Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Când o să se deschidă Amazon și în România?
Vreau si eu o parere. Este bun acest butterfly?. Este nr 2 https://www.atlantic- shop.ro/191, cutit- fluture- balisong- butterfly- de- antrenament.html Daca stiti voi unul mai bun pana in 80 ...? (mai mult)
Sunt un mare fan Naruto. Puteti sa imi spuneti si mie un site ca sa imi iau si eu o bandana cu Konoha? Cel mai bun site primese funda.
Bună! Este deschis la McDonald’s sau KFC de Revelion?
Tocmai am cumparat niste ghete Timberland, de pe ce am fost imformat ca ar fi site ul oficial ( chiar de catre niste angazati ai unuia dintre magazinele lor din Bucuresti ), problema este ca am inceput...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o consola Ps4 slim + Red Dead Redemption 2. Momentan se afla in stoc doar pe eMAG, la pretul de 1800 lei. Intrebarea mea este daca sa mai astept pana apare pe Altex spre...? (mai mult)
Unde pot gasi rezistente/sigurante pentru tigari electronice Yumapuff in Romania?
Salut, am comandat o husa si am uitat de ceva. Am dat sa o anulez si dupa am primit email de confirmare, dar pe site imi apare "comanda plasata" site- ul este EMAG (apropo, am dat a doua oara comanda...? (mai mult)
Vreau sa imi achizitionez un laptop. Vreau unul care sa nu fie neaparat pentru filme, gaming etc. As opta pentru Asus sau Lenovo. Ce imi recomandați?
Merita sa imi cumpăr iphone 8 daca in prezent am un Samsung din 2016?
Dau fundă. Unde pot găsi artificii în Iași? Magazine preferabil, nu traficanți. Mulțumesc.
Salut Știe cineva daca astăzi este deschis magazinul Marelbo din Radauţi?
Când încep iar să funcționeze magazinele online și să trimita comenzi in perioada asta a sărbătorilor?
Ce parere aveti de magazinul sinsay? Sunt preturi mici?
E deschis KFC in Ziua de Crăciun?
știți careva dacă astăzi este deschid McDonalds?
Salut, am cumparat o boxa portabile de 120 de lei are 4000 mah si difuzoarele au 8W, este ok la acest pret asa boxa?
Site-ul freshhoods.com este legit? Și hainele sunt de bună calitate la prețul lor?
Deci vreau sa dau comanda de 3 huse (toate aceeași data)! Ma costa transportul separat (gen 15 lei sau cat e de 3 ori) sau 15 lei sau cat e in total (adică 15 lei sau cat e doar o data)? Site-...? (mai mult)
Salutare! Vreau să- mi cumpăr un lanț bărbătesc din aur galben combinat cu aur alb, dacă știti modelele acelea. Gen, o za din aur galben, una din aur alb. Unde pot gasi? Un catalog ceva...? (mai mult)
stie cineva pe ce siteuri pot gasi mai multe modele de yeezy-uri deoarece pe site-ul official adidas nu am gasit :(
Buna,a încercat cineva vopseaua de la kallos? Este buna?
Hei, ce parere aveti despre site-ul Evomag? As dori sa imi cumpar un iPhone de acolo, am vazut ca au un pret bun, merita?
Stie cineva de unde as putea cumpara o geaca ca a lui Codrin Bradea? Sau cum se cheama mai exact modelul?
vreau sa- mi achizitionez un laptop pentru a- l folosi la scoala. Am nevoie ca el sa aiba dimensiuni cat mai mici pentru a fi cat mai usor de transportat. Vreau sa functioneze macar word-...? (mai mult)
Acum 3 zile am achiziționat un laptop Asus VivaBook Max X541N și astăzi în timp ce vizionam un film pe Netflix mi s- a blocat ecranul, nu mai prelua comenzile tastelor, bârâia foarte...? (mai mult)
Ce talie are un sutien pentru sani de 77 cm (A-B-C)? - marimea hainelor XS
Hei! Credeți că este ok dacă mi-aș lua un iphone 6, dar nou, din magazin? Am auzit ca cei de la Apple ar pune diferite actualizări pe modelele vechi, care le-ar dezavantaja. Este adevarat?
