Salut, stiti unde as putea gasi tricouri playboy, original..nu fake? Mersi.
Exista siteuri in Romania precum ebay in America unde poti vinde chestii uzate online?
Aveti idee daca magazinul Sportisimo care isi are sediu si in Plaza Romania are adidasi originali (Adidas, Nike etc.)? Dau funda! Multumesc!
DAU FUNDA! La prima comanda de pe aplicația Aliexpress am selectat memorarea cardului.Cum pot schimba asta?
Unde pot gasi in Bucuresti un magazin unde pot cumpara produse nike? Imi trebuie un training bag
Ce înseamnă la mărimea unor adidași 42 și mai sus puțin 1/2? Ce înseamnă acel 1/2, eu port 42, 5. mi s.ar potrivi?
Buna seara.Cum se numeste firma pe care o are Drake de îmbrăcăminte (acea bufnita)? Imi puteti oferi ceva link -uri?
Iubitului meu ii place trening-ul lui Drake din videoclipuri Look alive. Imi puteti da ceva link -uri pentru a cumpara acel produs?
Hei! Vreau sa imi iau un hanorac 5SOS dar nu prea stiu de unde. Am cautat pe net dar imi da numai un model. Stie cineva alt site de unde pot cumpara sau un magazin chiar?
Salut, daca am un cont paypal si nu am card/cont bancar adaugat, e doar un cont de paypal "gol" pot face cumparaturi online?
Azi am facut o comanda pe Aliexpress si am niste intrebari *O sa ma sune de la posta cand o sa vina produsele? *Fiecare produs vine separat sau vin toate intr- o cutie?(am facut 2 comenzi diferite in...? (mai mult)
nu stiu daca m- am incadrat in categoria potrivita, caut sa cumpar "Cartea fara nume" de Anonymous insa nu este disponibila pe site- uri probabil datorita faptului ca este destul de veche, ...? (mai mult)
Cine imi recomanda niste site-uri unde pot gasi Jordani de fete la un pret acceptabil?
doresc sa imi fac o husa personalizata in Sibiu. Stie cineva unde as putea sa fac asta?
Bună seara! Unde aș putea să găsesc acești biscuiți în România? Sau măcar pe site- uri moldovenești. Nici măcar nu știu sub ce denumire să îi caut pe site- urile românești, știu că în...? (mai mult)
Ce imi pot cumpara de 200 de lei? Este ziua mea si nu stiu ce pot sa imi cumpar. Apropo, fac 12 ani.DAU FUNDA!
Stie cineva de la ce magazin din Cluj- Napoca pot sa cumpar folie cu bule de aer si cutii de carton (60cm inaltime, 60 cm lungime, 30 cm latime)? Imi trebuie foarte putin, doar 2 cutii si folie ca sa...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe https://www.shoesclan.com/, fast plss! De incredere?
Este fake sau nu site- ul asta? http://www.adidasinikejordan.com/ Am gasit jordani la 300 lei si au absolut toate marimile, pare suspicios. Aveti alte siteuri unde pot gasi nike la reducere? sau...? (mai mult)
Am 3.27 lei pe Skrill. am nevoie de ei pe paypal. Eu ii dau pe skrill iar ii primesc pe paypal
Buna! Ce parere aveti de acest site? Ati mai comandat de pe el? Credeti ca produsele sunt fake? Pareri va rog. http://www.mydearpartner.com/
Vreau să- mi fac o brățară personalizată, dar nu știu pentru ce să optez. Vreau un material care să fie foarte rezistent, să nu apară zgârieturi pe brățară sau să se deformeze la...? (mai mult)
Am achizitonat si eu o pereche de adidasi Phrell Clouds Moods (unii albastrii verzui) de pe eBay acum ceva timp. Adidasii au venit foarte ok, doar ca dupa cateva luni, in urma utilizarii siretul...? (mai mult)
Sature! Cand cumperi ceva de departe, gen Aliexpres trebuie sa platesti ceva pentru colet in afara de transport? Gen vama, sau ceva?
Salut, din experienta voastra cum se livreaza produsele din pre-order la Altex? Vin in ziua in care se lanseaza produsul? Multumesc.
