Ofer funda rapid....am achiziționat un procesor de la AMD vishera fx- 8350 4.0 ghz frecvență turbo 4, 2 ghz vreau niste păreri și să îmi spuneți... profesorul vine in cutie cu un abtipild...? (mai mult)
Hei, deci, pe la începutul decembrie am dat comanda de niște haine de pe aplicația ZAFUL și nu înțeleg cum îmi dau seama ca am primit comanda la posta? Trebuie sa vina vreun mesaj pe telefon, ...? (mai mult)
Daca un produs nu mai e disponibil pe un site, spre ex Ps4+ Rdr2, mai poate fi disponibil in magazin? De ex produsul nu mai e disponibil pe Altex, dar poate fi disponibil la magazinul din...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-urile Cel.ro si Evomag, sunt bune?
Cum cer un paysafe de magazin?
De unde pot cumpara bakugani? Va rog sa imi ziceti.
Am si eu o intrebre, vreau sa-mi cumpar mai multe chestii de pe eMAG, cum fac ca sa cumpar mai multe si sa imi vina intr-un colet toate?
Cu totii stim ca se apropie revelionul si unora dintre noi ne plac artificiile. As dori ceva detalii despre siteul ekopiro.ro...daca a mai comandat cineva! As vrea sa stiu daca sunt seriosi, ...? (mai mult)
In Satu Mare exista vreun magazin care vinde figurine Funko Pop! daca da ce magazin?
Cum scap de cei de la teleshoping (mediashop)? Am cumpărat un singur lucru și acum ma suna in fiecare an la orice ocazie cu oferte si vreau sa scot numărul din baza lor de date. Cum fac...? (mai mult)
Am comandat acum 2 saptamani niste geci de pe fashiondays, mi- au venit, una urmând sa o fac cadou, am rupt eticheta. Am facut retur la ea dupa 2zile, iar de aproximativ 2 saptamani nu primesc...? (mai mult)
Salutare….Ma poate ajuta cineva cu un nr de contact de la shopica srl sau sa- mi spuna cineva in cat se livreaza o pereche de adidasi, comanda fiind facuta de pe site ul...? (mai mult)
Daca achit servicii cu webmoney imi ia comision? Daca da, cat?
Pot sa cumpar de la Altex daca sunt minor(cu buletin). Vreau sa cumpar un telefon si vreau sa stiu daca trebuie sa fiu cu un adult sa semneze ceva sau daca trebuie sa am la mine buletinul sau buletinul...? (mai mult)
Am dat acum 3 saptamani o comanda la pc garage care nici azi nu a venit. Ei m- au informat ca ar fi pus pachetul pe curier dar de cand mi- au spus ei treaba asta()si pana acum, inca nu a fost livrat...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe un site din străinătate si plătesc cu cardul de credit, unde pot vedea daca s-a achitat sau nu?
Era un hanorac la H&M mov mișto l-am găsit pe net anul trecut, acum nu mai e, dacă îl găsește cineva sa lase link
Unde pot gasi banda termocolanta?
Va salut, peste cateva zile este ziua iubitei mele si ma gandeam sa ii fac cadou o tigara IQOS sau cum s- o numi ca nu sunt fumator, sincer as vrea sa ii cumpar asa ceva pentru ca i- am luat mereu torturi...? (mai mult)
Am comandat prima dată de pe aliexpres, am citit diferite pareri, dar nu am inteles dupa ce am plasat comanda, unde imi apare numărul de comanda? Am primit doar e- mail cu "you order" si un numar...? (mai mult)
Salut, ieri la ora 10 am dat comanda de un telefon pe eMAG... Si îmi scrie mereu comandă plasata și atat, le- am dat si un email si degeaba ca nu mi- au răspuns si nu stiu ce sa fac, ma poate ajuta...? (mai mult)
Pe webmoney imi ia comisnon daca fac comenzi de pe aliexpres, daca da cat?
Salut. Cam cat as lua pe un s8 cu sticla sparta foarte putin in colt?
Buna, a comandat cineva de pe acest site https://cheriboutique.ro/?
