Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am o intrebare cu Emag, daca produsul nu mai este pe stoc, dar eu l- am comandat cand era pe stoc si comanda inca este plasata si nu data spre curier, inseamna ca nu mai am sanse sa primesc...? (mai mult)
Hei ce faci? În legătură cu aplicația Joom, de unde vin produsele? Din China, mi se pare. Daca da, din ce oras mai aproximativ.As vrea sa stiu.Cred ca din capitala, Shanghai, dar as vrea sa fiu...? (mai mult)
Am făcut o comanda de pe eMAG miercuri si nici până acum nu mi- a ajuns produsul. La status arata doar comanda plasată si atat. Nici nu pot sa mai anulez comanda ca miau trimis email ca produsul e ...? (mai mult)
Buna, in legatura cu site- ul Joom. Cum vi se pare? E un site serios? Produsele sunt ca in poze? As vrea sa imi comand niste costume de baie si ceva compleuri. Daca a cumparat cineva si imi poate spune...? (mai mult)
Heeei. Stie cineva ceva despre Joom? Am dat comanda si vreau sa stiu macar in cate zile sau luni vin. M- am uitat la produse si mi- au spus ca pana la 28 martie precis ca ajung si asa ma plesnit rasul....? (mai mult)
Buna, cine îmi poate da un site cu haine pentru petrecerile techno? Multumesc frumos ❤️
in cat timp livreaza Emag? Am comandat un joc pentru Nintendo Switch- ul meu, comanda fiind facuta joia aceasta pe 10.1. 2019 dar coletul nu a mai trecut de faza 'Comanda plasata', nici ...? (mai mult)
Aveți idee de ce unele magazine, de exemplu Zara, acceptă doar plata cu card bancar? Mă refer la cumpărături online. Eu înțeleg că ele vin din altă țară, dar alte magazine acceptă şi plată...? (mai mult)
Ce este ala DropShipping si ce riscuri are?
Site-ul forit.ro este de încredere?
O aplicație unde pot să-mi vând hainele pe care nu le mai port? Mulțumesc, ofer funda.
Am cumpărat Acum câteva zile o baterie externa care aparent are câteva defecțiuni din fabrica! Vreau sa o returnez și sa o înlocuiesc! Am luat.o de pe eMAG! Trebuie ca bateria sa fie trimisa...? (mai mult)
Hey...stie cineva de unde pot cumpara cercel cu magnet pentru baieti in Iasi? Multumesc anticipat
Buna as sa vrea sa stiu cam cat ar costa transportul profuselor de pe Amazonul din Anglia si cat dureaza acel transport? Pup.
Hei! Dau funda! Deci, vreau sa imi cumpar ceva de pe internet(o colivie) si singura metoda de plata este prin card Visa parcă. Aceasta costa in jur de 200de lei si imi e teama ca cei de unde cumpar sa...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva cum şterg contul AliExpress? Mulțumesc, dau funda!
Pe data de 09 la ora 00.28 am facut o comanda de la eMAG si am primit email de confirmare comanda. Dimineata (09.01.2019) la ora 09.28 primesc email cu, , produsul a fost expediat", bun dar...? (mai mult)
De unde pot cumpara aceste bratari? https://m.aliexpress.com/item/32392622469.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32392622469&productSubject=2015- Hot- Ssle- Fashion- women- Wrap- Bracelets-...? (mai mult)
E cineva care face comenzi pe aliexpress?
Acum am comandat de pe huseok niște huse dar acolo pe site a scris ca comanda nu a fost procesată. Am mai încercat de câteva ori dar tot aia scria așadar m- am dus pe mobiledirect și...? (mai mult)
Nu ii mai inteleg pe astia de la eMag! La posta e scris mare livrare comenzi eMag, dar cand finalizez comanda nu pot sa dau pe livrare in posta/showroom! Si asta se intampla la multe produse pe care an...? (mai mult)
Daca am cumparat ceva de pe eMAG, il pot returna inapoi?
Hei,TPU. Stiți vreun site din care sa cumpar un hanorac college? De preferat vişiniu. Hanorac nu jacketă.
Hei TPU, as avea nevoie de ajutorul vostru, urmează zilele de naștere mamei mele și a fratelui meu(care este pasionat de mașini) și nu știu ce cadou sa le fac ..Va rog sa ma ajutați și pe mine,...? (mai mult)
Salut, am găsit un produs online pe care vreau să- l achiziționez. Acest produs este la ofertă până pe 15 luna asta. Vreau să știu dacă fac comanda luni 14.01 produsul fiind în reducere iar el...? (mai mult)
O sa comand o carte de pe Elefant.ro de cam 30 de lei.O sa mai trebuiasca sa platesc livrarea daca o ridic personal de la pickup point?
