Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Salut.Am o problema si anume:Vreau sa comand ceva de pe site- ul official Apple din America si cand dau Check Out imi spune sa introdul Codul Postal iar eu l- am introdus dar imi spune Please enter a valid...? (mai mult)
Bună TPU, am făcut o comandă de la eMag (un televizor). Și astăzi când am selectat opțiunea urmărire comandă, am văzut că scria "excepție de la livrare". Ce înseamnă asta?
Salutare, m- ar interesa si pe mine un magazin in Craiova unde pot sa gasesc Jordani originali.Intreb deoarece am cautat dar nu am gasit nimic relevant, decat pe OLX si Okazii si nu ma intereseaza de ...? (mai mult)
Site-ul www.miloroshop.com e de incredere? Daca ai comandat iti vine comanda?
Am si eu o întrebare....parfumurile de pe Aoro...intreb pentru ca mi se par ieftine! Dau funda
Niste paturi de 180 x 200? Pret pana in 2500 lei, dau funda!
Siteul Joom este de incredere? Ați cumpărat de la ei?
Ce site-uri imi recomandati de pe care sa comand in afara de Emag? Stiu ca sunt multe e Altex,Media Galaxy,Flanco, Pc Garage etc. dar vreau unul din ele dupa parerea voastra.
Ce latime are curea asta? Rog seriozitate pentru ca vreau sa o cumpar dar nu stiu latimea ei. Va rog, vreau latimea exacta! Curea: https://m.emag.ro/curea- barbateasca- antonio- assante- catarama- reversibila-...? (mai mult)
Coletele din aplicatia wish ajung la poștă? Sau ajung la adresa mea?
Vreau sa fac cumparaturi online de pe ebay alipex etc Acum am inteles ca imi trebuie paypal dar eu nu am card visa eu am card BCR ( ps langa el scrie MasterCard).Imi puteti expica ce e paypal ...? (mai mult)
Buna tuturor, ce parere aveti de site-ul de anunturi lapret.ro?
Buna, As vrea sa va intreb daca a mai comandat cineva de pe site- ul exclusives.ro? Sunt curioasa cat ati asteptat coletul? Avand in vedere ca se lucreaza pe comanda. Si nu in ultimul rand, daca...? (mai mult)
Hei, as putea sa platesc de pe eMAG online sau ceva gen? Adica vreau sa comand ceva, insa nu am eu cardul, il are tata, si acum e plecat intr- un alt oras. Daca nu am fost explicita, ma refer la faptul...? (mai mult)
Unde gasesc de cumparat tricouri de firma fake foarte evidente, din astea pucci, abibas etc?
Vreau sa vând 56 de jocuri de ps3 la amanet, doar nu știu dacă merita pentru ca nu știu cât pot primi, dacă mi- ar da pe bucata 20- 30 de lei ar fi ok, doar nu știu dacă ar fi de acord, ar ...? (mai mult)
Dacă am mărimea XXL la geaca, ce marime este? Ma refer la numere?
Hai noroc ma baieti! Stiti unde pot gasi tigari Backwoods prin Bucuresti?
Am trimis Fifa 17 acum 8 luni cu fan curierul, ramburs 90 lei din alba Iulia in Timisoara, asa ca acel tip urma sa plateasca transportul si pretul pentru joc dar acel baiat l- a refuzat asa ca au adus...? (mai mult)
Hello! Unde pot vedea hainele pe siteuri gen: zara.h&m? Daca ma uit pe net nu gasesc aceleasi lucruri ca si in magazine, daca vreau de exemplu sa vad ce e la Iasi sau Bacau cum caut?
Ce parere aveti despre aplicația "joom"? Pot să cumpăr in siguranta de pe ea?
Imi puteti recomanda ceva adidasi (Nike, Puma) buni? Sa fie maxim 250 de lei dar sa fie originali.
De unde pot cumpăra etichete autocolante pentru borcane sa fie de exemplu poza cu mere și să scrie gem de mere sau poza cu cireșe și să scrie dulceață de cireșe? Mulțumesc! Cel mai rapid...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez o bratara Swarovski, dar as vrea sa stiu daca sunt de calitate si care este randamentul materialelor folosite de ei, in conditiile in care din ce am citit pe site, nu este...? (mai mult)
Cam in cat timp ajunge o comanda de pe eMAG? sunt niste papuci daca conteaza
Cât costă transportul dacă comandat de pe Amazon?
