Stie cineva un modulator fm cu stick pana in 100 de lei, sa fie buna, pe eMAG la recenzii la toate erau ca bazaie sau nu merge sau etc. si daca mai stiti si o priza auto cu 4 mufe ar fi perfect :)) Dau...? (mai mult)
Aveti idee daca site-ul BuzzSneakers vinde produse originale? Ma intereseaza o pereche de Air Jordan 1 Mid
De pe ce site pot sa cumpar Vans old skool in jur de 200 250 roni si sa fie originali?
Am dat o comandă pe eMag acum câteva ore, iar acum am văzut că-mi trebuie minim 16 ani ca să ridic produsul(am aproape 16). Are ceva dacă nu am vârsta necesară?
pe Aliexpress trebuie sa plătești cu cardul? Știți vreo aplicație care se nu se plătește cu cardul?
Vreau sa imi cumpar niste inele de pe aliexpress si imi zice ca in lei ar costa cam pe la 7 lei si ca transportul e gratuit dar comanda vine la posta sau la mine acasa, trebuie sa plătesc ceva...? (mai mult)
voiam sa va intreb in cat timp se livreaza produsele de pe wish. Dau funda la cel mai bun raspuns
sunt dintr- o localitate din Jud Giurgiu, as vrea sa dau comanda pe wish/ebay/aliexpress, dar nu stiu daca acestea imi vin la posta din localitate sau la Giurgiu, cine imi poate explica ...? (mai mult)
Ce înseamnă cleared customs când faci o comanda online? Am făcut o comanda și încă nu a ajuns și la e-mailul comenzii îmi scrie cleared customs! Mulțumesc!
Ce site-uri stiti de imbracaminte care livreaza din afara tarii in Romania?
Siteul livreaza in toata tara https://www.albirea-dintilor.com chiar si la R.Moldova?
Pe data de 17.07. 2018 am comandat un tricou și o geaca de pe ebay de la persoane diferite.Geaca a fost expediată din China pe data de 26.07 și a ajuns pe 31.07 in țară, acum find la București...? (mai mult)
Crysis 2 sau 3 pentru un Xbox360! Care este mai bun? Și încă ceva cu ciocanul de lipit cu fludor pot lipi și alte materiale gen metal, lemn, plastic în afară de fire și ce se mai lipește cu ...? (mai mult)
Știe cineva de ce durează așa de mult sa vina colet cumpărat de pe ebay? Adică am cumpărat un tricou și o geaca în aceași zi de la persoane diferite (17.07.2018), geaca acum find la București...? (mai mult)
Siteuri fake gen ioffer? Haine genti incaltaminte? Va rog
Buna ziua/seara. De ce imi spune pe aliexpress la cod postal sa scriu in engleza?
Gasesc in Bacau vreun magazin Vans? Sunt interesat sa cumpar o pereche de vansi
Site-uri de imbracaminte la comanda?
De unde as putea cumpăra cd-uri cu muzica populara în București? În special Carmen Șerban?
Care ar fi plusurile ale unui Iphone? Se merita sa imi iau macar sh? Sau este doar moda asta cu iphone-ul, iar alte marci precum Samsungul sunt mai bune...
Ati comandat vreo data de pe eMAG cu ordin de plata? Daca da unde as putea plati acel ordin de plata, la posta? Multumesc
DAU FUNDA! Am comandat de pe Aliexpress o pereche de vans ieri.Primesc mesajele despre pachet pe aplicatie sau pe mail? Si cam in cat timp ar trebui să ajungă?
Vreau sa imi cumpar o pereche de vans old skool cand incepe scoala si nu prea stiu de unde. Aveti idee de unde pot lua o pereche mai ieftina in jur de 200 250 roni si sa fie originali?
Care este cel mai ieftin site de cumparat componente pentru PC si 100%sigur in acelasi timp?
Ce aplicație recomandați? Ali Express sau Wish?
Niste modele de sneakersi sub 250-300 de lei? Lasă-ti un link Ms.
Salut, este cineva din Suceava si stie unde pot găsi un magazin cu ochelari de soare?
