Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut, vine iarna si vreau sa- mi cumpăr niște bocanci, eu m- am gândit sa- mi iau de la malerbo acum nu stiu cat de buni sunt, de asta va cer vouă sfatul sa le cumpăr sau nu sau daca is buni sau...? (mai mult)
Am comandat ceva prin Fan Curier dar m-am razgandit.Cand ajunge curierul si refuz pachetul, imi cere bani pe transport sau trebuie sa semnez ceva? Ce proceduri sunt.
Bună ziua. Luni, 5 noiembrie, soacra mea s- a prezentat la un magazin Vodafone sa își încarce cartela prepay. Acolo, domnișoarele au păcălit- o sa își facă abonament de 45 de lei lunar pe ...? (mai mult)
Hei! Am facut secret santa cu niste prieteni si mi- a picat sa ii fac cadou celei mai bune prietene. Ce ii pot lua avand in vedere ca bugetul e de maxim 50 de lei si ca ei nu ii place sa primeasca...? (mai mult)
daca ridici un produs dintr-un showroom il primesti ambalat asa ca si de la curier sau doar in cutia lui principala?
Pe cât este Black Friday anul acesta? Mulţumesc anticipat! P.S. DAU FUNDĂ!
Salut.De unde pot comanda in Romania rame de ochelari ca ai lui Versace?
Stiti unde pot gasi un laser pointer de cumparat in Bârlad?
Sunt din judetul Iasi si vreau sa va intreb daca la magazinul Bucuria se vand biscuiti din ovaz moldovenesti? Daca nu spuneti va rog unde se mai pot vinde in Iasi...Dau funda
Am vazut un ultim produs in stoc pe eMAG si dupa ce l-am comandat au aparut din nou in stoc la acelasi pret.Oare de ce.
De unde imi pot cumpara o bandana pentru pirati neagra simpla fara vreun model cum are Edward Kenway? Eu nu reusesc sa gasesc. Ajutor!
Buna TPU.Ce inseamna la eMAG "ultimul produs din stoc " ultimul produs pe care il au in depozit sau ultimul produs la pretul respectiv?
Magazinul online Footshop e legit? A mai comandat cineva de la ei?
îmi puteți recomanda niste site-uri de IT second-hand? Doresc să-mi cumpăr un procesor q9550.
Hello! Ma uitam pe site- ul eMag la laptopuri. Si am vazut etichete rosii pe care scrie CADOU si pe altele 50% REDUCERE OFFICE 365. Imi poate explica si mie ce inseamna etichetele respective? Si pana...? (mai mult)
Salut, câteva magazine din Bacău că sa cumpăr spray-uri paralizante și electrosocuri. Mulțumesc.
Am facut o comanda pe wish si nu am introdus codul postal corect. Se poate intampla sa nu primesc coletul din acest motiv? Adresa ii ok, doar codul postal ii gresit
Buna ziua/seara TPU. Pe data de 7 noiembrie am comandat o tastatura de gaming de la Trust(nu cred ca conta asta). Si din cate am vazut sunt mai multe stagii de livrare (Comanda Plasata - Produs predat...? (mai mult)
Din greseala am sters tot ve aveam in cos pe aliexpress. Pot face cumva sa recuperez de aveam acolo fără să stau să le caut iar? Mentionez ca nu le aveam la favorite si aveam foarte multe produse in...? (mai mult)
Am cumparat din Franta papuci Nike Downshifter 7 din magazin si m- au tinut 6 sau 7 luni. Ii bagam la masina de spalat in fiecare sambata. Am cumparat de pe Emag la fel Nike Downshifter 7 si dupa o luna...? (mai mult)
Astăzi vin cu o nouă întrebare. Pe 17 octombrie, eu împreună cu clasa mea, mergem la o casă de copii. Eu nu sunt foarte sigură ce să le duc și cui să îi duc (unei fetițe, unui...? (mai mult)
Am un voucher de 100 de lei la answer.ro primit de la Vodafone si poate fi folosit la comenzi de min 400 de lei! Cine il vrea scrieti- mi mai jos! Eu nu vreau sa imi cumpar nimic acum si de aia il dau!...? (mai mult)
Hey! Credeti ca as putea gasi sa comand online la pret redus echipa capitanului pamant din campania petrom? Sau macar jetonul completat. Daca s-ar putea, cu plata la livrare, nu inainte. Ofer funda!