Se mai gasesc tigari NTB sau alte marci dar tot medicinale?
Care ar fi cel mai bun telefon pana in 1000 de lei?
Am plasat o comandă pe Emag pe data de 23 septembrie 2018, pe la ora 11, dar am anulat- o caci gasisem o oferta mai buna pe alt site, dar luni primesc mesaj de la expeditor spunandu- mi ca voi primi...? (mai mult)
Stie cineva cum se face comanda pe AliExpress? Am auzit că trebuie ai nu stiu-ce cont deschis și ca exista persoane care se ocupă special de asta...
Ce suc imi recomandați de struguri natural?
Am o întrebare, cum funcționează treaba cu Olx, livrare prin Poșta Română? Îți primești coletul, și îi dai banii în plic doamnei de la casierie? Și dacă da, ce trebuie să scriu...? (mai mult)
DAU FUNDA! am plasat o comanda pe aliexpress si am incercat de cateva ori sa plătesc cu cardul si imi aparea "network fail".Ce pot face?
există suc grădini de struguri?
Ați comandat vreodată de pe site-ul SPORTISIMO? Chiar sunt produse originale? În cât timp vine comanda? Ce părere aveți despre acest site?
Care sunt cele mai bune tusuri pentru tatuaje? De la ce firme?
Stie cineva niste site-uri cu hanorace faine si cat de cat calitative?
Salut, vreau sa fac o comanda de pe Ali express. Cum o sa stiu cand o sa imi ajungă produsele la oficiul postal?
Este cineva aici care a dat comanda de pe site-ul oficial Fossil? Dau funda, multumesc
De unde pot achizitiona acesti ochelari? https://www.google.ro/search?q=ochelari+ de+ soare+ cu+ rama+ cercuri&tbm=isch&tbs=rimg:CTAWCToufQ6cIji6w8Jcru3QgF_15DWc8Hlr19WJvpJyYZC1m5omqYw- iRl7cOsC6NPFgKTDvOfOV5PYAEOWj2Lx7fCoSCbrDwlyu7dCAEQ_1Em-...? (mai mult)
Nu se mai poate adauga card de debit la paypal? Am unul de la BRD, maestro si imi da o eroare cand incerc sa- l adaug. Vreau sa vand un cont de la un joc si sa primesc banii pe paypal si nu stiu...? (mai mult)
La ce magazin online e black friday prima data, adică la care începe mai repede...și când? Perioada?
Ce site îmi recomandați pentru a comanda haine și îmbrăcăminte de firmă la cele mai mici prețuri? Voi de pe ce site le comandați? P.S.Dau fundă celui care îmi spune care este cel mai bun ...? (mai mult)
Cum corespund marimile de la Nike la Adidas? (de exemplu : 45, 5 EUR la Nike corespunde cu 46 EUR la Adidas? ) Apropo marimile FR sunt echivalente cu cele EUR? dar cele JPN si...? (mai mult)
Salut, ma puteti ajuta cu o masa destul de inalta pentru tv? Cam de marimea unui birou si lunga de CCA 120cm? Link ceva..Nu vreau mese mici deoarece am tv- ul in camera si imi trebuie ceva mai lung pentru...? (mai mult)
De ce se fac ediții limitate, de exemplu de uscătoare de păr, aceasta a făcut-o o firmă foarte bună, Remington.
Ce parere aveti despre site-ul Tezyo? As vrea sa imi cumpar o pereche de New Balance-uri de acolo. Insa pretul e destul de mic ( mai exact 203 lei). Ce parere aveti? Pot fi fake uri?
Unde găsesc Mooncake în București? Fundă!
Salut, am gasit o aplicatie Joom cu imbracaminte, incaltaminte, etc. Stie cineva daca este serioasa? Si cum fac cu plata? Pot sa platesc cand ridic coletul?
Vreau sa imi cumpar niste adidasi New Balance, dar sunt putin confuz in legatura cu un anumit model. Imi puteti spune daca aceste 2 perechi sunt acelasi model? https://www.tezyo.ro/pantofi- new-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!