Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua TPU! Mi- am comandat o pereche de trening de la H&M, dar sunt nemultumit nu- mi place deloc materialu si imi sunt largi. Infine, ma ajutati va rog cum sa fac ca sa ii returnez sa primesc banii...? (mai mult)
Daca am 14 ani pot comanda de la starbucks?
Buna fetelor mi.am facut cont cosmos dar inca nu mi s- a confirmat de 3zile contul ieri s- a facut singura tranzactia de pe stripcht la cosmos, cat trebuie sa astept? pana mi se confirma contul si intra...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpăra un dihor? M ar interesa sa fie pui.
Am comandat Sambata ora 18:47(05.01.2019) un calculator de la Altex si am primit doar un mesaj cum ca au primit comanda, Astazi, Luni (07.01.2019) nu am primit nimic in legatura cu comanda...? (mai mult)
Salut Vreau sa cumpar un Pc de pe olx cu comanda " livrare cu verificare stare:utilizat " La detalii spune Stare perfecta de functionare... fara hdd? Daca e sa ma inteleg cu "el/ea" si comand pana...? (mai mult)
Este vreun site de unde pot comanda dulciuri sau chestii de genul specifice unor tari sau ceva de genul?
Vreau sa comand un hanorac de pe AliExpress, la care livrarea este gratuita in Romania. Nelămurirea mea este: unde ajunge produsul? La posta, la mine acasa, sau la vama?
Doresc sa fac o comanda pe aliexpress.Am o comanda foarte mare dar nu stiu riscurile și termenul de livrare.Am auzit ca sunt sanse sa nu vina unele produse sau ca comanda poate ajunge si in 6 luni.As ...? (mai mult)
Fan Curier lucrează și în weekend? Dau funda
Am facut recent o comanda pe Joom si Aliexpress si voiam sa va intreb daca aduce comanda la posta sau la poarta?
Știe cineva unde găsesc sa cumpăr zaraza de 7 stele, ofer oricât!
A făcut cineva procedura de criolipoliza pentru a scăpa de grăsime de pe abdomen? A slabit într-adevăr definitiv? Și cât l-a costat?
Bună ziua, am si eu o intrebare. Am făcut o comadă de un telefon pe data de 2 Ianuarie de pe eMAG după ora 13:20, telefonul e comercializat de ihunt firmă partenera a eMAG. Acum vreau sa stiu cand...? (mai mult)
Https://www.sport- loft.com/ro- ro/online- shop/barbati/incaltaminte/pantofisport/677382.6161_300- nike Salut! Acest site sportiv este original? Vreau sa cumpar ceva si sunt destul de ieftine articolele,...? (mai mult)
A comandam careva de pe JOOM? Dacă da, cum arătau produsele și cam cât a durat livrarea?
Am comandat un PC de pe calculatoare ok și vreau să știu cine livrează că de exemplu urgent Cargus sau Fan curier? Dau funda
am un pistol de tip airsoft care s- a defectat si nu mai trage. Nu vreau sa il repar deoarece m- am cam saturat de el, intrebarea mea este de pe ce site as putea comanda altul nou si va rog...? (mai mult)
cum pot anula o comanda de pe eMAG am dat pe anulare comanda si i- am trimis cererea de anulaee si de 5 zile sta la plasata ce sa fac? Am sunat si la numerele de telefon si razpunde cu mesaje...? (mai mult)
pot purta ghete biaggio vara, adc nu e nmc daca transpira putin piciorul, dar nu sa nu pot sta in ei de caldura? am vrut sa imi iau pentru iarna, dar mi- a zis un coleg ca iti ingheata piciorul...? (mai mult)
Cu ce curier lucrează site ul sinsay si cam cum lucreaza? Mersi
Ceva păreri despre Huawei y6 2018
Din cate stiu Fan Courier livreaza de la 9:00 la 17:00 doar ca sediul e deschis pana la 20:00.Asta inseamna ca daca curierul nu apuca sa livreze tot pana la 5 lasa la sediu si poti sa te duci pana la...? (mai mult)
Salut, știți cumva dacă pot găsii parfumul Gucci Pour Homme (2010) la magazinul Gucci?
Salut, TPU, stie cineva un gasesc Kiwi in Berceni la ora 11 noaptea?