Marca de biciclete Velors este din China? Și daca nu, unde se fabrica?
vreau sa- mi achizitionez un PS4 slim, dar as vrea sa stiu ce ar trebui sa am la televizor pentru ca nu vreau sa dau 13 milioane aiurea si sa- l tin in cutie. Televizor de la Horizion e ok?...? (mai mult)
Ce stiti despre site-ul jamurmerapi.com se poate comanda, este de incredee?
Am comandat ceva de pe amazon(.com) de 50 de dolari, va trebui să plătesc taxe vamale? Și dacă da, cam cât de mult?
Apare c- am comandat un aparat de bărbierit, la 69 lei, ceea ce nu e adevărat.Cum îl pot anula? Acum câteva zile, am făcut o comandă și n- o găsesc.Am comandat 2 lanterne rezistente la apă ...? (mai mult)
Ata dentara se vinde in farmacii?
Saluut! Duminică(4 noiembrie) am comandat de pe H&M niste haine.Pe site scria ca vin in 2- 4 zile lucrătoare.Credeti ca imi ajung pana maine? Pentru ca as vrea sa mă îmbrac la un fel de eveniment sâmbătă...? (mai mult)
Stiti cumva daca o sa mai fie un alt black friday anul acesta pe pc garage in afara de black friday devreme?
De unde pot sa cumpar ciocolata de menaj foarte buna cu min 70%cocoa online? Vreau cantitate mai mare minim 5kg Stiti cv site uri de la distribuitori? Multumesc
Vreau sa cumpăr de pe Notino un lapte de corp de la Victoria's Secret si nu stiu daca sa am incredere in produsele comercializate de ei, sunt originale? A mai cumpărat cineva produse Victoria ...? (mai mult)
Cand e black friday? Stiu ca se dau tepe dar... vreau eu sa stiu.
Stiti in ce zi cade Black Friday la EMAG?
Ce magazine de shopping care livreaza in Romania cu preturi accesibile cunoasteti?(veau sa ma apuc de cadourile de craciun fiindca imi ia mult sa hotarasc si nu prea cunosc siteuri
Vreau sa imi fac o caciula custom (gen sa pun un logo in fata) si nu stiu unde. Va rog sugerati- mi un magazin online sau daca nu un magazin fizic in Cluj care se ocupa cu asa ceva....? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa anulez o comanda de la eMAG, am sunat la ei si au spus ca este deja facturata, insa mie imi apare la status comanda doar"comanda plasata" nu predata curierului sau in depozitul...? (mai mult)
Dacă ai card bancar cu numele tău și ai sub 18 ani, poți efectua plăți online?
A comandat cineva de pe aplicația (Joom)? Îmi puteți spune in cât timp a ajuns la dumneavoastră și ce părere aveți despre ea?
Salut, ce îmi puteți spune despre Quickmobile (quickmobile ro)? Am căzut câteva telefoane destul de ieftine, diferența de 300ron fata de eMAG, știți dacă e ok acest site?
Am activat un cod de reducere de 20% din aplicația Shake by Vodafone pentru orice accesoriu pentru telefoane disponibil pe eMag! Ideea e ca nu stiu cum sa procedez, pentru ca scrie ca trebuie...? (mai mult)
Site-ul Gamestore este fake? Eu cred ca da, Nintendo switch 1180 lei wtf si ps 4 spim 1224 lei
Care sunt metodele de plată pe Joom? Nu găsesc nimic pe aplicaţie.
A cumpărat cineva de pe Quickmobile(https://www.quickmobile.ro)? Sau știți dacă e ok acest shop?
Pot sa cumpar un telefon in rate de la altex? Daca da, pentru un telefon de 700 lei cat ar fi rata pe luna?
Unde pot găsi un site cu huse? Dar ca lumea am s8 si nu am gasit cine stie ce...
Exista in Bucuresti magazin Dolce&Gabbana?
Salut.Daca nu am peste 18 ani pot sa iau eu coletul de la curier sau sa dau o comanda pe numele meu?
Cine mai stie alte siteuri ca usgobuy din care cumperi de pe niste siteuri si comada vine in America /Us iar dupa ei ti-o trimit tie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!