Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 2 Februarie 2025 sunt:
Care e cel mai bun site de luat pc uri si laptopuri? Cel mai ieftin si bun
Daca vreau sa dau o comandă din alta tara si eu stau la sat trebuie sa dau codul postal si numele orașului din care e satul sau a satului?
Ce părere aveți de site-ul animax? As vrea sa comand o lesă și un ham pentru cățel..ieftina si bună. Ceva sfaturi?
M- am hotarat sa- mi comand un hanorac de pe aliexpress, dar sunt nedumerit cu privire la cateva aspecte. 1.In momentul de fata nu beneficiez de un card si as dori sa stiu daca plata se...? (mai mult)
Este o husa pe aliexpress la 2 dolari si ceva (la reducere) si in lei este 11 si livrarea e gratuită, mai trebuie sa plătesc ceva pe langa? Am dat adresa de la mine de acasa. In cat timp ...? (mai mult)
E de incredere siteul maxima sport.eu? Am gasit ceva adidasi cica originali la ditai reducerea si as vrea sa stiu daca e totul ok, plata e oricum ramburs, dar sa stiu sigur ca nu pierd timpul de...? (mai mult)
Am dat comanda pe cel.ro pe data de 9 luna asta, si imi scrie tot ca comanda a fost plasată, si cică e livrare rapida. Ps am luat ceva in rate. Oare cand vine?
Am achiziționat un produs acum câteva zile de la new yorker si am intrebat- o atunci pe o angajată de- a lor daca in cazul in care vreau sa returnez produsul, pot primi banii inapoi iar ea a ...? (mai mult)
Plec in Bulgaria, luni 13 august 2018... Gasesc Dunhill International in Bulgaria? Sau Rothmans International... Multumesc
Am si eu o intrebare si am nevoie urgent de raspuns. As comand de pe eMag ceva, doar ca problema e ca sunt plecata si ajung acasa de abia maine seara.Si as vrea sa fiu acasa cand e gata comanda.Tin...? (mai mult)
TPU daca cumpăr de pe ebay sau Amazon camere DSRL sunt bune adică sunt noi sau la mana a doua? https://m.ebay.com/itm/Canon- EOS- 5D- Mark- II- 21- 1MP- Digital- SLR- Camera- Black- Body- Only-...? (mai mult)
Vreau sa fac o comanda pe elefant.ro la secțiunea de cărți. De exemplu dacă eu comand azi comanda va ajunge mâine la pick- point? Adica livrează si in weekend? Dar daca comand duminica,...? (mai mult)
Imi puteti da o lista completa cu rechizite la fiecare materie (daca se poate, sa nu fie ciordita de pe net) pentru profilul turism?
Niste site-uri de adidasi?
Cum se poate face rost de carti stiintifice, documentare etc scrise in engleza mai putin populare prin Romania? Ma gandesc ca in librarii au numai carti romanesti obisnuite, oare se pot cumpara online?...? (mai mult)
Stie cineva un modulator fm cu stick pana in 100 de lei, sa fie buna, pe eMAG la recenzii la toate erau ca bazaie sau nu merge sau etc. si daca mai stiti si o priza auto cu 4 mufe ar fi perfect :)) Dau...? (mai mult)
Aveti idee daca site-ul BuzzSneakers vinde produse originale? Ma intereseaza o pereche de Air Jordan 1 Mid
De pe ce site pot sa cumpar Vans old skool in jur de 200 250 roni si sa fie originali?
Am dat o comandă pe eMag acum câteva ore, iar acum am văzut că-mi trebuie minim 16 ani ca să ridic produsul(am aproape 16). Are ceva dacă nu am vârsta necesară?
pe Aliexpress trebuie sa plătești cu cardul? Știți vreo aplicație care se nu se plătește cu cardul?
Vreau sa imi cumpar niste inele de pe aliexpress si imi zice ca in lei ar costa cam pe la 7 lei si ca transportul e gratuit dar comanda vine la posta sau la mine acasa, trebuie sa plătesc ceva...? (mai mult)
voiam sa va intreb in cat timp se livreaza produsele de pe wish. Dau funda la cel mai bun raspuns
sunt dintr- o localitate din Jud Giurgiu, as vrea sa dau comanda pe wish/ebay/aliexpress, dar nu stiu daca acestea imi vin la posta din localitate sau la Giurgiu, cine imi poate explica ...? (mai mult)
Ce înseamnă cleared customs când faci o comanda online? Am făcut o comanda și încă nu a ajuns și la e-mailul comenzii îmi scrie cleared customs! Mulțumesc!
