Va rog sa ma ajutati in alegerea unui vin alb sec de calitate. Trebuie sa il fac cadou unui cunoscator de vinuri si nu ma pricep deloc ce sa iau.
Am comandat mai multe produse de pe joom, au trecut 25 de zile si ele inca nu au ajuns desi in aplicatie scrie ca sunt ajunse. Atunci cand ele vor fi venite la posta imi va fi trimis un sms de catre aia...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune daca este de incredere site-ul swisstime.ro, cineva care a comandat de acolo, daca sunt de incredere, daca au produse calitative, etc. vreau sa-mi cumpar un ceas.
Caut sosete din alea lungute si tot felul de chestii pe ele, ex: gogosi, avocado si de astea. Am cautat pe site si-n magazin la H&M si Bershka si nu era nimic pe stoc. Pe ce site as putea gasi?
stiti cumva daca acest site are produse fake? Nu am mai auzit de el doar că aici am găsit modelul si marimea mea. https://www.garagestore.ro/barbati/tenisi/jordan
Pentru a cumpara in rate de pe eMAG, am nevoie neaparat de un card de credit?
Care este codul postal al cardului de la Transilvaia(eu l-am cautat pe google si mi-a dat BTRLR220 dar nu funxioneaza)? Si as putea sa pun comanda pe wish cu el? Multunesc funda.
Am facut o comanda pe eMag si i- am dat numarul de telefon si e- mailul si mi- a trimis pe e- mail ca am facut comanda si o sa imi dea sms Comanda am facut- o la 15a.m si este 12 p.m si nu am...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu Adidas pro play pe stoc mărimea 39?
Hei! Trebuie sa-i fac un cadou prietenei mele dar e depresiva rau. Deci imi puteti spune niste cadouri pentru depresivi? :)))
Am făcut o comanda la pc garage si nici dupa 2 zile nu am primit emailul de confirmare a comenzii
Pe siteul "idei3D" cum se procedeaza cand cumpar un breloc laser? Pot imprima orice vreau pe acesta? Daca da, unde specific ce as dori sa fie imprimat?
Heyo, poate să-mi spună cineva dacă știe de unde aș putea cumpăra un breloc de key personalizat cu numele unei persoane in Romania? Mulțumesc.
Vreau si eu sa stiu ce parere aveti de site-ul Ekopiro? Este de increedere? Primesti ceea ce comanzi?
Ce se poate intampla daca comand de pe net ceva (prin posta adica sa il ridic personal de la posta) si nu il mai vreau /nu il mai iau?
Imi puteti recomanda un ceas smartwatch bun pana in 200 lei? Bateria sa tina macar o zi in conditii normale de folosire.
De unde pot lua kvass in București?
Oare as putea cumpara de undeva carti uno doar alea customisable cards? Si alea de schimb cărți intre doi jucatori? Ca am un pachet, insa cel clasic, fara cartile astea
Știți cumva un site de unde pot cumpăra un hanorac de bună calitate, la un preț mai redus? Să zicem vreo 40-50-60 de lei. Dacă da, lăsați-mi și mie un link.
Doar pentru cei din Craiova! Stiti daca in mall este vreun magazin care imprima imagini pe tricouri? Ms frumos!
Voiam sa-i cumpar iubitei mele un inel de craciun, ce parere aveti? Ce fel de inel as putea sa-i cumpar?
Trebuie să- i fac unei colege un cadou și nu știu ce sa îi dau! Aș vrea să fie ceva gen diy/handmade. Nu stiu ceva idei chiar si de cumpărat dar aș vrea să a fie si ceva handmande. ...? (mai mult)
Pe Olx daca un produs se cumpara anuntul nu mai apare?
Trebuie să-i dau unei colege un cadou, cu ocazia zilei de 6 decembrie. Dati-mi idei! Dau funda! Ps fata are in jur de 11-13 ani.
