Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Unde pot gasi banda termocolanta?
Va salut, peste cateva zile este ziua iubitei mele si ma gandeam sa ii fac cadou o tigara IQOS sau cum s- o numi ca nu sunt fumator, sincer as vrea sa ii cumpar asa ceva pentru ca i- am luat mereu torturi...? (mai mult)
Am comandat prima dată de pe aliexpres, am citit diferite pareri, dar nu am inteles dupa ce am plasat comanda, unde imi apare numărul de comanda? Am primit doar e- mail cu "you order" si un numar...? (mai mult)
Salut, ieri la ora 10 am dat comanda de un telefon pe eMAG... Si îmi scrie mereu comandă plasata și atat, le- am dat si un email si degeaba ca nu mi- au răspuns si nu stiu ce sa fac, ma poate ajuta...? (mai mult)
Pe webmoney imi ia comisnon daca fac comenzi de pe aliexpres, daca da cat?
Salut. Cam cat as lua pe un s8 cu sticla sparta foarte putin in colt?
Buna, a comandat cineva de pe acest site https://cheriboutique.ro/?
Prin ce curier vin comenzile de la H&M si in cat timp?
Cum pot baga bani pe paysafe, fara sa bag pe g2a la add funds. Pe paysafe cand bag normal codul imi arata la detalii ceva de servicile alea de 5 euro. Daca bag fix 5 euro o sa mi se duca pr chestia aia?...? (mai mult)
Am dat duminica seara o comanda la Sinsay si dupa ce am finalizat- o platind folosind cardul, am realizat ca uitasem ceva asa ca am dat anularea comenzii. Am primit un mail ca banii imi vor fi virati ...? (mai mult)
Buna, atunci cand comand de pe joom si pun destinatia unde sa ajunga coletul acolo unde pui numarul casei si strada pot sa pun altceva ca nu vreau sa mi le aduca postasul acasa doresc sa ma duc sa le ...? (mai mult)
Salut, la o comanda online cu cardul de pe siteul Puma preturile produselor sunt in euro, pe card trebuie sa ai euro sau poti plati si in ron?
Eu locuiesc il Italia si vreau sa cumpar imbracaminte online din Romania. Cam cât ar trebui sa platesc transportul?
Ce adidasi sunt astia vtm?
Hei TPU, as vrea sa achizitionez niste smarphone- uri..si am vrut sa vad unele mai ieftine si am dat de compari.ro, este un site care gaseste cele mai ieftine produse pana la cele mai scumpe, credeti...? (mai mult)
Stie cineva dacă produsele de pe hb computer sunt noi?
Care credeti ca este cel mai ieftin hipermarket din tara?
Siteul ekopiro este sigur? Cam cat costa taxa de livrare?
As vrea sa achizitionez un telefon. Daca comand de pe aliexpress sau ebay imi vine direct acasa sau trebuie sa ma duc undeva la un punct de colectare? Si daca coletul vine din UE trebuie sa platesc...? (mai mult)
Salut. As putea sa cumpăr de pe aliexpress, eBay, eMAG etc cu paysafecard? Mulțumesc
Hei, stiti un magazin second hand in Iasi sau Bucuresti in care se pot gasi papusi monster high?
Buna, am văzut un ceas pe net care costă 37 de lei și prețul total e tot atât, dar mai jos scria ca transportul nu este inclus sau așa ceva. Asta înseamnă că pe lângă suma asta mai plătesc...? (mai mult)
Repede, de unde pot sa iau un brad artificial natural si sa nu fie foarte scump? ce magazine recomandati?
Hey, vine craciunul iar eu nu stiu ce sa cer de craciun, mama a zis ca avem un buget de 13 milioane, eu m- am gandit la xbox one s cu forza horizon 4, ps4 slim cu spider- man, un Nintendo switch ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Dacă bag in priză o instalație de Crăciun și o țin mult in priză de exemplu (o zi întreagă) poate lua foc?
Idei de cadouri pentru iubita de craciun?
