Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 2 Februarie 2025 sunt:
A mai comandat cineva de pe Beauty Bay? Cam in cat timp ajunge comanda si se platesc cumva taxe vamale?
Daca cumpar ceva de la MediaGalaxy si se strică il pot duce in garantie la Altex? ( Stiu ca sunt același magazin )
Dau funda! Dacă am comandat o pereche de adidași de pe ali express primesc mesaj pe aplicatie sau pe telefon atunci când ajung la posta din orașul meu sau trebuie sa merg la posta si sa verific?
Salut. Spuneți-mi și mie cu se procedează cu serviciul Fan courier. În caz că nu mă găsește acasă îl poate lăsa coletul la poștă sau trebuie să îl sun tot pe el?
Ce cămăși de firma mi-ati recomanda?
A comandat cineva de pe zenda.ro? E de incredere site-ul?
Buna ziua! As dori sa dau o comanda pe alibaba, stiu ca este un site de unde poti cumpara doar engros. Intrebarea mea este daca am nevoie de firma pentru a putea da/redica o comanda.
a mai cuparat cineva de pe amazon "used items" produse folosite? Produsele au vreun defect, beneficiaza de garntie? https://www.amazon.de/gp/product/B000HJPK2C/ref=ox_sc_act_title_1? smid=A3834JJNCDRJF4&psc=1 ...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe Zaful? V-au pus sa platiti in plus la posta vamala?
Este bine un Iphone 6S în 2018? Puteți sa îmi spuneti ceva despre baterie? Mie îmi place mult PUBG Mobile, Puteți sa îmi spuneți cam cât as putea sa joc pe Iphone 6S?
Ce cadou as putea sa ii iau celei mai bune prietene de ziua ei?
Imi puteti recomanda niste boxe de petrecere pana in 500 lei de preferabil cu aux sau bluetooth pentru afara
Imi poate explica cineva care a mai comandat din strainatate cum e cu taxele vamale? Pe site- ul postei romane am citit ca sunt scutite de TVA colete sub 10 kg si sub 150 euro. Coletul meu valoareaza ...? (mai mult)
20.000€ in lei înseamnă 92 de milioane sau 920? Ca cu leii noi vechi etc nu mai inteleg nimic!
Stie cineva pe ce site pot găsi perechea asta "Sf Nike Air Force 1 Lny Qs"?
Niste vinuri dulci /demidulci? Roze/ rosu Stie cineva? Pana in 100 lei dau funda!
Ieri am mers in Altex pentru a- mi cumpara un telefon pe care l- am vazut pe site- ul lor, insa nu- l mai aveau in magazin si a trebuit sa il comand de pe internet. Un domn care lucra acolo mi- ...? (mai mult)
Ce tigara electronica imi recomandati? Sunt incepator.
Cât costa transportul după aliexpress pentru o pereche de,, dinti,, tip 6ix9ine? Dau funda ????????????????????????
Hei! Caut un tricou Conor MC Gregor in Romania si nu gasesc. Am incercat sa dau comanda de pe site- ul oficial dar supriza nu trimit in Romania... Ma puteti ajuta cu variante. Dau funda! Multumesc...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu aceasta rochie? https://www.facebook.com/photo.AdrianLazar/photos/pcb.2189662651108837/2189660021109100/?type=3&theate
Https://www.aliexpress.com/item/Official- Original- Vans- Old- Skool- Star- Printing- Men- and- Women- Section- Shoes- Sports- Shoes- VN0A38G1PJL/32892649251.html?spm=2114.search0204.3.144.3e3f390fjVWOs7&ws_ab_test=searchweb0_0,...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr o pereche de vans old skool de pe Ali express dar nu știu câteva lucruri despre site, sunt originali? Cum se plătește? În cât timp ajunge coletul? Se pot verifica când ajunge coletul...? (mai mult)
Daca doresc să achiziționez, in rate, un telefon de la Altex, dar aceștia nu îl au în magazin, îl pot comanda ei în magazin și după sa îl cumpăr in rate? Mulțumesc.
