Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Suport de telefon pe bicicleta bun si ieftin?
Stie cineva in ce magazin as putea gasi ghete asemanatoare cu cele din linkul atasat- https://www.modlet.ro/ghete- piele- dama/30792- ghete- dama- piele- sekili- negre- .html, in afara de Salamander?...? (mai mult)
Un ghiozdan/rucsac fain (pana in 150 de lei)? Legat de o chestie, gen gaming, anime-uri
Cand incepe black friday?
Cand este Black Friday?!
As nevoie de niște idei cu cercei lungi pentru o rochie nuanță albastru închis sclipitor spre verde...
Cine stie daca agentia usgobuy livreaza si in Romania?
Se gaseste la vreun magazin in Galati Bean Boozle?
Produsele de pe Sportvision si Epantofi sunt originale? Am vazut niste incaltaminte sport de la Nike si Adidas la reduceri acolo, dar pare cam prea frumos sa fie adevarat.
Salut, fratele meu a vrut sa cumpere ceva de pe un site de papuci cu cardul meu visa si cardul este gol iar la comanda scrie plata in asteptare. Eu daca depun in card 7 mil o sa- mi ia din banii pentru...? (mai mult)
Salut, este sigur sa cumperi din aplicatia Joom? Am vazut feedback-uri de la persoane care erau multumit, vreau pareri, multumesc.
Cand este black friday la altex? Este tot pe 23 sau pe alta data?
Bunăăă! Ați comandat vreodată un produs de pe Wish? Produsele sunt exact ca pe site şi sunt livrate acasă? Iar transportul este gratuit? Este de încredere aplicația? Mulțumesc anticipat!
Am o intrebare. Nu stie nimeni un site/aplicatie din strainatate cu produse ieftine dar fara plata cu cardul?
Hei, de vara trecuta am inceput sa- mi fac singur banii si momentan am aproape 3 milioane facute singur. Vreau sa- mi cumpar din banii mei un j3 2017, multi mi- au zis sa nu mi- l iau pentru ca e slab,...? (mai mult)
Unde pot gasi trotineta electrica Yongkang(nou nouta) în afara de site-ul Alibaba în privința căruia am îndoieli mari? Promit solemn funda.
E sigur site-ul sneakersindustry? A luat cine adidasi de acolo pana acum?
pe data de 23 octombrie am dat o comanda la eMAG si nici acum nu a trecut de stagiul "comanda plasata". Ieri am facut un ticket si am fost sunat 'pe nr mamei mele de telefon si ne- am intels ...? (mai mult)
Vreau si eu un site de unde pot lua adidasi balenciaga ieftini fake.
Salut, știe cineva de unde pot lua si eu haine cum au acele pagini de pe Facebook, blugi din aia conici sau pantaloni casual? As vrea sa încep si eu o afacere de genul dar nu stiu de unde pot lua haine...? (mai mult)
Salutare TPU, A cumpara cineva recent ghete de dama de pe https://www.lafetecochete.ro/? Au preturi foarte mici si recenzii bune pe social media, dar totusi vreau si parerea voastra.
A mai cumparat cineva de la joom.com? Sunt de încredere?
Nu mai suport c*catul asta de HDD. Ce SSD imi recomandati pana in 1000 de lei? Ca pur si simplu o asemenea porcarie de HDD nu am mai vazut in viata vietilor mele!
Deci am castigat un pachet de pall mall negru dar la mine in oras nu sunt centre de premiere si le- am scris un mesaj pe site de unde as putea sa ridic pachetul si m- au sunat si au intrebat daca...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe epantofi.ro, știe cineva in cât timp este livrata? ( am plasat comanda luni)
Cand incepe Black Friday-ul, si cand se termina?
Hei! Am făcut o comanda săptămâna asta, Luni de pe epantofi.ro, și nu a ajuns nici astăzi. A comandat cineva de pe acest site? In cât timp vine o comanda?