Pe AliExpress trebuie sa platesti cu euro sau cu banii din România, adica lei? Si dupa ce am pus comanda trebuie sa ma sune cineva pentru a confirma comanda (stiu ca in Romania asa e si de asta...? (mai mult)
Voi când ați comandat ceva de pe Wish cam în cât timp va ajuns pachetul?
Am inteles ca la Carturesti in Bucuresti as putea gasi si carti de tip "manga", stie cineva daca la toate librariile Carturesti le pot gasi sau sunt doar cateva unde gasesc astfel de carti?
Salut, vreau sa imi iau o jacheta bomber dar sa fie identica cu cea din imaginile astea: https://www.instagram.com/p/BrVo_kshmWR/ vreun site de unde as putea lua fix culoarea aia?
Unde ati gasit cele mai ieftine articole de birotica in Bucuresti?
As vrea sa cumpar niste bani pentru o un show.Am un show in care trebuie sa fiu un milionar si as avea nevoie de niste bani care sa nu fie reali.De unde pot cumpara din Romania? Dau funda
Pot returna un produs la altex un laptop dupa 30 zile?
Știe cineva dacă este magazinul Pandora în jud.Arad? Dacă da, unde?
Buna, In legatura cu galaxy s8, culoarea orchid grey, cat de vizibila este culoarea daca as pune o husa de genu : https://www.emag.ro/set- husa- si- folie- samsung- galaxy- s8- negru- husa- protectie-...? (mai mult)
Sslutare, imi puteti da un link de unde as putea cumpara o papusa barbie care vorbeste? Mersi
Știe cineva din ce magazin fizic pot cumpăra un dispozitiv de masaj capilar?
As vrea sa comand ceva articole de pe Zaful. Dar fiind un site Chinezesc si citind unele review- uri de pe net am vazut ca s- ar putea cere unele taxe sau cei care au primit produsele prin DHL au avut...? (mai mult)
Salut, am comandat de pe joom mai multe comenzi au trecut 35 de zile si inca nu a venit nici una e posibil sa se fi pierdut coletele? Ca cu posta moldovei...
Unde gasesc si eu Țigările Cigarone black un magazin... Nu vreau sa comand de pe net
Hei, am dat comanda de pe nike.com/ro luni si termenul de livrare este intre 12 si 18 dec, iar statusul comenzii nu s- a schimbat din, , preparing to ship" si as vrea sa stiu daca exista numar de Romania...? (mai mult)
Am o problema, am comandat pe eMAG si din greseala am scris numarul de telefon gresit, ce sa fac? Curierul a fost azi aici dar nu a fost nimeni acasa, oare l- a lasat la posta? Sau ce sa fac?...? (mai mult)
Site-ul ALABO vinde produse originale? A comandat cineva?
Dau funda! Am nevoie urgent de ajutor! Incerc sa pun o comanda de ceva vreme pe aliexpress si nu merge! Deci am dat sa trimit o comanda si imi scrie "Sorry. We currently cannot process your...? (mai mult)
Ce site imi recomandati pentru a-mi comanda, in afara de eMAG?
Este site-ul davidandpaulina.com un site cu adidasi originali?
ma puteți ajuta și pe mine cu o problema? Mi- am luat niște nike- uri air force af 1 recent și i- am pus la mașina de spălat și pielea întoarsă de pe ei s- a strâmbat, s- a întărit...? (mai mult)
De curand mi- am facut un card la BT, si vreau sa intreb daca cost ceva sa folosesc Internet Banking. Am vazut ca SMS alertul costa 5 lei/luna si ma intrebam daca si internet bankingul costa ceva. ...? (mai mult)
Pielea ecologica este piele intoarsa? As dori sa-mi cumpar niste tenisi din piele ecologica si nu as dori sa iau tipul de piele intoarsa!
Salutari, stiti cumva daca site-ul Farmacia Tei(link mai jos), este sigur? Se poate plati doar cu cardul si na. https://comenzi.farmaciatei.ro/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?