Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 2 Februarie 2025 sunt:
Daca imi cumpar un pc de pe olx, iar el nu functioneaza cum scria in descriere pot face reclamatie la politie sau ceva?
Hei! Cum pot ajunge de la Titan(1 decembrie 1918) la Mall București (Mall Vitan) cu autobuzul/tramvaiul? Pot lua ceva de la 1 decembrie că sa ajung direct sau cum fac? Mulțumesc mult!
Salutare tuturor. Stie cineva unde pot sa imi reincarc contul paypal in Suceava?
Am intrat pe site-ul Aliexpress și îmi apar preturile in RON. De ce? Și dacă dau comanda, cum plătesc și cam cat mă ajunge transportul? Mulțumesc anticipat!
Stiti site- uri romanesti ce vand tapiserie mandala? Sau chiar si cu alt tip de model(minus cel traditional romanesc)? Sau site- uri straine, dar nu de genul aliexpress unde coletul ajunge in 1- 2...? (mai mult)
Ce parere aveti de bicicleta aceasta https://www.carpatsport.ro/munte/full- suspension/bicicleta- mtb- ht- 26- rich- r2648a- cadru- otel- culoare- negru- portocaliu- 218r2648a92.html? As dori...? (mai mult)
Daca am platit folosind cardul pe un site si am dat retur pentru niste produse, din faptul ca am platit folosind cardul, ei au automat contul unde sa vireze banii pentru produsele returnate?
Stiti vreun magazin din Bucuresti care mai vinde carti Duel Masters? Multumesc!
Este normal? Am comandat acum 7 zile o paleta joola roskopf smash si nu mi-a ajuns.Cat sa mai astept?
Salut, am facut o comanda de un ceas de mana si cei de la care am cumparat au pus coletul la PrioriPost. Astea de la PrioriPost aduc coletul acasa sau trebuie sa ma duc dupa el la posta? La urmarire...? (mai mult)
Am dat o comanda de pe Decathlon si intre timp a intervenit o problema si trebuie sa schimb adresa de livrare. Se mai poate schimba ceva si daca da, de unde? P.S. Comanda ajunge Marti.
Scuze daca am gresit categoria. Am o problema cand bag in contul meu Google Play un card dar imi spune asta "tranzactie refuzata metoda de plata nevalida". Cardul merge si are bani pe el....? (mai mult)
Imi poate da cineva un link sau ceva doresc sa cumpar o boxa JBL la un pret cat mai mic. Multumesc.
Ce magazine vând filtre de bumbac pentru filtrat uleiuri alimentare?
La metoda de livrare trebuie sa aleg intre curier si Posta Romana. Daca aleg prin Posta Romana imi va aduce coletul acasa sau mi- l lasa la posta? Metoda de plata e prin ramburs si nu cred ca se poate ...? (mai mult)
03.08.2018 12:54:23 SUCEAVA Intrare in depozit, in cat timp imi va ajunge coletul?
Daca am dat comanda azi, la ora 11:00 la un telefon pe care mi-l aduce Fan Courier, care este timpul de livrare? Ar exista sanse sa mi-l aduca astazi? Multumesc.
A cumparat cineva sandale online de la Oteros? Sunt de calitate? Imi doresc sa mi comand de niste sandale. Eu am piciorul lat si le- am trimis mesaj sa vad cat este latimea si mi au răspuns...? (mai mult)
as vrea sa- mi cumpar un telefon de pe AliExpress. Ar fi prima comanda si nu stiu exact daca trebuie sa mai platesc ceva taxe vamale, sau de unde se ridica coletul. Si alta intrebare: de ce...? (mai mult)
De unde pot cumpara telefoane replici? Sa fie site-uri romanesti. Multumesc!
Cineva din Timişoara? In ce zone găsesc second hand cu blugi moderni?
Produsele care sunt pe Amazon sunt la mana a doua? Adica au fost deja folostite sau vin direct de la producator?
Cine a mai comandat de pe top closter/top closet?
Vreau sa imi comand ceva de pe Olx si am intrebat de transport. Mi s- a spus ca e 5 lei prin posta romana, doar in avans. Eu nu prea ma descurc cu asta, caci e prima oara cand comand. Plata in ...? (mai mult)
Hello.Credeti ca daca dau azi comanda pe deichmann ajunge sambata?
