Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Unde ma duc sa ridic un colet care a fost trimis prin posta romana? Platesc ramburs dar cum? Ma duc posta din comuna mea si platesc celui ce se ocupa cu posta si pot sa imi ridic coletul, am 14 ani, ...? (mai mult)
De unde pot cumpara husa pentru xiaomi redmi 5, in Botosani?
Are cineva din București sticle goale de parfum marca D&P? Cumpăr oricâte bucăți și indiferent de gramaje. Aștept mesaje de la cei interesați. Vreau seriozitate
vreau să fac o comandă de pe aplicația Joom. Se plătește doar cu cardul sau e valabilă și metoda ramburs la primire? Mulțumesc anticipat!
Am dat ieri o comanda de la eMag, mai precis o Husa (25 lei) si 2 folii de protectie(una pentru mine si una pentru el, sa platim mai putin pentru transport). Am plasat comanda pe numarul mamei...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca Cargus livreaza pana sambata? Am comandat luni (ieri) un display si ma intreb daca mi-l aduce pana joi. (Bucuresti - Iasi).
Vouă în cât timp va ajuns comanda de pe Wish??
Am dat duminica comanda de pe eMAG. Am comandat un telefon si o husa. Husa vine astazi, dar la statusul comenzii la telefon imi apare doar comanda plasata. Am incercat sa- i sun pe cei emeag...? (mai mult)
Am facut o comanda de un colet din tara si trebuia sa imi ajunga acasa prin prioripost dar pe site la ei imi scrie ca a fost predat la factor la posta 73 si nu acolo trebuia sa ajunga. Trebuie sa astept...? (mai mult)
Stiti cumva daca site-ul Glami are adidasi originali? MULTUMESC! D au fanda.
O recomandare pentru un birou ok pe care sa incapa 2 monitoare si sa fie destul de lat? Sa nu stau prea aproape de monitor. De preferinta sa aiba un pret in limita bunului simt :)
Pentru cei ce au cumparat produse chinezesti de pe Aliexpress, Joom si altele, am niste intrebari: 1. Ce taxe ati platit? 2. Cat a durat livrarea? 3. De unde le- ati ridicat? (posta vamala sau oficiu...? (mai mult)
Daca vreau sa comand ceva de la eMAG sau de la Altex si platesc in euro ii primeste curierul? Sau daca merg intr-un magazin Altex cu euro?
Refundu de pe aliexpress, in cat timp trebuie sa intre?
Vreau sa îmi pun comanda de pe wish dar nu mă prea descurc cu cardul...Am băgat numărul cardului și îmi mai cere MM YY CVC ce trebuie sa scriu acolo? Am card de la transilvania...Mulțumesc
Salut, as dori niste site uri care vand haine fake sau ceva de genul.
Salutari, recomandati-mi va rog site-uri de unde sa-mi pot cumpara un ceas decent pana in 200 de lei, vreau sa fie elegant, simplu, nu vreau un ceas prea incarcat.
Mă puteți lămuri și pe mine, am comandat o pereche de încălțăminte de pe internet, trebuia să vină în 24 de ore, aștept de 1 săptămâna și nu a ajuns coletul. Dacă prin minune...? (mai mult)
Unde pot gasi coroana(de regina gen) online? As vrea siteuri romanesti.Am vazut pe siteuri straine dar nu am posibilitatea de a comanda de pe acele siteuri(mi- e frica sa mi folosesc cardul, eventual ...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar o pereche de cercei, dar sunt facuti din otel chirurgical. Ruginesc sau pot sa cocleasca daca intra in apa?
Am dat comanda de un ceas de pe site-ul " neer.ro ", si vreau sa stiu daca e pe bune sau imi iau teapa.
Stiti site.uri cu haine mai de festival adica mai neobisnuite sau ceva care nu se gaseste oriunde? Si sa fie din Romania.
Salut.Vreau sa comand ceva, dar nu locuiesc la adresa din buletin.Adica daca sunt din Brasov si stau in Cluj, si ce am comandat vreau sa vina in Cluj cum fac?
Stie cineva de unde pot sa imi comand clout goggles de pe un site din Romania?
Vreau sa cumpar 2 carti de pe amazon.co.uk. Livrarea scrie ca e gratuita si pot fi livrate in Romania, doar ca tot citesc forumuri in care apare livrare standard de 7.5 lire. Oare o sa imi ceara si mie...? (mai mult)
Daca dau comanda de pe AliExpress de mai multe lucruri, chestii marunte, o sa vina toate in acelasi pachet sau o sa vina pe rand?
