Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi cumpar niste adidasi New Balance, dar sunt putin confuz in legatura cu un anumit model. Imi puteti spune daca aceste 2 perechi sunt acelasi model? https://www.tezyo.ro/pantofi- new-...? (mai mult)
Hey! Urmeaza sa imi schimb rama de la ochelari. Port de 5- 6 ani aceeasi rama. Ceva de genu arata : https://goo.gl/images/wwj5Zq Partea ingrozitoare e ca mi s- a spus ca nu prea au modelul meu. Cine...? (mai mult)
Daca am comandat ceva de pe Carrefour sambata si azi e luni cand imi vine produsul?
Cum corespund marimile de la Nike la Adidas? (de exemplu : 45, 5 EUR la Nike corespunde cu 46 EUR la Adidas? ) Apropo marimile FR sunt echivalente cu cele EUR? dar cele JPN ...? (mai mult)
unde pot comanda ceea mai buna shaorma din Timisoara cu livrare gratuita?
Ce acte imi trebuie sa fac si eu rata cu buletinul?
Daca dau o comanda cu posta Romana. Coletul va veni la mine la usa sau va ramane la posta
Prin ce metodă/test aș putea afla dacă adidașii Puma,Nike, Adidas care îi cumpăr de la cineva sunt originali și nu fake-uri?
Bună, TPU. Aplicația de cumpărături Joom aduce produsele din China? Trebuie plătit TVA+ taxe vamale ca la AliExpress? Rog sa îmi răspunda cineva care a folosit aplicația sau deține informații...? (mai mult)
Pentru cei care locuiți în Timișoara sau în împrejurimi: știți cumva dacă există vreun magazin de unde se pot achiziționa mănuși de damă de diferite tipuri și materiale(piele, dantelă...? (mai mult)
am si eu o intrebare, am cumparat ceva din afara EU si am inteles ca pentru produsele de peste 10€ trebuie sa platesti 19% TVA, eu am platit 45€ pe produs si 20€ transport. Acel TVA...? (mai mult)
Cum pot afla dacă adidași care vreau să-i cumpăr,de exemplu Nike, Puma, Adidas sunt originali? Prin ce se deosebesc adidașii tale de cei originali?
Bună, de unde pot sa îmi iau o pereche de pantofi din București. Jur ca nu știu de unde sa îmi iau. Exclus Ccc. Știu și eu de Zara, Bienvenutti. Caut ceva între eleganta și casual. De...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr o pereche de Vans, de pe http://www.vansoldskoolromania.com A mai comandat cineva? Și dacă da, sunt originali?
Îmi puteți da link- uri de pe eMAG sau Altex cu cele mai bune laptop- uri de la Lenovo sau Acer, care să nu coste mai mult de 2.500 de lei, să aibă Intel Core i5, de la a 7- a generație în sus,...? (mai mult)
Vreau un site unde poti cumpara niste ochelari d- aia cringe. Gen cum poarta wiz khalifa... niste ochelari super cringee... gen ca astia: http://prntscr.com/kx5w7g doar ca mai cringe. Vreau un site din...? (mai mult)
Am o intrebare, cum pot plăti cu Card Avantaj in rate la Emag? Dețin unul dar nu stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac dupa ce adaug produsele in cos. Le adaug apoi aleg metoda de...? (mai mult)
Ati cumpărat vreodata produse de pe modlet.ro? Sunt calitative?
Bună TPU 1. Sunt scumpe hainele din mall? 2. Pepco sau h&m? Argumentați
Am dat comanda de un joc pe eMAG si scrie livrare in 7 zile.De ce scrie asa, de ce e livrarea in 7 zile?
Problema EMAG. Am comandat ieri produse de pe EMAG si astazi cand am deschis pagina pentru urmarire livrare, imi arata 2 comenzi in una. Adica vine curierul de doua ori? Trebuie sa platesc taxa de ...? (mai mult)
Ciao, spuneti-mi va rog daca stiti cum se promoveaza un anunt pe publi24.
In cat timp ajunge un colet din Satu Mare, daca e pus joi dupa masa?