Poate sa imi spună şi mie cineva care locuieşte in Dr. Tr. Severin de unde pot sa cumpar o pereche de foarfece de tuns? Mai bune să taie mai bine!
Aceasta bratara pentru fitness :, , bratara fitness e- boda smart fitness 310bp", cat de eficienta este? Sunt interesat s o cumpar pentru a vedea cate calori dau pe zi, gen mers, la sala ce mai...? (mai mult)
Niste sneakersi faini sub 150 de lei?
As vrea sa-mi cumpar niste Cduri cu Noroceii, dar nu mai gasesc. Help!
Îmi spuneți va rog un magazin (de preferat mai multe) din Vaslui de unde as putea cumpăra o bicicleta pentru un adult? Cu locația exacta, dacă se poate! Mulțumesc!
Am dat la garantie un mouse steelseries 100 la altex, as putea sa las mouse-ul la ei si sa iau un mouse la un pret mai mic pe gratis?
Dacă am comandat ceva de pe net din Marea Britanie și produsele sunt deja plătite, valoarea coletului va fi trecută pe avizul poștal care- mi ajunge acasă? Cei de la poștă trec valoarea pe aviz...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe eMAG in data de 4 august (sambata) prin curier, ramburs. Cam in cat timp imi pot primi comanda? PS: Produsul e de la Terra Sport (partener cu eMAG)
Daca imi cumpar un pc de pe olx, iar el nu functioneaza cum scria in descriere pot face reclamatie la politie sau ceva?
Hei! Cum pot ajunge de la Titan(1 decembrie 1918) la Mall București (Mall Vitan) cu autobuzul/tramvaiul? Pot lua ceva de la 1 decembrie că sa ajung direct sau cum fac? Mulțumesc mult!
Salutare tuturor. Stie cineva unde pot sa imi reincarc contul paypal in Suceava?
Am intrat pe site-ul Aliexpress și îmi apar preturile in RON. De ce? Și dacă dau comanda, cum plătesc și cam cat mă ajunge transportul? Mulțumesc anticipat!
Stiti site- uri romanesti ce vand tapiserie mandala? Sau chiar si cu alt tip de model(minus cel traditional romanesc)? Sau site- uri straine, dar nu de genul aliexpress unde coletul ajunge in 1- 2...? (mai mult)
Ce parere aveti de bicicleta aceasta https://www.carpatsport.ro/munte/full- suspension/bicicleta- mtb- ht- 26- rich- r2648a- cadru- otel- culoare- negru- portocaliu- 218r2648a92.html? As dori...? (mai mult)
Daca am platit folosind cardul pe un site si am dat retur pentru niste produse, din faptul ca am platit folosind cardul, ei au automat contul unde sa vireze banii pentru produsele returnate?
Stiti vreun magazin din Bucuresti care mai vinde carti Duel Masters? Multumesc!
Este normal? Am comandat acum 7 zile o paleta joola roskopf smash si nu mi-a ajuns.Cat sa mai astept?
Salut, am facut o comanda de un ceas de mana si cei de la care am cumparat au pus coletul la PrioriPost. Astea de la PrioriPost aduc coletul acasa sau trebuie sa ma duc dupa el la posta? La urmarire...? (mai mult)
Am dat o comanda de pe Decathlon si intre timp a intervenit o problema si trebuie sa schimb adresa de livrare. Se mai poate schimba ceva si daca da, de unde? P.S. Comanda ajunge Marti.
Scuze daca am gresit categoria. Am o problema cand bag in contul meu Google Play un card dar imi spune asta "tranzactie refuzata metoda de plata nevalida". Cardul merge si are bani pe el....? (mai mult)
Imi poate da cineva un link sau ceva doresc sa cumpar o boxa JBL la un pret cat mai mic. Multumesc.
Ce magazine vând filtre de bumbac pentru filtrat uleiuri alimentare?
La metoda de livrare trebuie sa aleg intre curier si Posta Romana. Daca aleg prin Posta Romana imi va aduce coletul acasa sau mi- l lasa la posta? Metoda de plata e prin ramburs si nu cred ca se poate ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Andreea201329cu întreabă:
Sara2 întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului