Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Buna tpu.Am comandat jocul Assassin`s Creed Odyssey de pe GamesShop.ro.Site-ul e de incredere? Pot primi tepe?
Sunt originali? https://imgur.com/a/b8E4yP5 Daca nu, de ce?
stie cineva de unde pot cumpara cagule in Focsani?
Salutare,am dat o comanda de pe eMAG iar eu nu am putut ridica coletul deoarece nu am fost acasă, credeți ca o sa vina și zilele următoare? Sau se returnează automat?
Stie cineva de unde pot cumpara un coil jig? În general vaperii folosesc așa ceva pentru a construi rezistente pe ea. Partea e ca pe smokemania de unde comanda eu nu e niciun coil jig de ala...? (mai mult)
Salutare! Am un Vw Passat b5 2003, Berlin si vreau să- i schimb boxele de pe ușii. https://www.upcar.ro/boxe- auto- coaxiale- hertz- energy- emv- 100- 5- 40w- rms- 10- cm- 1- cale- set- 2- difuzoare.html ...? (mai mult)
Buna TPU. Am comandat ieri de pe okazii niste manusi moto. Pe marti trebuie sa ajunga. Ce trebuie sa fac la posta ca sa mi le dea? Am comandat de pe numele meu si datele mele (13ani nu am buletin). ...? (mai mult)
Unde se gasesc tricouri cu trupe (metal) in Cluj?
Vreau sa comand un lucru de pe AliExpress.com si nu pot pune strada pentru ca contine litera "ß". Ma puteti ajuta?
Stiti ceva site-uri de unde pot sa cumpar haine?
Vreau să îmi comand si eu ceva de pe site- ul "taobao", și vreau să aflu cum se trimite o comandă, dacă se plătește transportul, vama, etc. Știu ca site- ul este din China și ...? (mai mult)
Sunt originali acesti adidasi? Vad ca sunt de pe site-ul lor originali, nu-i asa? https://www.pleinoutlet.com/ro/runner-_kyle_/P18S-MSC0908-STE003N_01.html?cgid=men-shoes#start=32
Stiti vreun magazin online care vinde parfumuri si accepta plata cu paypal? Astept raspunsuri! Multumesc! PS:Am cautat si eu,dar nu am gasit nimic, poate stiti voi vreun site!
Cineva mi-a trimis o suma de bani in paypal si banii sunt in hold. Amandoi am confirmat ca produsul a fost primit si banii sunt tot in hold. De ce?
Salut,doresc sa știu de unde pot lua hanoracul roz din FORTNITE MARIME s BAIETI FUNDA
Salut, sunt din Bucuresti, stie cineva un loc unde as putea afla valoarea unei pietre pretioase de pe un inel? Si unde as putea sa o vand? La amanet se calculeaza doar valoarea aurului sau a argintului...? (mai mult)
Am facut o comanda de 3 produse pe Amazon in luna August. Dar eu plecasem in Romania (comanda am facut- o in Spania), si cand mi- au ajuns produsele, eu nu eram aici. Cum fac sa le recuprerez,...? (mai mult)
Buna, a comandat cineva de pe Joom? Este site serios? Am vazut ca sunt niste preturi foarte mici si livrarea este gratuita. In cat timp vine comanda?
Unde pot sa gasesc acest produs : https://goo.gl/images/ux9WTY Ma intereseaza mai mult aspectul sticlei decat bautara dar asta nu conteaza. Ideea este ca acel produs este din America si nu il gasesc ...? (mai mult)
Stie cineva cam in ce perioada vor fi reduceri de toamna pe footshop? Sau pe site uri de genul footshop. Multumesc!
Pot beneficia de scaderea diferentei dinainte de a trimite comanda sau pe loc atunci cand cumpar din magazinele Altex? Adica sa dau pretul final(scazand de 2ori diferenta) de la inceput?
Unde pot cumpara si eu cu cardul de bonuri sodexo tigari? Prahova
Stie cineva un site de unde aș putea găsi pulovere cu trupe coreene, cum ar fi Black Pink? Care să faca plata la livrare, căci nu prea am încredere la plata prin card.
Ați cumpărat ceva de pe Wish? Ati fost mulțumiți de produse? Ce modalitate de plată ați ales? Au venit produsele la timp? Vreau multe informații despre comandarea produselor de pe Wish pentru ca...? (mai mult)
Cum pot comanda de pe eBay si AliExpress? Coletul vine prin posta sau cum? Si trebuie sa platesc ramburs sau cu cardul? Nu am mai comandat niciodata de pe site- uri din strainatate si nu stiu, ...? (mai mult)
Am nevoie de site-uri de marfuri de mina a doua din Italia. Cum ar fi 999 md, leboncoin fr.
de unde pot sa iau penare sau ghiozdan? Ca sunt in 11-a si vreau sa schimb ce era vechi si sa-mi iau ceva nou.
Salut. Caut de ceva timp, dar nu am gasit o aroma (pentru e- juice ) care sa semene cu aroma cocaine de la narcos juice. Stie cineva o aroma asemanatoare? Sau macar cele 3 arome din care este format...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de ceva site- uri de incaltaminte gen footshop, epantofi sau sneakerindustry, sau daca ati comandat de pe Facebook fake- uri si vi se par ca is fake- uri reusite dati- mi si mie...? (mai mult)
Cum pot comanda de pe eBay si AliExpress? Coletul vine prin posta sau cum? Si trebuie sa platesc ramburs sau cu cardul?
Siteu-ri haine. Mai stiti site-uri cu haine mai ieftine gen ppt.ro kyk.ro? Multumesc.
imi poate cineva recomanda un site de unde pot cumpara kit de tigara electronica mai ieftin si sa fie de calitate? Lichidele cu nicotina sunt fara arome si trebuie cumparata aroma separat sau...? (mai mult)
Doresc o pereche de casti in-ear pana in 100 de lei cu bass puternic si sunet decent. Fara skullcandy.
Buna, de curand am primit o tigara electronica joyetech ego one mini, fara adaptor si fir USB aduse direct din firma, asa ca le incarc la incarcatorul de la telefonul mobil, insa cand o bag la incarcat,...? (mai mult)
Hello. As vrea și eu să comand un parfum. Ideea e că nu sunt un cunoscător desăvârșit al parfumurilor, deci nu mă prea pricep. Din ce am auzit și m- am informat, niste parfumuri convingătoare,...? (mai mult)
Hei, am o intrebare si speram ca ma puteti ajuta, de unde pot face comanda(prin curier Romania)sau de unde pot cumpara(magazin Constanta) Distance Bracelets, ca am cautat pe internet prin toate site-...? (mai mult)
Hai salut. Ce parere aveti despre Reginald.ro? Ma intereseaza cateva costume de la ei si, ca orice cumparator, vreau sa ma informez mai bine despre site-ul acesta.
Stiti siteuri cu borsete ieftine si care sa aiba modele faine?
A comandat cineva ceasuri de aici? Sunt promotii si mi se pare o investitie buna insa prea frumos sa fie adevarat. https://www.bbcollection.ro/
Salut, stie cineva unde pot gasi de cumparat caciula lui Axinte?
Am achiziționat o rochie de tip sirena fara maneci si cu fermoar intr-o parte. As vrea sa ii fac maneci din plasa însă nu stiu daca se poate din cauza fermoarului...O parere/un sfat?
Pe olx când pui un anunț și bifezi căsuța cu livrare, cum pot sa-i anunț pe cei ce livrează pachetul?
Am pus un anunț pe olx o vreau sa știu dacă trebuie plătit curierul, trebuie sa plătesc și eu și cumpărătorul? Iar pachetul trebuie sa le dau eu adresa?
Stie cineva niste site-uri care preia comenzile de afara si ti le aduce in Romania? Daca da, spuneti-mi va rog care sunt
Daca am comandat de pe eMAG la ora 2:00 dupa amiaza exista vreo sansa sa primesca comanda sambata?
Cum se face returul la o comanda data pe internet?(o haina)? Se poate face prin curier sau prin Posta Romana? Imi puteti explica mai in detalii cum se face returul?
Buna TPU. Am dat comanda la ceva si coletul va fi transportat de urgent cargus. In mail scrie ca va ajunge azi inte 9:00 si 17:00. Ce inseamna asta? 04.10.2018 17:04:49 BUCURESTI PickUp Colectat (info...? (mai mult)
Hei! La Fan Courier se percepe vreo taxa de depozitare pentru un colet care a stat 5 zile acolo de la ajungerea acestuia in sediu? Vreau sa merg astăzi să îl iau, dar la telefon nu îmi răspunde nimeni...? (mai mult)
Este de incredere JOOM? A facut cineva cumparaturi de acolo?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!