Pot gasi macar pe un site tenisi Converse, Vans originali ieftini (in jur de 150 lei )?
De unde as putea sa cumpar hanorace cu Alan Walker si sa platesc ramburs la livrare?
Salut. Stie careva unde gasesc parfumul "Ghandour Scent of Africa for man "in Romania sau unde il pot comanda?
Ce pereche de adidasi de la nike pana in 250 ron imi recomandati? Marimea 43 Ofer funda!
Salut, acum cateva zile am comandat niste Adidasi si am primit un mail in care mi se zice ca pachetul va ajunge maine intre orele 9 si 17, dar eu o sa fiu foarte probabil plecat de acasa, si nu mai...? (mai mult)
am și eu o întrebare legata de cheitele de la dozele de aluminiu. Din câte știu se comercializează și m- ar interesa prețul lor și cum se vând ( la kg sau la bucata). Mulțumesc...? (mai mult)
Un site de unde pot cumpara incaltaminte Jordan? Sa fie mai ieftine, maxim 300 de lei.
De pe wish e ok sa comand? Ajung târziu?
A comandat cineva vreodată de pe site-ul Neer? E ok?
Buna, ati auzit de siteul blackhawknet.com? Vrea sa aflu daca a comandat cineva de acolo si daca sunt originali!
A comandat cineva de pe Amazon? Cam in cat timp vine o comanda si cat este transportul? Dau funda! Multumesc!
Se mai gaseste Pokki la Dragonul Rosu?
Va rog mult știți vreun magazin Vans în Bacău sau Brașov? Și dacă se poate găsi o pereche de vans old skool pana în 250 roni!?
Vreau sa dau o comanda pe h&m dar nu voi fi acasa.Va merge sa ii dea curierul surorii mele de 12 ani? Si cum se procedeaza? Doar cu banii?
Hei! Merita sa dau pe un ceas 500 lei? Ps: brandul ales este Michael Kors. Multumesc!
Am intrat de dimineață pe footshop și am văzut reduceri de peste 60% la niște pantofi Adidas. De la 470 de lei, au fost reduși la 183 de lei. Am plasat imediat comanda și mi- a fost acceptată...? (mai mult)
Ce magazine sunt in Munchen cum avem noi Altex de exemplu? Am nevoie sa ma uit de niste casti.
A cumpărat cineva produse de pe siteul sportisimo? Sunt serioși? Ei sustin că au magazine în București iar produsele sunt originale. Este adevărat?
Am făcut o comanda prin urgent sâmbătă seara, azi e marti si încă nu a venit. Când o sa ajunga? Raspuns rapid va rog.Multumesc!
La ce magazine pot găsi blugi de bărbați slim fit (mulati pe corp și exact cat lungimea piciorului nu mai lungi )?
Vreau sa dau o comanda pe tarte.com dar nu sunt lamurita cum vine coletul. Am citit descrierea lor dar nu sunt total lamurita. A mai comandat cineva de aici de pe tarte.com si poate sa ma lamureasca cu...? (mai mult)
La ce magazin găsesc blugi mulați pe corp de barbat, adică skinny sau nu știu cum se zice.Sunt acea categorie de blugi care vin ca și lungime exact, adică nu vin lungi și nu ești nevoit sa îi...? (mai mult)
Caut ceva siteuri de haine in uk 'replici nike adidas'.Ar fi profitabil daca vand asa ceva in Romania?
Azi (marți ora: 01:30) am făcut o comandă pe Footshop, am primit mail de confirmare, probabil că de dimineață o să proceseze comanda. Am auzit că sunt de încredere. Aveți idee când...? (mai mult)
Ce inseamna Livrare in 3 zile pe eMAG https://gyazo.com/d06360f100773115c654ccfaa58d92ab Cealalta e in stoc si asta e in 3 zile, adica imi vine coletul in 3 zile? Sau mi- l trimite dupa 3 zile? Cum...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot sa fac rate la altex cu cuponul de alocatie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?