Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva un site disponibil de unde pot comanda revista asta veche?: aro femeia nr 11 1975,
am o intrebare. In urma cu putin timp am facut o comanda pe H&M in valoare de 308, 80 lei. Cand mi- a venit mesaj cu confirmarea comenzii pe e- mail, scria ca tot atat costa. dupa ceva timp,...? (mai mult)
În cât timp ajung produsele comandate de la aliexpress?
Imi poate da cineva un link de unde pot comanda asa ceva in uk? https://m.imgur.com/gallery/lABFLsj
Stie cineva daca comanda de pe wish ajunge prin posta romana?
am o întrebare, recent am văzut niște ghete faine (despre Dr Martens e vorba) și mă gândeam că poate știți niste site- uri pentru că de câteva zile caut și dau de preturi cam mari...? (mai mult)
Caut si eu magazine sau site uri de unde pot lua cizme lungi(peste genunchi) cu toc, dar care sa fie mai largi pentru ca am gambele musculoase si de obicei nu intra :( multumesc! Dau funda
stiti cumva unde se pot gasi Jordani in Sibiu?
Salut, am nevoie de un raspuns cat se poate de repede, maine vreau sa achiziționez un bilet la Untold si eu am toti banii pe cardul meu de adolescent (sub 18) city card de la BCR si nu sunt sigur daca...? (mai mult)
Am facut o comanda la Emag pe 16 si nici acum nu s- au atins de ea...chiar asa de multe comenzi au? Ei zic ca comanda e procesata automat de catre sistem, cum vine asta? Le iau in ordine macar? Mai asteapta...? (mai mult)
Care capăt credeti ca e mai bun? Dintre: Cross Action (https://edigital.ro/accesorii- rezerve- aparate- igiena- orala/rezerva- oral- b- eb50- 4- cross- action- 4- buc- p477220) sau 3d white...? (mai mult)
Când sunt cele mai mari reduceri la Emag sau Media Galaxy? Eu m-aș gândi că de Crăciun?
Îmi puteți recomanda un magazin (de preferat online) care să fie de încredere din care îmi pot comanda un costum full militar? Mă interesează să fie prețuri cât de cât accesibile, ...? (mai mult)
Urasc sa port cizme sau ghete, cizmele nu imi plac din cauza formii si cu ghetele merg stramb, cu adidasi sau tenisi merg foarte bine, ca tot vine iarna si deja e zapada afara, ce sa imi cumpar pentru...? (mai mult)
Stie cineva cam in cat timp iti ajunge comanda de pe wish? Si in cazul in care am uitat sa pun nr de apartament la adresa ii vreo problema?
Cine a mai comandat de pe eMAG? Cum e cu livrarea? Îți vine acasă sau la posta? Și cum poți sa faci sa îți vina la posta?
Cat ar Costa sa trimit un colet de la Brasov la Baia Mare cu Fan Courier dar cu Cargus?
Stie cineva daca produsele de pe Fashion Days sunt originale? Vad ca au o multime de reduceri mari, ceea ca ma pune pe ganduri...
Salut, am 16 ani si maine ma duc la BCR sa imi fac un card. Vreau sa il asociez cu Paypal sa pot face cumpărături on- line..As dori cine stie sa imi zica care e procesul pentru ca am cautat pe google...? (mai mult)
Știe cine cat costa transportul de pe site ului oficial TheBalm in Romania?
Salutare! Am comandat ceva de pe aliexpress, pe 8 octombrie anul acesta am primit un email in care spunea ca mi- a fost expediata comanda. Pe site spunea ca in maxim 51 zile va ajunge. De atunci nu...? (mai mult)
Credeti ca ofertele eMAG de genul sunt doar sa ne pacaleasca? https://www.emag.ro/cmp/after-black-friday/?psid=5127003&utm_source=profitshare&utm_medium=direct_link
Imi puteti spune un magazin fain de haine din cinema city Ploiesti? Mersi anticipat
Aș vrea și eu să știu de unde pot cumpăra slime din ARAD oare este la carrefour? Unde pot gasi? Va rog
Doresc sa stiu cat pot primi(bani) pe un PC cu: Processor: Intel Celeron E3400 @ 2.60 GHz 2.59 GHz RAM: 4GB (3.19 usable) System type:64 bit Asta e doar unitatea..eu doresc sa mai dau si...? (mai mult)
am o problema cu cardul, este de la VISA, am mai multe comenzi efectuate pe joom cu acest card, insa azi, mi- a cerut gen confirmarea cardului, acel 3dsecure cod, si nu il stiam, pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti despre flax.ro? Sunt de incredere?
