Vreau sa stiu si eu de unde in afara de eMAG pot cumpara ulei pentru masina de tuns barba. Am un aparat de tuns barba umed si uscat si in instructiuni se mai cere folosit ocazional si ulei. Aparatul de...? (mai mult)
Salut, a mai cumparat cineva adidasi de pe eMAG, sunt originali? (Rog sa imi lasa-ti in raspuns niste site-uri cu adidasi originali)
Pentru cei care cunoasteti trupa coreeana BTS va rog sa imi spuneti site- uri cu ghiozdane si îmbrăcăminte cu această trupa dar vreau ca site- urile sa fie din România. Am nevoie urgentă! ...? (mai mult)
Merge sa dai comanda de pe H&M chiar daca nu ai 18 ani? Cineva care a mai facut asta, va rog.
Salutare! Daca vreau sa transfer banii de pe PayPal, pe alt cont, o sa am nevoie de ceva documente de identitate ale mele? Mulțumesc frumos!
Care sunt cele mai bune si ieftine site-uri de haine, accesoriii etc pentru dama din oslo. Asemanator cu aliexpress sau wish.
De pe ce site pot cumpăra cele mai bune mașini de tuns? Să nu fie nici chiar așa de scumpe
Salut, vreau sa-mi iau de pe un site niste pantaloni, insa n-am mai vazut pana acum acest gen de marimi: 30WR, 32WR, 34 WL, 34WR, 38WS. Ce inseamna literele alea?
de unde pot să cumpăr obiective foto vechi și bune?
Salutare, stie cineva cand o sa fie urmatoru black Friday? :DDD
Aveti idee cam la cat sunt reduse de black friday macbook- urile care acum costa 4500- 5000 de lei? Oricum, imi puteti recomanda un laptop bun care sa imi foloseasca pentru facultate de medicina(proiecte,...? (mai mult)
Am o intrebare: acele laptop-uri mai mici au o denumire speciala?
Stiti cumva daca in Mangalia judetul Constanta se afla PPT....Si daca da, in ce zona este?
Știe cineva ceva siteuri de haine mai ieftine? Dau funda. :)
Știți vreo canisă de dalmațieni in Europa?
Stiti cumva daca un copil de 13 ani poate sa semneze cand vine curierul?
Dați câteva site-uri cu ghete de fotbal similare cu cele ale lui Messi,Neymar, Ronaldo dar să fie mai ieftine.
A comandat cineva de pe site-ul acesta? Produsele sunt originale? Prețurile sunt cam mici și site-ul are o nuanță de țeapă. Funda! https://ro.aliatic.com/index.php?route=common/home
Gasesc la nike la Baneasa la Bucuresti tricou jordan? Daca nu, unde gasesc alt undeva dar tot în Bucuresti
Stie cineva daca gasesc in Baneasa in Bucuresti firma Calvin Klein?
Salut, daca comand o caciula din us ( detalii despre pret cu transport) Cost summary Description Price Subtotal $20.00 Shipping $15.56 Total USD $35.56 intrebarea mea e, o sa o opreasca la vama?...? (mai mult)
Buna TPU. Stiți un site de încredere de pe care îmi pot cumpăra ghete de iarna la un preț accesibil?
De unde pot cumpăra heelys în Timişoara?
Bună seara, știe cineva în cate zile pot ajunge o pereche de căști de la eMAG? (În Iasi)
Am si eu o întrebare: Ce părere aveți despre evoMAG deoarece vreau sa îmi achiziționez un S9 plus fiindca e puțin mai ieftin ca cel de pe EMAG. Merită sau mai bine il achizitionez de ...? (mai mult)
Unde pot sa-mi vand pc meu,nu vreau sa mi-l vand pe site-uri,
Daca fac o comandă la h&m și vreau să o primesc in magazin, pot verifica și proba produsele? Iar dacă nu sunt mulțumită de unul îl pot refuza?
