Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
M-am dus pe amazon si am cumparat un calculator, si am pus optiunea de card, a luat direct banii de pe card sau trebuie sa platesc cu o chestie d-aia ca la market, cum are acolo la casele de marcat?
Îmi poate trimite pe privat cineva numărul de telefon al magazinului Pandora din Atrium Mall (Arad)?
Imi poate traduce si mie ce data este aceasta? Emag: livram intre 29.12-03.01! Dau funda
Hey. Îmi puteți reconda niste telefoane bune (maxim 600 lei ) care să aibă : 4G, bateria mare, minim 5.5", o camera bună (cu focus sau auto focus) și să fie cât de cât cunoscut... Gen nu ziceți...? (mai mult)
Eu am mai luat produse de pe site- uri chinezesti gen Ali sau Wish dar nu eu am facut comanda. Acum as vrea eu sa comand ceva dar cum pot fi sigura ca imi vor veni produsele la posta normala? Eu nu pot...? (mai mult)
Recomandati-mi va rog niste siteuri cu produse SH, dar nu siteuri gen OLX sau Lajumate. Siteuri pe care sa vanda tot firme nu persoane reale. Multumesc anticipat.
Salut, am comandat un telefon de pe eMAG pe data de 28.12. 2018 si au zis ca va ajunge cel târziu 3.01. 2019. (firma de courierat este sameday) daca nici maine nu va le pot face reclamație sau...? (mai mult)
cum pot sa anulez o comanda de pe H&M la stare zice ca e in curs de procesare si as cam vrea sa o anulez si nu apare nici un buton de anulare puteti sa ma ajutati va rog Funda
știți ce pot să îmi cumpăr din 933 lei? P.S. fără răspunsuri că ar trebuie sa ii păstrez deoarece când mi- e lumea mai dragă, maică- mea îmi ia haine care nici nu îmi vin, ...? (mai mult)
Buna as avea o intrebare as vrea sa aduc haine din china sau Turcia sau unde ma puteti sfatui sau stiti replici dupa originale sau poate stiti ceva sit-uri de unde as putea lua la pret bun, Multumesc!
stie cineva daca site-ul notino are produse suta la suta originale?
Salut lume. Am o mică problema. Mi- am comandat husa de telefon de pe eMAG... a venit... și are un miros neplăcut. Mai demult am pus mana uda cu apă sulfurata pe o husa și avea un miros oribil....? (mai mult)
Spuneti- mi va rog ce inseamna urmatoarele: 1. 【0】Arrive at transit country or district 2018- 12- 31 11:27:00 2. 【0】Depart from transit country or district 2018- 12- 31 10:54:00 3....? (mai mult)
O intrebare pentru cei care au folosit (cumparat si primit) de pe AliExpress. Am comandat niste produse, cum se procedează pentru a intra în posesia lor? Sunt contactat telefonic? Mai sunt...? (mai mult)
Cat costa in medie un papagal perus la noi in tara
De unde pot achizitiona sickere cu logouri de echipe de fotbal si masini?
Husele pentru iPhone 5 merg și la iPhone 4?
Salut TPU Ce inseamna sa platesti prin paysafe?
pot să cumpăr de pe olx.ro dacă nu am 18 ani?
Vreau sa achiziționez niște produse de la media galaxy, iar cei de la rate nu vor sa accepte pentru ca bunica este in biroul de credite negativ. Ce e de făcut?
Cum comand ceva de pe takko.com/ro? Imi arata imaginea, dar nu pot apasa, decat sa privesc imaginile.
Este media galaxy deschis pe 31.12. 2018 (mâine)?
Stie cineva de unde imi pot lua pride flag // bratara // inel; orice lgbt related (magazin fizic in Bucuresti) multumesc!
Care este cel mai bun lipici de lipit tipsuri si care sa tina mult?
De pe ce site pot cumpara ceas (fake) Calvin Klein?
Salut TPU, O sa mai urmeze reduceri zilele acestea la PC Garage? Poate de revelion ceva? Vreau sa iau un SSD si nu are reducere, o sa fie in perioada aceasta?
Unde gasesc si eu parfumul Costa del sol de la sangado in Braila?