Hei! Ce sansa am sa imi vina un colet de la eMAG daca il ridic dintr- un punct de- al lor de livrare? Au cumva prioritate? Cam cat dureaza? Data estimativa este de vreo 14 zile, chiar v- a trebui sa astept...? (mai mult)
Salut TPU, Azi, de dimineata, am facut o comanda pe eMAG, un telefon. Aplicatia celor de la eMAG imi spune ca o sa ajunga pe 17- 18.11, dar asta ar insemna sambata sau duminica. Firma care se ...? (mai mult)
Daca am comandat Vineri de pe eMAG când o să îmi vina comanda?
Bună ziua. Aș dori să găsesc un produs, să- l cumpăr. Dacă mă poate ajuta cineva. Mulțumesc Acesta este produsul. https://m.etopsport.ro/produs/bluza- trening- adidas- barbati- superstar-...? (mai mult)
Se poate modifica o comanda eMAG?
De unde pot sa dau comanda de Inferno si Inger si demon de Dan Brown? Obligat sa aiba copertile cartonate. Am cautat pe eMAG, carturesti si editura Rao si sunt cu coperti subtiri.
Pe public24 orice comanda e gratuita?
Salut, Vreau sa imi iau o boxa bluetooth cu raza de actiune de peste 20 de metri si 20 de ore autonomie. Ma puteti ajuta sa aleg un model pana in 700 de lei. Vreau sa o iau din Romania. Multumesc
Am fost sa îmi fac o rata la flanco și nu a mers în motivul refuzului scria ce gen 'security global' și mi- au refuzat rata. Sunt angajat în regula și nu am nici o datorie. Ce înseamnă...? (mai mult)
De unde pot lua spinnere ieftine (fara sa platesc transportu si nu am card)? m-am uitat pe eMAG dar 20 lei transportu si nu ma lasa sa pun pe posta.
Oare maine vor fi marile reduceri de Black Friday sau aproape de Craciun? Cineva in domeniu? >_
Cum anulez comanda pe aliexpress?
a cumparat cineva cumva de la eMAG zilele astea un iphone 7 sau 7plus? Vreau sa vad daca ati gasit in cutie adaptorul ala micut pentru casti jack 3, 5 mm.
Unde as putea sa gasesc prin zona Timisoara, Arad, Oradea vopsea acrilica? As dori sa imi pot revopsi niste air maxi dar nu gasesc nici bun pe internet.
iPhone X sau iPhone Xr? Ce recomandați? Care e mai bun? Am văzut ca iPhone x este mai scump decât iPhone Xr Vreau sa iau un nou telefon și nu vreau xs :)
Cine stie de unde pot cumpara acele şabloane speciale pentru barbati pentru a da forma si contur barbei?
A comandat cineva ceva online unde a fost nevoie de plata prin transfer in contul bancar? Dacă da care este procedura, mi se spune sa introduc numărul comenzii, dar nu știu unde. Heelp!
Am o intrebare urgenta cu privire la eMAG: pe site- ul lor scrie ca produsele resigilate nu beneficiaza de promotii. Black Friday se include ca "promotie" sau trebuie sa iau termenul concret? Adica...? (mai mult)
As vrea sa comand cam in jurul Craciunului sau dupa Anul Nou haine de pe Site- ul "Yesstyle". S- ar putea sa fie in valoare de 200 de euro sau 150 de euro. Ce trebuie sa platesc si cat trebuie sa...? (mai mult)
La ce ora incepe Black Friday de 16 noiembrie pe Emag?
Stiti carti asemanatoare cu ale lui Andrei Ciobanu?
Salut.Acest site este de incredere? https://www.magazinuldetricouri.ro/ Deoarece as vrea sa-mi cumpar cateva bandane si nu vreau sa-mi iau o mare teapa.
Un site unde pot gasi trening-uri de la nike originale? Sau puma etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!