Am găsit acești Jordani pe Sizeer https://sizeer.ro/air- jordan- 1- mid- tineri- sneakers- roz- fd8780- 601 sunt de la copii dar au și mărimi mari știe cineva dacă coincid mărimile cu cele de...? (mai mult)
Buna! Se mai pot găsi timbre filatelice? Adică genul ala 10 lei 50 de bucăți?
Heyy! Site-ul incaltamintetop.ro este un site sigur?
Salutare! As dori sa- mi achzitionez un telefon in rate de la flanco, stiu ca in timp dobanda isi pune amprenta dar voi plati anticipat cand am oportunitatea, insa nu stiu ce optiune ar fi cea mai buna... ...? (mai mult)
Salutare, momentan sunt in Spania si am dat comanda de un laptop de 800 euro si un cooler de 50 de euro, mi s- a spus ca comanda este in regula ca ajunge in 3 zile iar dupa 2 ore ma uit din nou la status...? (mai mult)
Buna! Aveti recomandări de adidasi faini (adică frumosi) care s-a fie până în 300-400 de lei?
Stie careva unde pot gasi in Timișoara asa ceva? http://lorimod.ro/image/cache/data/DSCF5256-550x650.jpg
As vrea si eu un site cu caciuli stil fes de fete (ieftine)
Salut, pot găsi în perioada inedit următoare ghete biaggio la pepper în afi palace vote ni? Sau unde pot găsi?
Bună ziua! Am dat o comanda pe shein și îmi arata ca a fost înregistrată de expeditor dar nu a fost predata curierului. Acest lucru îmi scrie de 4 zile și comanda încă nu a ajuns
Salutare,mă poate ajuta cineva cu o "îndrumare" spre cineva care lucrează la o firma care importă scule de top(milwaukee, hilti etc)
De ce e asa mic pretul? Ele normal sunt 160 170 lei https://altex.ro/casti- gaming- myria- wolver- mg7805- rgb- stereo- multiplatforma- negru/cpd/GAMMG75205WOLVE/#resigilate Am vazut ca sunt folosite...? (mai mult)
Buna! Vreau să cumpăr un produs de pe vinted, dar vreau sa știu dacă e un site sigur. Adică dacă dau comanda și plătesc cu cardul, sigur îmi va sosi comanda? Nu dă țepe?
Bună! Am espressor de cafea Dolge Gusto și aș vrea să cumpăr o capsulă reutilizabilă. Pe eMag am văzut ca dau pe transport pe ea mai mult decât costa. Știe cineva de unde pot să achiziționez...? (mai mult)
Voi ce perne de dormit folositi? Mi-am luat din spuma cu memorie de la Ikea si nu prea imi place, desi e cam cea mai scumpa pe care o au. La Jysk sunt bune, unde sa mai caut?
Poți plăti cu revolut junior pe shein?
Salutări! Știi un site de unde as putea achiziționa PlayStation 5 fără sa fie "made în China"?
Va rog frumos sa ma ajutati cum puteti! Vreau sa imi comand o rochie de pe foggi si imi este frica sa fiu pacalita de calitate. Ce parere aveti despre materiale si rochii?
Dacă plasez o comanda pe amazon KDP, și îmi comand propria carte publicată... În câte zile va veni? Și cu ce va veni cu poșta sau prin curier? În caz că vine prin curier... prin ce...? (mai mult)
Buna, ați comandat pe shein vreodată și comanda a fost repartizată pe doua pachete? Care a fost pachetul care a venit mai repede? Cel cu mai multe produse sau cel cu mai puține produse?
Îmi apare pe Shein că am comanda "Vie, des_flight_arrival". Ce înseamnă asta?!
Cum pot sa sterg o comanda din istoricul comenzilor de pe Emag?
Cum pot comanda produse returnate de pe amazon, adică "Amazon return pallets"? Dar, sa nu fie chestii ciudate... Să și știu ce conține acel pachet. Și de ex să fie și cu electronice, jucării...? (mai mult)
Salut, am 2 comenzi date pe diferite site uri cu ridicare personală din easybox una e plătită iar cealaltă trebuie plătită la easybox, ambele vor ajunge în aceași zi. Întrebarea mea este dacă...? (mai mult)
Este posibil sa fac comanda la un colet direct/folosind adresa oficiului postal? Fac comanda la un cadou si nu vreau sa primesc scrisoarea de notificare de primire
Salutare tuturor. In cazul bonurilor de reduceri de la reciclare la Kaufland, daca ai mai multe bonuri, reducerea respectiva se acumuleaza? Si de exemplu se aplica la toate produsele eligibile de pe ...? (mai mult)
Bună ziua! Pareri despre site ul Bogas? As vrea sa mi comand o blana. Mulțumesc!
