Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Oare as putea cumpara de undeva carti uno doar alea customisable cards? Si alea de schimb cărți intre doi jucatori? Ca am un pachet, insa cel clasic, fara cartile astea
Știți cumva un site de unde pot cumpăra un hanorac de bună calitate, la un preț mai redus? Să zicem vreo 40-50-60 de lei. Dacă da, lăsați-mi și mie un link.
Doar pentru cei din Craiova! Stiti daca in mall este vreun magazin care imprima imagini pe tricouri? Ms frumos!
Voiam sa-i cumpar iubitei mele un inel de craciun, ce parere aveti? Ce fel de inel as putea sa-i cumpar?
Trebuie să- i fac unei colege un cadou și nu știu ce sa îi dau! Aș vrea să fie ceva gen diy/handmade. Nu stiu ceva idei chiar si de cumpărat dar aș vrea să a fie si ceva handmande. ...? (mai mult)
Pe Olx daca un produs se cumpara anuntul nu mai apare?
Trebuie să-i dau unei colege un cadou, cu ocazia zilei de 6 decembrie. Dati-mi idei! Dau funda! Ps fata are in jur de 11-13 ani.
Gamecenter.ro/ro/crti_bicycle- c- 128.html?gclid=Cj0KCQiAxZPgBRCmARIsAOrTHSaTJZPoYpcC2q3QvDma- 87pP2Ynw0UR- 3pYikJkcYI7oyZ4UDrQQAAaAkJSEALw_wcB Parere acest site? Vreau sa imi cumpar niste carti si sa...? (mai mult)
Merita sa cumperi diverse produse din strainatate cum ar fi haine, acesorii pentru masini, etc si sa le vinzi la noi?
Oare site-ul: www.vansreduceri.com este un site de incredere? A comandat cineva de aici?
De la ce varsta e legal sa isi cumpere cineva vape fara nicotina?
Cum se numesc papuselele alea care se obțin din automate? Sunt niște omuleti mici, dezbrăcați și au par în cap. Știu ca e prosteasca întrebarea dar chiar erau drăguți
Dau funda! Ce cadou tematic de Crăciun poți cumpăra unui băiat pe care nu-l cunoști? Destul de ieftin.
A cumparat cineva artificii pana acum din Serbia?
Dacă în 29 noiembrie a fost expediată o comanda la mine din China și cică la 1 decembrie ora 21 a plecat din aeroport din China aia înseamnă că vine așa repede din China? Așa zice la status,...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe joom și dacă dau să văd statusul comenzii îmi apar niște propoziții ex: comanda a fost preluată, așteaptă livrarea etc, ei bine... unele propoziții sunt de culoare neagra...? (mai mult)
Dau funda pentru cine imi poate spune daca cumpar 2 telefoane de la Orange sau altex, nu imi fac reducere?
Am trimis un mesaj la o firma pentru a comanda ceva, iar la raportul de livrare scria "solicitat". Dupa o zi scria "Raport livrare: Expirat" cum adica expirat?
Ceva site.uri cu îmbrăcăminte din Turcia mărci Adidas, Nike, astea cunoscute?
Cum anulezi comanda pe Books Expres?
Cât costă transportul unei biciclete ( fat bike ) care cântărește cam 20 kg de pe AliExpress? Dar de pe eMag sau alte site uri din România?
Vreau să cumpăr o jachetă/geacă, dar nu știu cum se numește și de unde o pot lua. Vă voi lăsa o poză, și poate îmi puteți da voi mai multe detalii: https://imgur.com/a/VgIBG3Y Mulțumesc...? (mai mult)
Ce ati alege intre un Samsung s8 si un iphone 7?
as avea nevoie de un sfat deci as vrea sa imi comand niste airpods- uri prin bluetooth de 10$ de pe AliExpres, si as vrea sa stiu daca e ok, ma refer la faptul daca nu o sa se strice repede...? (mai mult)
Daca am comandat un prous de pe eMag si am selectat sa mi-l livreze in showroom imi vor trimite si o factura prin posta la adresa domiciliului?
Vreau sa stiu daca pot sa returnez o pereche de incaltari luate de la hervis. Ghetele sunt purtate odată si nu au urme, dar le am scos etichetele.
