Am dat peste un site dar nu îmi dau seama daca vinde fake- uri...se numește www.just- trend.ro și vinde adidași Nike, prețul de acum este de maxim 169, 99 lei de la 499.99 lei.Ce credeți este ...? (mai mult)
Buna, știe cineva daca dau o comanda pe Shein mai mică, atât la preț (in jur de 50 lei) cât și la cantitate, o primesc? Auzisem ca se poate pierde comanda, dar nu știu cât e de adevărat.
Salut, am comandat o bluza din Polonia și ieri a ajuns la posta romana, ultimele 2 statusuri fiind plecat din București HUB regional, unul la ora 12:03 și celălalt 19:29. Sunt șanse să primesc...? (mai mult)
Produsele ce le returnezi pe shein se pot face automat fara sa le mai trimiti tu? Sau trebuie sa le returnezi tu după ce vine comanda?
Am dat o comanda pe shein și mi- a împărțit- o în 2 colete. Primul pachet scrie ca este ok, adresa, și se expediază. Al 2 lea colet este oprit în nemzetkozi fără adresa și se va livra înapoi....? (mai mult)
Buna, cum se procedeaza cu aplicatia Vinted? As vrea sa comand niste haine dar mi- e frica. Ce parere aveti, e ok aplicatia? Adica o sa- mi vina hainele sigur? Si prin curier sau cum? Nu stiu cum ...? (mai mult)
Va rog mult cine stie sa mi raspunda, nu gasesc informatii clare niciunde... Am facut o comada in jur de 4000 lei, pachet de 34 kg, pe Amazon Usa de mai mult de 20 zile. Inca nu si- au tras banii din...? (mai mult)
Vreau sa comand un cadou din siteul www.zodiacool.ro si vreau pareri de la cei care au mai comandat de la ei sau care se pricep.
Recomadati pc garage?
Azi imi ajunge comanda de pe pc garage am luat de la ei un cablu hdmi v1.4 este ok la pretul platit
Salut. De ce is disperate femeile dupa avocado? Si eventual dupa brocoli
E ok oare daca comand papucii astia sau se pot strica si ei daca nu calci cum trebuie? Ca nu calc cum trebuie nici eu de ceva ani si pot sa port cam de orice fel de papuci ca ii stric repede, nu ma tin...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva site-uri de sneakersi? Doresc Nike 720 Blue Void : EU 42.
Vreau si eu un link cu cel mai ieftin site de unde pot lua niste sneakersi "Puma Rebound Street v2" dar sa fie originali. Siteul sa fie legit. Multumesc.
Vreau sa comand de pe Temu România, e un fel de Shein unde găsești lucruri ieftine, doar ca pe Shein nu poți plăti cu cash, pe Temu poți?
Buna TPU! Cam cat ar dura livrarea comenzii pe site-ul bricksneakers.ro?
Buna! Imi puteti recomanda va rog un site unde pot gasi sneakers editii limitate? M-ar interesa o pereche de Air Jordan 1 Retro High OG care nu mai este nicaieri in stoc. Multumesc, dau funda!
Stie cineva o firma care face un lootcrate si livreaza si in Romania? Dau funda
Ajutor, cine stie. Am plătit cu cardul o comanda de pe site ul " dictair " " fashon nova" si dupa ce am platit vad pe internet ca este un site fake si am platit aproape 200 dolari…
Salut! Se percep taxe vamale la intoarcerea in Romania, in cazul in care ma duc cu masina personala intr- o țară membra UE si import anumite produse pe care le transport tot cu mașina personală,...? (mai mult)
E un whisky care e facut de 2 actori care au jucat si in the vampire diaries, Ian Somerhalder si Paul Wesley, dar faza e ca nu pot sa il comand de la ei de pe site ca nu e cu livrare internationala dar...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Amazon și Ebay? Sunt platforme de "cumpărături" ok, sigure? ( ca aliexpress de ex ) De pe amazon în cât timp vin comenzile? Dar de pe ebay? Pe aceste platforme se găsește...? (mai mult)
Salut, dacă comand de pe site-ul oficial Samsung in câte zile îmi va ajunge livrarea? Vă mulțumesc anticipat!
Buna seara, știe cineva daca pot schimba limba curierilor la glovo? Adică să nu-mi mai vina curieri din altă țară și așa mai departe.