In cat timp ar trebui sa imi vina comanda de la QuickMobile? Tin sa mentionez ca comanda am inregistrat- o pe 28 iulie.Iar de 3 zile imi scrie acolo ca "Am trimis comanda ta catre furnizor". Si ...? (mai mult)
Heii... As vrea sa-mi cumpăr un tricou cu imprimeu,, NASA" si problema este ca nu gasesc decat in H&M si nu prea ma atrag cine stie ce. Daca mai stiti vreun site, va rog sa ma ajutati. Multumesc
De ce magazinele de la vama acelea care au parfumuri renumite, dulciuri, suveniruri etc.au preturile mult mai mici decât cum ar fi normal? De exemplu parfumul Coco Chanel era mai ieftin. Sunt fara taxe...? (mai mult)
Am luat un produs ..balsam. Am ajuns acasa si mi- am dat seama ca era balsam si eu voiam sampon. In fine. Cand l- am cumparat nu mi- a dat bonul. As putea sa ma duc la magazin si sa imi primesc...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un site stil wish, aliexpress! Dar sa fie in România?
Un suport de umerase pana la 70 care chiar sa tina si sa fie pe roti?
Am o întrebare legata de site- ul alie express. Vreau sa îmi dau comanda de câteva lucruri(centura de sala, un ceas, inel, etc) dar eu am card de student Master Card la Raiffeisen Bank. Întrebarea...? (mai mult)
Buna, stiti de unde pot sa-mi cumpar bentită de cap mai multe culori, din acelea subtiri cum au fetele. Mulțumesc!
Imi puteti spune, va rog, o marca buna de ceasuri de mana? Vreau sa ii cumpar cadou prietenului meu un ceas. Bugetul e de 200-300 lei. Multumesc anticipat!
Imi puteti spune pe ce site pot gasi tricou asemanator ca a lui Abbi din melodia "Mama ei de dragoste" Cel alb cu negru si lung... Sau, cum se numeste? Pentru ca l- am cautat foarte mult pe net...? (mai mult)
Salutare! Cand returnezi un produs eMAG online prin curier, banii de retur se pot primi cash de la curier?
Buna ziua! Sambata am cumparat o pereche de adidasi din Hervis, i- am purtat o singura data si habar nu am cu s- au zgariat/rupt la *bot* ii pot duce inapoi in cutie cu bonul? Daca nu ii primeste pot...? (mai mult)
Salut, a cumpărat cineva de pe footshop? Sunt serioși?
Hei! Poate cineva sa imi spuna cateva outleturi petru adidasi in special in Sibiu? Plec peste doua saptamani si as vrea sa imi cumpar de acolo niste adidasi mai ok si mai ieftini. PS: as vrea si adresa...? (mai mult)
Intrebare pentru cei din Suceava.De unde pot sa cumpăr si eu zahar de epilat(sugaring-nu stiu cum se cheama)? Funda
Am nişte haine pe care nu le- am îmbrăcat decât o dată sau de două ori iar acum mi- au rămas mici şi aş vrea să le vând. Credeți că se merită să le duc la SH- uri sau aveți alte...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Duminica am pus comanda, am tot urmarit- o, azi dimineata era in depozit la mine in judet si acum seara pe la vreo 22 ma uit iar de curiozitate si imi spune ca e in Tg Jiu...? (mai mult)
De pe ce site-uri as putea comanda mostre de parfum? Dau fundita.
Am cumparat o pereche de shorts pentru vacanta si au banda adezive (velcro)si un siret in talie, tine banda sau am sanse sa raman fara in apa?:))
Stie cineva in ce fel de magazine pot să găsesc astfel de pietricele diverse? De preferat un magazin fizic prin Buzău sau daca nu, poate un magazin online care sa nu aibă transportul prea scump,...? (mai mult)
De unde pot cumpara niste sneakersi mai ieftini?
stiti pustile acelea cu bile din balci la 30/35/40 de lei? Pot sa le cumpar de undeva in afara de balci? Deoarece in orasul meu a fost acum o saptamana balciul dar nu am avut bani sa imi cumpar...? (mai mult)
Cum trebuie sa se numeasca televizorul cu net pe el, adica sa stau pe Youtube si sa pot sa ma conectez cu unitatea de la pc la televizor (cum ar veni sa ma joc sa fie monitorul* televizorul*) dar...? (mai mult)
Buna TpU. As dori sa imi cumpar un tricou nu numele jucatorului si cu numarul lui (de exemplu Messi - 10. ) De unde as putea cumpara unul? Multumesc.
Ce pot sa fac daca nu mai raspunde curierul la telefon? Am comandat niste proteine si m- a sunat vineri sa mi le adica, dar l- am rugat sa le aduca ziua urmatoare pentru ca nu eram acasa. Sambata nu m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?