Salutari TPU! De unde pot cumpara online produse originale Jordan ( preferabil site-uri romanesti )? Ma intereseaza in special modelul JORDAN FORMULA 23.
Stiti de unde pot cumpara niste bratari din silicon referitoare la sala? Gen 'No pain, No gain', I'm Dedicated', 'I love gym'... Doar referitoare la sala.
Si-a comandat cineva produse de pe Metal Shop? Daca da, cum sunt? Sunt din materiale de calitate?
Site unde se poate cumpăra chesti din alte tari unde poți plăti doar cu skrill/paysafe. Mulțumesc!
Prin ce magazine online din Romania as gasi aceasta geaca imblanita, exact cum arata poza? http://de.cichic.com/army- green- pink- patchwork- drawstring- buttons- hooded- casual- outerwear.html...? (mai mult)
Ce inseamna la status comanda la FAN Courier:AWB -ul a fost inregistrat de clientul expeditor(asa scrie)? Unde e coletul? Stiu ca nu vine pana pe 3 ianuarie, dar ce inseamna statusul? Este trimisa?
locuiesc în Timișoara și am tot cautat magazine de unde pot achiziționa jucăriile acelea Bakugan, mă puteți ajuta? Dau Fundă, please.
Bunaaa! Am comandat un Mystery Box de pe https://mysterybox.ro si voiam sa va cer parerea. Site.ul pare de incredere, dar nu ma convinge si nu sunt sigura daca sa anulez comanda. Voi ati comandat? Cum...? (mai mult)
Si- a comandat cineva de pe Wish, Aliexpress? Cam în câte zile vine comanda? Cât costă transportul?
As dori sa comand o boxa de pe site- ul jbl.com si anume boxa jbl flip 4 limited edition doar ca nu stiu daca se fac livrari si in Romania, mai exact in Bacau. Stie cineva daca se fac livrari...? (mai mult)
Un magazin second-hand in Iasi mai interesant asa? Adica sa nu aibe doar haine vechi, sa fie si papusi, bijuterii etc.
Pot returna un parfum cumpărat de la marionnaud la un magazin tot marionnaud dar dintr-o alta locație cu bonul?
Daca mi-am comandat o pereche de pantaloni de la H&M, si nu imi sunt buni ce pot face, am nevoie de XXL, eu am comandat XL, va rog ajutor!
Mi-am comandat ceva de pe net, prin curier. Daca ma suna curierul si nu-i raspund, o lasa la sediu, iar daca nici de la sediu nu iau comanda, ce se intampla? de la H&M am comandat
daca am dat comanda de ceva haine de pe h&m si ei spun ca livrarea este gratuită, mai trebuie sa dau ceva pe langa la curier? adica trebuie sa platesc curierul sau totalul este facut de ei...? (mai mult)
Știți acei cercei micuți, rotunzi care arată atât de bine când sunt puși în aceeași ureche (dacă ai două găuri, desigur)? Caut de mult și nu găsesc mărimea potrivită. Știe cineva vreun...? (mai mult)
Idei de cadou pentru o prietena de ziua ei? M- am gandit la ceva personalizat, cum ar fi un tricou sau o husa de telefon, dar nu prea am imaginatie si nu stiu cum as putea sa le fac. Vreau sa fie ceva...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva un cantar cu pret sub 50 lei (sa fie probat sa nu iau si sa nu mearga bine sau chiar deloc)
Am fost in Cora Lujerului, si era un magazin de haine Tokyo nu mai stiu cum, mi-am luat cate ceva de acolo si sunt chiar faine. Stie cineva numele complet al magazinului?
Salut, am luat ceva de pe eMAG acum 3 zile si am zis sa imi ajunga la oficiu postal. Azi dimineata la 7 imi zice ca produsele sunt in drum spre punctul de livrare. Maine lucreaza posta romana? Pe site...? (mai mult)
Stie cineva de unde gasesc vopsea pentru haine, sau markere?
Salut TpU! Cu câteva zile in urma am uitat un produs in autobuz.Si as vrea sa întreb daca cu ajutorul garantiei as putea sa primesc unul nou.
Situri de unde pot cumpara air force 1 white marime 42 jumate sau 43 la un pret de maxim 400 de lei nu pot gasi niciun site care sa aiba marimi mai jos de 45.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!