune că aceasta nici nu a fost predata curierului...? (mai mult)
Imi puteti spune cat costa un plic de nescafe 2 in 1 sau 3 in 1 la Penny/Carrefour? Prețul unui plic!
Vreau sa stiu si eu daca siteul strops.ro este unul bun gen haine originale, bune etc dau funda, multumesc anticipat!
Salutare.Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in ...? (mai mult)
Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in depozit si...? (mai mult)
Unde pot gasi adidasi Jordan in Craiova, intr-un mall sau magazin? (Fara magazinul Nike)
Unde as putea gasi o carcasa si bratara pentru ceas orient(multi year calendar daca se poate)?
Salut,am comandat și eu ceva de pe internet(Din România) prin poștă, în cap cât timp livrează poșta română?
De unde pot cumpăra huse frumoase de Huawei?
Ati comandat vreodata un telefon de pe Telefonultau.eu? Vreau sa imi comand unul si nu cred ca am mai comandat de pe acest site si vreau sa stiu cum este, cum sunt ei, daca telefonele sunt ...? (mai mult)
Salut. Imi spuneti va rog daca stiti unde ma duc in Baia Mare sa- mi ridic coletul de la sameday? Daca stau dupa ei nu ajunge veci si asa sunt 3 zile întârziere si am nevoie de ce am cumpărat....? (mai mult)
Unde pot gasi heliu pentru baloane si cat costa?
Unde găsesc în Pitești haine Gucci,d&g, moschino, Louie Vuitton, Tommy Hilfiger, Calvin klein etcc nu contează dacă sunt fake uri(măcar îmi fac o părere)
Daca am umblat o zi cu o pereche de papuci si am observat ca ma strang pe care i-am cumparat din Zara in urma cu 3 zile si am bonul, dar eticheta nu, ii mai pot schimba?
As vrea sa stiu pe ce site pot gasi pusculite de dimensiuni mari de bani din metal in forma de doza de Cola! Multumesc!
Va salut, as vrea sa merg sa imi cumpar haine si parfumuri din Turcia in valoare de circa 1000 Euro strict pentru mine si sa le aduc personal in tara cu masina. As dori niste sfaturi de la cineva care...? (mai mult)
Salut, as vrea să cumpăr un televizor, buget maxim 1000-1200 lei. Mai mult nu merita, având în vedere că pe consola PSP 4 dau mai mult, aștept recomandări.
Cum sunt expediate în tara produsele de pe Amazon? Posta, curier?
Bai deci am dat o comanda la eMAG si scria ca ajunge maine,si am primit mesaj ca o livreaza azi,chestia e ca ajung acasa pe la ora 20, mai vine maine curierul?
A comandat cineva adidasi de pe acest site? http://www.tenisiieftinionline.com/ Daca da, imi puteti spune daca adidasii arata ca in poze? Multumesc!
cum recunoastem incaltamintea originala cand prin Mall si toate magazinele mari vezi incaltari cu urme suspecte (cusaturi strambe, urme vizibile de "perlandez "pe la lipituri, uneori logoul...? (mai mult)
Doream să comand de pe Okazii memorie RAM. Pe pagina produsului scria că livrează și prin FAN Courier, însă la checkout singura opțiune este "Posta Romana - Coletarie". Mă întrebam,...? (mai mult)
Dacă am făcut o comandă pe internet pe numele meu, și mi-o trimite prin poștă pot să o ridic?
Amazon livreaza in Romania?
Motivul returului: Am primit alt produs decat cel comandat. Opțiunea de retur selectată: Schimb cu același model pe eMAG- am pus ca o venit comanda gresita de la ei. - Vreau schimb cu acelasi ...? (mai mult)
Cat de bun e one plus? De la cel mai retard model pana la cel mai accesibil de voi? Vreau păreri
Salut, ce arma airsoft imi pot cumpara intr- un pret de cam 50€? As prefera un pisol daca bugetul nu imi ajunge pentru o pusca. E ok daca am un fel de poligon acasa si nu o sa o folosesc in public...? (mai mult)
Ştie cineva de ce majoritatea lucrurilor vin din China şi au preț triplu? De exemplu, mi- am cumpărat un costum de baie pe care am dat vreo 30 şi puțin de lei cu tot cu transport de pe o aplicație...? (mai mult)
Dacă am plasat o comandă, iar peste câteva zile produsul nu mai este pe stoc înseamnă că nu-l mai primesc?
Cum pot gasi pe Amazon produse vândute de romani?
Salut, am comandat ceva de pe aliexpress, coletul a ajuns in Romania si mi- a venit si un bilet de trimitere, maine ma duc dupa colet. Produsul a costat 26$ si transportul 2$. E posibil ca maine la ...? (mai mult)
Stie cineva daca pe StockX sunt sneakers originali sau sunt fake?
Ştie cineva dacă Factcool este de încredere? Ați cumpărat vreodată de la ei? Am înțeles că vin mai greu, deoarece vin din Marea Britanie. Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!