Recomandați-mi și mie va rog un magazin din București sau magazin online de unde pot sa cumpăr parfumuri originale la un preț mai bun, mulțumesc.
Salut, tocmai ce am primit un telefon nou si vreau sa imi spuneti daca este ok la pretul asta. Si daca are cineva tot model de asta sau stie model, sa imi spuna niste avantaje/dezavantaje. Stiu ca e ...? (mai mult)
Stie cineva o florarie in Bucuresti care sa aiba si flori mai rare? Cum ar fi dalii, begonii... Nu ma refer la ghivece
De ce la benzinării se stampileaza bonurile fiscale? Scuzați categoria, nu știam unde se potrivește cel mai bine.
Buna! Vă place Gifti.ro? De unde știi, ai încercat?
Daca comanzi de pe joom un produs in valoare de 9 euro iar maine altul de 9 euro..sau sa comanzi in fiecare zi cate un produs de 9 euro...se plateste tva cand le ridici de la posta?
Imi dați niște tipuri de materiale( pentru haine) care sa fie sclipicioase. Gen: paietele. Mulțumesc!
Unde pot găsi să cumpăr o Jachetă Parka? Însă nu acelea foarte bufante sau mari. Ma refer la acel model care se aseaza frumos pe corp are și un șnur in jurul taliei. Este unul...? (mai mult)
Heei. Îmi poate da cineva o idee ce cadou să-i fac iubitului de Moș Nicolae și Moș Crăciun? Plzz
Daca vreau sa duc in service un produs de la eMAG, trebuie pus in cutia originala? Si ce acte mai trebuie sa sa il duc in service? Il pot ambala intr-o cutie normala?
Bună ziua, ați dat vreodată comandă de pastile de pe Amazon?! Ați auzit de omega 3 De Tobias?!
Buna tup. Vreau sa stiu si eu sincer daca este ok sa imi cumpar cizme lungi avand in vedere ca sunt miniona adica am 1.55 M. si niste site-uri cu cizme lungi va rog, multumesc
Sâmbăta am dat comanda pe Media Galaxy la un joc, știe cineva când ar trebui sa ajungă?
Am si eu cateva intrebari in legatura cu aliexpress: 1.Produsele cumparate (cu transport gratuit) unde ajung? Am inteles ca trec prin vama si apoi prin posta, insa le pot ridica doar la posta din ...? (mai mult)
Dacă am comandat ceva de pe net și am ales sa îmi vina coletul prin posta, o sa ma anunțe când o sa ajungă?
Imi poate explica cineva cum funcționează plata prin ramburs? Vreau sa vand ceva, iar persoana respectiva solicita plata prin ramburs. Am inteles ca se plateste coletul cand este livrat sau...? (mai mult)
Salut, mai sunt cu adevarat reduceri de BlackFriday in Romania? De ani de zile nu am vazut nimic altceva decat o mare facatorie, a fost cu adevarat ceva de genul prin 2013, imi aduc aminte cand un ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun magazin online, de unde pot cumpara accesorii Kpop? Sa fie ieftine, si neaparat sa gasesc chestii cu Exo si Bts. FUNDA URIAAAAASAAAAA❤
O întrebare.A comandat cineva de pe maguni.ro sau ceva de genul? Îs ok produsele... vreau sa comand o cană dar nu știu dacă ajunge așa cum îmi doresc? Mă poate ajuta cineva va rog?
Va rog! Am nevoie de idei de rochii pentru muzica lăutărească! Trebuie sa cant și nu știu cu ce sa ma îmbrac! Mulțumesc!
Buna! Care este opinia voastra despre Gifti.ro?
Salut, care e treaba cu "livrare cu verificare"? Te lasa sa probezi produsul (in cazul meu este vorba de unul electronic, un volan g25) sau doar te lasa sa te uiti la el sa vezi daca nu cumva este o ...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un site de hanorace care pot fi personalizare cu poză (și eventual un mesaj) La o calitate bună si un preț cât mai accesibil...Vă mulțumesc frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!