Salut, am comandat de pe ekopiro niste petarde si am ales optiunea de livrare in 4- 5 zile, am dat comanda pe 15.12. 2018 si nici pana acum nu mi- a mai venit. Cei care ati mai comandat, cum sta treaba...? (mai mult)
Unde pot găsi un spray cu aer comprimat în Iași? Prefer să mă duc direct la magazin înloc sa comand online că durează mai puțin.
Salut repede ajutor! Am montat un procesor cu un cooler și acum îmi scrie no signal Vreau să precizez că a fost montat 100% corect repede ce trebuie sa fac
Stie cineva un site de unde pot comanda cutie de vin personalizata, care sa ma lase sa aleg si sticla de vin? Sau de unde pot comanda sticla de vin si sa aiba si cutie personalizata?:))
Am comandat un joc de ps4 de pe eMAG. In aplicatia eMAG imi apare livrare partiala. Din cate am inteles aceasta se aplica doar atunci cand sunt mai multe produse, eu am comandat doar unul....? (mai mult)
Ofer funda rapid....am achiziționat un procesor de la AMD vishera fx- 8350 4.0 ghz frecvență turbo 4, 2 ghz vreau niste păreri și să îmi spuneți... profesorul vine in cutie cu un abtipild...? (mai mult)
Hei, deci, pe la începutul decembrie am dat comanda de niște haine de pe aplicația ZAFUL și nu înțeleg cum îmi dau seama ca am primit comanda la posta? Trebuie sa vina vreun mesaj pe telefon, ...? (mai mult)
Daca un produs nu mai e disponibil pe un site, spre ex Ps4+ Rdr2, mai poate fi disponibil in magazin? De ex produsul nu mai e disponibil pe Altex, dar poate fi disponibil la magazinul din...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-urile Cel.ro si Evomag, sunt bune?
Cum cer un paysafe de magazin?
De unde pot cumpara bakugani? Va rog sa imi ziceti.
Am si eu o intrebre, vreau sa-mi cumpar mai multe chestii de pe eMAG, cum fac ca sa cumpar mai multe si sa imi vina intr-un colet toate?
Cu totii stim ca se apropie revelionul si unora dintre noi ne plac artificiile. As dori ceva detalii despre siteul ekopiro.ro...daca a mai comandat cineva! As vrea sa stiu daca sunt seriosi, ...? (mai mult)
In Satu Mare exista vreun magazin care vinde figurine Funko Pop! daca da ce magazin?
Cum scap de cei de la teleshoping (mediashop)? Am cumpărat un singur lucru și acum ma suna in fiecare an la orice ocazie cu oferte si vreau sa scot numărul din baza lor de date. Cum fac...? (mai mult)
Am comandat acum 2 saptamani niste geci de pe fashiondays, mi- au venit, una urmând sa o fac cadou, am rupt eticheta. Am facut retur la ea dupa 2zile, iar de aproximativ 2 saptamani nu primesc...? (mai mult)
Salutare….Ma poate ajuta cineva cu un nr de contact de la shopica srl sau sa- mi spuna cineva in cat se livreaza o pereche de adidasi, comanda fiind facuta de pe site ul...? (mai mult)
Daca achit servicii cu webmoney imi ia comision? Daca da, cat?
Pot sa cumpar de la Altex daca sunt minor(cu buletin). Vreau sa cumpar un telefon si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu cu un adult sa semneze ceva sau daca trebuie sa am la mine buletinul sau buletinul...? (mai mult)
Am dat acum 3 saptamani o comanda la pc garage care nici azi nu a venit. Ei m- au informat ca ar fi pus pachetul pe curier dar de cand mi- au spus ei treaba asta()si pana acum, inca nu a fost livrat...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe un site din străinătate si plătesc cu cardul de credit, unde pot vedea daca s-a achitat sau nu?
Era un hanorac la H&M mov mișto l-am găsit pe net anul trecut, acum nu mai e, dacă îl găsește cineva sa lase link
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice