Știe cineva dacă este magazinul Pandora în jud.Arad? Dacă da, unde?
Buna, In legatura cu galaxy s8, culoarea orchid grey, cat de vizibila este culoarea daca as pune o husa de genu : https://www.emag.ro/set- husa- si- folie- samsung- galaxy- s8- negru- husa- protectie-...? (mai mult)
Sslutare, imi puteti da un link de unde as putea cumpara o papusa barbie care vorbeste? Mersi
Știe cineva din ce magazin fizic pot cumpăra un dispozitiv de masaj capilar?
As vrea sa comand ceva articole de pe Zaful. Dar fiind un site Chinezesc si citind unele review- uri de pe net am vazut ca s- ar putea cere unele taxe sau cei care au primit produsele prin DHL au avut...? (mai mult)
Salut, am comandat de pe joom mai multe comenzi au trecut 35 de zile si inca nu a venit nici una e posibil sa se fi pierdut coletele? Ca cu posta moldovei...
Unde gasesc si eu Țigările Cigarone black un magazin... Nu vreau sa comand de pe net
Hei, am dat comanda de pe nike.com/ro luni si termenul de livrare este intre 12 si 18 dec, iar statusul comenzii nu s- a schimbat din, , preparing to ship" si as vrea sa stiu daca exista numar de Romania...? (mai mult)
Am o problema, am comandat pe eMAG si din greseala am scris numarul de telefon gresit, ce sa fac? Curierul a fost azi aici dar nu a fost nimeni acasa, oare l- a lasat la posta? Sau ce sa fac?...? (mai mult)
Site-ul ALABO vinde produse originale? A comandat cineva?
Dau funda! Am nevoie urgent de ajutor! Incerc sa pun o comanda de ceva vreme pe aliexpress si nu merge! Deci am dat sa trimit o comanda si imi scrie "Sorry. We currently cannot process your...? (mai mult)
Ce site imi recomandati pentru a-mi comanda, in afara de eMAG?
Este site-ul davidandpaulina.com un site cu adidasi originali?
ma puteți ajuta și pe mine cu o problema? Mi- am luat niște nike- uri air force af 1 recent și i- am pus la mașina de spălat și pielea întoarsă de pe ei s- a strâmbat, s- a întărit...? (mai mult)
De curand mi- am facut un card la BT, si vreau sa intreb daca cost ceva sa folosesc Internet Banking. Am vazut ca SMS alertul costa 5 lei/luna si ma intrebam daca si internet bankingul costa ceva. ...? (mai mult)
Pielea ecologica este piele intoarsa? As dori sa-mi cumpar niste tenisi din piele ecologica si nu as dori sa iau tipul de piele intoarsa!
Salutari, stiti cumva daca site-ul Farmacia Tei(link mai jos), este sigur? Se poate plati doar cu cardul si na. https://comenzi.farmaciatei.ro/
Hey! Vreau sa imi cumpar de pe un site al unei vedete un pulover. Este vorba de Shawn Mendes. Nu am mai cumparat niciodata de la el de pe site si as dori sa stiu daca a cumparat cineva dintre voi si cu...? (mai mult)
Când comanzi un produs cu verificare vârstă (țigări electronice) de pe eMag și alegi "ridicare personala" ți se cere buletinul ca să ridici produsul?
Stie cineva de unde as putea cumpara o tastatura si un mouse compatibil cu playstation 4 si sa fie de buget? Va multumesc! Dau si funda
Stie cineva unde imi pot face o husa personalizata in Bucuresti?
De pe ce site românesc pot să-mi iau mărci de la supreme? Și as vrea sa plătesc la curier.
vreau sa imi comand un iphone X de pe eMAG si am vazut ca il pot lua in rate ( am mai comandat dar nu in rate) cum pot sa platesc si cand platesc prima data sa zicem ca vreau sa platesc prin...? (mai mult)
Hainele de la supreme mare in Turkey sunt fake? Ms
De unde din Bucuresti pot cumpara un pistol de lipit cu silicon? Dar sa gasesc sigur. (Fara comanda online, direct din magazin) Nu imi trebuie performant, e ceva pentru hobby. Intre vreo 20- 40 de...? (mai mult)
Oare din cauza sărbătorilor de iarnă, produsele comandate din China pot ajunge mai greu in Romania? Îi afectează și pe ei?
