A cumpărat cineva tutun de la Tutun La Galeata si Punga? www.tutunlagaleatasipunga.ro În ultima perioadă am cam luat țepe cu tutunul fumez tutun cumpărat de pe siteuri de aproximativ cinci ani ...? (mai mult)
Salut TPU, în data de 07 luna asta am făcut o comandă pe SHEIN și de pe data de 10 îmi arată la tracking HOLLAND, NORT HOLLAND PROVINCE, NL, CLEREANCE processing complete d- import mă poate ajuta...? (mai mult)
Buna ziua. Am dat comanda pe Shein, nu am primit coletul insa de la curier am aflat ca acesta a plecat inapoi. Intrebarea mea este voi primi banii inapoi de pe comanda?
Salutare, merită sa iau un telefon la abonament la Orange/digi doar telefonul fără cartela sau ies mai bine luându-l de la un magazin de electrocasnice în rate cum e altex etc?
Salut, mi- am achiziționat un telefon de pe flip in rate prin Tbi bank, ar trebui să plătesc rata totala 3500 Ron, rata lunara este de 200 Ron, daca dau mai mult gen 500- 1000 Ron lunar, scap mai...? (mai mult)
Salut, vreau si eu siteuri cu plata la livrare de haine sau orice, mersi!
Https://www.emag.ro/kit- tigara- electronica- blister- minievod- 350mah- galben- minievod- galben/pd/DDVJ8LMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Oare este...? (mai mult)
Cum plătesc cu revolut pe eMag in rate?
As vrea sa-mi cumpar niste casti in ear pentru telefon. Am un telefon Xiaomi. Are ceva daca imi iau casti de la Samsung? Mi-ar afecta intr-un fel telefonul?
Cand se da claim insurance pe pandabuy? Am o comanda de pe 21 ianuarie si suntem pe 12 februarie a trimis mesaj pe 26 ianuarie ca zborul a sosit in Germania si de atunci pana pe 12 februarie nu s- a intamplat...? (mai mult)
De pe Panda Buy ( cred că așa se numește ). Se poate plăti cu cardul românesc? ( BCR de ex ). Intreb asta pentru ca m- am uitat puțin pe pagina lor ( nu pe aplicație), și am văzut ca preturile...? (mai mult)
Salut! Intenționez să cumpăr un telefon de pe site ul celor de la Emag, dar seller ul nu mi inspiră încredere...acesta fiind "CAR OFFERS". A mai cumparat cineva de la ei? Sunt de încredere?...? (mai mult)
Bună TPU, am nevoie de ajutor caut de câteva zile un magazin din Sighetul Marmației care aiba haine baggy, mai exact baggy jeans. Ma puteți ajuta cu un nume unde as putea gasi?
De ce mi se ia pe bon 50 bani GARANTIE PE AMBALAJ la sticle? Pe sticla scrie "ambalaj cu garantie". Mi-am luat si eu o apa la 1 leu ca omu nacajit si ce sa vezi mi-au luat 1 leu 50.
Am o comanda la urgent cargus, am urmărit- o și îmi spune ca adresa este gresita când adresa este corecta, în schimb la număr în loc să pun 3 din neatenție am pus 4 și cei de la cargus nu răspund...? (mai mult)
Salut TPU, vin cu o întrebare la voi, eu folosesc in momentul de față un laptop HP 15 s e scos acum vreo trei ani de la cei de la HP, îl folosesc pentru office știu că nu e ok la jocuri, aveți...? (mai mult)
Cand primesti produsul la easybox si vrei sa- l returnezi, poti folosi tot easybox? Nu am cumparat prin eMag. Am luat de pe siteul unui alt distribuitor. Am selectat easybox la livrare. Cureierul...? (mai mult)
De ce s- a scumpit uleiul de masline in halul asta? Ca m- am dus si eu la Lidl (care e cel mai ieftin magazin) sa iau o sticla si era 50 leu 1 litru. Nici macar nu era in sticla ca lumea, era de plastic....? (mai mult)
Are cineva primele 3 numere ale revistei Mari Corăbii de la Deagostini?
Spuneți-mi va rog un site legit fără fake-uri de unde să-mi pot lua o pereche de jordani 1
Hey guys! Intrebare foarte jenanta… imi doresc sa comand ceva de pe eBay, fara stiinta mamei mele, care e foarte stricta si nu ar fi de acord cu asta. Comanda va fi facuta pe banii mei normal, nu ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu site-uri de unde pot cumpara incaltaminte jordan fake sa fie fake ma intereseaza si ieftine, sub 200 lei, multumesc!
Salut! A vandut cineva pe OLX folosind optiunea de livrare directa cu verificare prin ei / Fan Courier? Cat de complicat este tot procesul? Este mai usor sa ma duc eu direct la sediul Fan si sa fac manual...? (mai mult)
Buna, as vrea sa cumpar un bilet la Beach Please de pe olx, nu- mi permit sa cumpar unul de pe siteul oficial pentru ca un bilet e aproape 500 de lei iar pe olx am gasit si cu 200- 300 de lei biletul...? (mai mult)
Bună aș dori să cumpăr o sticlă de brothers bond bourbon dar nu găsesc nicăieri în România și niciun site care să livreze în România, singurul pe care l- am găsit avea costul de livrare ...? (mai mult)
Aș vrea să aflu câte Update-uri de Software are Ulefone Armor 24. Vreau sa u-l cumpar pentru Capacitatea bateriei
E o întrebare cam proasta dar am nevoie de un raspuns, ieri trebuia să primesc un colet dar nu am raspuns deoarece nu am avut semnal la telefon. De precizat firma Cargus trebuia sa livreze coletul, ...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi cumpar iPhone 15 Pro Max de pe eMAG deoarece este la reducere fata de orice alt site la fel si in magazinele din mall- uri (fiind diferenta de 400 si ceva de lei) si astazi imi spun...? (mai mult)
Bună, cât de serioasa este firma de rochii pallmyra? As vrea sa dau comandă și nu știu..sa nu fie vreo țeapă
Salut, am dat o comanda pe eMAG pe 4 februarie de un A54, de ce naiba imi apare ca vine abia pe 14 februarie, nu inteleg:)) Stoc este, zi lucratoare e pana Vineri, wtff
Bună ziua ce fac dacă am pus o cifră greșită la numărul de telefon de la shein dar restul am pus corect și coletul meu e pe drum?
Buna! cum sa procedez daca firma de curierat a gresit adresa, iar acum coletul meu se duce inapoi spre SHEIN?
DualStore este legit sau este un scam? Ca WoT(Web of Trust) nu imi spune.
Salut, am o întrebare cam cat ajunge sa-mi fac un cinema in casa. Nu vreau comentarii fara rost.
Salut, as vrea sa comanda de pe Aliexpress niste lucruri destul de scumpe pe care nu le gasesc altundeva, este de incredere si in cat timp ajung comenzile de obicei?
De obicei cei de la "Hot Spot" (magazin care se regăsește pe aplicațiile "Bringo" și "Glovo") cer buletinul tuturor indiferent dacă au aspect de minor sau nu? (Chiar și în cazul dacă clientul este...? (mai mult)
Bună, am niște comenzi de pe vinted care trebuie să vină, din câte știu am la dispoziție 48H să le iau, dar dacă nu le iau ce se întâmplă cu ele? O dată nu am putut să deschid dulapul ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva vreo alternativa de a face rost de heets uri/terea uri cu arome? Kelly m=ar interesa. Pana acum gaseam la un magazin de colt, dar nu mai au. Am cautat pe site uri dinafara si nu stiu...? (mai mult)
Salut, unde găsesc huse din piele naturala pentru orice model de telefon? Am Google pixel 6A și nu găsesc decât din piele ecologica, dar aia e polistiren și îți supraîncălzește telefonul la...? (mai mult)
Buna ziua, Ma confrunt cu o situație : doresc sa achiziționez un lot de cărți de pe Vinted, vânzătorul este in Franta. Am făcut selecția cartilor, am confirmarea vânzătorului, ar trebui ...? (mai mult)
Este bun PC buildul? https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5593775
Este bun PC buildul? Sursa Corsair CX650, 650 Watt, 80 PLUS Bronze. Placa video Gigabyte GeForce® RTX™ 3060 GAMING OC 2.0 LHR, 12GB GDDR6, 192- bit. HDD Toshiba HDWD110 1TB, 7200rpm, 64MB buffer,...? (mai mult)
Am cumparat ceva de pe olx prin Fan Courier si din pacate ceva a intervenit urgent si nu voi putea prelua coletul Ce se intampla cu coletul meu va fi livrat a 2 a zi sau va fi pastrat in sediul local ...? (mai mult)
A cumpărat cineva produse de pe Modivo? Este un site de încredere? Și dacă da, cum sunt produsele?
Merita să-l cumpăr //www.pcgarage.ro/adauga-wishlist/
Un PC build in bugetul de 5.000 lei Preferinte:RTX,HHD, SSD.
Este bun PC build? Carcasa 1STPLAYER Gaming X3- M, RGB, Mid- Tower, fara sursa, white. Cooler Procesor 1st Player MOTHRA MT 240 INFINITE SPACE ARGB, Black, compatibil AMD/Intel. Placa video Gigabyte...? (mai mult)
Dacă nu plătesc taxa de anulare care ESTE 161.50 de lei ce se intampla? Pe glovo.
Am comandat un vape online, cu card de minor. Are ceva?
Am dat o comandă pe shein pe 20 ian si inca este in tranzit, in cat timp ar trebui sa vina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1mp3r4t0r3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!