Salut TPU! Ce site imi recomandati pentru a gasi un laptop la un pret bun? Laptop nou. As vrea sa cumpar la oferta.
Bună TPU! Pare știe cineva unde aș mai putea găsi păpuși monster high? Aparent nu se mai fabrică și chiar doresc să îmi iau una, știe cineva vreun site, vă rog?
Buna, a comandat cineva pe shein și a plătit cu google pay? E sigur cu google pay?
Ce înseamnă "Predat la factor- Brașov HUB Regional"?
Mi- am facut cont la sephora, am dat comanda (am platit cu cardul) plata a fost finalizata. Acolo spunea ca o sa trimita email de confirmare dar nu am primit nimic si acum spun ca nici macar nu am cont...? (mai mult)
Buna, am un colet de pe shein care inca este in tranzit de cateva zile iar ultimul status este Delivered to local carrier si de atunci nimic de 5 zile. Pe siteul de traking fan courier scrie ca awbul a...? (mai mult)
Buna TPU! Azi la ora 12:06:00 pe SHEIN mi- a aparut la tracking" ICN, tra_flight_arrival. Ce inseamna? Mai are putin si intra in România? La ora 08:41 aparea"HKG, ori_flight_departure" Un raspuns...? (mai mult)
Am cumpărat un produs defect de la SPD Ship și nu răspund la telefon, ce sa fac?
Buna, A comandat cineva bijuterii de pe https://www.divasilver.ro/ As vrea sa ii cumpar un cadou prietenei mele, am vazut ca ai au un tutorial ca sa afli marimea inelului, dar oare e real? Pot...? (mai mult)
Pe site ul Martes sport sunt produse originale?
Dacă am făcut o comandă marți si o zis că ajunge 2-3 zile lucrătoare va ajunge joi
Hei, site-ul fanzona e ok sa comand?
Salut, vreau să- mi iau iau un Nike tech și nu știu ce mărime mi- ar veni perfect. Am 1.83, 65 kg, dar mâinile și picioarele lungi. Am de ales între XL 114cm 77cm 180- 185 85- 90KG și XXL...? (mai mult)
Cum pot să fac un retur?
Salut TPU, mai știți vreun site cu laptopuri cu i3 până în 400 lei? Existau la un moment dat da nu mai știu de ele
Bună! Am făcut o comandă de pe un magazin online și am primit un AWB, dar când introduc acel AWB pe fan courier îmi scrie că "nu a fost găsit" deși l am introdus corect. Aș vrea să știu...? (mai mult)
Buna ziua, Ati rezolvat problema cu comanda pana la urma? Și eu am încercat sa iau legătura telefonic insa nr este invalid. Am solicitat returnarea produsului prin intermediul site- ului dar nu...? (mai mult)
Acum 3 zile (12.02.2024) am comandat ceva de pe OLX, si chiar daca am primit numarul AWB, vanzatorul nu mi- a trimis coletul celor de la FAN Courier. De asemenea, dupa 4 zile, anuntul inca e valabil...? (mai mult)
Salut! De curand m- am apucat sa croiesc ca hobby si doresc sa- mi comand satin sa- mi fac o rochita pentru vara. Am gasit mai ieftin pe siteul acesta https://texland.net/ dar nu stiu daca e de incredere...? (mai mult)
Salut, TPU. Am facut la inceputul lunii ianuarie un retur la un anumit produs, banii urmand sa- mi fie restituiti in maximum 15 zile lucratoare de la data primirii coletului de catre firma respectiva....? (mai mult)
Am plasat o comanda pe Shein, mai exact acum trei săptămâni jumate! Mi a ajuns prima parte! Oare o să mi mai ajungă și cealaltă?
Am plasat o comandă pe Shein acum 3 săptămâni, mai exact acum 24 de zile! Mi-a ajuns prima parte din ea! Oare îmi va mai ajunge comanda, având în vedere ca în câteva zile face o lună?
Poți cumpăra direct din showromurile eMAG fara să ai plasata vreo comandă la eMAG, sau acolo în showromurile eMAG ridici doar ce ai comandat de pe eMAG?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!