Sâmbăta am dat comanda pe Media Galaxy la un joc, știe cineva când ar trebui sa ajungă?
Am si eu cateva intrebari in legatura cu aliexpress: 1.Produsele cumparate (cu transport gratuit) unde ajung? Am inteles ca trec prin vama si apoi prin posta, insa le pot ridica doar la posta din ...? (mai mult)
Dacă am comandat ceva de pe net și am ales sa îmi vina coletul prin posta, o sa ma anunțe când o sa ajungă?
Imi poate explica cineva cum funcționează plata prin ramburs? Vreau sa vand ceva, iar persoana respectiva solicita plata prin ramburs. Am inteles ca se plateste coletul cand este livrat sau...? (mai mult)
Salut, mai sunt cu adevarat reduceri de BlackFriday in Romania? De ani de zile nu am vazut nimic altceva decat o mare facatorie, a fost cu adevarat ceva de genul prin 2013, imi aduc aminte cand un ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun magazin online, de unde pot cumpara accesorii Kpop? Sa fie ieftine, si neaparat sa gasesc chestii cu Exo si Bts. FUNDA URIAAAAASAAAAA❤
O întrebare.A comandat cineva de pe maguni.ro sau ceva de genul? Îs ok produsele... vreau sa comand o cană dar nu știu dacă ajunge așa cum îmi doresc? Mă poate ajuta cineva va rog?
Va rog! Am nevoie de idei de rochii pentru muzica lăutărească! Trebuie sa cant și nu știu cu ce sa ma îmbrac! Mulțumesc!
Buna! Care este opinia voastra despre Gifti.ro?
Salut, care e treaba cu "livrare cu verificare"? Te lasa sa probezi produsul (in cazul meu este vorba de unul electronic, un volan g25) sau doar te lasa sa te uiti la el sa vezi daca nu cumva este o ...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un site de hanorace care pot fi personalizare cu poză (și eventual un mesaj) La o calitate bună si un preț cât mai accesibil...Vă mulțumesc frumos
Stie cineva unde gasesc in Romania "playstation icons lamp"? Va rog mult
Pot sa gasesc asa ceva in Romania? https://www.ebay.com/itm/DC-3V-6V-to-400kV-400000V-Boost-Step-up-Power-Module-High-voltage-Generator-/222522245188 Doresc linkuri daca se poate :)
Pe Amazon poți plăti la rambursarea?
Vreau sa imi comand niste pataloni din neopren si am citit ca "reduc din centimetri". Adica cum"reduc din centimetri"? Te fac mai scund? Va rog explicati-mi.
De pe ce site pot cumpara un telefon fix?
Știe cineva când e Black Friday la Altex in perioada urmatoare? Am căutat pe Google dar nu am găsit nimic, la Flanco știu că a început deja!
Ce moneda virtuala ieftina de maxim 0, 5 ron unitatea imi recomandati care in maxim 5-10 ani sa ma inbogateasca? Ms si funda.
Salut, stie cineva de unde pot sa imi iau un cablu de încărcare pentru un Jbl Xtreme? Sau ceva care sa se potriveasca. De preferat in Brașov. Mulțumesc
OFER FUNDA URGENT! Haine, jakete, pantaloni, pantofi, lanțuri, cagulă etc ca ale lui Scarlxrd unde găsesc un link ceva vă rog?(De preferat hainele din piesa sa They Judge, dar merg și altele...? (mai mult)
unde găsesc chestiile alea gen lanțurile și altele care se prind prin spațiul de la curea? VREAU linkul sau un nume măcar
ofer funda rapid! Cum se numesc chestiile alea care se prind de urechi și îți acoperă gura? Unele au dinți altele fermoar! Apropo și unde le pot găsi?
Trambulina sau PC? (nu am trambulina) Voi ce ati alege? Daca trambulina, ce trambulina pana in 10 milioane?