Bună TPU, vreau să știu și eu exact despre ce e vorba la Dragonul Roșu, dacă se găsesc haine de calitate și dacă se poate cumpăra la bucată, vreau să știu dacă prețurile sunt accesibile...? (mai mult)
Niste recomandari de parfumuri de dama care persista? Nu-mi plac deloc cele dulci, mai degraba cele orientale, florale, fresh.
Stie cineva un magazin in Palas Mall Iasi de unde pot cumpara incaltaminte Vans?
Imi poate da cineva un link de unde pot cumpara o banda led pentru un televizor Samsung cu puterea de 40w si model-ul televizorului este ue32f5000aw. Multumesc anticipat.
As avea o intrebare... As vrea sa cumpar ceva dupa aplicatia Wish dar nu stiu daca e chiar buna sau mai mult e fake. Va rog sa imi ziceti doar cei ce stiti sau care ati folosit aceasta aplicatie....? (mai mult)
A dat cineva comanda pe de Wish? Chiar sunt preturile de acolo? Si in cat timp vine?
imi poate da cineva un link de unde pot cumpara o placa video pentru laptop?
Vreau sa cumpar un telefon de pe un site strain, mai exact "Aliexpress". Intrebarea mea este daca primesc garantie la produsul pe care vreau sa il cumpar si daca se strica cum as putea sa il trimit...? (mai mult)
Am dat o comanda pe answear de vreo 4 zile și încă nu a venit. La email nu mi-au răspuns, ce sa fac?
De unde as putea cumpara cereale din America pe internet?
ce uscator este maj puternic? Babyliss expert 2200 sau https://m.emag.ro/uscator- de- par- philips- ionizare- 2200- w- 2- viteze- 2- setari- caldura- mov- hp8233- 00/pd/EGKSNBBBM/?X- Search-...? (mai mult)
Am pierdut manualul de chimie clasa a 10a si trebuie sa il cumpar. Manualul este albastru si are o casuta alba in mijloc cu multe molecule(sau ce or mai fi si alea), dar cand caut pe net sa il cumpar ...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr un giftcard pentru G2A in Bârlad?
Se pot returna la eMAG produsele desigilate? De ex un ps4 sau o trotineta electrica?
Un magazin in Palas Mall Iasi de unde pot cumpara o pereche de Vans? Puteti mentiona si etajul?
Unde găsesc rădăcina de ghimbir?
Heiii TPU! De unde pot lua un corset care sa stranga burtica? Am un eveniment si se vede putin burtica in rochita
Bună ziua/seara.Doresc sa stiu in ce magazine as putea gasi tigari Vogue super slim Arome Balade au Parc? Am cautat in Lidl,Mega Image, Profi https://goo.gl/images/wzykwz Dau fundă ❤
Aș dori să- mi spuneți dacă se merită achiziția acestei lanterne : https://teamdeals.ro/lanterna- profesionala- led- cu- lupa- si- zoom- rezistenta- la- apa- tac- light- lumina- pana- la- 9km- la-...? (mai mult)
O aplicatie pe telefon in Olanda cu fond portocaliu, gen olx doar ca oricine posteaza un produs ii pune un pret de start. Licitatii gen Aveti idee numele aplicatiei caci am vazut la un baiat pe telefon...? (mai mult)
Am si eu o problema! Ce cupa la sutien mi se potrivește dacă am 88cm bust si 71 cm sub bust?
Am intrat in jurul orei 12:00 pe footshop și am cumparat o pereche de Nike- uri la reducere, la 279 de lei. Am plasat si confirmat comanda, iar site- ul imi spunea ca voi primi un mail de confirmare....? (mai mult)
Vreau sa imi schimb telefonul si aveam in gand sa mi cumpar un S6 Edge SH cu aproximativ 700 lei. Se merita sa mai pun 150- 200 lei ca sa mi iau S7? E asa mare pierdere daca raman la s6 edge? Va...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!