Stie cineva vreun site chinezesc cu telefoane, îmbrăcăminte de firmă unde se plateste in yeni si sa se livreze produsele si in Europa? De exemplu eu am gasit cateva site- uri de genu ( Taobao,...? (mai mult)
Am cumpărat o sticla de vin iar după ce am golit sticla a ramas pe fundul ei ceva ca si cum ar fi gheata, ce este?
Am făcut comanda pe teamDeals, vreau sa anulez comanda dar am scris si adresa greșită. Mai primesc comanda?
Hello tuturor, aș avea o întrebare legată de cumpărăturile de pe Amazon UK. Am văzut niște chestii foarte mișto la prețuri foarte bune și aș avea o întrebare legată de site- ul acesta. 1....? (mai mult)
A comandat careva de pe PensuleMachiaj.ro și îmi poate spune dacă e un site ok? Mulțam!
Salut. Recent am incercat prietena mea sa puna o comanda pe eMAG pentru un telefon in rate. Are cardul la BNR, dupa ce pune toate datele( aici ma refer la cate rate si mai multe) si adauga cardul, ...? (mai mult)
Va rog ziceti-mi un smartwatch bun pana in 150lei
Am dat o comanda pe garage store acum 2 zile si n-am primit niciun mail de confirmare nimic. Nu s-a facut comanda sau? Help
Ati comandat dupa cnfashionbuy pana acum prin intermediul superbuy deoarece as vrea sa cumpar niste adidasi
Pot comanda un pc si un monitor de pe pc garage daca nu am 18 ani? P.S : Am 13 ani si nu am buletin
acum câteva minute am dat o comanda pe garage store si după ce am trimis comanda am realizat ca la adresa de email am scris gmail.col in loc de gmail.com, comanda îmi va mai fi trimisa ...? (mai mult)
As dori sa achizitionez un palton de dama pentru iarna 2018 - 2019. Vreau un loc de unde sa ma inspir, sa fie o multime de modele disponibile la toate preturile. Stie cineva?
As vrea sa va intreb daca aveti idee de un as putea cumpara un tricou cu XXtentacion si sa nu trebuiasca sa platesc cu cardul,adica, sa platesc cand ajunge coletul! Multumesc anticipat!
Am facut si eu o comandă de pe 2ianuarie si comanda nu a mai venit, ma uit la statul ei zice produse predate curierului si factura. In cât timp poate ajunge la mine? Apropo comanda este de pe eMAG
Daca pe awb de la Cargus apare ca azi la 07:59 e expediere in tranzit inseamna ca azi imi vine coletul sau maine?
Vreau sa cumpar ceva de pe Olx.ro, doar ca baiatul care detine acel produs, locuieste in alt oras. Am auzit ca Olx.ro are curier, dar ce tresa fac? Cat ma va costa transportul? Mi- l aduce...? (mai mult)
A comandat cineva de pe site-ul www.s77.ro? Sunt de calitate produsele?
Am 14 ani și vreau și eu să mă îmbrac cu haine faine că mereu ii vad pe celilalti colegi/prieteni că se îmbracă foarte bine, iar eu sunt singurul care își cumpără din 3 in 3 luni vreo...? (mai mult)
Salut,de unde as putea sa investesc o husa anti soc pentru un telefon nici vechi, nici nou(Smart N8)?
Unde aș putea găsi aceste produse? Sau dacă vinde cineva. Mulțumesc. https://www.stonemenswear.co.uk/adidas- originals- multicolor- print- bts- aop- sst- track- top https://www.fashiondays.ro/p/jacheta-...? (mai mult)
Mi- am comandat o pereche de pantaloni de trening de la h&m. Problema e in felul urmator, a costat 89 de lei, dar nu sunt multumit deloc de ei si am gasit alta pereche cu 100 lei care sunt ...? (mai mult)
Unde pot găsi o baterie pentru cântar corporal?
Salut. Știe cineva, în Sibiu un magazin de haine retro sau vintage. Sau dacă nu în Sibiu macar online. Astept link -uri sau numele magazinelor.
Buna ziua TPU! Mi- am comandat o pereche de trening de la H&M, dar sunt nemultumit nu- mi place deloc materialu si imi sunt largi. Infine, ma ajutati va rog cum sa fac ca sa ii returnez sa primesc banii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!