Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 2 Februarie 2025 sunt:
Cat de sigur este sa comanzi produse de pe Amazon? Vreau sa îmi cumpăr o drona pe care nu o găsești în România. https://www.amazon.com/HUBSAN- H109S- 5- 8GHz- Rotation- Quadcopter/dp/B01GPU5TQI/ref=mp_s_a_1_6?...? (mai mult)
acum 2 luni am făcut o comandă de un telefon pe eMAG plătind cu, cardul Ziua urmatoare am anulat comanda, și am crezut că s- a anulat dar din cont se retrag bani in fiecare lună Ce...? (mai mult)
Daca esti in Romania si comanzi de pe amazon, vine comanda? De exemplu intr-un oras mic
De unde pot sa fac rost de hanorac anti social social club original si sa livreze in Romania?
Stie careva de unde se pot inchiria costume pentru barbati in Arad? Si cam la ce pret? Multumesc.
Deci am o dilema destul de mare. Vreau sa imi iau de pe Emag un telefon Sony xa2. Pe site este pe culoarea neagra si argintie. Cand aleg culoarea neagra pe site scrie ca este 1600 de lei, dar cand il ...? (mai mult)
La toate site-urile din afara se platesc comenzile cu cardul sau exista si site-urile la care comenzile se pot plati ramburs la livrare? Multumesc. !
Hei TPU.Ce site-uri stiti gen AliExpress, dar sa fie site romanesc?
Hei TPU.Ce site-uri stiti gen AliExpress, dar in lei si sa fie site romanesc?
Hei! Stie cineva unde se pot face plati cu Skrill? Ma intereseaza site-uti gen Emag sau chiar si din China. Am inteles ca siteurile de pariuri accepta dar nu ma prea intereseaza.
Vreau acum sa imi cumpar din magazinul lor altex ps4 pro si sa platesc in 6 rate. Mi-l dau in in ziua respetiva sau ma va chema in alta zi sa ridic produsul? Vreau sa stiu deoarece stau la 60 km
As vrea sa imi comand niste produse de la H&M dar nu ma lasa sa bifez nimic la ordinul de plată la livrare. Ma poate lămuri cineva?
Stiti cumva in ce magazine se gasesc ghiozdane Kanken? E urgent! Multumesc anticipat
Ce camera video mi-ati recomanda pana in 2000 lei? Am nevoie de ceva sa filmeze FULL HD sau 4k, dar la 4k nu stiu daca gasesc la acest pret. Si mi-as dori sa se auda bine Multumesc
Aveti idee in ce librarie ( de preferat nu online ) pot gasi cartea Revolutie in bucatarie scrisa de domnul dr. Gheorghe Mencinicopschi?
Vreau sa imi cumpăr iqos si vrea sa stiu aroma si nivelul de nicotina de la heets. Am văzut că sunt diferite culori si nu stiu ce sa iau.
Vreau sa imi cumpăr un Philips oneblade si am vazut ca sunt mai multe modele. Vreau si eu o parere si care e mai ok? Pe care model mi-l recomandati si dc?
Stie cineva de unde pot lua o chitara Guitar Hero 2 pentru xbox 360? (https://imgur.com/TvBOdqt). Nu ma intereseaza daca e noua sau second.
Ofer funda! Vreau si eu un site unde sa pot cumpăra toate hainele lui LIL PEEP gen tricouri eu as vrea în special sa găsesc o jacheta la fel că ăia din the brightside de la inceput un link va rog ...? (mai mult)
cunoașteți un site de încredere cu preturi accesibile de pe care îmi pot comanda încălțăminte pentru iarna? Mulțumesc ❤
Stie careva câteva siteuri de unde pot cumpara haine hype, adica haine de acelea de hypebeast? Firme gen Supreme, Off- White, Bape, Anti Social. Dar sa fie cu marimi mici si sa nu aiba preturi extrem...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar steaguri cu lgbtq in Satu Mare? Sau de pe ce site pot sa cumpar?
Salut, am si eu o intrebare cine stie de unde as putea face si eu rost de o pisica de plus cum are Exploit (din primul lui vlog).As vrea si eu una si ma intreb daca nu stiti voi un site de unde as putea...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema. Azi mi- am luat un pennyboard, de la eMAG, am ajuns acasă l- am desfăcut și am vrut sa văd dacă merge bine, o roată din spate se învârte greu și când mă urc pe el...? (mai mult)
Cum imi pot da' seama daca niste Jordan sunt originali? RASPUNS REPEDE DAU FUNDA!