As vrea sa stiu daca am voie sa intru in Auchan cu plase din alte magazine la mine
Nu stiu daca asa e normal sa fie, insa am zis sa cer o parere. Am nevoie sa trimit un pachet si asa am avut prima experienta cu curierii. Am dat 3 comenzi separate la Fan Curier, Urgent Cargus si ...? (mai mult)
Caut un Bibble de jucarie. Personajul ala din Barbie Fairytopia care zbura si era roz cu turcoaz. Stie cineva unde as putea gasi? Sau are cineva acasa de vanzare?
am si eu o intrebare, am primit recent un laptop de la eMAG, nu am fost multumit de performante si l- am restituit a 8 a zi, numai ca problema este ca nu am mai pus si incarcatorul.Cum sa...? (mai mult)
De unde pot comanda si eu niste haine (un hanorac+ 2 tricouri) de la B.U.G Mafia? Nu spuneti de pe olx si un site, , hv - shop" bcs nici nu raspund la mesaje / telefon..deci va dati seama cata...? (mai mult)
Https://i.postimg.cc/C1jp1qpN/Untitled.png Are cineva idee de unde iau o geaca de genul sau unde gasesc? Funda urent!
Buna,stie cineva un site unde pot cumpara blugi cu tur conici dar care sa faca livrare internationala? Dau funda
Salut,vreau sa aleg un laptop bisniss si nu stiu ce sa aleg intre: Hp EliteBook Model 745 G2 Dell latitude E5480 Dell latitude E5540 Laptop Lenovo Thinkpad T440p Sau si alte model.
Aș dori să îmi cumpăr un pick- up, însă sunt cam nedumerită pentru că am văzut în mai multe locuri online modele de la câteva sute de lei până la câteva mii. Nu aș vrea sa dau mai...? (mai mult)
Buna buna! Am nevoie de ajutorul vostru. In perioada in care a inceput black friday am facut comanda de pe eMAG la un laptop. Cand mi- a ajuns acasa, am constatat ca se blocheaza. L- am returnat, ieri...? (mai mult)
Doresc sa stiu daca se pot cumpara lucruri de la eMag cu PayPal. Pot sa cumpar cu acest card si daca da, o sa fie anumite taxe pe care Paypal sau eMag mi le poate impune la cumparare? Se pot...? (mai mult)
Materialul de tip bumbac se smotoceste dupa spalare? am avut niste pantaloni mai demult care dupa 1- 2 spalari sau smotocit, adica sau rupt fibrele alea mici si sau facut ca niste gmeulete mici si se ...? (mai mult)
Mi- am dat comandă de niște bile și Green gas pentru pistolul meu airsoft de pe site- ul airsoft6 și când m- au sunat sa le confirm comanda (adică vineri 16.11) au spus ca Luni (19.11)ar...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar niste adidasi de la decathlon care costa 110 lei. Am si card decathlon cu 20 de puncte de fidelitate. As vrea sa stiu daca pot folosi aceste 20 de puncte de fidelitate pentru...? (mai mult)
Hey, cine ma poate ajuta cu un raspuns? Am la scoala Secret Santa si am un coleg dar nu stiu ce as putea sa ii iau, bugetul e de 50 lei si el are 13 ani. A zis ca vrea ciocolata multa si ii cumpar de...? (mai mult)
Atunci cand comand de pe Book Depository trebuie sa platesc taxe vamale?
Am o întrebare în legătura cu Bershka. De exemplu dacă vreau sa comand ceva online și sa ajungă în magazin nu la mine acasă, pot comanda orice chiar dacă acel produs nu e disponibil în magazinul...? (mai mult)
Am vazut la cateva persoane adidasi cu aripi, imi puteti spune cum se numesc acel tip de adidasi si un site cu modele?
Cum trimit inapoi o comanda de la eMAG? Am facut vineri seara o comanda de casti si mi- au venit abia azi si nu imi plac. Comanda a venit cu Cargus as putea sa o trimit inapoi cu FANcourier pentru ca eu...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa cumpar zacusca de casa, nu din super marketuri? Din ceva sate, sa fie chiar făcută de casa, știți ceva zone/sate de unde se poate cumpara? Sau magazine cu produse de genu
De unde pot cumpara Camel fara filtru? Multumesc anticipat
Voucherele acelea pentru carti si rechizite date de primarie pot fi folosite pentru orice carte / rechizita din magazinele care le accepta, sau trebuie sa fie anumite carti considerate 'educationale'?...? (mai mult)
Mi-am facut cont pe orsay si pentru reducerea de 25% trebuie sa-mi confirm inregistrarea, dar nu-mi vine nici un email. Ce sa fac?
Am comandat niste casti de la eMAG cu ramburs la posta. Am vazut la tracking la urmarirea comenzii "livrare anulata". Am luat teapa? Ce trebuie sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?