As vrea sa cumpăr un kit cu 4 camere video pentru exterior, noapte si zi. Sunt multe site -uri dar a mai luat cineva si care sunt cele mai bune până în 1000 lei?
Intrebare pentru fete/femei: care credeti ca este cel mai bun si cel mai sigur site pentru achizitionarea lenjeriilor intime? Si aici ma refer la lenjeriile sexi sau diverse 'costumase'...? (mai mult)
Salut, vreau sa comand de pe AliExpress. Oare o sa ajunga produsele?
Sunt inscris in programul Erasmus si trebuie sa plec in Germania. Am avut 2 luni probleme cu cazarea, timp in care partenera mea din Germania [de la students4students] m- a ajutat enorm si ma gandeam ...? (mai mult)
Am o mica problema. De fiecare data cand intru intr- un magazin (fie pentru mine, fie pentru altcineva), cumpar ceva si de stiu ca am acasa destule sau stiu ca nu am nevoie de acel ceva. Nu...? (mai mult)
Mi- am pierdut castile de la telefon (HTC U Ultra) si m- am uitat pe site- ul HTC.com si le- am gasit, da' problema e ca nu stiu de unde comand ca nu vad nicaieri, , adauga in cos" sau ceva asemenator....? (mai mult)
Unde gasesc si eu niste Jordani 1 pe la 3 milioan(sau ieftini) originali pe net in Romania?
Salutare tuturor! A comandat cineva pe Joom? Se platesc taxe sau ceva in afara de produs pentru ca au livrarea gratuita vad?! si cum platesc produsu, ramburs sau? Stie cineva?
Stiti vreun site de unde imi pot lua un rucsac pentru scoala? Vreau mai multe siteuri de rucsacuri
Salutare TPU, puteti sa ma ajutati, am dat comada "My Orders"si am sters comezile care erau acolo. Cand vor veni banii inapoi?
Daca vreau sa fac niste tricouri pe care sa fie imprimat ceva de genul : o poza sau un scris sau ceva de genul imi trebuie ceva special pentru a face asta sau pot cu orice din casa.
De unde pot cumpara tapet? Sunt din Bucuresti niste magazine? Am fost la dedeman numai tapet urat avea dau funda! Si niste magazine online, dar sa fie din Bucuresti!
Nu reusesc sa confirm contul bancar pe aplicația paypal, adică nu reusesc introducerea codului pentru confirmare. Ati mai patit? Imi puteti spune ce as putea face? La serviciul clienti nu...? (mai mult)
Are cineva un cod de reducere pe decathlon pe care nu il foloseste?
Știți vreun site official unde se vând articole vestimentare Attack on titan cu plată ramburs
De unde pot cumpara o bicicleta ieftina, ceI mai ieftin posibil important este sa functioneze nu ma intereseaza cum arata
Am pus o comandă pe Wish pentru o jucărie sexuală, și anume o pompă care trebuie să vină în zilele astea. Am văzut că pentru coletele mai scumpe de 40 de lei se plătește o taxă...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteți spune dacă aceasta ofertă e pe bune? https://charcoalbeauty.com/collections/best-selling/products/bamboo-activated-charcoal-powder Mulțumesc!
Ma puteti ajuta cu niste site-uri de cumparaturi care accepta plata paypal?
GUYS pot cumpara jocuri de pe steam cu un card BT?
Imi puteti recomanda cateva site-uri de cumparaturi care accepta plata paypal?
Am dat o comanda de pe Garage Store acum 6 zile si de atunci am primit doar un email de verificare iar in dreapta produselor scria in curs de achiziție, oare o sa mai dureze mult pana ar putea...? (mai mult)
Am o intrebare. Am cumparat un iphone 6s (nou nout) cu 200 de lei fara incarcator.El este blocat. Ce ar trebui sa fac, pentru a- l putea folosi la maximul lui potential? Nu vreau sa- i produc...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un magazin online de încredere de unde pot cumpăra consumabile originale de imprimantă (inclusiv tuș)? Mersi frumos!
De unde as putea sa imi cumpar un ceas avand in vedere ca am incheietura mica respectiv 15 cm (barbat)
Cine imi poate spune niste magazine in care gasesc haine mai ieftine, dar de calitate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!