Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 1 Februarie 2025 sunt:
Stie careva de unde pot lua un stand de casti nu prea scump din Arad? Eu nu gasesc nicaieri nciun suport de casti in orice magazin de periferice si toate cele
Poate face altcineva returul unor haine la magazin in locul meu? Am comandat niste haine online si vreau sa fac returul la magazin dar nu pot ajunge si as fi vrut sa i le dau altcuiva sa le duca, e ok?...? (mai mult)
Prin ce firma de curierat livreaza Flanco? Va rog nu Urgent Cargus
Salut, am gasit recent pe Youtube un portofel "minune" care se numeste "volterman smart wallet" care face aceste lucruri: 1. Are GPS si il poti vedea de pe o aplicatie pe telefon 2. Poti incarca telefonul...? (mai mult)
Imi ziceti și mie un site gen ca și Wish dar să aibă plata cash la sosirea coletului please
Hey, daca sunteti fani al serialelor asiatice probabil știți... Este un magazin in Timisoara special? Gen sa fie mâncare coreeana/japoneza si alte chestii.
A comandat cineva de pe joom? Colegele vin acasă, prin posta locală?
Hey! Vreau sa imi deschid un magazin de pantofi. Unde aș putea să găsesc suporturi de plastic care se prind în perete pentru pantofi? ( stiti la ce ma refer) Funda
Imi recomandati si mie un rucsac pentru "scoala"? Am cautat peste tot dar vad ca majoritatea sunt din poliester... vreau ceva mai rezistent pentru ca vreau sa bag si laptopul odata cu cartile. Eventual...? (mai mult)
Salut, am cumparat un Apple watch 3 de la altex, l-am purtat o zi si nu imi place. Se poate face retur daca l-am scos din cutie?
Magazinul New Yorker accepta tichete cadou Sodexo?
Doresc să achiziționez tot ceea ce ține de aranjarea meselor pentru nuntă, de la tacâmuri, până la sticle pentru vin și alte băuturi. Rugămintea mea este, pentru cunoscători,...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe ioffer. Com? In cat timp ajung produsele este de incredere?
Stie cineva un site unde gasesc haine fake de la branduri mari (gucci, etc) la preturi decente? Sa imi lasati si link, va rog.
vreau sa-mi achizitionez un telefon nou din magazin si nu stiu ce trebuie sa fac, imi trebuie ceva acte? Este pentru prima oara cand fac asta
A comandat cineva încălțări Jordan de pe BODOSPORT.ro? Mulțumesc anticipat!
Stiti ceva site-uri de haine sau accesorii in Romania cum sunt h&m? Aceleasi preturi, produse pentru adolescenti.
Unde pot gasi măsuri pentru pudra energizantă? Am nevoie de una de 75 grame. Sau una de 40 si pun 2 măsuri.
Ce site-uri de haine/îmbrăcăminte bărbați la cele mai mici prețuri îmi puteți recomanda?
Buna am si eu o intrebare.de cateva luni imi caut o placa de creponat părul baibylis dar nu gasesc nicăieri în baia mare.imi doresc unul foarte mult si nu stiu de unde sa imi iau unul imi puteti recomanda...? (mai mult)
Salut, mi- am facut un pc pe pc garage cu care am ajuns la suma de 3500 de lei. Ma intrebam daca ar fi bine sa il comand in urmatoarea luna sau sa mai astept ceva reduceri mari? Voi ce parere aveti, ...? (mai mult)
ma gandesc sa imi iau un vape deoarece ajung sa fumez pana la 18 tigari in 24 de ore cand is la lucru in general (am mai avut ceva tigari electronice mai demult cu 100 lei). Ce ziceti sa imi...? (mai mult)
Ce patere aveti de site-ul lightinthebox? A cumparat cineva de la ei? Cat a durat transportul?
Sunt și eu curios sa aflu dacă cei de la firma daca curierul care îmi înmânează pachetul știe ce am eu in pachet?
Am vreo 50 de bacnote vechi de colectie, majoritatea din anii 40’50’. As vrea sa stiu un loc in Bucuresti unde pot afla valoarea lor. Sau ceva de genu’ pentru ca pe net gasesc una ...? (mai mult)
Un telefon nou pana in 15 milioane, in decembrie o sa cumpar dar unul cu 60 fps la camera video neaparat si cu minim 3300Mah?
Prin ce curier livrează Flanco?
Un site de unde sa cumpar adidasi jordan? Fara sa iau teapa
Siteuri din Anglia unde pot comanda si plati ramburs cunoasteti? Telefoane m-ar interesa, ofer funda.
A mai comandat cineva de Asos? Cat de repede vine comanda cu livrarea standard?
Stie careva unde pot gasi bocanci gen rock in Constanta?
Buna, am facut o comanda care vine din Hong Kong dar este livrata in doua colete diferite. Am posibilitatea sa renunt la unul dintre ele daca a ajuns deja in vama?(nu vreau sa mai platesc comision la ...? (mai mult)
Buna, cam cat ar purta la hanorac o fata de 1.71m si cam 53kg? As vrea sa fac cadou, nu prea e hanoracul de purtat, mai mult de pus undeva, dar totuși... Cred ca ar fi S, dar poate dacă e M si sta...? (mai mult)
A mai comandat cineva de la Uniconf? Cum vi s-au parut produsele lor? M-ar interesa in principal articolele sport (bustiere, colanti, tricouri, daca rezista la apa, cum se potrivesc marimile, etc.)
Am nev de un site original unde pot gasi o pereche de jordan 32 black cat!
Stiti cumva daca in Craiova este un magazin unde se vand jordani?
Cele mai bune ceasuri de mana si smartwatch pana in 100 de lei?
Am comandat ceva pe Woomie si mi- au dat un nr de comanda asa cum este normal, insa nu imi apare si AWB si as vrea sa imi urmaresc comanda la Fan Courier insa imi cere AWB.Cand apas butonul de langa...? (mai mult)
Salut TPU, De unde pot face rost de niste trabucuri backwoods Russian creams in Bucuresti? Multumesc, dau funda.
Salut TPU, Stie cineva de unde pot face rost de niste backwoos Russian cream, in Bucuresti preferabil? Multumesc.
Exista vreun magazin online gen wish dar sa fie cu plata in ramburs?
Din ce fel de magazin aș putea să cumpăr șireturi elastice?
Stie cineva cand sunt de regula reduceri pe site-urile: Answear.ro si Garagestore.ro?
Am o intrebare, cei care sunteti din Floresti jud Cluj ....nu stiti daca sunt rechizite in pepco?
Unde gasesc in Romania Knoppers NussRiegel?
Salutare, am 2 metri inaltime si 49 marimea la picior, un site de unde imi pot cumpara si eu sneakers la al meu big foot? :D
De la ce fel de magazin pot cumpara stickere pentru haine? Nu vreau sa cumpar online
Salut, vreau sa- mi cumpar niste bocanci de pe gotica cu 15 inele, treaba e ca eu am piciorul cam subtire si mi- e sa nu arate rau, ceva sfaturi? Link bocanci. https://www.gotica.ro/INELE- 15ZECE/BOCANCI-...? (mai mult)
Salut, am vazut ca au scos astia de la vans colectie noua cu Vincent Van Gogh si este o bluza cu un craniu galben parca pe spate.Stiti cumva un site sau in ce magazin vans pot sa o gasesc?
Bună seara, aveți idee când este următorul BlackFriday la Altex? Sau cand este "mărețul BlackFriday" din fiecare an? Stiu ca era toamna dar nu stiu in ce perioada, ca am de cumparat niste lucruri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?