Ce site-uri stiti de imbracaminte care livreaza din afara tarii in Romania?
Siteul livreaza in toata tara https://www.albirea-dintilor.com chiar si la R.Moldova?
Pe data de 17.07. 2018 am comandat un tricou și o geaca de pe ebay de la persoane diferite.Geaca a fost expediată din China pe data de 26.07 și a ajuns pe 31.07 in țară, acum find la București...? (mai mult)
Crysis 2 sau 3 pentru un Xbox360! Care este mai bun? Și încă ceva cu ciocanul de lipit cu fludor pot lipi și alte materiale gen metal, lemn, plastic în afară de fire și ce se mai lipește cu ...? (mai mult)
Știe cineva de ce durează așa de mult sa vina colet cumpărat de pe ebay? Adică am cumpărat un tricou și o geaca în aceași zi de la persoane diferite (17.07.2018), geaca acum find la București...? (mai mult)
Siteuri fake gen ioffer? Haine genti incaltaminte? Va rog
Buna ziua/seara. De ce imi spune pe aliexpress la cod postal sa scriu in engleza?
Gasesc in Bacau vreun magazin Vans? Sunt interesat sa cumpar o pereche de vansi
Site-uri de imbracaminte la comanda?
De unde as putea cumpăra cd-uri cu muzica populara în București? În special Carmen Șerban?
Care ar fi plusurile ale unui Iphone? Se merita sa imi iau macar sh? Sau este doar moda asta cu iphone-ul, iar alte marci precum Samsungul sunt mai bune...
Ati comandat vreo data de pe eMAG cu ordin de plata? Daca da unde as putea plati acel ordin de plata, la posta? Multumesc
DAU FUNDA! Am comandat de pe Aliexpress o pereche de vans ieri.Primesc mesajele despre pachet pe aplicatie sau pe mail? Si cam in cat timp ar trebui să ajungă?
Vreau sa imi cumpar o pereche de vans old skool cand incepe scoala si nu prea stiu de unde. Aveti idee de unde pot lua o pereche mai ieftina in jur de 200 250 roni si sa fie originali?
Care este cel mai ieftin site de cumparat componente pentru PC si 100%sigur in acelasi timp?
Ce aplicație recomandați? Ali Express sau Wish?
Niste modele de sneakersi sub 250-300 de lei? Lasă-ti un link Ms.
Salut, este cineva din Suceava si stie unde pot găsi un magazin cu ochelari de soare?
Poate sa imi spună şi mie cineva care locuieşte in Dr. Tr. Severin de unde pot sa cumpar o pereche de foarfece de tuns? Mai bune să taie mai bine!
Aceasta bratara pentru fitness :, , bratara fitness e- boda smart fitness 310bp", cat de eficienta este? Sunt interesat s o cumpar pentru a vedea cate calori dau pe zi, gen mers, la sala ce mai...? (mai mult)
Niste sneakersi faini sub 150 de lei?
As vrea sa-mi cumpar niste Cduri cu Noroceii, dar nu mai gasesc. Help!
Îmi spuneți va rog un magazin (de preferat mai multe) din Vaslui de unde as putea cumpăra o bicicleta pentru un adult? Cu locația exacta, dacă se poate! Mulțumesc!
Am dat la garantie un mouse steelseries 100 la altex, as putea sa las mouse-ul la ei si sa iau un mouse la un pret mai mic pe gratis?
Dacă am comandat ceva de pe net din Marea Britanie și produsele sunt deja plătite, valoarea coletului va fi trecută pe avizul poștal care- mi ajunge acasă? Cei de la poștă trec valoarea pe aviz...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe eMAG in data de 4 august (sambata) prin curier, ramburs. Cam in cat timp imi pot primi comanda? PS: Produsul e de la Terra Sport (partener cu eMAG)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?