Tot caut de ceva timp să găsesc și eu cereale străine colorate (am eu o manie ciudată), îmi plac foarte mult dar nu prea găsesc. Am descoperit că vând 3 sortimente pe landoftreats.ro dar...? (mai mult)
Imi poate trimite cineva un link de la firma de curierat Curier Rapid?
Vreau sa comand ceva de pe ebay dar expira in cateva zile 1zi juma ce sa fac? Daca cumpar cu cardul fara paypal are ceva?
Unde pot găsi "beef jerky" în Iași?(repede vă rog)
Vreau sa imi fac con paypal! Dar n- am 18 ani! Asa ca fac pe numele surori mele! Intrebarile mele! Are ceva daca completez cu datele ei {nume, data de nastere} si cu nr meu si emile meu? Ea nu sta...? (mai mult)
Cam in cat timp ar ajunge un colet de la Altex din Bucuresti pana in Iasi mai exact Pascani tinand cont ca am dat comanda astazi la ora 20:00?
Salut. In momentul de fata vreau sa comand de pe ebay un Pc. Dar imi trebeuie Paypal e mai sigur din cate am inteles! Dar Pc care il vreau Expira in 1 zi jumate! Iar eu de abia acum imi fac Paypal ...? (mai mult)
PS vr sau Logitech g29+ schimbător?
Am și eu o întrebare în legătură cu calitatea unor adidași. Care Nike-uri sunt mai bune? 1.Revolution 4 GS 2.DOWNSHIFTER 7 sau 3.STAR RUNNER GS DAU FUNDĂ!
Salut, TPU, imi spuneti niste site-uri care vand hanorace cu imprimeu 3 d.Ca alea de pe dedoles.ro? Daca stie cineva dau funda. Mersi
Unde pot găsi un tabel de mărimi pentru papuci Lasocki? E vorba de niște ghete Jodhpur, iar site-ul nu oferă decât un tabel general.
De la ce magazin din România pot să cumpăr beyblade-uri originale? (Cele de pe eMAG nu sunt originale)
Am pus in cos eMAG 9 produse, toate vandute de eMAG. Sincer nu stiu ce sa fac mai departe. As finaliza comanda, dar mi- e teama ca ma trezesc cu curierul la usa, factura emisa pentru toate produsele, ...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara haine de firma replici 1:1?
Știe cineva unde aș putea gasi perechea aceasta de adidasi: https://www.fashiondays.ro/p/pantofi- cu- model- slip- on- pentru- fitness- air- max- trainer- 1- barbati- nike- p1462233- 2/?source=ps&affiliate=TJFH&click_code=f7a6a484ec4235c15db20b15b9f7b8f8&utm_source=profitshare&utm_medium=affi
De unde pot cumpara aracet pentru slime? In cantitate mai mare si din București
Pentru cei care ati dat comanda pe stradivarius. Cu ce ati completat campul CI? Nu merge seria si numarul. Help!
Mi- am dat comanda de o pereche de papuci de pe acest site https://www.sport- loft.com/ro- ro/online- shop/barbati/incaltaminte/pantofisport/677382.6161_300- nike si mi s- au parut mai ieftini, ...? (mai mult)
Am cautat peste tot si nu am gasit numarul de telefon al magazinului Pandora din Arad. Ma poate ajuta cineva?
Am un colet ce vine prin curier DPD. Sunt serioși? In cat timp vine un colet prin ei?
Pe 1 ianuarie 2019 pe prietenul meu l- a apucat sa dea comanda de o drujba, ca avea nevoie și a dat, a găsit pe compari un site nume elinx.ro, din Botoșani, i- a trimis mail după câteva...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi laser pointer rosu, din acela vechi, cu capete de proiectie cu inima, cap de schelet, etc? Cei mai in varsta stiu despre ce e vorba. Nu gasesc nicaieri....? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca ochelarii de soare au marimi si sa imi dati un site de unde pot comanda selectandu-mi marimea, dau funda!
E buna firma de curierat DHL? Dar fan curier și urgent curier?
nu stiti daca fan curierul livrează colete azi adică in data de 3, deoarece pe program la ei scrie ca e program normal dar nu sunt sigur daca livrează colete.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!