De unde pot lua boxeri fake (contrafacuti) Calvin Klein ( site-uri, ori de undeva din Pitesti), repet vreau replici
De curând mi- am luat permisul si a venit vremea să- mi cumpăr un portofel. Sincer sa fiu nu sunt obisnuit sa stau cu unul dupa insa ma voi obisnui. Chestia e ca am vazut la multe persoane,...? (mai mult)
Gasesc la dragonu rosu ceasuri, hublot audemars piguet? Dau funda! Nu ma intereseaza raspunsuri fara rost!
Buna seara. Cine stie ce se poarta anul asta? Un site ceva...
Din ce magazine pot cumpăra umidificatoare pentru aer uscat în afară de mediul online?
As dori sa imi cumpar un obiect de pe amazon dar nu inteleg la ce se refera cand zice: Adress line 1 si 2 Security access code Ar ajuta si niste exemple
Am comandat o pereche de adidasi de pe fashiondays si le am dat retur deoarece imi erau mici insa m-am gandit sa ii fac cadou. Intrebarea este mai pot anula returul?
Este un concurs la Deichmann in care puteti castiga un iphone 8. Daca vrea cineva sa se retraga din concurs ce trebuie sa faca?
Buna, daca e cineva din zona Devei, stiti cumva daca sunt reduceri la mall?
Aveti idee de unde pot sa cumpar ( in Craiova) un breloc in forma de schimbator de viteza? :)
Salutare, mama mi- a luat niste blugi "GM Premium" si eu nu vreau sa ii port pentru ca i- am zis ca arata de fete. Modelul : 0431. Daca as putea v- as da si o poza, . Blugii sunt pentru fete sau...? (mai mult)
Pentru fanii The walking dead. De unde pot cumpara jacketa lui negan (jacketa din piele neagra si multe buzunare) din Romania sau din alte tarii prin curierat si cat m ar costa (buget aproximativ 250 de...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari si bine aprovizionate mercerii din Bucuresti? Ma intereseaza fire de tricotat cat mai diverse ca marime si culoare.
Salut, cunoaste cineva de unde pot face rost de un cadou cu un tricou din acela cu Viata Periculoasa pentru un prieten? Dau funda
Am nevoie de ajutorul vostru! Tot caut pe net niste ghete barbatesti militare pentru iarna de piele naturala, buget 1.000- 2.000lei, si nu prea stiu ce sa- mi cumpar, am nevoie de calitate, deoarece...? (mai mult)
Am incercat sa comand de 3 ori un cablu usb de pe eMag si mi se anuleaza automat comanda. Stie cineva de ce/I s-a mai intamplat cuiva?
Hei, a comandat cineva produse de pe www.pensulemachiaj.ro? Mi se par produsele prea ieftine si nu prea gasesc pareri despre ele. Daca a comandat cineva imi poate spune cum sunt, daca sunt ca in poza...? (mai mult)
Buna, am plasat o comanda pe Pull&Bear pe data de 27 august, pe 30 august mi- a fost confirmata si aparent trebuia sa imi fie trimis un link al agenției de curierat dar nu am primit nimic... deci, ...? (mai mult)
Cand eram mic, imi facea bunica lapte cu vanilie. Stiu ca erau niste pliculete cu praf de vanilie si zahar... Am cautat prin magazine si nu am gasit nimic similar.Ma ajuta si pe mine cineva? Caut de ...? (mai mult)
Am o camasa slim din zara marimea s si imi vine brici, dar mai am una super slim s care ma strange putin... Care e diferenta dintre slim si super slim?
Am făcut comanda la o pereche de tenesi Vans Old Skool de pe epantofi.ro. Mâine, poimâine, ajunge comanda, voi ce experiență ați avut cu acest site? Sunt originale produsele? Mie frică să...? (mai mult)
Am o intrebare despre persoanele care cumpara produse de pe siteul Gothic Fairy. As dori sa stiu in special daca ghiozdanele de pe acest site sunt produse de calitate care dureaza o vreme indelungata...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc un magazin cu piercinguri in Galati?
Ce incaltaminte imi recomandati pentru scoala buget 300 lei(nike,adidas,new balance, etc)
Am un pachet din China la Posta Romana Bucuresti, cam cat dureaza pana vine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!