Dacă dau comanda de pe eMAG de un vape și folosesc un card de ala 14-18 ani (eu având 17) are ceva? Sa nu pot confirma comanda sau să-mi de-a curierul comanda etc.
Salut,am dat comanda de pe panda si imi zice de 4 zile plane arriving, mi l-a confiscat oare?
Daca comanzi ca si roman ceva de pe un site strain dar nu stii nici o limba atat cat sa te descurci si tu, atunci nu e o idee prea buna sa comanzi de pe site uri straine sau daca comanzi din Romania si...? (mai mult)
Cum pot obține bon fiscal/factură la cumpărăturile online? Indiferent daca platesc online sau ramburs
Bună, am comandat de pe shein și coletul nu a ajuns la mine prin faptul ca adresa este greșită (nu era greșită, am verificat), acum vreau să știu dacă voi primi banii înapoi? Fără să iau...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot face rost de unt, smantana si alte lactate CRUDE (nepasteurizate), in Bucuresti? As avea 2 nevoi: 1. Sa fie o sursa cat mai curata, calitativa si respectabila dpdv al ...? (mai mult)
Salut am comandat un laptop de pe altex, și între timp m- a sunat un angajat sa îmi zică ca nu mai e in stoc și dacă doresc sa primesc produsul expus in magazin. Nu sunt sigur dacă am făcut alegerea...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau sa cumpăr acest model de blazer: https://www.buzzsneakers.ro/pantofi- sport/234601- nike- pantofi- sport- w- blazer- mid- 77 Totuși nu înțeleg de ce pe acest site costă atât de...? (mai mult)
Hello! Care este cel mai mare magazin Pepco din București?
Salut, se mai gasesc in magazine heets cu click? Am mers la nenumarate magazine si au zis ca nu au pe stoc :/
Stie cineva unde pot gasi stilou ca in poza urmatoare in Timisoara? Va roog http://imgur.com/a/U3ZYO
M- ar interesa sa imi cumpar o masina de tuns pentru a imi tunde barba. Aparatele tuns parul (zona capului) sunt bune si pentru tuns barba? Ce inseamna cand in specificatiile masinii...? (mai mult)
Stie cineva un magazin online din Romania unde as putea gasi asa ceva de cumoarat: Plastic Slider Sleeves https://goo.gl/1xggou?
Buna! Imi poate cineva spune unde, in Bucuresti, pot gasi magazine underground pentru vinil de bande niche de black metal?
Bună seara TPU! Apelez la voi de aceasta data in legatura cu un curier problematic. Am dat comanda de o saltea si am primit un tip gresit. După saptamani si repetate sanctiuni la eMAG primesc si eu un...? (mai mult)
Ceva site-uri cu leduri bune?
Bună ziua! Vreau sa comand un ceas de pe amazon, dar la checkout îmi cere cnp -ul. De ce? Este sigur sa îl introduc?
Imi puteți recomanda niște site-uri cu leduri bune?
A luat cineva rucsacuri sau ghiozdane, genti de pe Picadili? Sunt calitative?
Bună, am avut o comandă pe shein și mi- au spus ca am greșit adresa, am verificat și nu este greșită, am sunat și la curier și nu m- a ajutat cu nimic … cum pot să primesc comanda? Pot să...? (mai mult)
Neața. A comandat cineva online HHC în românia? Recomandați- mi un magazin bun și de încredere, un link dacă se poate vă rog. Din câte m- am informat această substanță este încă legală...? (mai mult)
Credeți că e reala chestia cu "the box" de pe Facebook? P.s pentru cei care nu știu, dai 500 de lei și ai o șansă de 16% sa îți pice iphone, dar ai un telefon garantat. Ce ziceți, băieții...? (mai mult)
Vreau sau imi depun o suma mica pe cardul revolut pentru o comanda, se poate face asta la vreun bancomat fizic? N-am cardul fizic, il am pe cel online
Salut, ce e cu aplicația temu, cumperi ca un milionar? Adică e de încredere, a cumpărat cineva ceva de acolo sau e teapa 100%?
Buna seara TPU, am o intrebare rapida, acum cateva minute am intrat pe un site sa comand ceva si din greseala am selectat optiunea de a plati prin OP si am incercat sa anulez comanda neestind ce este,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ghetele timberland?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!