Bună TPU, dacă fac o comanda de la eMag și aleg opțiunea "ridicare personala" trebuie să merg la poștă ca să îl iau. Ce ar trebui să îi zic persoanei de la poștă, mai exact cum vorbesc cu...? (mai mult)
Am pus o comanda pe eMAG joi seara si ca data estimata de livrare arata 10 decembrie intre orele 9 dimineata si 6 dupa masa. Este 10 decembrie, ora 4 fara un sfert si cand dau pe site sa vad...? (mai mult)
Caut nume pentru un magazin online care se va ocupa cu vanzarea de imbracaminte pentru barbati si femei! Aveti ceva sugestii? Mutumesc!
Ce cadou pot oferi de Craciun unui tip mofturos de 23 de ani?
Salut, am o intreare, daca comand un produs de pe eMAG si data estimata de livrare este depasita si nu se mai actualizeaza, ce se intampla se mai trimite comanda?
In cat timp vine o comanda de la elefant?
Https://pin.it/blancncklhouq2 Unde pot gasi acest trening?
De unde pot sa comand proteine pentru masa musculara? As dori sa nu mă coste mult, undeva pe la 50 lei si sa nu fie un pliculeț :))) sunt slab si vreau sa pun ceva pe mine, va rog puțin ajutor....? (mai mult)
Am ff multe haine pe care nu le mai port. In stare ff buna. Ma întreb daca le voi duce la un SH le accepta si eu sa ma aleg cu ceva bani de pe urma lor? Voi ce ziceti? Daca nu, ce alte metode de a vinde...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va întreb dacă nu știți niște site-uri de încălțăminte, îmbrăcăminte fake dar sa fie bune dacă știți la ce ma refer (calitativ)
De ce e atat de greu in noiembrie-decembrie sa primesti comenzi de la eMAG? Comanzi azi vine la anul!
Am două intrebari: Pot lua un bon PaySafe de la orice magazin sau casa care are semnul acela PayPoint? Exista si automate de la care se poate lua un bon PaySafe?
Am comandat de la CatMobile o husa pentru noul meu telefon (cu livrare gratuita, era mai mult de 50 RON), am primit ieri un mesaj in care cei de la Urgent Cargus ma informau ca va ajunge intre 10:00 ...? (mai mult)
As dori sa cumpăr niste decorațiuni luminoase de genul ăsteia pentru a pune la fereastră https://www.preturirezonabile.ro/Decoratiune%20Luminoasa%20de%20Craciun%20Bradut ce site serios îmi...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un email de la EMAG. Precizez ca am sunat la ei si nu Răspunde nimeni. Stau si o ora in așteptare... multumesc. Scuzați categoria.
Aveti cumva idee de cadou pentru el?
Vreau sa cumpar un aparat foto SLR Canon A1, dar nu prea reusesc sa gasesc. Pe eBay costa foarte mult transportul, chiar triplul pretului aparatului si altundeva pur si simplu nu e. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Pot sa cer la eMAG sa mi se schimbe un telefon de o culoare cu altul acelasi fel de alta culoare daca deja l- am luat si am facut contract pentru rate.Mi- l schimba ei? E in showroom luat dar a venit ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un astfel de proiector? Mi se pare cam ieftin la 49 de lei, pe alte site- uri am gasit cu 150- 200. Ati folosit ceva de genul? Este rezistent? Am auzit unii oameni ca dupa cateva...? (mai mult)
Vreau sa comand de pe amazon.es (locuiesc in Spania) produsele vor veni toate odată sau fiecare in parte si trebuie sa plătesc transport pentru fiecare(mentionez ca sunt 16 produse in valoare de...? (mai mult)
Se maerita castile Canyon CNR E08N? Dar alte casti Canyon tot asa cu dopuri pentru telefon?
Salut, caut o pereche de pantaloni de tracking de la Adidas dar cu dungile de la talie pana la genunchi, in stilul asta: https://www.youtube.com/watch?v=drjHw9rsRz4. De unde as putea cumpara ceva asemanator...? (mai mult)
Voi de unde comandati flori online in Bucuresti?
Salut.Vreau sa imi iau ceva de pe Alieexpress, dar am vazut ca numai cu cardul se poate plati. Exista ceva tip de card securizat cu care pot comanda? nu am card si nu am folosit niciodata.Ma poate cineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...