Stiti cumva niste casti de izolare fonica care sa blocheze sunetul aproape in totalitate, sau niste dopuri de urechi pe care le- ati folosit si stiti ca merg? Am o familie destul de galagioasa...? (mai mult)
Am dat comandă de nişte adidaşi de pe net şi am primit confirmare ieri că au plecat din Polonia, in cam cât timp vor ajunge in ţară?
In cât timp a sosit comanda voastră AliExpress?
E ok site- ul dualstore? Sunt seriosi? Am observat ca are preturi mai mici in comparatie cu alte site- uri. Am vrut sa comand de pe eMAG initial, dar apoi am vazut ca produsul respectiv vine...? (mai mult)
Buna,stie cineva unde gasesc aparat electric de injectat tigari slim?
A comandat vreodată cineva de pe Joom? Ce părere aveți?
Am un card pe nume i card si vreau sa il asociez in paypal, merge?
Salut, voiam sa va intreb ce se intampla daca dai comanda de un anumit produs de pe internet si cand ajunge curierul nu esti acasa? Eu nu am mai patit asa pana acum, dar am dat comanda de o carte si ...? (mai mult)
Am cumparat o carte din greseala si vreau sa o retrag sa fie totul normal. Ajutati-ma va rog frumoss
Care este cel mai bun Metro sau Selgros?
De unde pot cumpara cel mai ieftin un bax de energizante hell?
Am facut o comanda Sambata la adresa mea de pe eMAG... Comanda nu a ajuns nici azi. Iar la stare comanda nu scrie nimic... Stie cineva de ce?
Hei,TPU vreau si eu sa stiu de unde imi pot cumpara adidasi FILA pe albastru pentru fete
Cand incepe Black Friday?
Daca am pus o comanda pe eMAG si nu mai apare pe site optiunea de "anulare comanda" cum o comand? Cum pot refuza coletul?
Am comandat ieri ceva de pe eMAG si am primit mesaj ca comanda a fost confirmata etc. Dar azi cand ma uit pe eMAG nu imi mai apare nimic despre comanda, cand am mai comandat imi aparea cateva detalii...? (mai mult)
Salut..De unde pot lua un hanorac mai larg gen ca geaca, fara sa aiba fermoar. Spre exemplu cum poarta Breloc in ep 2 din cel mai tare din parcare.
Oare pot sa mai gasesc oua kinder cu 2 mingi d-alea si crema pe langa? Asa erau cand eram eu mic ..acum au surpriza.
Salut, ati auzit de siteul blackhawknet.com? As vrea sa aflu daca a comandat cineva de acolo si daca marfa este aia pe care o prezinta ei.
Când comand ceva pe internet și vreau să ridic coletul de la poștă, nu să imi vină acasă, selectez "ridicare de la sediu" la metoda de livrare chiar dacă am bagat toată adresa?
Salutare tuturor! Stie cineva daca pot ridica colete de la posta chiar daca nu sunt major, dar in schimb am buletin? Multumesc!
In curând este ziua de naștere a prietenei mele cele mai bune (18 ani). Vreau sa- mi dați niște idei de cadouri (pana in 500 lei), dar as vrea sa fie ceva de care sa- și amintească mereu,...? (mai mult)
Am dat o livrare la doua produse de pe eMAG sâmbătă si scria : Data livrare - 22 Octombrie, luni... Inca nu au venit produsele si din cate stiu, ei livreaza intr- o zi daca esti din București...? (mai mult)
Rezerva pentru periuta de dinti nu stiti unde pot gasi sa fie total sub 50 lei 2 capace d.alea
Dacă am comandat ceva(adidas samoa), de ce îmi trimiteti ultimele jeguri de pe planeta? Cum îmi recuperez banii? De ce va dați un site serios?
La ce magazin găsesc și eu (București) machete metalice, în miniatură, la avioane?
Salut, am dat niste comenzi pe aliexpres, si este un site gen 17 track pentru urmarirea coletelor cand bag codul la colet pe site imi spune "Coletul dvs a fost preluat" si la altul "Coletul dvs a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!