Gamecenter.ro/ro/crti_bicycle- c- 128.html?gclid=Cj0KCQiAxZPgBRCmARIsAOrTHSaTJZPoYpcC2q3QvDma- 87pP2Ynw0UR- 3pYikJkcYI7oyZ4UDrQQAAaAkJSEALw_wcB Parere acest site? Vreau sa imi cumpar niste carti si sa...? (mai mult)
Merita sa cumperi diverse produse din strainatate cum ar fi haine, acesorii pentru masini, etc si sa le vinzi la noi?
Oare site-ul: www.vansreduceri.com este un site de incredere? A comandat cineva de aici?
De la ce varsta e legal sa isi cumpere cineva vape fara nicotina?
Cum se numesc papuselele alea care se obțin din automate? Sunt niște omuleti mici, dezbrăcați și au par în cap. Știu ca e prosteasca întrebarea dar chiar erau drăguți
Dau funda! Ce cadou tematic de Crăciun poți cumpăra unui băiat pe care nu-l cunoști? Destul de ieftin.
A cumparat cineva artificii pana acum din Serbia?
Dacă în 29 noiembrie a fost expediată o comanda la mine din China și cică la 1 decembrie ora 21 a plecat din aeroport din China aia înseamnă că vine așa repede din China? Așa zice la status,...? (mai mult)
Am făcut o comanda pe joom și dacă dau să văd statusul comenzii îmi apar niște propoziții ex: comanda a fost preluată, așteaptă livrarea etc, ei bine... unele propoziții sunt de culoare neagra...? (mai mult)
Dau funda pentru cine imi poate spune daca cumpar 2 telefoane de la Orange sau altex, nu imi fac reducere?
Am trimis un mesaj la o firma pentru a comanda ceva, iar la raportul de livrare scria "solicitat". Dupa o zi scria "Raport livrare: Expirat" cum adica expirat?
Ceva site.uri cu îmbrăcăminte din Turcia mărci Adidas, Nike, astea cunoscute?
Cum anulezi comanda pe Books Expres?
Cât costă transportul unei biciclete ( fat bike ) care cântărește cam 20 kg de pe AliExpress? Dar de pe eMag sau alte site uri din România?
Vreau să cumpăr o jachetă/geacă, dar nu știu cum se numește și de unde o pot lua. Vă voi lăsa o poză, și poate îmi puteți da voi mai multe detalii: https://imgur.com/a/VgIBG3Y Mulțumesc...? (mai mult)
Ce ati alege intre un Samsung s8 si un iphone 7?
as avea nevoie de un sfat deci as vrea sa imi comand niste airpods- uri prin bluetooth de 10$ de pe AliExpres, si as vrea sa stiu daca e ok, ma refer la faptul daca nu o sa se strice repede...? (mai mult)
Daca am comandat un prous de pe eMag si am selectat sa mi-l livreze in showroom imi vor trimite si o factura prin posta la adresa domiciliului?
Vreau sa stiu daca pot sa returnez o pereche de incaltari luate de la hervis. Ghetele sunt purtate odată si nu au urme, dar le am scos etichetele.
Sall TPU, imi puteti recomanda un site de incaltaminte de toate felurile?
Eu am comandat de pe joom acum cum sta treaba atunci cand ajunge coletul o sa imi trimita un sms cei de la posta sau cum?
Daca aleg sa ridic eu comanda de la eMAG (de la punctele acelea de ridicare-posta) cate zile am la dispozitie?
Doresc sa fac cadou cuiva jocul Catan. Stiu ca are multe extensii si e mai complicat cu el. Intrebarea este, care e jocul de baza, cel clasic? Pe acela vreau sa il iau. Daca e, extensii...? (mai mult)
Ce ziceti îmbrăcămintea și încălțămintea de pe eMAG sunt fake? Mi-aș cumpara niște haine
Ati comandat de pe Joom? Mi-am comandat recent un obiect de proba si cam in cat timp imi ajunge? Si curierul ma va contacta inainte de a-mi aduce livrarea la domiciliu?
Ce parere aveti de site-ul chinezoi JOOM si reducerile lui de 90 %? Produsele sunt super FAKE?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului