Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Există magazine în Târgu Frumos de unde se pot cumpăra măști pentru carnaval?
Nu stiu unde pot gasi tapiserii mandala... ceva covoare pentru perete, un fel de tapet. Sunt foarte tumblr si vreau si eu, dar nu prea gasesc site uri din Romania. Am gasit pe ebay si joom ...? (mai mult)
Hey! Vreau să îmi spuneți și să îmi argumentați de unde cumpărați\comandați online adidași de firmă la cele mai mici prețuri? Care sunt cele mai bune site- uri care vând adidași originali...? (mai mult)
Salutare lume! Va rog lămuriti- mă și pe mine in legatura cu comenzile online! Am dat comanda de un produs, mi- a venit acasă, nu am fost mulțumit de el și l- am returnat bifând pe site la eMAG...? (mai mult)
De unde as putea cumpara rubin sau smarald? Nu copie sau ceva fals.
Vreau sa imi cumpăr inele care se pun pe mijlocul degetelor. Imi dati niste link.uri cu niste site.uri din care as putea sa le comand? Am văzut pe site.ul neer dar am auzit ca nu sunt seriosi....? (mai mult)
Bună TPU, când apar mandarinele la magazine, la piață și așa mai departe
In Metro pot cumpara daca nu am firma?
Spuneti-mi si mie ce branduri de streetwear romanesti stiti(in afara de porc krack si instinctive
Bună dimineața! Știe cineva vreun site cu adidași originali la prețuri foarte mici? Voi de unde comandați online adidași de firmă la prețuri mici? Dau FUNDĂ celui care îmi spune cele mai bune...? (mai mult)
m-am decis să-mi cumpăr niște lentile de pe Lensa, voiam să vă întreb dacă este neapărat să cumpăr si acea soluție pentru lentile.
Stie cineva de unde pot lua doza de Monster energy cu promotia de la black ops 4 in Timisoara?
As vrea sa-mi cumpar de pe net un tricou Under Armour, slim fit, marimea S, dar nu gasesc pe niciun site ce-mi doresc. Ma poate ajuta cineva?
Buna, as dori sa cumpar o pereche de nike air force mid sau high, white dar nu gasesc nicaieri marimea 39 sau 40, nici la sectiunea femei(sunt universali), asa ca as dori sa- mi dati niste siteuri...? (mai mult)
Pe eMAG lucrurile sunt noi?
Am o problema, am comandat de pe Aliexpress un produs si imi este livrat de SF Express. Problema este urmatoarea : coletul mi- a ajuns pe data de 9 Octombrie in Romania si nu a mai avut niciun ...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog cum pot face ca sa am si eu card de intrare in metro? Multumesc anticipat! DAU FUNDA!
Stie cineva de unde as putea cumpara CandyCorn(Din Bucuresti), chiar imi doresc de foarte mult timp sa mananc acest tip de bomboana si as aprecia foarte mult daca mi- ati spune de unde as putea...? (mai mult)
Am vrut sa cumpar un produs din magazinul Altex si pentru ca nu il aveau au pus o comanda online... am inteles ca va ajunge in cateva zile de la trimiterea comenzii. Nu trebuia sa primesc un mesaj de confirmare...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Vreau sa- i cumpar verisorului meu un hanorac de pe un site online insa acolo nu au un tabel de marimi si nu stiu cum e cu marimile la COPII. M si L la copii de ce varsta...? (mai mult)
Merita sa imi cumpar iphone xs? Oare e prea mic? Stiu ca are 5.8 inch dar parca e prea mic. Se merita?
Se poate sterge o tranzactie din istoric tranzactii? Raiffeisen bank
In cat timp vine o comanda de la elefant.ro? Comanda data ieri seara.
Transportul prin cargus este 41 de lei? Ramburs, sa imi aduca mie coletul si expeditorului banii inapoi.Mi se pare foarte mult, am mai comandat o data un produs si a costat tansportul 48 lei...? (mai mult)
Pe ce site din Romania pot sa gasesc jacheta riverdale sau ceva de genu?
Cam ce buchet de flori pot sa cumpar cu un buget de 40-50 lei? Sa fie niste flori mai vesele, nu de inmormantare, mersi!
Ca sa comand ceva de pe amazon, trebuie sa platesc si drumul? Locuiesc in Germania.
De unde sa-mi iau un ghiul, dar nu de aur?
Am fost azi sa imi achizitionez un telefon de la altex si pentru ca nu l- au avut in magazin au comandat si mi- au spus ca ma vor contacta cand va ajunge... intrebarea mea este cat dureaza acest...? (mai mult)
Cate zile dureaza pana imi intra banii pe card din PayPal? Astazi le-am dat withdraw, si imi zice in Pending.
Cine îmi recomandă un site care are și aplicație pentru telefon cu Android unde să îmi pot vinde hainele pe care nu le mai folosesc?
Unde se gasesc bean boozled in Spania?
Idei de cadou pentru o fata? Buget 500 lei
As dori sa fac un cadou pentru o prietena foarte buna si nu stiu ce sa ii aleg si ma gandeam la imbracaminte precum un hanorac sau ceva reprezentativ prieteniei noastre cunoasteti vreun site/magazin de...? (mai mult)
Am dat o comanda pe AliExpress, și am dat pe "Confirm order received" înainte să ajungă, VA rog să îmi spuneți dacă nu am afectat cu ceva comanda, sau daca de exemplu va fi anulata cum îmi ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar niste artificii de interior tip vulcan stie cineva un site bun de unde pot da comanda?
Daca vreau sa trimit cuiva un colet printr- o firma de curierat, cum trebuie procedat? Sun la ei si solicit sa trimita o masina? Sau trebuie sa completez un formular pe site- ul firmei respective?...? (mai mult)
As avea o întrebare? As avea nevoie de adresa Londrei strada Shobden Road N177pg Tottenham vreau sa îmi comand ceva de pe net și nu îmi da voie fără cod Postal va roooog ajutați-ma!
Este magazin tommy hilfiger in Timisoara?
O rochie din 95%pes si 5%elastan se intinde?
Bună TPU, unde pot să găsesc articole de Halloween. La Lidl sau la Kaufland?
Dacă vreau sa fac o comanda online la Emag si sa plătesc in rate pe luna, dar as dori sa plătesc la un showroom in fiecare luna as putea?
Ce părere aveți despre siteul neer? Ati comandat vreodată de acolo? Este bun? Au ajuns repede comenzile? Se poate plati in numerar direct cand ajunge comanda?
Vreau să iau vreo 3 cutii de cadou de mărimi diferite, pentru o surpriză inedită. Aveți idee unde pot să găsesc, însă nu online, ci un magazin normal (PPT, Pepco sau ceva)?
Sunt ghetele din piele intoarsa bune pentru iarna? Am vazut o pereche pe H&M dar nu sunt sigur in ceea ce priveste ingrijirea lor. Nu as vrea sa le port un sezon si pe urma sa le arunc.
Salut. Vreau să- mi dau comandă de o rochie. Mărimile sunt doar S și M. M- am măsurat și mi se potrivește M. Dar nu sunt sigură de lungime. Dacă am 1.71. Nu va fi scurtă? Întreb pe cele care...? (mai mult)
Cam in cat timp iti vine precomanda ca ieri am dat o precomanda de xbox one 1tb forza horizon 4 de la media galaxy?
Ce kilometraj imi recomandați pentru bicicletă unul până în 100 de lei dar sa aiba vreo 14 functi?
Vreau să dau o comandă din Anglia și nu m- am lămurit total cu costurile. Dacă la checkout, livrarea este gratuită, mai plătesc în plus atunci când comanda va ajunge în țară? ...? (mai mult)
Stie careva un site de unde pot cumpara niste bratari goth/rock ieftin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!