Ce înseamnă rambursare?
A cumparat cineva vreodata de pe acest site http://www.pumaghetefotbal.net? Trebuie sa platesti cu cardul si nu vreau sa fie o minciuna
Ati cumparat vreodata de pe site-ul anagowns.com? Daca da, cum vi s-au parut produsele? Imi puteti sugera site-uri din Romania cu aceleasi tipuri de produse va rog? Sunt rochii de seara.
Buna dragelor. Unde as putea găsi second-hand-uri in Constanta? Știu că sunt doua Humana,Înafara de ele, pe ce străzi as mai putea găsi? Mulțumesc.
Stiti daca livreaza cineva in Romania chipsuri/snacks- uri din jumere de porc? As vrea sa comand online dar de abia gasesc 2- 3 magazine care vand doar fizic la locatie :( In mediul international am...? (mai mult)
Unde pot cumpara cercei fake plug? Nu vreau site-uri.
Mai am o saptamana pana expira abonamentul Netflix pe luna asta, daca opresc plata, pot sa-l mai folosesc saptamana asta sau nu mai pot accesa deloc contul?
De unde pot cumpara Jordan ieftini, si originali?
De unde imi pot cumpara fake plug?
Buna, am comandat recent acest aparat: https://www.emag.ro/transmiter- fm- t- energy- sistem- car- mp3- f2- bk- knight- ens384600/pd/DMP0W3BBM/?utm_campaign=share+ product&utm_source=mobile+ app&utm_medium=android ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot sa imi cumpar pantaloni in genul asta? https://www.google.ro/search?q=shuffle+ pants&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjXufvN4O_cAhUKMewKHajlDI0Q_AUICigB&biw=1440&bih=763 ...? (mai mult)
Buna ziua Stie cineva de unde pot cumpara " cipica " cum aveau batranii mai demult? " Bereta frenchie " cred ca se numeste acum, dar nu gasesc culoare neagra nicaieri.
Care e diferența între Oriflame si Avon? Si la care ar fi mai avantajos?
A comandat cineva vreodata de pe site-ul Woomie? Sunt niste preturi foarte mici si de aceea ma intreb daca e de incredere.
La ce magazine de incaltaminte pot sa gasesc si eu marimea 35 la adulti? Repet, la adulti, NU la copii.
Pentru cei din Targu Mures, mai functioneaza magazinul "rock-shop" din piata victoriei/ str. Arany Janos nr.18? m-am uitat pe pagina de FB, dar informatiile au 1 an vechime...
As vrea și eu sa știu de ce când vreau sa bag bani într- un joc pe telefon, îmi refuza cardul, pe card sunt suficiente fonduri și dacă încerc sa cumpăr după steam sau etc functioneaza,...? (mai mult)
Cat de incredere este acel site Wish? Am vazut ca sunt preturi destul de mici asa ca ma intreb daca mai e o taxa de platit care e scumpa. Cineva mi- a zis ca produsele de la Wish vin direct acasa, e...? (mai mult)
Salutare, am comandat de pe AliExpress de 17$, o sa vina casa sau la posta vamala sau? Pana acum am luat chestii de 3-4$ si a venit la cel mai apropiat centru de posta, va veni la fel?
Vreau sa imi schimb telefonul, am un Samsung J5 2016 si as vrea sa trec la altceva, dar nu A5/J7 si toate de genul. Astept pareri, buget: pana in 800 lei la sh
Pot cumpara vin pe bonuri? De la Carrefour, de exemplu?
Caut niste tricouri cK si nu gasesc marimea S sau M, va rog daca ma puteti ajuta cu un site de unde le pot comanda(sa fie originale). https://www.collectiveonline.com/ro- ro/online- shop/barbati/imbracaminte/tricouri/709276.112-...? (mai mult)
Salut tpu.Am comandat un colet vineri si imi spune ca data estimata de livrare e azi ..Coletul este livrat de SameDay si este in Maramures la depozitl local.Ce inseamna ca e la depozitul local? ajutati-...? (mai mult)
Daca am comandat ceva din Bucuresti prin Fan Courier in cat timp aproximativ ajunge in Maramures?
Daca cumperi haine/pantofi de pe un site, le poti returna? Cum se returneaza daca au fost platite la livrare? Ma gandeam sa imi cumpar unele daca imi place cum arata, dar s- ar putea sa nu imi placa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!