Prin ce curier vin comenzile de la H&M si in cat timp?
Cum pot baga bani pe paysafe, fara sa bag pe g2a la add funds. Pe paysafe cand bag normal codul imi arata la detalii ceva de servicile alea de 5 euro. Daca bag fix 5 euro o sa mi se duca pr chestia aia?...? (mai mult)
Am dat duminica seara o comanda la Sinsay si dupa ce am finalizat- o platind folosind cardul, am realizat ca uitasem ceva asa ca am dat anularea comenzii. Am primit un mail ca banii imi vor fi virati ...? (mai mult)
Buna, atunci cand comand de pe joom si pun destinatia unde sa ajunga coletul acolo unde pui numarul casei si strada pot sa pun altceva ca nu vreau sa mi le aduca postasul acasa doresc sa ma duc sa le ...? (mai mult)
Salut, la o comanda online cu cardul de pe siteul Puma preturile produselor sunt in euro, pe card trebuie sa ai euro sau poti plati si in ron?
Eu locuiesc il Italia si vreau sa cumpar imbracaminte online din Romania. Cam cât ar trebui sa platesc transportul?
Ce adidasi sunt astia vtm?
Hei TPU, as vrea sa achizitionez niste smarphone- uri..si am vrut sa vad unele mai ieftine si am dat de compari.ro, este un site care gaseste cele mai ieftine produse pana la cele mai scumpe, credeti...? (mai mult)
Stie cineva dacă produsele de pe hb computer sunt noi?
Care credeti ca este cel mai ieftin hipermarket din tara?
Siteul ekopiro este sigur? Cam cat costa taxa de livrare?
As vrea sa achizitionez un telefon. Daca comand de pe aliexpress sau ebay imi vine direct acasa sau trebuie sa ma duc undeva la un punct de colectare? Si daca coletul vine din UE trebuie sa platesc...? (mai mult)
Salut. As putea sa cumpăr de pe aliexpress, eBay, eMAG etc cu paysafecard? Mulțumesc
Hei, stiti un magazin second hand in Iasi sau Bucuresti in care se pot gasi papusi monster high?
Buna, am văzut un ceas pe net care costă 37 de lei și prețul total e tot atât, dar mai jos scria ca transportul nu este inclus sau așa ceva. Asta înseamnă că pe lângă suma asta mai plătesc...? (mai mult)
Repede, de unde pot sa iau un brad artificial natural si sa nu fie foarte scump? ce magazine recomandati?
Hey, vine craciunul iar eu nu stiu ce sa cer de craciun, mama a zis ca avem un buget de 13 milioane, eu m- am gandit la xbox one s cu forza horizon 4, ps4 slim cu spider- man, un Nintendo switch ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Dacă bag in priză o instalație de Crăciun și o țin mult in priză de exemplu (o zi întreagă) poate lua foc?
Idei de cadouri pentru iubita de craciun?
Pe AliExpress trebuie sa platesti cu euro sau cu banii din România, adica lei? Si dupa ce am pus comanda trebuie sa ma sune cineva pentru a confirma comanda (stiu ca in Romania asa e si de asta...? (mai mult)
Voi când ați comandat ceva de pe Wish cam în cât timp va ajuns pachetul?
Am inteles ca la Carturesti in Bucuresti as putea gasi si carti de tip "manga", stie cineva daca la toate librariile Carturesti le pot gasi sau sunt doar cateva unde gasesc astfel de carti?
Salut, vreau sa imi iau o jacheta bomber dar sa fie identica cu cea din imaginile astea: https://www.instagram.com/p/BrVo_kshmWR/ vreun site de unde as putea lua fix culoarea aia?
Unde ati gasit cele mai ieftine articole de birotica in Bucuresti?
As vrea sa cumpar niste bani pentru o un show.Am un show in care trebuie sa fiu un milionar si as avea nevoie de niste bani care sa nu fie reali.De unde pot cumpara din Romania? Dau funda
Pot returna un produs la altex un laptop dupa 30 zile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...