Sall TPU, imi puteti recomanda un site de incaltaminte de toate felurile?
Eu am comandat de pe joom acum cum sta treaba atunci cand ajunge coletul o sa imi trimita un sms cei de la posta sau cum?
Daca aleg sa ridic eu comanda de la eMAG (de la punctele acelea de ridicare-posta) cate zile am la dispozitie?
Doresc sa fac cadou cuiva jocul Catan. Stiu ca are multe extensii si e mai complicat cu el. Intrebarea este, care e jocul de baza, cel clasic? Pe acela vreau sa il iau. Daca e, extensii...? (mai mult)
Ce ziceti îmbrăcămintea și încălțămintea de pe eMAG sunt fake? Mi-aș cumpara niște haine
Ati comandat de pe Joom? Mi-am comandat recent un obiect de proba si cam in cat timp imi ajunge? Si curierul ma va contacta inainte de a-mi aduce livrarea la domiciliu?
Ce parere aveti de site-ul chinezoi JOOM si reducerile lui de 90 %? Produsele sunt super FAKE?
Salut TPU Puteți să-mi recomandați și mie site-uri de cumpărături online (îmbrăcăminte, încălțăminte etc.).As prefera sa fie site românesc și sa pot plăti la curier Mulțumesc
Știe cineva unde pot găsi țigări Black Devil în Oradea? Mulțumesc!
Bunăă TPU! Facem la școală "Secret Santa" iar eu trebuie să fac cadou unui băiat! Dați-mi niște idei de cadouri până în 50 de lei! Vă rog!
Stiti cumva daca de sarbatori firmele mari Michael Kors, D&G baga ceva reduceri sau maresc preturile? Urmaresc cateva hainute de ceva timp si as vrea sa stiu daca merita sa mai astept sau nu.
La ce magazine din mall gasesc o palarie neagra barbateasca?
Ieri am ridicat un colet de la eMAG(casti+ mouse kit)si castile sunt stricate, se aud doar in partea stanga.Ce trebuie sa pun in cutie si ce trebuie sa scriu pe ea(garantie electronica). Trebuie...? (mai mult)
În acest an când am vizitat România, soțul meu mi- a cumpărat dintr- un magazin din Brașov (eram prin trecere) și un pix cu nume și în capăt avea pentru touch screen. Unde aș putea...? (mai mult)
Salu Unde gasesc si eu in Bucuresti sa cumpar niste rondele de lemn de cam 4- 7 cm., 10 cm maxim. Am cautat dar gasesc tocmai prin Brasov si vreau sa ma duc sa le iau personal nu sa le comand sa vina...? (mai mult)
De unde vin comenzile de pe wish si cam cand vin mai exact. De exemplu pe data de 28 noiembrie am comandat, cand vine comanda? Nu recomandati alte site- uri sau ca e fake sau imi iau teapa, doar spuneti-...? (mai mult)
Unde pot gasi ciorapi care sa vina pana la jumatatea coapsei? Am vazut ca sunt doar pana la genunchi sau foarte putin deasupra lui si nu-mi plac
Cum as putea sa trimit ceva dintr- un loc in altul in Pitesti? Pot apela la curieri sau ceva firme care sa ia un pachet dintr- un anumit loc, sa il duca in altul (normal pe bani), iar plata sa...? (mai mult)
Buna, A cumparat cineva de pe ZAFUL? Este sigur sa comanzi de acolo si de ce calitate sunt produsele?
Va salut! Am o intrebare in legatura cu platile online. Vreau sa imi fac un abonament pe un site pe care poti sa vizionezi filme, seriale. Modalitatile de plata sunt cu un card de credit/debit, acestea...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara un furtun, daca ii pot spune astfel, pentru invelirea cablurilor din spatele biroului? Sa fie destul de larg sa incape multe cabluri :)
Am cumparat de la CEL.RO un SSD M.2 care nu se potriveste la laptopul meu. Am incercat sa il returnez a doua zi, am completat si formularul. Raspunsul lor a fost ca nu il pot returna deoarece l- am ridicat...? (mai mult)
Nu stiu daca am pus intrebare in categoria potrivita, rog un moderator sa o schimbe daca nu e ok. Stie cineva de unde pot cumpara beyblade-uri originale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!